Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Δεν το εκανα ανταλλαγη.Αλλος πηρε το sony , απο αλλον πηρα το LG.Δεν ξερω με το neo v τι γινοταν μιας και ειχα 5 υποψηφιους αγοραστες μεσα σε μονο μια μερα.

Εχει ομως κατι που εμεις δεν εχουμε.....ics πολυ καιρο τωρα.Φυσικα θα συμφωνησω οτι το τηλ σαν συσκευη δεν δενει και πολυ με το λογισμικο για αυτο πιστευω αλλωστε πως ολοι μας περιμενουμε ics μπας και παρουμε το κατι παραπανω απο τις δυνατοτητες του.

Να ρωτησω γιατι εχεις ακομα την V20R και οχι S ;

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πότε βγήκε η S ?

Εγώ έχω την V20Q (νομίζω είναι η αντίστοιχη της R για τα γερμανικά μοντέλα), αλλά αναβάθμιση ΟΤΑ σε S δεν μου βγάζει.

Δεν ξερω ποτε κυκλοφορησε αλλα πριν 4 μερες που γυρισα σε στοκ , αφου εβαλα την R μεσω του λινκ που εχει στον οδηγο του ο φιλος πιο πανω , και εν αναμονη της ics ειπα να δοκιμασω μεσω του support tool της lg μπας και βρει τιποτα.Προς εκπληξη μου υπηρχε αναβαθμιση αλλα προς απογοητευση μου δεν ηταν ics...

Η αναβάθμιση μέσω support tool διαγράφει εφαρμογές - δεδομένα κλπ ?

Δουλεύει σε rooted συσκευές ?

Και το κυριότερο, η αναβάθμιση σε S σε γλυτώνει από τα συνεχή κολλήματα της συσκευής ?

Edited by aggmanos

Και το κυριότερο, σε γλυτώνει από τα συνεχή κολλήματα της συσκευής ?

Αν είσαι σε στοκ ROM, δεν διαγράφει τίποτα απολύτως (όπως το να περάσεις μια CM7 πάνω από μια CM7 δεν διαγράφει τίποτα). Αν όμως περνάς το ποτάμι (από στοκ σε custom ή το ανάποδο), τότε πρέπει να σβηστούν όλα, γιατί αλλιώς δεν κάθεται η ROM.

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Και το κυριότερο, η αναβάθμιση σε S σε γλυτώνει από τα συνεχή κολλήματα της συσκευής ?

προς εκπληξη μου δεν διεγραψε τιποτα και απλα αφαιρεσε το superuser , το root δηλαδη , μετα παλι superoneclick και κομπλε.Η συσκευη δεν εχει κολλησει ποτε μεχρι στιγμης.Ενα παιχνιδι ενιοτε μου βγαζει σφαλμα αλλα αντι για κλεισιμο αν διαλεξω αναμονη , μετα απο 10 δευτερα ολα καλα.Δεν λεω πως φταιει το τηλ για αυτο , αλλα το αναφερω ως το μονο παρατραγουδο.

Για την ώρα είμαι σε stock v20q. Πάντως μόλις τώρα δοκίμασα το lg support tool και μου λέει πως δεν υπάρχει αναβάθμιση. Μάλλον η αναβάθμιση σε S ισχύει μόνο από R και όχι από Q.

Νομίζω πως η R βγήκε για Ιταλία-Ελλάδα και η Q για Γερμανία κλπ. Επειδή το δικό μου μοντέλο είναι γερμανικής καταγωγής αναβαθμίστηκε ΟΤΑ σε Q. Δεν έβλεπε ούτε την αναβάθμιση σε R τότε, ούτε σε S τώρα

μια απορία που μου ήρθε τώρα: κι εγώ έχω γερμανικό. Αν φλασάρω την Ελληνική LG Stock Rom, θα παίρνω ΟΤΑ ενημερώσεις από Ελλάδα; Ή εξαρτάται αποκλειστικά από το ΙΜΕΙ μου; (και άρα δεν θα παίρνω καθόλου; )

Να ρωτησω γιατι εχεις ακομα την V20R και οχι S ;

Για το δικο μου η τελευταια ειναι η R ... γιατι ειναι ολλανδικο

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

μια απορία που μου ήρθε τώρα: κι εγώ έχω γερμανικό. Αν φλασάρω την Ελληνική LG Stock Rom, θα παίρνω ΟΤΑ ενημερώσεις από Ελλάδα; Ή εξαρτάται αποκλειστικά από το ΙΜΕΙ μου; (και άρα δεν θα παίρνω καθόλου; )

Απο το ΙΜΕΙ..

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Η ics ακουγεται οτι θα ερθει με κλειδωμενο bootloader..Αμα την περασουμε,μπορουμε να γυρισουμε με nvflash πισω σε gb ή να περιμενουμε για cm10??

Αφου ακουγεται οτι θα ερθει εστω και ετσι εμενα δεν με πολυ-ενδιαφερει.Ενα ροοτ θα του κανω και μετα απο καιρο βλεπουμε....

Η ics ακουγεται οτι θα ερθει με κλειδωμενο bootloader..Αμα την περασουμε,μπορουμε να γυρισουμε με nvflash πισω σε gb ή να περιμενουμε για cm10??

Και πως θα τον κρατήσουν κλειδωμένο; Μπορεί να μην είμαι βαθύς γνώστης, αλλά από τη στιγμή που είναι ήδη ξεκλείδωτος δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτει η κοινότητα πολύ να το ξαναξεκλειδώσει.

Ας έρθει (αν έρθει ποτέ) με το καλό και βλέπουμε!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Eιδα ενα βιντεο στο tube οπου ενας κινεζος εβαλε διπλα διπλα δυο 2Χ το ενα με ics και το αλλο με gb και στα σχολια απο κατω ελεγαν πολλοι ποτε θα ερθει στην ευρωπη κλπ....Λετε να εχει βγει απο εκει ανατολικη ασια μερια ηδη η ics; Δε νομιζω να εκατσε να κανει συγκριση γνησια gb με custom ported ics....

Θα είναι κλειδωμένο αν είστε αρουταριστοι και κάνετε την επίσημη αναβαθμιση.

Ποιός σοβαρός άνθρωπος με ήδη ρουταρισμενο κινητό δε θα πάει κατευθείαν σε CM10;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eιδα ενα βιντεο στο tube οπου ενας κινεζος εβαλε διπλα διπλα δυο 2Χ το ενα με ics και το αλλο με gb και στα σχολια απο κατω ελεγαν πολλοι ποτε θα ερθει στην ευρωπη κλπ....Λετε να εχει βγει απο εκει ανατολικη ασια μερια ηδη η ics; Δε νομιζω να εκατσε να κανει συγκριση γνησια gb με custom ported ics....

Αν έχει βγει ICS, θα είχε βγει και στο xda .

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Ετσι πιστευω και εγω....αλλωστε ολες οι roms ειναι multilang. οποτε δε θα κολλαγε εκει το θεμα.Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.

Ειπαμε κ πιο πανω οτι το κορεατικο 2x(su660) εχει παρει εδω κ κανα μηνα ics...

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Δεν εγραφε το su660 για αυτο με μπερδεψε το ολο ζητημα.Την θυμαμαι την πιο πανω αναφορα.

Μου εφερε σημερα και το ταχυδρομια την θηκουλα που ειχα παραγγειλει.Καλη ειναι για τα λεφτα της.

http://viewitem.eim.ebay.gr/Black-Hard-Case-Cover-Snapon-Protector-Skin-for-LG-Optimus-2X--G2X-P990-Phone/170909380047/item?transId=898175941007 :)

Edited by Leolipop

Παιδια τον τελευταιο καιρο μου βγαζει ενα εικονιδιο του talk με κινεζικα και κατι θελει να κατεβασει..ενοειτε πως δεν κατεβασα τιποτα..Πως μπορω να ξεφυγω απο αυτο;Το περιεργο ειναι οτι το talk το εχω παγωσει απο tb..

Παιδια τον τελευταιο καιρο μου βγαζει ενα εικονιδιο του talk με κινεζικα και κατι θελει να κατεβασει..ενοειτε πως δεν κατεβασα τιποτα..Πως μπορω να ξεφυγω απο αυτο;Το περιεργο ειναι οτι το talk το εχω παγωσει απο tb..

Δες αν έχεις ενεργοποιήσει πουθενά υποστήριξη κινέζικων ή extended υποστήριξη αναγνώρισης....δεν το έχω δουλέψει, το έχω βάλει αλλά δεν μου έχει ζητήσει ποτέ τίποτα αντίστοιχο....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Δες αν έχεις ενεργοποιήσει πουθενά υποστήριξη κινέζικων ή extended υποστήριξη αναγνώρισης....δεν το έχω δουλέψει, το έχω βάλει αλλά δεν μου έχει ζητήσει ποτέ τίποτα αντίστοιχο....

Που το βλεπψ αυτο φιλε;

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)