agekalp Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Εγω σου προτεινω να ξεκινησεις με την CM7 με το δικο της κερνελ που ολα δουλευουν αψογα για να εξοικειωθεις και λιγο με τις customιες κτλ. Μετα σιγα σιγα θα δοκιμασεις και αλλους κερνελ και στη συνεχεια πας και σε cm9. Baseband μην αλλαξεις αν δε σου δημιουργει προβλημα αλλα ril βαλε τις v10d και οχι της v20 (οπως ειπε και ο batman) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Sorry, αλλά άσχετος με τις ρομ, που στο καλό βρίσκω το baseband να το κατεβάσω και πως το αλλάζω. Μάλλον όμως τελικά θα περάσω την cm7 γιατί όπως είδα η Νονα δεν τραβάει βίντεο. Κι εκεί θα πρέπει να περάσω δικό της κέρνελ και baseband/ril? Καταιγισμός ερωτήσεων...:lol: Στην cm9,κατα το installation σε ρωταει τι ακριβως θες κι εκει βαζεις την bb.Μετα για αλλαγη κατεβαζεις απο το μαρκετ το get ril και κανεις οτι αλλαγες θες.Και η cm7,ολες οι cm εχουν θεμα με το βιντεο,γτ δεν εχουν τους απαιτουμενους drivers Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Xmm, νόμιζα πως είναι θέμα της 9 μόνον. Τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω, ευχαριστώ. Το getril το έχω κατεβάσει , απλά δεν έχω wifi σπίτι και λέω άν την βάλω μήπως δεν δουλεύει το τηλέφωνο μέχρι να βρω το σωστό ril και ψάχνομαι. :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 (edited) Xmm, νόμιζα πως είναι θέμα της 9 μόνον. Τέλος πάντων θα δω τι θα κάνω, ευχαριστώ. Το getril το έχω κατεβάσει , απλά δεν έχω wifi σπίτι και λέω άν την βάλω μήπως δεν δουλεύει το τηλέφωνο μέχρι να βρω το σωστό ril και ψάχνομαι. :wacko: και εγω το ιδιο δεν εχω wifi,αλλα εχει μια επιλογη το getril,το restore,οποτε ξαναγυρνας εκει που ησουν κατα το installation που δουλευει σιγουρα. Επισης μπορεις να κατεβασεις και το Lg ril,που δεν χρειαζεται ιντερνετ,και μπορεις να επαναφερεις οποια bb ειναι στο τηλ σου. Edited April 18, 2012 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. April 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2012 Έβγαλες την μπαταρία ή έκλεισε κανονικά από το power? Δεν κόλλησε το κινητό γενικά μόνο ο έλεγχος. Το έκλεισα από το κουμπί κανονικά. Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Στην cm9,κατα το installation σε ρωταει τι ακριβως θες κι εκει βαζεις την bb.Μετα για αλλαγη κατεβαζεις απο το μαρκετ το get ril και κανεις οτι αλλαγες θες.Και η cm7,ολες οι cm εχουν θεμα με το βιντεο,γτ δεν εχουν τους απαιτουμενους drivers Μια διόρθωση, η CM7 δεν έχει θέμα με το video. Αυτό είναι πρόβλημα στην CM9. Στη CM7 μπορείς να κρατήσεις τη κάμερα που έχει αλλά κατεβάζει τα fps πολύ σε χαμηλό φωτισμό. Μπορείς όμως να βάλεις την stock κάμερα της LG αλλά και χακαρισμένη και δουλεύει πολύ καλά, με καλύτερη ποιότητα από stock. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2012 Ειμαι ο μονος που εχει βαρεθει να εχει διπυρινο κινητο και ανοιγει το wifi και μουσικη και κανοντας update εφαρμογες απο το google play πεθαινει το συμπαν??Παιδια,οκ ελεος αυτη η lg,τι λυσεις προτινετε??Και οσο για αυτους που λετε για πυραυλος κτλπ,απλα κοροιδευεται τον εαυτο σας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Ειμαι ο μονος που εχει βαρεθει να εχει διπυρινο κινητο και ανοιγει το wifi και μουσικη και κανοντας update εφαρμογες απο το google play πεθαινει το συμπαν??Παιδια,οκ ελεος αυτη η lg,τι λυσεις προτινετε??Και οσο για αυτους που λετε για πυραυλος κτλπ,απλα κοροιδευεται τον εαυτο σας.. καλημερα. δυστυχως θα συμφωνησω μαζι σου :( και η lg στη μαυρη λιστα μου, μαζι με την samsung. η μονη λυση που εχω να σου προτεινω είναι η custom rom :) εγω εχω αυτην και πραγματικα ειδα τεραστια διαφορα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 καλημερα. δυστυχως θα συμφωνησω μαζι σου :( και η lg στη μαυρη λιστα μου, μαζι με την samsung. η μονη λυση που εχω να σου προτεινω είναι η custom rom :) εγω εχω αυτην και πραγματικα ειδα τεραστια διαφορα :) Με αυτή την έκδοση που έχεις υπάρχει κάτι που να μη δουλεύει σωστά? πχ video camera ήχος κλπ? Γιατί μόλις αρχίσεις και φορτώνεις το κινητό με εφαρμογές όχι μόνο απλά σέρνεται αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 το προβλημα νομιζω ειναι οτι δεν γινεται καλη διαχειρηση τις μνημης αν δειτε γεμιζει απνω απο το 82% και απο εκει και περα αρχιζει να σερνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Εγω σου προτεινω να ξεκινησεις με την CM7 με το δικο της κερνελ που ολα δουλευουν αψογα για να εξοικειωθεις και λιγο με τις customιες κτλ. Μετα σιγα σιγα θα δοκιμασεις και αλλους κερνελ και στη συνεχεια πας και σε cm9. Baseband μην αλλαξεις αν δε σου δημιουργει προβλημα αλλα ril βαλε τις v10d και οχι της v20 (οπως ειπε και ο batman) Άγγελε , άν δεν σου είναι κόπος, δώσε ένα λινκ για κέρνελ της 7 κι ένα λινκ πως τον περνάω :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Tου vadonka ειναι εδω.Kernel φτιαχνει και ο setiron αλλα εχει φυγει απο XDA και τον βρισκεις μονο στο google+(δεν πολυ ασχολειται πλεον). Τους κερνελ τους περναμε οπως ακριβως και τις custom rom(ειναι ζιπακι). Του vadonka εχει διαφορες επιλογες οπως OC(overclock),DS(ενας driver για καλυτερη μπαταρια).Διαλεγεις και παιρνεις!!! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Με αυτή την έκδοση που έχεις υπάρχει κάτι που να μη δουλεύει σωστά? πχ video camera ήχος κλπ? Γιατί μόλις αρχίσεις και φορτώνεις το κινητό με εφαρμογές όχι μόνο απλά σέρνεται αλλά... καλησπερα. ολα δουλευουνε σωστα. φλασαρεις και την στοκ καμερα και εισαι ΟΚ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Tου vadonka ειναι εδω.Kernel φτιαχνει και ο setiron αλλα εχει φυγει απο XDA και τον βρισκεις μονο στο google+(δεν πολυ ασχολειται πλεον). Τους κερνελ τους περναμε οπως ακριβως και τις custom rom(ειναι ζιπακι). Του vadonka εχει διαφορες επιλογες οπως OC(overclock),DS(ενας driver για καλυτερη μπαταρια).Διαλεγεις και παιρνεις!!! αψογος ευχαριστώ Άγγελε, με τρωει για υπερχρονισμό όμως. 1,2 είναι καλά ή σηκώνει και παραπάνω λέτε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Εγω στα 1.2 εβλεπα μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα και λιγη στη μπαταρια οποτε στη προτεινω. Ο Αλεξανδρος(aka Tsaglis) το δουλευε για πολυ καιρο(αν οχι ακομα) στα 1.4 και του ηταν μια χαρα. Δοκιμασε και βλεπεις! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 καλημερα. δυστυχως θα συμφωνησω μαζι σου :( και η lg στη μαυρη λιστα μου, μαζι με την samsung. η μονη λυση που εχω να σου προτεινω είναι η custom rom :) εγω εχω αυτην και πραγματικα ειδα τεραστια διαφορα :) Φιλε μου μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το πως θα περασω αυτη τη ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Φιλε μου μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το πως θα περασω αυτη τη ρομ; καλησπερα. διαβασε εδω και πιστευω πως θα βγαλεις ακρη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 Μια κοπέλα έχουμε εδώ μέσα και τη λες φίλε μου... ; :p Από το λινκ της Νεκταριας κατεβασε την rc-91 που νομίζω είναι και η τελευταία και την περνάς σύμφωνα με τον οδηγό για τις custom roms. Απλά θα χρειαστείς και τα gapps και δεν βολεύει να βρω το λινκ από το κινητό Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2 Beta-5 Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 την στοκ καμερα που την βρισκουμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 την στοκ καμερα που την βρισκουμε?? καλημερα. εδω :) εγω εχω του Kostja_V . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 νεκταρια επειδη αυριο θα βαλω και εγω cm rom ποια προτινεις??ειμαι σε στοκ 20q Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2012 (edited) Εστελνα απο το κινητο πριν και δεν προσεξα το ονομα..Νεκταρια σε ευχαριστώ θα το ψαξω.. Λοιπον εχω κατεβασει το cm7kang-O2x-RC1-91 και το cm7kang-O2x-RC1-91-PDroid ..Πιο βαζω??Stock camera απλα με drag and drop την βαζω ε??Το Unofficial Gapps που θα μου χρησιμευσει??Το kernel δεν εχω ιδεα τι ειναι,το πειραζω ή οπως ειναι?? Edited April 20, 2012 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 Εγώ από CM7 αποφάσισα να κάνω μία ... (μεγάλη) αλλαγή κ έβαλα την Modaco GR6 του Paul με vanilla option pack Οι πρώτες μου εντυπώσεις όσον αφορά την ταχύτητα είναι πολύ καλές (καλύτερες από του CM7) ανεξαρτήτως αν στο quadrant πλέον βγάζω μικρότερο σκορ :p Γενικά το feeling είναι καλύτερο από την CM7, το μόνο που θέλω να δω τώρα είναι η μπαταρία Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 νεκταρια επειδη αυριο θα βαλω και εγω cm rom ποια προτινεις??ειμαι σε στοκ 20q καλημερα. εχω αυτη αρκετο καιρο χωρις προβλημα :) αν την περασεις... 1. κάνεις wipe data/factory reset κλπ και φλασάρεις τη rom. 2. Φλασάρεις τα gapps για 2.3.7 3. Tην κάμερα την φλασάρεις από πάνω χωρίς τίποτα άλλο. περιμενω να βγει ομως η 1.3 απο αυτη για να τη δοκιμασω, γιατι ολοι λενε καλα λογια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2012 @andrewk περνα τη πρωτη rom.Tην εννοεις να τη βαλεις με drag and drop?Flashable zipακι δεν ειναι? Τα gapps τα χρειαζεσαι για να εχεις τις στοκ εφαρμογες της Google(market,google maps κτλ κτλ) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts