agekalp Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 cwm recovery.Μπορεις κατα την εκκινηση να bootαρεις στη recovery και να κανεις διαφορα.Να εγκαταστησεις custom rom, να παρεις ολικο backup και παρα παρα πολλα αλλα. Αν θες περισσοτερες πληροφοριες δες εδω Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Καλημερα παιδια εχω ξεμεινει με την v20m.Μπηκα στο site με το imei μου και μου βγαζει την v20r για το κινητο μου.τωρα μπορω να την κατεβασω απο καπου και να την περασω η δεν εχει βγει ακομη?αυτη εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1591801 ειναι η ολλανδικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpapa Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 @dimpapa Τι εννοεις greeklish για κανα search? Ελληνικα δε γραφεις?Μονο το μενου δεν ειναι στα αγγλικα? οχι δεν γραφω ελληνικα εχει μονο αγγλικο πληκτρολογιο.. και μενου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 οχι δεν γραφω ελληνικα εχει μονο αγγλικο πληκτρολογιο.. και μενου.. Για το μενου μεσα στο settings->language and keyboard->choose language δεν υπαρχουν ελληνικα(επειδη εχω ελληνικα τα εγραψα σε ελευθερη μεταφραση τα βηματα)? Παντως για το πληκτρολογιο γιατι δεν εγκαθιστας ενα πληκτρολογιο απο το market που να εχει και ελληνικα? για τσεκαρε: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gokeyboard&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moo.android.inputmethod.latin.free&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey.phone.trial&feature=search_result Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Αν περασουμε την καινουργια εκδοση θα έχουμε πρόβλημα να γίνει root πάλι η όχι? Εχει διαφορά η καινούργια τελικά σε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 ποια εννοεις καινουρια? Αν εννοεις την v20r και τις ξαδερφες της, γινονται κανονικα ροοτ Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpapa Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Για το μενου μεσα στο settings->language and keyboard->choose language δεν υπαρχουν ελληνικα(επειδη εχω ελληνικα τα εγραψα σε ελευθερη μεταφραση τα βηματα)? Παντως για το πληκτρολογιο γιατι δεν εγκαθιστας ενα πληκτρολογιο απο το market που να εχει και ελληνικα? για τσεκαρε: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jb.gokeyboard&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moo.android.inputmethod.latin.free&feature=search_result https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey.phone.trial&feature=search_result πολυ σωστος δεν το ειχα σκεφτει... :X :O ty ty ty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Μάλλον έχεις V20L ? ;) Κάνε update να βρεις την υγειά σου.... Αυτό ειναι...κανε αυτό που λέει ο The Ace....!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Αγαπητοί φίλοι, όταν αναφέρεστε σε προβλήματα τέτοια καλό είναι να μας δίνεται και μερικές πληροφορίες, όπως πχ ποια rom φοράει το κινητό, ril & Baseband (αν τα έχετε αλλάξει) κλπ. Μερικά προβλήματα αφορούν παλαιότερες rom και έχουν επιλυθεί με τις νεότερες. Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα... έχω rom: temasek kang -60, baseband: 0725 kai ril: 0725 v10d Europe Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Γεια σας παιδια Πιστευετε οτι αυτα τα προγραμματα που κυκλοφορουν για την μπαταρια που βελτιωνουν την αυτονομια του κινητου κανουν πραγματικα δουλεια ή οχι?? Αν κανουν δουλεια ποιο προτεινετε?? (Σκεφτομαι να αγορασω το juicedefender γι αυτο ρωταω) Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2012 Γεια σας παιδια Πιστευετε οτι αυτα τα προγραμματα που κυκλοφορουν για την μπαταρια που βελτιωνουν την αυτονομια του κινητου κανουν πραγματικα δουλεια ή οχι?? Αν κανουν δουλεια ποιο προτεινετε?? (Σκεφτομαι να αγορασω το juicedefender γι αυτο ρωταω) Απ΄ ότι έχω διαβάσει , είναι ψιλομούφες. Νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι ρουτάρισμα και πάγωμα εφαρμογών που τρέχουν άσκοπα στο παρασκήνιο με Titanium backup αγορασμένο και θα δεις αρκετή διαφορά. Τουλάχιστον εγώ είδα , βγάζω ημέρα πλέον με πολύ σκάλισμα , wifi και bluetooth μόνιμα ανοιχτά , πολύ χαλαρά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Έχω το εξής πρόβλημα το οποίο μου το έκανε και σε προηγούμενες rom, αυτή την στιγμή έχω μια custom v20q. Όταν πατάω το εικονίδιο για το wifi για μερικές φορές συνδέετε κανονικά μετά όμως από κάποια φορά και ύστερα όταν πατάω για να συνδεθώ παραμένει στην παρακάτω εικόνα και δεν κάνει τίποτε, για να μπορέσω να ξανά συνδεθώ πρέπει να κάνω restart, όπου και ξανά γίνεται το ίδιο για μερικές φορές θα προχώρηση κανονικά και θα συνδεθεί και μετά θα αρχίσει πάλι να κολάει στην παρακάτω εικόνα. [ATTACH]24814[/ATTACH] Μήπως γνωρίζει κανένας κάποια άλλη λύση εκτός από το restart; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 Ξέρει κανένας πως μπορώ, αν μπορώ, σε μορφή apk η άλλο τρόπο το ρολόι με των καιρό του LG 2X..??? Έχω το SPB Shell 3D και δεν μπορώ να το βάλω στην επιφάνεια..!!! http://s1.directupload.net/images/120413/rpp9tqg6.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) το εχεις σαν apk μεσα στο //system/app ??? το ονομα του ειναι ClockWeatherWidget.apk αν ναι, τοτε με το βγαζεις στην επιφανεια οπως ολα τα υπολοιπα widget. αν οχι, τοτε βρισκεις το apk και το κανεις ενα copy μεσα στο //system/app ετσι το εχω κανει στο ics, γιατι δεν υπηρχε απο μονο του. @Μιchalis, το εχουν σχεδον ολες οι offical η' οι Mcr roms αυτο το προβλημα, τουλαχιστον οταν τις χρησιμοποιουσα παντα μετα απο λιγο καιρο το παρουσιαζε Edited April 13, 2012 by zarras1 Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 το εχεις σαν apk μεσα στο //system/app ??? το ονομα του ειναι ClockWeatherWidget.apk αν ναι, τοτε με το βγαζεις στην επιφανεια οπως ολα τα υπολοιπα widget. αν οχι, τοτε βρισκεις το apk και το κανεις ενα copy μεσα στο //system/app ετσι το εχω κανει στο ics, γιατι δεν υπηρχε απο μονο του. @Μιchalis, το εχουν σχεδον ολες οι offical η' οι Mcr roms αυτο το προβλημα, τουλαχιστον οταν τις χρησιμοποιουσα παντα μετα απο λιγο καιρο το παρουσιαζε ευχαριστώ αλλά δεν γίνετε να το βάλω (δεν φαίνεται στα widget για να το επιλέξω) στην επιφάνεια οπως ολα τα υπόλοιπα widget με τίποτα..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 υπαρχει μεσα στο //system/app? σαν .apk? αν δεν στο βλεπει στα widgets, υπαρχει ενα .zip utilitaΚι που το περνας και σου δειχνει ολα τα widgets, δυστηχως δε θυμαμαι καθολου το ονομα του :( αν θυμαμαι καλα το ειχα αντιμετωπισει και εγω αυτο το προβλημα που αναφερεις Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) Ξέρει κανένας πως μπορώ, αν μπορώ, σε μορφή apk η άλλο τρόπο το ρολόι με των καιρό του LG 2X..??? Έχω το SPB Shell 3D και δεν μπορώ να το βάλω στην επιφάνεια..!!! http://s1.directupload.net/images/120413/rpp9tqg6.png καλησπερα. αν εχεις το ClockWeatherWidget.apk στο //system/app ριξε το παρακατω αρχειο στον ιδιο φακελο και κανε τα δικαιωματα του, εγω το εκανα με es file, οπως ειναι και των υπολοιπων .apk στον ιδιο φακελο. το αρχειο το βρηκα στο xda κι εμενα μου δουλευει σωστα :) Edited April 13, 2012 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 καλησπερα. αν εχεις το ClockWeatherWidget.apk στο //system/app ριξε το παρακατω αρχειο στον ιδιο φακελο και κανε τα δικαιωματα του, εγω το εκανα με es file, οπως ειναι και των υπολοιπων .apk στον ιδιο φακελο. το αρχειο το βρηκα στο xda κι εμενα μου δουλευει σωστα :) Σωστή η φίλη μας η nektaria, και την ευχαριστώ πολύ και για τον κόπο που μπήκε και για το αρχείο που μου έδωσε...!!!:D πλέων βλέπει όλα τα widgets το 3D..!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. April 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2012 (edited) Σωστή η φίλη μας η nektaria, και την ευχαριστώ πολύ και για τον κόπο που μπήκε και για το αρχείο που μου έδωσε...!!!:D πλέων βλέπει όλα τα widgets το 3D..!!!;) ακομη μαθαινω το android και στις αρχες εσυ ο agekalp και ο Tsaglis με βοηθησατε πολυ. οποτε χαιρομαι που μπορεσα να σε βοηθησω κι εγω :) καλο πασχα :) Edited April 13, 2012 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Όταν το έχω στην αυτόματη φωτεινότητα , πολλές φορές τρεμοπαίζει λιγάκι η οθόνη, το έχει και κάποιος άλλος αυτός? Τόσο ευαίσθητος είναι ο αισθητήρας του? Συν του ότι καμιά φορά κολλάει και σκοτεινιάζει την οθόνη της κάμερας και πρέπει να απενεργοποιήσω την αυτόματη για να πάρει τα ίσα του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 το εχεις σαν apk μεσα στο //system/app ??? το ονομα του ειναι ClockWeatherWidget.apk αν ναι, τοτε με το βγαζεις στην επιφανεια οπως ολα τα υπολοιπα widget. αν οχι, τοτε βρισκεις το apk και το κανεις ενα copy μεσα στο //system/app ετσι το εχω κανει στο ics, γιατι δεν υπηρχε απο μονο του. @Μιchalis, το εχουν σχεδον ολες οι offical η' οι Mcr roms αυτο το προβλημα, τουλαχιστον οταν τις χρησιμοποιουσα παντα μετα απο λιγο καιρο το παρουσιαζε Εγώ δοκίμασα το apk αλλά δεν δουλεύει ακριβώς όπως το widget στην ROM της LG. Και είναι έρωτας το συγκεκριμένο widget.... :love: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 Έχω το εξής πρόβλημα το οποίο μου το έκανε και σε προηγούμενες rom, αυτή την στιγμή έχω μια custom v20q. Όταν πατάω το εικονίδιο για το wifi για μερικές φορές συνδέετε κανονικά μετά όμως από κάποια φορά και ύστερα όταν πατάω για να συνδεθώ παραμένει στην παρακάτω εικόνα και δεν κάνει τίποτε, για να μπορέσω να ξανά συνδεθώ πρέπει να κάνω restart, όπου και ξανά γίνεται το ίδιο για μερικές φορές θα προχώρηση κανονικά και θα συνδεθεί και μετά θα αρχίσει πάλι να κολάει στην παρακάτω εικόνα. [ATTACH]24814[/ATTACH] Μήπως γνωρίζει κανένας κάποια άλλη λύση εκτός από το restart; και αν πατησεις το wifi σου γραφει σφαλμα αντι για ενεργοποιηση?Ειναι προβλημα της εκδοσης αυτης,κ μενα μου το εκανε,με full-wipe μου εξαφανιστηκε,αλλα δυστυχως για λιγο.Με περασμα ICS CM9 μου λυθηκε μονιμα(για την ωρα τουλαχιστον) Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) mariodj Κανω το update OTA τωρα και εχει κολλησει οπως μου πες οτι κανει στην επικυρωση πακετου λογισμικου ... 50 λεπτα τωρα ... Σου χε κανει τοσο πολυ ? Edit 2 ωρες τωρα κανει επικυρωση ... τι να κανω ? Edited April 14, 2012 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarras1 Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 μαριε, το utilitaki που ελεγα οτι δεν θυμομουν, ητανε αυτο που ποσταρε η νεκταρια :) με αυτο τα βλεπει ολα :) Παράθεση Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2012 (edited) mariodj Κανω το update OTA τωρα και εχει κολλησει οπως μου πες οτι κανει στην επικυρωση πακετου λογισμικου ... 50 λεπτα τωρα ... Σου χε κανει τοσο πολυ ? Και σε μένα κόλλησε και το άφησα πάνω απο ώρα..... βαρέθηκα να περιμένω και το σταμάτησα. Μετά μου έβγαζε για επικύρωση πακέτου λογισμικού αλλά δεν έκανε καμιά ενέργεια για επικύρωση, και τελικά την πέρασα χειροκίνητα..!!!;) μαριε, το utilitaki που ελεγα οτι δεν θυμομουν, ητανε αυτο που ποσταρε η νεκταρια :) με αυτο τα βλεπει ολα :) Πλέων βλέπω τα πάντα με το αρχείο AppWidgetPicker..!! ευχαριστώ για την βοήθεια..;) Edited April 14, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts