mariodj Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Προς το παρων θελω να βαλω μια ωστε να περασω την v20e που ειναι για το δικο μου κινητο και να μην υπαρχει προβλημα με την εγγυηση georkouk τρέξε την παρακάτω σελίδα και εκεί που έχει τα ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ βάλε το IMEI του τηλεφώνου σου, για να δεις πια ειναι η τελευταία (καινούργια) ROM που πρέπει να έχει η συσκευή σου.....!!!! http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=XXXXXXXXXXXXXXXXXX Eγω μόλις το έκανα και πλέων μου λέει οτι μπορώ να περάσω την V20R http://s7.directupload.net/images/120409/vf3jzpe9.png Δεν ειναι μόνο θέμα εγγυήσεις, αλλά βάζοντας την V20L μετά από μερικές μέρες σερνόταν με τα ίδια προγράμματα μέσα, και βάζοντας κατά καιρούς και άλλες ROM μετά απο κάποιες μέρες το αποτελέσματα να ειναι ίδια. Πλέων έχω μέσα την V20M λόγο καταγωγής της συσκευής, και απο τότε που την πέρασα (εδώ και 18 μέρες ) με τα ίδια προγράμματα που είχα στην v20l, τρέχει μια χαρά το τηλέφωνο. Δεν μπορώ αλλιώς να το εξηγήσω, και απλά λέω πώς η κάθε συσκευή πρέπει να έχει την αναβάθμιση της που προορίζετε απο την LG, γιαυτό άλλωστε βγάζει και διαφορετικό κωδικό ( V20L-V20M-V20R κ.τ.λ.π.) για κάθε χώρα...!!!!;) Για να δω και με την V20R τι αποτελέσματα θα έχω...!!! Edited April 9, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) Ξερω ποια ειναι. Η v20e απλά δεν υπαρχει πουθενα Και επισης δεν μπορω να κατεβασω και καμια απο το xda μονο την v20l βρισκω. Αν περασω αυτην με smartflash και μετα περάσω to backup της rom που ειχα το ίδιο δεν ειναι; Help. Και απο v20l μονο το αρχειο .fls βρισκω , το . bin δεν το βρισκω. Τι κανωω; Edited April 9, 2012 by georkouk Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Πάντως για μη ελληνικά P990, η Q/R είναι η καλύτερη έκδοση....με την R το δικό μου (γερμανικό) πετάει... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Εγώ που θα βρω μια ρομ να κατεβασω; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Εγώ που θα βρω μια ρομ να κατεβασω; Εδώ XDA forum Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 ναι αλλα δε σαφήνει το fileserve να κατεβασεις. Βρηκα την v20l Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ερώτηση , για να το ρουτάρω , όταν το συνδέσω πρέπει το Μαζική αποθήκευση USB να είναι ενεργό ή ανενεργό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ερώτηση , για να το ρουτάρω , όταν το συνδέσω πρέπει το Μαζική αποθήκευση USB να είναι ενεργό ή ανενεργό? Eνεργό....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Eνεργό....;) Ναι καλά το είπα εγώ κι εσύ, αυτό αρνείται πεισματικά να ενεργοποιηθεί. Έκανα συχρονισμό τις επαφές μου και προσπαθώ τόση ώρα να πάρω και τις φωτογραφίες και δεν λέει να ακούσει το LGSuite με τίποτα όμως. Καμιά ιδέα ή άλλος τρόπος να πάρω τις φωτογραφίες και τα βίντεο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 δες το android lost για αυτη τη δουλεια.εναι μακραν καλυτερο!μεχρι και φωτογραφια απο οποια καμερα του κινητου θελεις μπορεις να τραβηξεις μεσω του pc σου.. Ωραίο σαν πρόγραμμα άλλα με έβαλε λίγο σε υποψίες που έχει online interface. Δέν υπάρχει περίπτωση να μπορεί να μπεί κάποιος στον λογαριασμό σου και να κάνει διάφορα με το τηλέφωνο? Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Με ένα ρεσταρτ έστρωσε και το διάβασε , αλλά το περίεργο είναι πως δεν μου βρήκε τα βίντεο που αποθήκευσα στην εξωτερική. Λίγο μπέρδεμα είναι παντως, εσωτερική μνημη , ξανα εσωτερική (κάρτα), εξωτερική κάρτα, ξέχασα τελικά που αποθήκευσα τι και πώς. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ναι καλά το είπα εγώ κι εσύ, αυτό αρνείται πεισματικά να ενεργοποιηθεί. Έκανα συχρονισμό τις επαφές μου και προσπαθώ τόση ώρα να πάρω και τις φωτογραφίες και δεν λέει να ακούσει το LGSuite με τίποτα όμως. Καμιά ιδέα ή άλλος τρόπος να πάρω τις φωτογραφίες και τα βίντεο? Οταν χρησιμοποιείς lg suite πρεπει να ειναι απενεργοποιημενο. Εγω το ρουταρα και χωρις να ειναι ανενεργο Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Οταν χρησιμοποιείς lg suite πρεπει να ειναι απενεργοποιημενο. Εγω το ρουταρα και χωρις να ειναι ανενεργο Εντάξει τελικά όπως είπα μετά το ρεστάρτ ενεργοποιήθηκε κανονικά και το ρούταρα έτσι , οπότε όλα καλά. Πάγωσα και όλη την σαβούρα που είναι προεγκατεστημένη στο Τιτάνιουμ και ξαλάφρωσε η μνήμη. Μεγάλη διαφορά μιλάμε, το τηλέφωνο είναι μόνιμα στα κόκκινα, πάει σφαίρα χωρίς το παραμικρό. Μένει τώρα να του περάσω και την CM 7 , μιας και δεν έχω σπίτι ασύρματο να flashάρω το ROM Manager , αυτό θα γίνει αύριο στον καφέ το πρωί :D και το βράδυ μάλλον θα την περάσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpapa Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 μια ερωτηση εβαλα την miui στο lgaki μου ολα μια χαρα μονο που ειναι στα αγγλικα.. δεν με ενοχλει τοσο αλλα για κανα search στο ιντερνετ για κατι ελληνικα μου την σπανε τα greeklish. μπορω να περασω μεσα την ελληνικη γλωσσα χωρις ομως να περασω παλι την rom με αποτελεσμα να χαθουν ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Που θα βρω μια baseband απο v20d να περασω; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ενώ βάζω το ΙΜΕΙ και μου λέει ότι υπάρχει η αναβάθμιση V20R όταν το βάζω να κάνει αναβάθμιση μου βγάζει ότι έχω τη νεότερη έκδοση.Κάπου δεν τα πάει καλά η LG μου φένεται.Καμμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpapa Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 Ενώ βάζω το ΙΜΕΙ και μου λέει ότι υπάρχει η αναβάθμιση V20R όταν το βάζω να κάνει αναβάθμιση μου βγάζει ότι έχω τη νεότερη έκδοση.Κάπου δεν τα πάει καλά η LG μου φένεται.Καμμιά ιδέα? μην αγχωνεσαι και εμενα τα ιδια εκανε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 εχω ενα περιεργο θεμα με το κινητο.οταν το κλεινω και το ξανα ανοιγω μου μπερδευει τον ηχο κλησης.και πρεπει να το ξαναβαζω χειροκινητα.καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 mariodj Και μενα μου την εβγαλε ... μαζι της παιρνουμε ... Την περασες ? Αν ναι πως ? ΟΤΑ ? Ολα πηγαν καλα ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2012 (edited) mariodj Και μενα μου την εβγαλε ... μαζι της παιρνουμε ... Την περασες ? Αν ναι πως ? ΟΤΑ ? Ολα πηγαν καλα ? Αργή η επικύρωση πακέτου λογισμικού αλλά όλα ο.κ. μέσω ΟΤΑ V20R;) Edited April 10, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Πάντως είναι αρκετά περίεργο που σε κάποιους αναβαθμιζεται σφαίρα ενώ σε άλλους κολλάει..... Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Εβαλα χθες με smartflash την v20l και μετα εκανα αναβαθμιση στην v20r απο wifi και ολα πηγαν καλα. Ενα ευχαριστω στον φιλο agekalp για την βοηθεια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλησπερα σας παιδια.ειμαι καινουριος στην παρεα αν και διαβαζω πολυ καιρο τα post για το optimus 2x.Το κινητο μου φοραει την V20M.Ειναι root και εβαλα την stock recovery οπως λετε.Πλεον μου βρισκει την αναβαθμιση αλλα OTA δε μου την περναει και λεει μη εγκυρο πακετο λογισμικου, ενω μεσω lg update στο pc λεει οτι η αναβαθμιση δεν ισχυει για το τηλεφωνο μου.Τι συμβαινει?επισης μεσω smartflash δε μπορω να περασω την 20l μηπως και αναβαθμιζοταν ετσι επειτα,γιατι δεν την βρισκω πλεον...αν μπορουσε καποιος να μου τη στειλει θα ημουν υποχρεος!! Τελος μπαινω στο site που λετε με το imei της συκευης για να δω ποια εκδοση μπορω να παρω ωστε να βαλαω την 20r χειροκινητα αλλα μου βγαζει λευκη σελιδα...αν μπορουσατε να με βοηθησετε.Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε απαντηση και βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepall Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλησπερα σας παιδια.ειμαι καινουριος στην παρεα αν και διαβαζω πολυ καιρο τα post για το optimus 2x.Το κινητο μου φοραει την V20M.Ειναι root και εβαλα την stock recovery οπως λετε.Πλεον μου βρισκει την αναβαθμιση αλλα OTA δε μου την περναει και λεει μη εγκυρο πακετο λογισμικου, ενω μεσω lg update στο pc λεει οτι η αναβαθμιση δεν ισχυει για το τηλεφωνο μου.Τι συμβαινει?επισης μεσω smartflash δε μπορω να περασω την 20l μηπως και αναβαθμιζοταν ετσι επειτα,γιατι δεν την βρισκω πλεον...αν μπορουσε καποιος να μου τη στειλει θα ημουν υποχρεος!! Τελος μπαινω στο site που λετε με το imei της συκευης για να δω ποια εκδοση μπορω να παρω ωστε να βαλαω την 20r χειροκινητα αλλα μου βγαζει λευκη σελιδα...αν μπορουσατε να με βοηθησετε.Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε απαντηση και βοηθεια. Τα ίδια και εγώ με το κινητό απο Γερμανία. Τουλάχιστον αξίζει να την περάσουμε οι είναι μόνο για τα bloatware της google με τα google + κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2012 Καλησπερα σας παιδια.ειμαι καινουριος στην παρεα αν και διαβαζω πολυ καιρο τα post για το optimus 2x.Το κινητο μου φοραει την V20M.Ειναι root και εβαλα την stock recovery οπως λετε.Πλεον μου βρισκει την αναβαθμιση αλλα OTA δε μου την περναει και λεει μη εγκυρο πακετο λογισμικου, ενω μεσω lg update στο pc λεει οτι η αναβαθμιση δεν ισχυει για το τηλεφωνο μου.Τι συμβαινει?επισης μεσω smartflash δε μπορω να περασω την 20l μηπως και αναβαθμιζοταν ετσι επειτα,γιατι δεν την βρισκω πλεον...αν μπορουσε καποιος να μου τη στειλει θα ημουν υποχρεος!! Τελος μπαινω στο site που λετε με το imei της συκευης για να δω ποια εκδοση μπορω να παρω ωστε να βαλαω την 20r χειροκινητα αλλα μου βγαζει λευκη σελιδα...αν μπορουσατε να με βοηθησετε.Ευχαριστω προκαταβολικα για οποιαδηποτε απαντηση και βοηθεια. Έτσι βγαίνει, λεύκη σελίδα... εκεί που έχει τα ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ βάζεις το IMEI. http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=XXXXXXXXXXXXXXXXXX http://s1.directupload.net/images/120410/i6gi57xx.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts