agekalp Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Εξαρταται ποια εχεις.Αν εχεις τη v20l εννοειται πως αξιζει να μπει.Αν εχεις την v20q(να την εχεις περασει μονος σου) ειναι το ιδιο πραγμα αλλα καλυτερα να φορας τη v20r αν χρειαστει να το στειλεις στην LG(φτου φτου μακρυα). Γιατι να την βρεις?Αφου εχει βγει για το κινητο σου πρεπει να σου εχει ερθει σαν αναβαθμιση. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 εχω τν v20l αλλα αν δεις παραπανω δεν με αφηνει να κανω αναβαθμισει βγαζει αυτο το μυνημα απο το εργαλειο τις lg ( διαδικασια αναβαθμισεις λογισμικου δεν υποστηριζεται για το συγκεκριμενο μοντελο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 sorry δε το παρατηρησα. Απο rom manager εβαλες και cwm recovery?Αν ναι αυτο δημιουργει προβλημα. Εχεις 3 λυσεις: 1)Περνας την v20r μεσω της διαδικασιας με kdz με αυτο το τροπο(δεν χανεις τιποτα) 2)Περνας με smartflash την v20l με αυτο το τροπο και κανεις μετα κανονικα αναβαθμιση(τα χανεις ολα) 3)Κανεις restore σε στοκ recovery και μετα κανονικα αναβαθμιση.Δεν το εχω δοκιμασει αλλα δημιουργει αρκετα προβληματα οποτε δε στο συστηνω, αλλα αν παραυτα θες να δοκιμασεις πες μου.(Δε ξερω μηπως και το εχει δοκιμασει ο the Ace) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 κοιτα απλα εκανα root το κινητο και μετα απο rom manager εκανα απλα flash recovery χωρις να περασω κατι οποτε μαλλον θα κανω την πρωτη επιλογη που μου δινεις εκτος και αν παιζει κατι αλλο ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 ....3)Κανεις restore σε στοκ recovery και μετα κανονικα αναβαθμιση.Δεν το εχω δοκιμασει αλλα δημιουργει αρκετα προβληματα οποτε δε στο συστηνω, αλλα αν παραυτα θες να δοκιμασεις πες μου.(Δε ξερω μηπως και το εχει δοκιμασει ο the Ace) Αυτό τελικά υποχρεώθηκα να κάνω, αφού με nvflash/smartflash είχα πρόβλημα. Προφανώς χάνονται τα πάντα, άρα υποχρεωτικά πρέπει να γίνει backup με Titanium από πριν (επαφές, μνμ κλπ μπορείτε να τα κρατήσετε και μέσω του Outlook). Η διαδικασία είναι σχετικά εύκολη, απλά είναι 6-7 βήματα και θέλει προσοχή. Κάποια στιγμή κιόλας φαίνεται να brickάρει το τηλέφωνο, αλλά απλώς θέλει reboot 1-2 φορές για να ξεκινήσει σωστά το update.... κοιτα απλα εκανα root το κινητο και μετα απο rom manager εκανα απλα flash recovery χωρις να περασω κατι οποτε μαλλον θα κανω την πρωτη επιλογη που μου δινεις εκτος και αν παιζει κατι αλλο ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια Δεν είναι "απλά" αυτό που λες, αυτό ακριβώς είναι που σου κάνει το πρόβλημα, έχεις βάλει το CWM recovery και δεν μπορείς να κάνεις αναβάθμιση, λόγω του ότι χρειάζεσαι το stock recovery. Δες πιο πριν τα δικά μου posts.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Από χθες το βράδυ δεν φεύγει κανένα sms από το κινητό αλλά δέχεται κανονικά. Όταν πάω να στείλω δηλαδή λέει "Αποστολή" και δίπλα δείχνει το φακελάκι με το κόκκινο θαυμαστικό και παραμένει σε αυτήν την κατάσταση. Τσέκαρα όλες τις ρυθμίσεις και όλα φαίνονται κανονικά. Επίσης έβαλα την κάρτα σε άλλη συσκευή και στέλνει κανονικά. Μετά θυμήθηκα ότι προχθές πέρασα την v20r και ότι από τότε δεν έτυχε να στείλω κανένα μήνυμα οπότε υποψιάζομαι μπας και φταίει η v20r. Any ideas...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Δλδ αμα βαλεις το cwm και φλασαρεις τη recovery μετα δε μπορεις να επανελθεις σε στοκ recovery? Το ρωταω αυτο γιατι εχω βρει ενα mod για μπαταρια που ειναι μαματο, με τη βοηθεια της νεκταριας, αλλα θελει να φλασαρεις recovery απο cwm. Μη το κανω και εκνευριζομαι μετα στις αναβαθμισεις. ACE θυμασαι που σου λεγα οτι το τηλεφωνο τρωει κολληματα, παρατηρησα οτι αυτο συμβαινει οταν μπαινει στο ιντερνετ, γενικα εκει μου κολλαει αλλα σε εκνευριστικο βαθμο. δλδ ταπαρεις καποιο λινκ το facebook και περιμενεις περιμενεις περιμενεις για να μπεις στον browser (dolphin) και να δεις τη σελιδα. Αυτο αν μπορει να λυθει θα ηταν ολα τελεια... Αν γνωριζει κανεις ας βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 super_f κι εγώ πέρασα προχθές την 20r με KDZ file( είχα την voda 20l),χωρίς να χαθεί τίποτα και δεν έχω κανένα πρόβλημα με sms ή GPS. Όλα πάνε τέλεια. Λίγο περισσότερη μνήμη και 2-3 καινούργιες εφαρμογές. Μήπως έχει καμιά σχέση με το RIL και την BB( να μην ταιριάζουν)? Εγώ έχω την ΒΒ 20110725 και RIL την 20r. Αλήθεια γιατί το GetRIL μου βγάζει την 20q? Τσέκαρε και καμία άλλη κάρτα στο 2Χ σου να δεις αν κάνει το ίδιο. Ελπιζω να βγάλεις άκρη γιατί φαίνεται οτι η 20r είναι η καλύτερη επίσημη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 @Super_f Oντως τσεκαρε τη sim σου και δοκιμασε να εγκαταστησεις ενα αλλο προγραμμα για sms(πχ go sms).Αυτα τα προγραμματα χρησιμοποιουν τις ρυθμισεις της ηδη υπαρχουσας εφαρμογης αλλα παραδοξως μια φορα που ειχα παρομοιο θεμα με το δικο σου εστελνα απο go sms και δε μπορουσα απο την μαμα εφαρμογη. @nikolasGG Προφανως στο βγαζει v20q αφενος γιατι δεν εχει περαστει στο Getril η v20r ακομη και αφετερου ειναι η ιδια rom οποτε και ιδιο ril. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 κατα αρχην να πω ευχαριστω για τις απαντησεις απο εκει και περα σημερα πριν απο λιγο μου κατεβασε το update απο το wifi το προβλημα ειναι οτι ζηταει reboot αλλα οταν το κανει παει στην οθονη του cwm εκει ποια επιλογη κανω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2012 Καμια.Δε μπορει να εγκαταστησει την αναβαθμιση γιατι εχεις cwm recovery.H rom ψαχνει τη stock recovery μετα την επανεκκινηση αλλα βρισκει τη cwm και για αυτο σε βγαζει εκει.Πρεπει η να βαλεις stock recovery η να περασεις την αναβαθμιση χειροκινητα. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 @P270 και @KPONOSS: έχετε -ή θα έχετε- το ίδιο πρόβλημα. Αν έχετε βάλει το recovery του CWM, τότε δεν μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση ΟΤΑ, αφού το update χρειάζεται το stock recovery. Δείτε 4-5 σελίδες πιο πίσω, υπάρχουν αναλυτικά σχόλια και οδηγίες για το πως να περάσετε το stock recovery και πως να περάσετε το update. Για το internet μου φαίνεται περίεργο, γιατί η V20L δεν είχε τέτοια προβλήματα. Πάντως με V20Q/R το κινητό είναι σημαντικά πιο γρήγορο σε όλα τα σημεία.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Εκανα reboot και ξεκολλησε με το ιντερνετ. Update εχω κανει κανονικα cmw δεν εχω βαλει ακομα το σκεφτομαι ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Βλεπω σημερα πως εχω επιτελους το update, ξεκιναω τη διαδικασια download, το κατεβαζει και μενει αρκετη ωρα στη διαδικασια επικυρωσης του πακετου αναβαθμισης. Το σβηνω, το ενεργοποιω ξανα, αναγνωριζει το πακετο και ξεκιναω την εγκατασταση. Μπαινει σε recovery mode, δειχνει το ποσοστο εγκαταστασης, ολοκληρωνεται και μενει επι μιση ωρα στο recovery. Βγαζω τη μπαταρια, το επανακινω και τωρα εμεινε στο αρχικο logo της LG, για παντα. ΤΙ κανουμε τωρα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Βλεπω σημερα πως εχω επιτελους το update, ξεκιναω τη διαδικασια download, το κατεβαζει και μενει αρκετη ωρα στη διαδικασια επικυρωσης του πακετου αναβαθμισης. Το σβηνω, το ενεργοποιω ξανα, αναγνωριζει το πακετο και ξεκιναω την εγκατασταση. Μπαινει σε recovery mode, δειχνει το ποσοστο εγκαταστασης, ολοκληρωνεται και μενει επι μιση ωρα στο recovery. Βγαζω τη μπαταρια, το επανακινω και τωρα εμεινε στο αρχικο logo της LG, για παντα. ΤΙ κανουμε τωρα ; Μάλλον ξανά περνάς την Rom με smartflash:wacko: και δύστυχος χάνεις το στήσιμο..!!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Μάλλον ξανά περνάς την Rom με smartflash:wacko: και δύστυχος χάνεις το στήσιμο..!!!:( Μαλιστα. Ευτυχως κρατησα backup στην καρτα μνημης. Αλλα, ποια ROM να περασβ μιας και δεν ειδα ποια επροκειτο να εγκαταστησει ; Την V20q ; Την V20r ; Εκτος κι αν περασω την V20L ξανακανω αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Οπως πολυ σωστα ειπες υπαρχει η λυση της v20l και μετα αναβαθμιση. Aλλιως τσεκαρε (http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=xxxxxxxxxxxx) εδω(οπου χχχχχχχχχχχχχχχ το ιμει σου απο το κουτακι) ποια σου βγαζει.ΑΝ σου βγαζει την v20q μπορεις να την περασεις κατευθειαν με smartflash, αλλα αν σου βγαλει την v20r πρεπει να την περασεις με τον πρωτο τροπο γιατι δεν εχει βγει για smartflash ακομα.Οτι χρειαστεις πες μας Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Την V20r χρειαζομαι. Οποτε θα περιμενω κατι ωρες να κατεβει η ROM και μετα να την περασω, μονο που δουλευω στις 8. Απο αναβαθμισμενος, εμεινα χωρις κινητο ! I :love: LG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 H v20r εχει βγει εδω και κατι μερες και ακομα δεν εχει ανεβει.Μη περιμενεις αδικα.Κατεβασε την v20l και πριν εγκαταστησεις οτιδηποτε κανε αναβαθμιση σε V20r. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 φιλε agelkap εκανα οτι λεει ο οδηγος για να περασω την v20r μεσω kdz αλλα δεν γινεται τιποτα το kdz κολλαει στα win 7 για ωρες και δεν κανει τιποτα μεχρι που κολαλει και το pc καποια ιδεα για να λυσω το θεμα μηπως υπαρχει ευχαριστω για την μεχρι τωρα βοηθεια ολους οσους εχουν απαντησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Δυστυχως δεν εχω κανει ποτε αναβαθμιση μεσω kdz και δε ξερω αν μπορω να σε βοηθησω.Πες μας που κολλαει μπας και καποιος εχει παθει κατι παρομοιο. Υποθετω πως προσπαθεις με kdz ωστε να μην χασεις οτι εχεις εε?Το λεω μηπως και πηγαινες για "καθαρη" εγκατασταση απο την αρχη... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 δεν εχω προβλημα να χασω τα παντα εχω backup απλα κολλαει οτα ξεκιναει να κανει το upgrade εκει μενει αιωνια και στο τελος κολλαει και το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Ε τοτε κανε ενα smartflash να τελειωνεις....!Περνα την v20l και κανε μετα αναβαθμιση κατευθειαν. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 την v20l εχω τωρα απο οτι καταλαβαινω πρεπει να την ξανα βαλω για να μην ειναι root αλλα απο που την κατεβαζω sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειναι ασχετος οπως φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. March 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2012 Δεν πειραζει. Οπως ειπες θα περασεις την v20l πανω στη v20l ωστε να ειναι τελειως stock και μετα θα κανεις αναβαθμιση (πριν κανεις root) σε v20q/v20r μεσω του τηλεφωνου. Eδω θα βρεις ολες τις πληροφοριες που χρειαζεσαι Οτι χρειαστεις στειλει μου pm. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts