Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατεβαζω το superoneclickv2.3.3 και δεν μπορω να το ξεζιπαρω. Γιατι;Εχει κανεις καμια ιδεα;

Τι σου λέει δλδ ?

Μαλλον δεν κατεβηκε καλα , δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο ... Ξανακατεβασετο

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Τι σου λέει δλδ ?

Μαλλον δεν κατεβηκε καλα , δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο ... Ξανακατεβασετο

Το ξανακατεβασα και παλι δεν μπορω να το ξεζιπαρω. Το μονο που μπορω να φανταστω ειναι οτι του λειπει καποιο αρχειο γιατι μολις τελιωνει το download το antivirus που εχω δεν αφηνει κατι να κατεβει. Μου λεει κατι για τρογιαν.

Φυσικα ... διαγραφει το αρχειο το antivirus που εχεις

Απενεργοποιησε το antivirus , κατεβασε το ξανα , κανε το ροοτ και οταν τελειωσεις ενεργοποιησε το antivirus

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ναι αλλα αν ειναι οντως καποιο τρογιαν;Εχω το Kasperky και δεν μου φαινεται για μουφα προειδοποιηση

Φιλε μου και εγω εχω το nod32 και το ιδιο μου βγαζε ... αν το κατεβαζεις απο το επισημο site τους δεν εχεις κινδυνο

Επειδή σίγουρα την έχει πάθει ήδη ένα παιδί εδώ μέσα, απλώς να ενημερώσω ότι, αν κάποιος έχει μη ελληνικό 2X και του βγάλει ειδοποίηση για OTA update από 20L σε 20Q και τελικά κολλήσει, να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται πανικός. Με το LG Mobile Update Tool μπορείτε να κάνετε restore ή διαδικασία επαναφοράς, και θα περάσει την 20Q επάνω. Αρκεί να περάσετε ένα baseband σχετικά παλιό, κάποιο από την 10Β π.χ....Το tool θα δει ότι έχετε την 10Β επάνω, και θα κάνει κανονικά το update.

Να σημειώσω εδώ ότι η 20Q σβήνει τα πάντα από το κινητό (και την εσωτερική κάρτα) οπότε πάρτε backup. Επίσης φαίνεται ότι η 20Q έχει καλύτερο GPS fix, καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, ενώ μου *φαίνεται* ότι είναι καλύτερος ο launcher. Από την άλλη όμως, ενώ στο XDA λένε για καλύτερα αποτελέσματα στο Antutu και στο Quadrant, εγώ δεν είδα καμία βελτίωση, ούτε τα 2000 δεν πέρασα (ενώ π.χ. το stock 2X το έχει λίγο πάνω από τα 2000)....

Edited by The Ace

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Παρακάτω γράφει τις βελτιώσεις που προσφέρει η v20q οι οποίες είναι αρκετές:

http://androidflip.com/install-android-2-3-4-gingerbread-update-v20q-on-lg-optimus-dual/

το μοντελο ειναι : CRESYN A192 / SGEY 0007612 αλλα δεν νομιζω να τα βρεις καπου στην αγορα.μονο αν τα παρεις απο καποιο αλλο 2Χ.

μηπως μπορεις να διακρινεις αν ειναι αυτα ιδια με αυτα που ειχε μεσα στο πακετο της συσκευης?:

http://img138.imageshack.us/img138/5779/50461.jpg

Coolpad F1 (8297W)

οχι φιλε μου, τα ακουστικα μου τα γνησια εμενα εχουν το διακοπτακι πιο μακροστενο. αυτο απο την φωτο μου μοιαζει τετραγωνισμενο

παιδες καλημερα ξερω οτι δεν ειναι το σωστο θεμα , αλλα αν καποιος σκεφτεται να πουλησει το optimus 2x ας μου πει.. ενδιαφερομαι να αγορασω 1 ισως και 2 .

ευχαριστω !

μηπως μπορεις να διακρινεις αν ειναι αυτα ιδια με αυτα που ειχε μεσα στο πακετο της συσκευης?:

καμία σχέση....!!! τα δικά μου μπαίνουν μέσα στο αυτί. σαν ωτοασπίδες ;) και το κουμπάκι κλήσεων ειναι άλλο..!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παρακάτω γράφει τις βελτιώσεις που προσφέρει η v20q οι οποίες είναι αρκετές:

http://androidflip.com/install-android-2-3-4-gingerbread-update-v20q-on-lg-optimus-dual/

Ναι τις έχω δει, αλλά εγώ ανέφερα μόνο τις πιο βασικές, που είναι καλύτερος launcher, καλύτερη ταχύτητα/απόκριση γενικώς, και μικροβελτιώσεις σε ασύρματα, GPS και μπαταρία.

Άλλες διορθώσεις σε προβλήματα που έχω δει εγώ είναι η καλύτερη επαναφορά δικτύου (π.χ. όταν είσαι στο μετρό), καλύτερο sleep, το dormancy (επίσης για μπαταρία) κ.α.....

Απλώς δεν έχω δει τα νούμερα σε Quadrant που έχουν δει άλλοι με stock V20Q...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Τελικα εβαλε κανεις με ελληνικη συσκευη την V20Q; Εχω αγορασμενο το Ο2Χ απο βονταφον και δεν μου βγαζει αναβαθμιση προς το παρον. Την V20L την περασα μεσω smartflash και θα με ενδιεφερε να μαθω εαν παιζει καλα μη μπλεκω τσαμπα με ρυθμισεις απο την αρχη. Θα την δωσει αραγε και η LG ελλαδας; Ενα λινκ που επαιζε πιο πισω ειναι και για τα Ελληνικα τηλεφωνα;

Ευχαριστω

Αυτη η αναβαθμηση ποτε θα ερθει για κινητα απο Ελλαδα;Οσοι την εχετε κανει ειναι απο Γερμανια, Ολλανδια κτλ;

Νομίζω όσα 2Χ την βρήκαν ΟΤΑ είναι εκτός Ελλάδος (Γερμανία, Ολλανδία κλπ). Τσεκάρετε με το ΙΜΕΙ μέσω LG Update tool μήπως και τη βρει έτσι...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Η φαση ειναι οτι την v20l την πηραν πρωτα τα ελληνικα κινητα και τωρα συμβαινει το αντιθετο. Ετσι για να μην ειναι κανενας παραπονεμενος.:-)

Η φαση ειναι οτι την v20l την πηραν πρωτα τα ελληνικα κινητα και τωρα συμβαινει το αντιθετο. Ετσι για να μην ειναι κανενας παραπονεμενος.:-)

Πάντως θα τολμήσω να πω ότι με την V20Q το κινητό σε stock μορφή είναι πλέον εύχρηστο. Ο launcher ανταποκρίνεται αρκετά καλά, παντού -σχεδόν- το animation και το scrolling είναι αντάξιο ενός διπύρηνου, μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποιο πρόβλημα σε ρυθμίσεις (κάτι να χάνεται, κάτι να αλλάζει μόνο του κλπ πέρα από το γνωστό θέμα με την ελληνική γλώσσα σε "ξένα" κινητά), ενώ δεν υπάρχει και θέμα με ασύρματα (αν και εγώ τουλάχιστον δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με την V20L).

Από πλευράς μπαταρίας φαίνεται να είναι στα όρια της V20L και λίγο παραπάνω, ενώ ξαναβρίσκει 3G/GSM/GPS/Data/wifi καλύτερα και ίσως γρηγορότερα από την L. Τουλάχιστον εγώ -που είχα τέτοια προβλήματα- δεν τα έχω δει ακόμα με την Q...είδωμεν....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Τι παιζει δηλαδη με αυτο που γραφεις; "πέρα από το γνωστό θέμα με την ελληνική γλώσσα σε "ξένα" κινητά"

Δεν εχει Ελληνικο μενου δηλαδη και γενικα Ελληνικα τα παντα μεσα;

Τι παιζει δηλαδη με αυτο που γραφεις; "πέρα από το γνωστό θέμα με την ελληνική γλώσσα σε "ξένα" κινητά"

Δεν εχει Ελληνικο μενου δηλαδη και γενικα Ελληνικα τα παντα μεσα;

Ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες...το έχουμε εξηγήσει αναλυτικά...τεςπα, στα γρήγορα λέω ότι μια χαρά ελληνικά έχει το κινητό (menu, προγράμματα, πληκτρολόγιο κλπ), απλά μετά από κάθε reset/restart το πληκτρολόγιο γυρνάει σε Αγγλικά/Γερμανικά σαν default γλώσσες...βάζοντας ένα άλλο πληκτρολόγιο λύνεται και αυτό το "πρόβλημα"....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Μου την έβγαλε διαθέσιμη ΟΤΑ (από το Ενημέρωση Λογισμικού). Αφού έκανα το update, κόλλησε στο πρώτο reboot που κάνει για να εφαρμόσει το update, και δεν ξεκόλλαγε με τίποτα. Οπότε, μετά από κάποιους πειραματισμούς -στην προσπάθειά μου να μην την περάσω από πάνω με smartflash/nvflash και χάσω τα πάντα- και αφού το Update Tool πλέον έβλεπε ότι είχα V20Q και δεν έκανε ούτε update ούτε επαναφορά, αναγκάστηκα και πέρασα ένα baseband από V10B, ώστε να δει το update tool ότι έχω παλιότερη έκδοση και να περάσει την Q...

Δυστυχώς τελικά έχασα τα πάντα :p οπότε έκανα και ένα restore μετά...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

κ κατι αλλο φιλε,στην γραμη του σηματος,ενω εχω απενεργοποιηση τα δεδομενα,μου βγαζει ενα Ε η ενα G,τι ειναι αυτα?

Το είδος δικτύου που βρίσκει το κινητό στην περιοχή που είσαι. Είτε 2G είτε 3G. Είναι από τα αρκτικόλεξα των αντίστοιχων τεχνολογιών. Έχεις αφήσει αυτόματη την επιλογή δικτύου, εξ'ου και αλλάζει μόνο του.

Την L την εχετε παρει επίσημα; Η την περάσατε εσείς;

Κανονικότατα από το LG Update tool τη πρώτη φορά που το συνέδεσα...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Γερμανικό...αν σε ενδιαφέρει έχει βγει και full update (στο XDA) για Ελλάδα, οπότε αν βιάζεσαι μπορείς να το κάνεις με τον απλό τρόπο ("σιδερώνεις" τη Q πάνω από την L)...

Μπαινω στο XDA : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035041 αλλα εχει μεχρι την : BIN_LGP990AT-00-V20l-EUR-XX-OCT-20-2011+0.

Μηπως σου ειναι ευκολο κανα λινκ για την Q (full update για Ελλάδα) για να το κανω μεσω smartflash;

Ευχαριστω

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)