Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Παιδες ειμαι ροοτ κ εκανα διεγραψα καποιες εφαρμογες αν του ξαναπερασω την stock rom λογικα θα ειναι ολα οπως πρωτα με τις εφαρμογες ετσι;

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδες ειμαι ροοτ κ εκανα διεγραψα καποιες εφαρμογες αν του ξαναπερασω την stock rom λογικα θα ειναι ολα οπως πρωτα με τις εφαρμογες ετσι;

Ακριβως ετσι.Καλο ειναι να κρατας ενα backup της Rom.

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

κατεβασα την 4.0.3 για το κινητό μαυ CM9 και δεν μου βγαζει το adroidmarket το κατεβασα και σαν apk αλλα παλλι δεν μου το παιζει εκανα και λογαριασμο...γνωριζεται τι φταιει?

Ακριβως ετσι.Καλο ειναι να κρατας ενα backup της Rom.

Backup γιατί να κάνουμε; Για να εχουμε και τις εφαρμογές που εγκαταστησαμε εμεις; Γιατί οι stock roms υπαρχουν σωστά;

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Backup γιατί να κάνουμε; Για να εχουμε και τις εφαρμογές που εγκαταστησαμε εμεις; Γιατί οι stock roms υπαρχουν σωστά;

Γιατί είναι ο ποιο εύκολος τρόπος να επανέλθουμε ακριβώς εκεί που ήμασταν αν κάτι δεν πάει καλά ή δεν μας αρέσει.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ναι αλλα οι stock roms υπαρχουν σωστα; Και μπορουμε να τις περασουμε κανονικα; Το ιδιο δεν ειναι;
Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

• Administrators
Το να επαναφέρεις ένα backup μέσα από το cwm είναι το πιο ασφαλές, εύκολο και σίγουρο όταν θα βρεθείς σε μια δύσκολη κατάσταση. Γιαυτό ενδείκνυται πάντα να υπάρχει ένα nandroid backup.

Modpic.gif

Γιατί είναι ο ποιο εύκολος τρόπος να επανέλθουμε ακριβώς εκεί που ήμασταν αν κάτι δεν πάει καλά ή δεν μας αρέσει.

Titanium backup για αυτο τον σκοπο ? Κανα free καλο παιζει ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

ξαναπερασα την 2.3.4 με το smartflash και τωρα ποια εφυγε το root.10 λεπτα υποθεση ειναι.απλα παιρνει ωρα να κατεβει η ρομ.ξερουμε ποτε θα παρουμε παγωτο?? Edited by tolispao13

Καλημέρα σε όλους. Δηλώνω και εγώ υπερήφανος κάτοχος. Το αγόρασα τη Πέμπτη και μόλις πριν 2 ώρες το άνοιξα :D. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και τώρα το έβαλα για τη πρώτη φόρτιση. Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα : 1ον) έχει το froyo 2.2 και πρίν πάτησα να κάνει update μέσω wifi και βρήκε ένα αρχείο 4,27MB νομίζω και έκλεισε, έκανε επαννεκίνηση και μόλις άνοιξε πήγα στις ρυθμίσεις αλλά και πάλι 2.2 φοράει. Άρα σε τί έγινε update ; Λογικά το gingerbread θα το περάσω με το pc. 2ον) όταν το πήρα ήταν σε προσφορά με χάρτες Ndrive. Ρώτησα 10 τουλάχιστον φορές στο κατάστημα άν το παίρνω ξεχωριστά σαν πρόγραμμα αλλά μου είπε μια υπάλληλος ότι δε ξέρει και μια άλλη ήταν 1000% σίγουρη ότι το έχει ήδη εγκατεστημένο μέσα το κινητό. Όμως όσο και να έψαξα δε το βρήκα. Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει κι άν κάνω εγώ κάποιο λάθος ;

Ευχαριστώ !

ξαναπερασα την 2.3.4 με το smartflash και τωρα ποια εφυγε το root.10 λεπτα υποθεση ειναι.απλα παιρνει ωρα να κατεβει η ρομ.ξερουμε ποτε θα παρουμε παγωτο??

Παγωτό μέσα στο χειμώνα......(ούτε την άνοιξη) δεν προβλέπετε, η LG ΠΡΟΣΕΧΕΙ τα λαιμά μας..!!!:lol:

Καλημέρα σε όλους. Δηλώνω και εγώ υπερήφανος κάτοχος. Το αγόρασα τη Πέμπτη και μόλις πριν 2 ώρες το άνοιξα :D. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος και τώρα το έβαλα για τη πρώτη φόρτιση. Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα : 1ον) έχει το froyo 2.2 και πρίν πάτησα να κάνει update μέσω wifi και βρήκε ένα αρχείο 4,27MB νομίζω και έκλεισε, έκανε επαννεκίνηση και μόλις άνοιξε πήγα στις ρυθμίσεις αλλά και πάλι 2.2 φοράει. Άρα σε τί έγινε update ; Λογικά το gingerbread θα το περάσω με το pc. 2ον) όταν το πήρα ήταν σε προσφορά με χάρτες Ndrive. Ρώτησα 10 τουλάχιστον φορές στο κατάστημα άν το παίρνω ξεχωριστά σαν πρόγραμμα αλλά μου είπε μια υπάλληλος ότι δε ξέρει και μια άλλη ήταν 1000% σίγουρη ότι το έχει ήδη εγκατεστημένο μέσα το κινητό. Όμως όσο και να έψαξα δε το βρήκα. Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει κι άν κάνω εγώ κάποιο λάθος ;

Ευχαριστώ !

το Ndrive το είχε δώρο το SE 8X της γυναίκας μου, και είχε μέσα στην συσκευασία τα παρακάτω..! απλά κάνεις την εγκατάσταση από το Market και ειναι μόνο για το X8 και το πρόγραμμα και η χάρτες (Ndrive) μόνο μια φορά έχεις το δικαίωμα να τα κάνεις εγκαταστήσεις..! κάτι παρόμοιο θα ειναι και σε σένα.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μόλις τώρα μίλησα με την υπάλληλο και μου είπε κάτι αντίστοιχο ότι δηλαδή θα το κατεβάσω από το Android Market και θα έχω τους χάρτες της Ελλάδας και οτι αυτό γίνεται γιατί αναγνωρίζει το IMEI του κινητού και δε μπορεί να περαστεί σε άλλο τηλέφωνο.

Titanium backup για αυτο τον σκοπο ? Κανα free καλο παιζει ?

Το Titanium backup είναι για να κάνεις backup προγράμματα και δεδομένα. (Μπορείς να κάνεις και backup και τα προγράμματα του συστήματος με τα δεδομένα τους και τις ρυθμίσεις, αλλά θέλει προσοχή το κομμάτι αυτό γιατί κατά καιρούς μπορεί να έρθει σε conflict με αυτά που υπάρχουν και να δημιουργήσει προβλήματα.)

Είναι πολύ χρήσιμο όταν δοκιμάζεις διάφορες ρομ και έτσι επαναφέρεις όλα τα προγράμματα χωρίς πολλά πολλά.

Για να κάνεις backup όταν δοκιμάζεις κάποια ρομ και θέλεις να επανέλθεις ακριβώς εκεί που ήσουνα πριν τις δοκιμές, κάνεις Backup μέσω clockwork mod recovery. Κρατάς μια "εικόνα" (image) ολόκληρου του συστήματος.

Καλό είναι να γίνεται μια στο τόσο backup και με τις δύο μεθόδους, ώστε όποιο απρόοπτο να έχει τις ελάχιστες συνέπειες.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

παιδια γεια σας..επειδν μ ενδιαφερει πολυ το βιντεο πως μπορω να κανω τραβηξω με 1080p 30 fps και με με οσο το δυνατον μεγαλυτερο bitrate?πρεπει να βαλω custom rom και καποιο hack?σε stock rom γινεται?

καλησπερα τσακαλια :D εκανα παραγγελια το χ2 σημερα θαρθει η παρασκευη η δευτερα με πηραν και μου ειπαν οτι θα ερθει με μενου vodafone κ ειναι εισαγωγης απο χωρα της ευρωπης ! δε ξερω σε τι αναβαθμιση θα μου ερθει θα μπορω νατην αλλαξω χωρις να χασω τα ελληνικα? γιατι οποιον ρωταω μου δινει και διαφορετικη απαντηση αυτα που θα εχει απο τη vod θα μπορω να τα βγαλω με χακ π.χ?? αν δεν ενοχλουν σε κατι δεν εχω προβλημα να το αφησω εχω ενα νοκια ν8 και ειπα να παρω και το χ2 για δευτερο νουμερο μακαρι βεβαια να ειναι τοσο καλο το χ2 που να μη τα ξεχωριζω να τα εχω και τα δυο ισαξια..

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Λοιπόν πέρασα τους χάρτες Ndrive για την Ελλάδα στο τηλέφωνο και είναι μια χαρά. Κατέβασα από το site της LG τα παρακάτω προγράμματα : LGOSP Setup.exe, LG PCSuiteIV Setup.exe, LGUnitedMobileDriver S4981MAN36AP22 ML WHQL Ver 3.6.exe, B2CAppSetup.exe. Πείτε μου λίγο όσοι ξέρετε με ποιά σειρά πρέπει να τα κάνω εγκατάσταση στο pc και πώς θα το αναβαθμίσω σε 2.3. Ευχαριστώ

Καλησπερα παιδια ! Λοιπον θα ρωτησω κατι λιγο ασχετο αλλα ελπιζω να παρω απαντηση !!

Λοιπον,υπαρχει καποια εφαρμογη που να αλλαζει τον τονο της φωνης μας οταν μιλαμε στο κινητο;

Ξερετε ποιο ψιλη ποιο μπασα ; Θελω να κανω ενα αστειο σε καποια :D

Ευχαριστω και συγνωμη για το ψιλοασχετο ΠΟΣΤ !

Edit : Λοιπον τελικα η μπαταρια εστρωσε και παλι,μου κραταει πανω απο 24 ωρες .

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)