dimzan Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Όταν έρθει η αναβάθμιση ξέρεις αν μπορέσεις να βάλεις το ICE CREAM official? Φανταζομαι οτι θα επαναφερω τα προγραμματα της lg που εχω απενεργοποιησει, θα κανω unroot και τοτε θα κανω αναβαθμιση. Το πολυ πολυ φλασαρω την καινουρια ics rom και κανω ξανα καθαρη εγκατασταση. Δε με αγχωνει κατι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 να ρωτησω κατι?το optimus x2 εχει μετρητη κλησεων μαμα?με αναπαντητες εισερχομενες εξερχομενες αλλα και διαρκεια κλησης.και εχει φωτεινη ειδοποιηση οταν σου ερχεται μυνημα η αναπαντητη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα σήμερα το Optimus 2x από φίλο και ενώ το κινητό είναι καθαρό υπάρχει η εφαρμογή superuser. Την οποία κάνω uninstall απ το market και δεν εξαφανίζεται. Ξέρει κανείς τι φταίει? Edited February 4, 2012 by QQTilt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 να ρωτησω κατι?το optimus x2 εχει μετρητη κλησεων μαμα?με αναπαντητες εισερχομενες εξερχομενες αλλα και διαρκεια κλησης.και εχει φωτεινη ειδοποιηση οταν σου ερχεται μυνημα η αναπαντητη? τα παρακάτω έχει...αν εννόησα τι εννοείς..!:D http://s14.directupload.net/images/120204/b2q2xph4.png http://s14.directupload.net/images/120204/vziunyzb.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 ακριβως αυτο εννοω.thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Αγόρασα σήμερα το Optimus 2x από φίλο και ενώ το κινητό είναι καθαρό υπάρχει η εφαρμογή superuser. Την οποία κάνω uninstall απ το market και δεν εξαφανίζεται. Ξέρει κανείς τι φταίει? πας > ρυθμίσεις > εφαρμογές > διαχείριση εφαρμογών > εκεί την βρίσκεις και την κάνεις απεγκατάσταση..!!! σε μένα λέει ''Διαχειριστής'' ειναι το λεγόμενο Root. http://s1.directupload.net/images/120204/33ipjtnf.png Edited February 4, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 πας > ρυθμίσεις > εφαρμογές > διαχείριση εφαρμογών > εκεί την βρίσκεις και την κάνεις απεγκατάσταση..!!! σε μένα λέει ''Διαχειριστής'' ειναι το λεγόμενο Root. http://s1.directupload.net/images/120204/33ipjtnf.png Μάριε ευχαριστώ κατ αρχήν. Ξέρω τι είναι το superuser και τι κάνει, το θέμα είναι ότι δε γνώριζα καν ότι το τηλ είναι rooted.. Αλλά αφού είναι το αφήνω δεν παίζει πρόβλημα. Θα το κανα έτσι κι αλλιώς :p Μπορείς να μου πεις αν υπάρχει κάπου μια λίστα με τις εφαρμογές που μπορώ να βγάλω απ το κιν χωρίς πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Κάτι σαν και https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AvlfcJre0cW3dFVCcEdEaHFJMVRWVm5SWWdNUHpmamc&hl=el#gid=0 αυτό λέω το οποίο είναι για Galaxy S.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) παιδιά το gps στην 2.3 δουλεύει κανονικά? δουλεύει κανονικά offline χωρίς data connection αν έχω κάποιο πρόγραμμα του τύπου sygic? Επειδή με ενδιαφέρει πολύ αυτός ο τομέας σε ένα κινητό και ενδιαφέρομαι και για το lg ήθελα να ρωτήσω αν έχει καλό δέκτη. Edited February 4, 2012 by thanospc Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) Παιδιά μια ερώτηση.. μήπως υπάρχει κανένα widget, που να έχει το twitter και το facebook σε ένα; Βρήκα το ''Plume for Twitter'' https://market.android.com/details?id=com.levelup.touiteur&feature=apps_topselling_free#?t=W251bGwsMSwxLG51bGwsImNvbS5sZXZlbHVwLnRvdWl0ZXVyIl0. Το έχετε δοκιμάσει; Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλύτερο; Για να καταλάβετε, εννοώ να το δείχνει όπως στα HTC κάπως έτσι... Ευχαριστώ Edited February 5, 2012 by Sterios89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 παιδιά το gps στην 2.3 δουλεύει κανονικά? δουλεύει κανονικά offline χωρίς data connection αν έχω κάποιο πρόγραμμα του τύπου sygic? Επειδή με ενδιαφέρει πολύ αυτός ο τομέας σε ένα κινητό και ενδιαφέρομαι και για το lg ήθελα να ρωτήσω αν έχει καλό δέκτη. σε εμενα στη stock rom μονο με τα data καταφερνε να κλειδωσει τους δορυφορους αμεσως. με τη cyanogenmod κλειδωνει χωρις να εχεις τα data ανοικτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 παιδιά το gps στην 2.3 δουλεύει κανονικά? δουλεύει κανονικά offline χωρίς data connection αν έχω κάποιο πρόγραμμα του τύπου sygic? Επειδή με ενδιαφέρει πολύ αυτός ο τομέας σε ένα κινητό και ενδιαφέρομαι και για το lg ήθελα να ρωτήσω αν έχει καλό δέκτη. Μια χαρά κλειδώνει το GPS με την 2.2. & τώρα με την 2.3.4. χωρείς data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 με καμένα pixel πως πάει το lg? έχετε βρει? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 με καμένα pixel πως πάει το lg? έχετε βρει? Έμενα μου έχει πέσει δυο φορές κάτω, δηλαδή έπαθε καλό ταρακουλο:lol: όλα καλά..! παλιόσκυλο φαίνεται..!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Παιδια ειμαι ρουτ σε περιπτωση που απεγκαταστησω καποιες εφαρμογες μπορω να τις ξαναπερασω flasharwntas το κινητο περναει δηλ κανινικα την official rom οπως πρωτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Τα live wallpapers τρων πολυ μπαταρία; Δλδ κατι σαν αυτο "Animated Weather PRO " θα τρώει πιο πολυ μπαταρία από οτι το widget της lg για τον καιρο; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 δεν μπορεί να κανείς να σου πεί κάτι τέτοιο...εξαρτάται απο το πόσο καλογραμμήνη είναι η εφαρμογή κτλ. Δοκιμάζεις και βλέπεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyko Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) Παιδιά καλησπέρα, Έχει δοκιμάσει κανείς την FlexBomb ROM του Civato? Μόλις τώρα διάβασα όλα τα posts στο thread του xda-developers και μόνο θετικά σχόλια είχαν να πουν όσοι την δοκίμασαν. Πριν την βλαλω σκέφτηκα να ρωτήσω να δω τι ψάρια πιάνει στην Ελλάδα. Αύριο πάντως θα βγάλει την R3 version. Θα περιμένω να κατεβάσω την καινούρια. Σχετικά με την V20Q, μου κάνει εντύπωση που ενώ η LG έχει δώσει όλα τα sources δεν έχω δει κανέναν να την "μαγειρέψει" ακόμα. Edited February 5, 2012 by spyko Παράθεση Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Παιδιά καλησπέρα, Έχει δοκιμάσει κανείς την FlexBomb ROM του Civato? Μόλις τώρα διάβασα όλα τα posts στο thread του xda-developers και μόνο θετικά σχόλια είχαν να πουν όσοι την δοκίμασαν. Πριν την βλαλω σκέφτηκα να ρωτήσω να δω τι ψάρια πιάνει στην Ελλάδα. Αύριο πάντως θα βγάλει την R3 version. Θα περιμένω να κατεβάσω την καινούρια. Σχετικά με την V20Q, μου κάνει εντύπωση που ενώ η LG έχει δώσει όλα τα sources δεν έχω δει κανέναν να την "μαγειρέψει" ακόμα. Ποια Q, εδω δε μας εδωσε καλα καλα την V20o. Ηλιθιες ειναι αυτες οι καθυστερησεις που δειχνουν και προς καθυστερηση του "παγωτου" :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου εως τωρα?λογικα μεσα στη βδομαδα θα το παρω και εγω.και αν ειναι root πως μπορω να το ξαναγυρισω σε εργοστασιακη κατασταση?η δεν υπαρχει θεμα με την εγγυηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 καλησπερα. πηρα το ox2 απο το birdphone. το περιμενω τριτη-τεταρτη:) θα με εχετε στην παρεα σας λοιπον. ειναι η πρωτη μου συσκευη με android, οποτε τωρα διαβασμα και μετα αποριες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 (edited) Καλησπέρα σας.. κατέβασα το francy widgets, και το έκανα activate. Από εκείνη την ώρα, όμως, μου βγάζει το μήνυμα: The license key you entered is invalid Το έκανα απεγκατάσταση και πάλι install,αλλά συνέχεια το ίδιο μου βγάζει και μου έσπασε τα νεύρα. Προσπάθησα να το σταματήσω με αυτό τον τρόπο: Settings->Applications->Manage applications->Fancy Widgets-> Force Stop -> Clear data αλλά πάλι το ίδιο μήνυμα μου βγάζει μόλις κάνω update τον καιρό. Αφού σκέφτηκα να ξαναπεράσω την ROM μήπως και σταματήσει! Ξέρετε μήπως πως μπορώ να σβήσω όλα τα στοιχεία από το fancy widgets, ώστε να το κάνω πάλι install και να σταματήσει να μου βγάζει αυτό το μήνυμα; Υ.Γ.: τελικά βρήκα την λύση! Απλώς έπρεπε να σβήσω ένα αρχείο ώστε να μην μου το εμφανίζει. Συγγνώμη για το άσκοπο ποστ :) Edited February 6, 2012 by Sterios89 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου εως τωρα?λογικα μεσα στη βδομαδα θα το παρω και εγω.και αν ειναι root πως μπορω να το ξαναγυρισω σε εργοστασιακη κατασταση?η δεν υπαρχει θεμα με την εγγυηση? Η τελευταία έκδοση είναι η 2.3.4 Αν είναι root μπορείς να το κάνεις unroot με το SuperOneClick Αν θέλεις, ρίξε μια ματιά εδώ στο οδηγό αυτόν: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 μερααααααααααααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_lyk Δημ. February 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2012 γεια σας παιδια. ποιο προγραμμα gps να βαλω? υπαρχει σχετικο thread? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts