dionisisss Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 καλησπερα.ειμαι root με cm7 και θελω να περασω την rom του temasek με ενα καλο kernel για overclock(π.χ iron).Η ερωτηση μου ειναι αν θα διατηρηθουν οι εφαρμογες και τα δεδομενα μου απειραχτα και απλα θα περασω την rom με cwm και αν μπορω να το κανω αυτο θα ηθελα ενα link για τη rom και το kernel αν ειναι ευκολο σε καποιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 (edited) και εγω ειμουν πολυ σκεπτικος, αλλα το εκανα και πραγματικα το κινητο ανεβηκε σε ταχυτητα και μπαταρια ενα χαλαρο 20%. επισης, μην κανετε uninstall alla freeze. ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα. εγω εβγαλα παρα πολλες εφαρμογες, συμπεριλαμβανομενης και του music και δεν εχω κανενα προβλημα.. Πως κάνουμε freeze με Titanium ? αν έχεις την καλοσύνη τα βήματα.!;) Edited February 3, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Πως κάνουμε freeze με Titanium ? αν έχεις την καλοσύνη τα βήματα.!;) Πρέπει να έχεις την αγορασμένη έκδοση. Πάς στην εφαρμογή που θέλεις να παγώσεις, πατάς πάνω της και πατάς πάγωμα. Τόσο δύσκολο :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 Πρέπει να έχεις την αγορασμένη έκδοση. Πάς στην εφαρμογή που θέλεις να παγώσεις, πατάς πάνω της και πατάς πάγωμα. Τόσο δύσκολο :lol: Έχω την απλή γιαυτό δεν έβλεπα τέτοια εντολή...! παω να την αγοράσω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2012 καλησπερα.ειμαι root με cm7 και θελω να περασω την rom του temasek με ενα καλο kernel για overclock(π.χ iron).Η ερωτηση μου ειναι αν θα διατηρηθουν οι εφαρμογες και τα δεδομενα μου απειραχτα και απλα θα περασω την rom με cwm και αν μπορω να το κανω αυτο θα ηθελα ενα link για τη rom και το kernel αν ειναι ευκολο σε καποιον. Σε μενα, με το τελευταίο kang δεν μου δουλεύει ο ironkrnl και δοκιμάζω τον vadonka. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Έχω την απλή γιαυτό δεν έβλεπα τέτοια εντολή...! παω να την αγοράσω ;) Να την αγορασεις και να μην την αγοράσω ;) γιατι τα αξιζει και με το παραπανω. καλησπερα.ειμαι root με cm7 και θελω να περασω την rom του temasek με ενα καλο kernel για overclock(π.χ iron).Η ερωτηση μου ειναι αν θα διατηρηθουν οι εφαρμογες και τα δεδομενα μου απειραχτα και απλα θα περασω την rom με cwm και αν μπορω να το κανω αυτο θα ηθελα ενα link για τη rom και το kernel αν ειναι ευκολο σε καποιον. H kang του temasek ειναι cm. Δεν θα χρειαστεις data wipe μονο cache/dalvic cache. Με την 54 και το kernel του vadonka (32mb shared) ειμαι σουπερ stable super fast super battary. Δεν εχει δει bsod εδω και δεν θυμαμε ποσο... Ειναι απιστευτα γρηγορο και smooth Η μπαταρια (με την βοηθεια του juice defender) διαρκει απο το πρωι μεχρι το βραδυ που γυρναω σπιτι με full data (wifi, 3g) Εδω να πω οτι μαλλον σας αφηνω αν πανε καλα ολα αυριο μεθαυριο και παω σε optimus 3D για την μεγαλυτερη οθονη το 3D και τον TI OMAP. Κριμα που δεν εχει ολοκληρο section οπως το 2x αλλα λογικα με την πτωση τιμης θα πεσει κοσμος πανω και με το ics developes. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Πέρναγα απο έξω.. είδα φως και μπήκα..! καλός σας βρήκα, αγόρια και κορίτσια του LG 2X ;) καλως τον τον Dj:p!! δεν εχεις σχεση με τον mariodj ε??,χε Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Εδω να πω οτι μαλλον σας αφηνω αν πανε καλα ολα αυριο μεθαυριο και παω σε optimus 3D για την μεγαλυτερη οθονη το 3D και τον TI OMAP. Κριμα που δεν εχει ολοκληρο section οπως το 2x αλλα λογικα με την πτωση τιμης θα πεσει κοσμος πανω και με το ics developes. Μεγειά! Από ότι βλέπω δεν σε...απογοήτευσε η LG! Τολμώ να πώ ότι όσο και αν το χαίρομαι τώρα το κινητό (CM7#kang), δεν με θεωρώ "πιστό" της LG. Για το 3d στην οθόνη του ...θα απογοητευτείς. Είναι περισσότερο εκνευριστικό παρά χρήσιμο σε χρήση. Πιστεύω ότι θα το απενεργοποιήσεις πολύ γρήγορα! Πέντε λεπτά το έπαιξα και δεν μου άρεσε. Επίσης η μνήμη του είναι 512 αν θυμάμαι καλά, ίδια με του 2Χ. Γενικά σε επιδόσεις είναι πάνω κάτω το ίδιο. Δεν ξέρω, όταν αλλάξω κινητό με βλέπω να ζητάω κάτι αρκετά παραπάνω από το 2Χ για να αξίζει η μετάβαση. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Παιδια το σκεφτομαι για ροοτ . Πρεπει να προσεξω ή να κανω κάτι πριν αρχισω την διαδικασια με το SuperOneClick ? Πειτε γιατι δεν εχω ξανακανει και το φοβαμαι . Κανω κάτι πριν απο το ροοτ ? Χανεται τιποτα απο εφαρμογες και saves ρυθμισεις κλπ ? Δεν εχω καρτα μνημης πανω εκτος απο την εσωτερικη . Πειραζει ή χρειαζεται εξωτερικη ? Edited February 4, 2012 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisdj Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 καλως τον τον Dj:p!! δεν εχεις σχεση με τον mariodj ε??,χε Καλημέρα, ειναι συνάδελφος τον είδα παραπάνω..! εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη και καινούργιος στο FORUM..! Παράθεση Λεφτά....! υπάρχουν...!!! και τα έχω ΕΓΩ......!!!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Μεγειά! Από ότι βλέπω δεν σε...απογοήτευσε η LG! Τολμώ να πώ ότι όσο και αν το χαίρομαι τώρα το κινητό (CM7#kang), δεν με θεωρώ "πιστό" της LG. Για το 3d στην οθόνη του ...θα απογοητευτείς. Είναι περισσότερο εκνευριστικό παρά χρήσιμο σε χρήση. Πιστεύω ότι θα το απενεργοποιήσεις πολύ γρήγορα! Πέντε λεπτά το έπαιξα και δεν μου άρεσε. Επίσης η μνήμη του είναι 512 αν θυμάμαι καλά, ίδια με του 2Χ. Γενικά σε επιδόσεις είναι πάνω κάτω το ίδιο. Δεν ξέρω, όταν αλλάξω κινητό με βλέπω να ζητάω κάτι αρκετά παραπάνω από το 2Χ για να αξίζει η μετάβαση. Ειμαι κι εγω της αποψεως αυτης, οτι μονο με κατι σαφως καλυτερο μπορεις να το αντικαταστησεις. Tsaglis πες μου ακριβως ποια εκδοση ROM εχεις και κυριως ποιον kernel, να μην κανω καμια βλακεια αμα δοκιμασω. Αν μπορουσες να μου στειλεις τα link, ακομα καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 να κατεβασω το απλο temasek 54(http://www.mediafire.com/?wpzcho7n93rji13) η αυτο με το vodoo sound(http://www.mediafire.com/?ozzdp0bpcsnd313)?τι διαφορα εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Καλημέρα, ειναι συνάδελφος τον είδα παραπάνω..! εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη και καινούργιος στο FORUM..! Για σου φίλε, καλός όρισες, και καλή παραμονή..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ειμαι κι εγω της αποψεως αυτης, οτι μονο με κατι σαφως καλυτερο μπορεις να το αντικαταστησεις. Tsaglis πες μου ακριβως ποια εκδοση ROM εχεις και κυριως ποιον kernel, να μην κανω καμια βλακεια αμα δοκιμασω. Αν μπορουσες να μου στειλεις τα link, ακομα καλυτερα. Έχω αυτή (την ώρα που γράφω είναι η 54) Kernel δεν χρειάζεται να βάλεις, αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις. Αυτή τη στιγμή έχω αυτόν (vadonka) Υπόψη ότι η Rom δεν έχει τα Gapps (google apps) που μπορείς να βρείς εδώ Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 @Tsaglis, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3971224#post3971224 Συγγνώμη που απαντάω τώρα,αλλά δεν μπήκα καθόλου αυτές τις μέρες :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Υπάρχει καποιο προγραμματακι που να μπορεις να στελνεις αρχειο στο κινητο μεσω του wifi ή bluetooth ή και να μπορεις ακόμα να βλεπεις τα αρχεια του κινητου; κατι σαν file manager απο wifi/bluetooth Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Υπάρχει καποιο προγραμματακι που να μπορεις να στελνεις αρχειο στο κινητο μεσω του wifi ή bluetooth ή και να μπορεις ακόμα να βλεπεις τα αρχεια του κινητου; κατι σαν file manager απο wifi/bluetooth Αν εννοείς απο Η/Υ είναι το AIRDROID Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ναι απο υπολογιστη εννοω Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Υπάρχει καποιο προγραμματακι που να μπορεις να στελνεις αρχειο στο κινητο μεσω του wifi ή bluetooth ή και να μπορεις ακόμα να βλεπεις τα αρχεια του κινητου; κατι σαν file manager απο wifi/bluetooth Tο Wifi File Explorer , το καλυτερο πιστευω ... https://market.android.com/details?id=com.dooblou.WiFiFileExplorerPRO&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kb29ibG91LldpRmlGaWxlRXhwbG9yZXJQUk8iXQ.. "Free" αμα δεν θες να πληρωσεις εχει επισης Edited February 4, 2012 by kprse link Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Με το airdroid στελνείς sms βλεπεις χαρακτηριστικα του κινητού σου και άλλα πολλά.Απόλυτος χειρισμός του κινητού από τον Browser.Best and free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Ναι αρχικα προτιμω τα free Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 κάποιος που έχει κάνει root το κινητό του να μας πεί.Χάνονται τα apps και οι επαφές.Και να μας πει 5 λόγους καλούς για να κάνουμε root το κινητό μας.Ευχαριστώ εκ τον προτέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) μολις χθες εκανα root με το superoneclick. Στα καπακια εβαλα το titanium backup και αφαιρεσα αρκετη σαβουρα απο μεσα. Το τηλεφωνο πεταει. Οχι οτι πριν δεν πηγαινει, αλλα τωρα παει ακομα καλυτερα, ασε που δεν εχει τις βλακειες της lg μεσα. Εβαλα και το pro που μπορεις να κανεις freeze ανα πασα στιγμη. Ισως για την απλη χρηση που κανω τα 5€ δεν τα αξιζε και τοσο. Μια απλη απεγκατασταση κανει ουσιαστικα την ιδια δουλεια. Ολα αυτα σε στοκ ρομ 2.3.4 v20l Δεν χαθηκε κανενα ονομα, κανενα τηλεφωνο καμια εφαρμογη στην περιπτωση μου Root κανεις πολυ ευκολα. Εγω ακολουθησε αυτο τον οδηγο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3955382#post3955382 Μου πηρε 1 1.5 λεπτο συνολικα οποτε καταλαβαινεις πως ειανι πανευκολο, με δεδομενο πως πρωτη φορα εκανα αυτη τη διαδικασια Edited February 4, 2012 by dimzan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Όταν έρθει η αναβάθμιση ξέρεις αν μπορέσεις να βάλεις το ICE CREAM official? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2012 (edited) Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Όταν έρθει η αναβάθμιση ξέρεις αν μπορέσεις να βάλεις το ICE CREAM official? :lol::lol: Εβαλα Gingerrbread περίπου δύο μήνες πριν βγεί official, την οποία και δοκίμασα και αμέσως την "πέταξα" στα σκουπίδια. Λογικά θα βάλω ICS πολύ πριν βγεί επίσημα και θα δουλεύει καλύτερα. Και αν αναρωτιέσαι πως είναι αυτό δυνατό, φαίνεται ότι η κοινότητα είναι πολύ πιο ικανή από την LG ειδικά απο την στιγμή που τα κύρια κομμάτια του κώδικα είναι open source. Με το που βγεί η πρώτη διαρροή από την LG, θα παρθούν τα κομμάτια που λείπουν για να βγεί μια πλήρως λειτουργική ρομ. PS για να απαντήσω στην ερώτησή σου, μπορείς να φλασάρεις επίσημη ρομ και να είσαι οκ Edited February 4, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts