Tsaglis Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν υπάρχει στα LG 2.2.2, 2.3.3 κοκ? Είναι η 2.3.4. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diorama1 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 To Go Locker νομίζω δεν θέλει root. Αυτό που θέλει root είναι το AOSP που περιλαμβάνεται στη stock rom αλλά είναι απενεργοποιημένο. Είναι σαφές αυτό που λές μια χαρά θα ήταν και η aosp μόνο, εγώ κατάλαβα λάθος, σκέφτηκα ότι αν απενεργοποιηθεί η lg lock screen από το σύστημα, ίσως να δούλευε πιο σωστά και το go locker,δηλαδή να δούλευε το slider στην απάντηση κλήσης όταν το κινητό είναι stand by. Προς το παρόν, no root no party:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Είναι σαφές αυτό που λές μια χαρά θα ήταν και η aosp μόνο, εγώ κατάλαβα λάθος, σκέφτηκα ότι αν απενεργοποιηθεί η lg lock screen από το σύστημα, ίσως να δούλευε πιο σωστά και το go locker,δηλαδή να δούλευε το slider στην απάντηση κλήσης όταν το κινητό είναι stand by. Προς το παρόν, no root no party:) Χωρίς να θέλω να φανώ "περίεργος", γιατί δεν του κάνεις ένα root να ξεμπερδεύεις; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Φίλε tsaglis μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν έχει κανονικά εγγύηση ένα κινητό αγορασμένο στην Αγγλία? Επίσης θα έχει ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο? Γενικότερα τι πρέπει να προσέξω αγοράζοντας κινητό που είναι αγορασμένο στο εξωτερικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Φίλε tsaglis μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν έχει κανονικά εγγύηση ένα κινητό αγορασμένο στην Αγγλία? Επίσης θα έχει ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο? Γενικότερα τι πρέπει να προσέξω αγοράζοντας κινητό που είναι αγορασμένο στο εξωτερικό? Ναι, ναι και ...την τιμή. Η Εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή. Αν το κατάστημα στην Αγγλία δεν κάνει...παραεισαγωγή από καμία Κορέα και το έχει ευρωπαϊκό είσαι οκ. Ελληνικά έχουν όλα τα android από μαμά. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 καλησπερα παιδες. κανα νεο για την ICS εχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) καλησπερα παιδες. κανα νεο για την ICS εχουμε? Ξαναρώτα καλοκαίρι μεριά. Η επίσημη ανακοίνωση έλεγε για 2ο τρίμηνο. Θεωρητικά Απρίλιο με Ιούνιο, αλλά αν έρθει τότε θα είναι καλά. Με την (αν)αξιοπιστία της LG στα χρονοδιαγράμματα δεν θα με παραξενέψει αν έρθει Σεπτέμβρη. Edited February 2, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diorama1 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Χωρίς να θέλω να φανώ "περίεργος", γιατί δεν του κάνεις ένα root να ξεμπερδεύεις; Τι “περίεργος” καμιά σχέση, δεν είναι τίποτα τραγικό, άλλα βαριέμαι λίγο να μπω στην διαδικασία, θέλει και λίγο χρόνο και μέχρι στιγμής δεν μου είναι και τόσο πολύ απαραίτητο, έλεγα να δω πρώτα και την τελευταία αναβάθμιση σε κάποιους μήνες και αν είναι χάλι και αυτή, τότε σίγουρα πάω για custom . Είχα επιχειρήσει πάντως αμέσως μετά την αναβάθμιση σε GB με το super one click αν θυμάμαι καλά, άλλα δεν είχε πετύχει κόλλαγε στην μέση, μετά ήρθε η ενημέρωση οτι δεν δουλεύει αυτός ο τρόπος πια. Αλλά υπάρχουν οι καινούργιοι οδηγοί έτσι και αλλιώς:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ξαναρώτα καλοκαίρι μεριά. Η επίσημη ανακοίνωση έλεγε για 3ο τρίμηνο. Θεωρητικά Απρίλιο με Ιούνιο, αλλά αν έρθει τότε θα είναι καλά. Με την (αν)αξιοπιστία της LG στα χρονοδιαγράμματα δεν θα με παραξενέψει αν έρθει Σεπτέμβρη. H ανακοινωση θελει εμας για το 2ο τριμηνο και το Black κτλ για το 3ο. Θα ελπισουμε απλα οτι εφοσον οι "απεναντι" βλεπε Samsung θα δωσουν πολυ γρηγορα τελικα το update στο SGS2 θα κυνηγησει και η LG τον ανταγωνισμο, το 2Χ ειναι το value for money που πρεπει να πουλησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 (edited) Τι “περίεργος” καμιά σχέση, δεν είναι τίποτα τραγικό, άλλα βαριέμαι λίγο να μπω στην διαδικασία, θέλει και λίγο χρόνο και μέχρι στιγμής δεν μου είναι και τόσο πολύ απαραίτητο, έλεγα να δω πρώτα και την τελευταία αναβάθμιση σε κάποιους μήνες και αν είναι χάλι και αυτή, τότε σίγουρα πάω για custom . Είχα επιχειρήσει πάντως αμέσως μετά την αναβάθμιση σε GB με το super one click αν θυμάμαι καλά, άλλα δεν είχε πετύχει κόλλαγε στην μέση, μετά ήρθε η ενημέρωση οτι δεν δουλεύει αυτός ο τρόπος πια. Αλλά υπάρχουν οι καινούργιοι οδηγοί έτσι και αλλιώς:D To Rot για 2.3.4. ειναι πλέων εύκολος..!!! Root στο 0ptimus 2X με Gingerbread με το τελευταιο superoneclick 1. κατεβαζετε απο δω την εκδοση για lg του superoneclick https://rapidshare.com/files/753924184/SuperOneClickv2.3.2-ShortFuse.zip 2. επιλεγετε στο κινητο στο ρυθμισεις>εφαρμογες>αναπτυξη την επιλογη εντοπισμος σφαλματων usb 3. συνδεεται το κινητο στο pc και αφηνετε να κανει εγκατασταση των drivers για android devices (γινεται αυτοματα με συνδεση στο internet) 4. κλειστε το τηλεφωνο και αφαιρεστε sim και Micro SD και ανοιξτε την συσκευη (εγω εκανα unmount και την Internal SD) 5. Εκτελεστε το SuperOneClick.exe και στην καρτέλα advanced πατηστε την επιλογη use alternate ADB parser" 6. στην καρτελα General και κατω απο την ενδειξη Exploit επιλεξτε auto 7.Πατηστε Root (οτι και αν ρωτησει το προγραμμα πατατε ΟΚ) 8.Κάνουμε επανεκκίνηση το τηλέφωνο και είμαστε ο.κ...!! η διαδικασια ειναι του 5λεπτου πολυ ευκολη και ασφαλης και ανα πασα στιγμη μπορειτε να κανετε unroot Edited February 1, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diorama1 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Σωστός, βλέπω το έφτιαξαν τελικά, είναι όντως πολύ πιο γρήγορο με αυτό τον τρόπο, κάποια φάση θα το δοκιμάσω και εγώ! αφού είναι τσεκαρισμένο οτι δουλεύει.Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω πώς σας φαίνεται η κάμερα του lg και όσον αφορά τις φωτογραφίες και όσον αφορά τα βίντεο. Πχ σε νυχτερινές συνθήκες βγάζει σωστά βίντεο κλπ. Θα ήθελα να μου περιγράψετε αν γίνεται αναλυτικά. Ο λόγος που το ρωτάω είναι επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω (σε λευκό) για να αντικαταστήσω το Nokia N95 που έχω. Επιπλεόν αν έχετε παρατηρήσει κάποιο αρνητικό πέρα από τη μπαταρία που διαβάζω ότι έχει μικρή διάρκεια. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzan Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω πώς σας φαίνεται η κάμερα του lg και όσον αφορά τις φωτογραφίες και όσον αφορά τα βίντεο. Πχ σε νυχτερινές συνθήκες βγάζει σωστά βίντεο κλπ. Θα ήθελα να μου περιγράψετε αν γίνεται αναλυτικά. Ο λόγος που το ρωτάω είναι επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω (σε λευκό) για να αντικαταστήσω το Nokia N95 που έχω. Επιπλεόν αν έχετε παρατηρήσει κάποιο αρνητικό πέρα από τη μπαταρία που διαβάζω ότι έχει μικρή διάρκεια. Ευχαριστώ. ειχα νοκια Ν82 πριν απο το 2Χ. Το lg κατι τη γνωμη μου βγαζει μαπα φωτογραφιες και γι αυτο δεν τραβαω σχεδον ποτε. Ασε που δεν εχει καν dedicated κουμπι οπως ειχαν τα νοκια. Την ημερα παλευονται. Το ιδιο και το βιντεο. Για βραδυ ομως το ξεχνας. Αν εισαι τυχερος μπορεις να βγαλεις φωτο με το led για αποσταση εμχρι 1 1.5 μετρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Ωχ απογοητεύτηκα απ'την απάντηση... Είναι λόγο android ; Και τα υπόλοιπα smartphone που έχουν 8MP κάμερα το ίδιο είναι ; Πάντως το N95 βγάζει καλές φωτογραφίες αλλά το βίντεο δεν είναι καλό ιδιαίτερα το βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) Ωχ απογοητεύτηκα απ'την απάντηση... Είναι λόγο android ; Και τα υπόλοιπα smartphone που έχουν 8MP κάμερα το ίδιο είναι ; Πάντως το N95 βγάζει καλές φωτογραφίες αλλά το βίντεο δεν είναι καλό ιδιαίτερα το βράδυ. Τι θέλεις να αγοράσεις, φωτογραφική μηχανή η τηλέφωνο με αρκετά καλούδια και ταχύτητα??? αν θες το δεύτερο! τότε παρ το και θα έχεις και μια καλή φωτογραφική μηχανή και ένα πολλή καλό video..! φυσικά μέσα στα καλούδια ειναι το ότι έχει και HDMI που μπορείς να προβάλεις photo και video (που μπορείς να κατεβάσεις από το YouTube) στην TV με πολύ καλή ανάλυση..! Εδώ μπορείς να δεις πως τραβά video το LG P990 2X...! LG Optimus 2X 1920x1080 video test HDMI που μπορείς να προβάλεις photo και video στην TV LG Optimus 2X HDMI output (HD) Edited February 2, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Ναι το έχω δεί το συγκεκριμένο βίντεο καιρό τώρα. Θέλω όμως την άποψη των ίδιων των χρηστών του lg γιατί αυτό είναι ποιό αντιπροσωπευτικό. Η φωτογραφία του είναι ποιοτική ; Επιπλέον υπάρχουν κάποια μεονεκτήματα που έχει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Ναι το έχω δεί το συγκεκριμένο βίντεο καιρό τώρα. Θέλω όμως την άποψη των ίδιων των χρηστών του lg γιατί αυτό είναι ποιό αντιπροσωπευτικό. Η φωτογραφία του είναι ποιοτική ; Επιπλέον υπάρχουν κάποια μεονεκτήματα που έχει ; Μα δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα (μια εικόνα 1.000 λέξεις) και θες την γνώμη απο εμάς που το έχουμε να σου πούμε παρ το η οχι..! καταρχήν αλλά στάνταρ έχω εγώ άλλα εσύ άλλα κάποιος άλλος..!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Ναι, ναι και ...την τιμή. Η Εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή. Αν το κατάστημα στην Αγγλία δεν κάνει...παραεισαγωγή από καμία Κορέα και το έχει ευρωπαϊκό είσαι οκ. Ελληνικά έχουν όλα τα android από μαμά. Το θέμα είναι ότι δεν έχει την απόδειξη αγοράς του καταστήματος στην Αγγλία απ όπου το πήρε. Αν του ζητήσω το ΙΜΕΙ μπορώ να πάρω στην LG τηλέφωνο ή να μπω στο site τους και να μου πουν από που και πότε είναι αγορασμένο και αν έχει εγγύηση ή πολλά ζητάω? 200Ε μου το πουλάει, λες να ναι φόλα? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 (edited) H ανακοινωση θελει εμας για το 2ο τριμηνο και το Black κτλ για το 3ο. Θα ελπισουμε απλα οτι εφοσον οι "απεναντι" βλεπε Samsung θα δωσουν πολυ γρηγορα τελικα το update στο SGS2 θα κυνηγησει και η LG τον ανταγωνισμο, το 2Χ ειναι το value for money που πρεπει να πουλησει. Δεύτερο ήθελα να γράψω, τυπογραφικό λάθος μου το "3" (έβαλα και τους μήνες του 2ου!) Το θέμα είναι ότι δεν έχει την απόδειξη αγοράς του καταστήματος στην Αγγλία απ όπου το πήρε. Αν του ζητήσω το ΙΜΕΙ μπορώ να πάρω στην LG τηλέφωνο ή να μπω στο site τους και να μου πουν από που και πότε είναι αγορασμένο και αν έχει εγγύηση ή πολλά ζητάω? 200Ε μου το πουλάει, λες να ναι φόλα? :p Καινούριο (σφραγισμένο κουτί) ή μεταχειρισμένο? Αν είναι καινούργιο η τιμή είναι καλή. Αν είναι μεταχειρισμένο τότε είναι ρίσκο (χωρίς να το δείς;) Edited February 2, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Αν ήταν καινούριο δεν θα στα ρώταγα όλα αυτά ρε :p Ειδικά με τόσα φράγκα θα το χα πάρει ήδη. Μεταχειρισμένο είναι και εννοείται θα πάω να το δω από κοντά πριν το πάρω. Είναι αγορασμένο από εξωτερικό, αλλά έδωσα το S/N του στην LG και μου παν ότι έχει εγγύηση μέχρι 03/2013. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ειχα νοκια Ν82 πριν απο το 2Χ. Το lg κατι τη γνωμη μου βγαζει μαπα φωτογραφιες και γι αυτο δεν τραβαω σχεδον ποτε. Ασε που δεν εχει καν dedicated κουμπι οπως ειχαν τα νοκια. Την ημερα παλευονται. Το ιδιο και το βιντεο. Για βραδυ ομως το ξεχνας. Αν εισαι τυχερος μπορεις να βγαλεις φωτο με το led για αποσταση εμχρι 1 1.5 μετρο φιλε μου σορρυ αλλα η απαντηση σου ειναι οτι ναναι. ελαχιστα android εχουν dedicated κουμπια. το ιδιο ισχυει και για το iphone, ουτε αυτο εχει. Οσο για το βραδυ, για πες μου ενα κινητο που βγαζει με το led σε αποσταση μεγαλυτερη του 1,5 μετρου?? αν ειναι δυνατον.. Οσο για τον αλλον φιλο, βιντεο και φωτο κυμαινονται στον χαρακτηρα του κινητου. value for money. μια χαρα ειναι οι φωτογραφιες του. δεν ειναι iphone η n8 αλλα ειναι μια χαρα φωτογραφιες και βιντεο. ετσι και αλλιως απο κινητο τραβας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 ειχα νοκια Ν82 πριν απο το 2Χ. Το lg κατι τη γνωμη μου βγαζει μαπα φωτογραφιες και γι αυτο δεν τραβαω σχεδον ποτε. Ασε που δεν εχει καν dedicated κουμπι οπως ειχαν τα νοκια. Την ημερα παλευονται. Το ιδιο και το βιντεο. Για βραδυ ομως το ξεχνας. Αν εισαι τυχερος μπορεις να βγαλεις φωτο με το led για αποσταση εμχρι 1 1.5 μετρο Συγκρινεις δυο ανομοιες συσκευες. Το Ν82 προοριζοταν ως το καλυτερο φωτογραφικο κινητο, μεχρι που βγηκε το Ν8 απο τη Nokia και παλι. Οι φωτογραφιες που βγαζει το 2Χ σε συνθηκες καλου φωτισμου ειναι πολυ καλες, ειδικα στο κοντινο με ικανοποιησε πολυ. Στου χαμηλου φωτισμου πασχει ελαφρα, ισως λογω αδυναμου flash. Και φυσικα δεν υπαρχει hardware button για την καμερα, η φιλοσοφια τεινει στο να εξαφανιστουν εντελως τα πληκτρα απ τα κινητα android. Αρα μονο μαπα δεν ειναι στον τομεα αυτο και η αποψη σου κινειται στα ορια του ασχετου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Άρα βγάζει καλά απ'οτι λέτε. Σε φωτογραφίες δεν έχω τις απίστευτες απαιτήσεις. Απλά να είναι καλύτερες απ'του n95. Από προβλήματα σας έχει παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο και πώς τα παέι με τον ήχο του σε μουσική με και χωρίς ακουστικά ; Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. February 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2012 Άρα βγάζει καλά απ'οτι λέτε. Σε φωτογραφίες δεν έχω τις απίστευτες απαιτήσεις. Απλά να είναι καλύτερες απ'του n95. Από προβλήματα σας έχει παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο και πώς τα παέι με τον ήχο του σε μουσική με και χωρίς ακουστικά ; Ευχαριστώ :) Mόνο κάποιος που είχε το Ν95 και τώρα έχει το 2Χ μπορεί να σου απαντήσει. Οι φωτογραφίες είναι καλές (με φως) εώς μέτριες (χωρίς φως). Το video αντιστοίχως είναι μέτριο γενικά, εκτός και αν δεν έχεις απαιτήσεις -όπως λες....Κοινώς για κινητό είναι μια χαρά η κάμερά του... Κανένα κινητό δεν βγάζει "καλές" φωτογραφίες, απλούστατα γιατί ούτε οπτικό zoom έχουν, ούτε καλά CCDs, ούτε προφανώς δυνατά και καθαρά flash (xenon ή μη). Άρα αν ψάχνεις για "καλές" φωτογραφίες, κακώς αναζητάς κινητό... Τέλος, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον ήχο του (με ή χωρίς ακουστικά) ΕΚΤΟΣ από όταν είμαι στο γήπεδο, οπότε εκεί χρειάζεται οπωσδήποτε ακουστικά αλλιώς δεν ακους τίποτα. Εκτός αυτού, απεχθάνομαι τα βλαμμένα παιδάκια που μπαίνουν στο metro και έχουν ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ το σκατοκινητό/MP3 τους, και αναγκάζομαι να ακούω -εγώ και οι υπόλοιποι- τη μουσική τους...όλα κουφά βγαίνουν πλέον ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts