Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Η μπλε ταινία που υπάρχει πανω απο την κεραια πρεπει να αφαιρεθει ή είναι κομματι της κεραιας;

Είναι το προστατευτικό που κρατά την κεραία στη θέση της και ασφαλή. Μπορεί να βγεί αλλά δεν "προβλέπεται". Αστη.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

igo βαζω στα κινητα μου η ndrive..

ακομα στο νεο δεν εβαλα,αλλα με βολεψαν πολυ αυτα..

το βασικο ειναι πως βαζω το προγραμμα με τους νεοτερους χαρτες,αυτο κοιταω πρωτα..

παιδες οι αλλοι 2 ,πολυ ψαγμενα πραματα ρωτατε,γιε μενα:lol:

Όσοι δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, το Aura είναι κλάσεις ανώτερο από πλευράς γραφικών και animations....από πλευράς χαρτών δεν ξέρω, νομίζω ότι οι χάρτες της NGi (iGo) είναι πιο φρέσκοι...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Καλησπέρα σας και καλό μήνα!

Πριν λίγες μέρες έβαλα στο κινητό την temasek's KANG BUILD P204-49. Κάθε μέρα,όμως, βγαίνει νέα έκδοση, π.χ. τώρα βγήκε η KANG BUILD P204-53. Πώς κάνω το update ώστε να μην χάσω τα δεδομένα που έχω μέσα στο κινητό; Γίνεται ή πρέπει πάλι να τα σβήσω όλα όπως έκανα όταν είχα τη stock rom;

Επίσης, δεν άλλαξα kernel,δηλαδή άφησα αυτήν που έχει ο temasek στην έκδοσή του. Πρέπει/μπορώ να αλλάξω; Αν ναι, ποια μου προτείνετε, ώστε το κινητό να είναι πιο γρήγορο;Σε τι βοηθάει αν αλλάξω kernel; Επίσης, πως αλλάζω kernel στο κινητό;

Και τελευταία έκδοση τα προγράμματα από την google (market, gmail κτλ.) που τα βρίσκω ώστε να τα βάλω στην έκδοση του tmasek;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)

Όσοι δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, το Aura είναι κλάσεις ανώτερο από πλευράς γραφικών και animations....από πλευράς χαρτών δεν ξέρω, νομίζω ότι οι χάρτες της NGi (iGo) είναι πιο φρέσκοι...

Καλημερα εγω για το iGO χρησιμοποω αυτους τους χαρτες"TomTom_Greece_ R3_2011.6_110829.fbl"δεν ξερω αν ειναι οι πιο τελευταιοι.

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Καλησπέρα σας και καλό μήνα!

Πριν λίγες μέρες έβαλα στο κινητό την temasek's KANG BUILD P204-49. Κάθε μέρα,όμως, βγαίνει νέα έκδοση, π.χ. τώρα βγήκε η KANG BUILD P204-53. Πώς κάνω το update ώστε να μην χάσω τα δεδομένα που έχω μέσα στο κινητό; Γίνεται ή πρέπει πάλι να τα σβήσω όλα όπως έκανα όταν είχα τη stock rom;

Δεν χάνεις τίποτα. Φλασάρεις με το CWM Recovery από πάνω. Καλό είναι (όχι υποχρεωτικό) να κάνεις wipe cache & Dalvik Cashe. Δεν χάνεις έτσι τίποτα απλά θα κάνει μερικά λεπτά να ξεκινήσει (μέχρι και 5 λεπτά) αν έχεις πολλές εφαρμογές. Βέβαια ισχύει ο κανόνας του backup για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!

Επίσης, δεν άλλαξα kernel,δηλαδή άφησα αυτήν που έχει ο temasek στην έκδοσή του. Πρέπει/μπορώ να αλλάξω; Αν ναι, ποια μου προτείνετε, ώστε το κινητό να είναι πιο γρήγορο;Σε τι βοηθάει αν αλλάξω kernel; Επίσης, πως αλλάζω kernel στο κινητό;

Δεν πρέπει. Αν θέλεις αλλάζεις με βασική διαφορά τον υπερχρονισμό. Ολα τα άλλα είναι λεπτομέρειες με μικρή αξία και μεγάλο ρίσκο. Δηλαδή μπορείς και να αλλάξεις τα mV του επεξεργαστή σε κάθε συχνότητα λειτουργίας αλλά με ρίσκο να κολλήσει.

Εγώ έχω βάλει τον ironkrnl. Δεν μου κολλάει σχεδόν ποτέ.

Υπάρχει και του vadonka που όμως είναι πιο πειραγμένος για καλύτερη μπαταρία (?) αλλά κάποιες εκδόσεις είναι ασταθής.

Και τελευταία έκδοση τα προγράμματα από την google (market, gmail κτλ.) που τα βρίσκω ώστε να τα βάλω στην έκδοση του tmasek;

Είναι τα λεγόμενα Gapps. Θα τα βρείς σε αυτό το post

Προτείνω να βάλεις και το πρόγραμμα φωτογραφικής μηχανής (P990_StockCamera_Kostja_V_CM7.zip) καθώς ανεβάζει πολύ την ποιότητα του video. Είναι το πρόγραμμα της LG προσαρμοσμένο και χακαρισμένο για να δουλεύει σε CM.

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)

Τίποτα. :)

Υ.Γ. Υπάρχει και το θέμα του BB/RIL. Μην ασχοληθείς παρά μόνο αν έχεις θέμα με την ποιότητα κλήσεων. Υπάρχουν διάφορες μικροδιαφορές από συσκευή σε συσκευή (ανάλογα με την περιοχή του πλανήτη που κυκλοφόρησε) και δεν δουλεύουν όλα σωστά παντου

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Εχεις δοκιμάσει το go locker? Είναι του go launcher πρόσθετο.

Αν είσαι root υπάρχει μια παράμετρος στο system/buid.prop που ενεργοποιεί το aosp lock screen και όχι αυτό της LG. (κάπου που γράφει andy πρέπει να αλλάξει από true σε false ή ανάποδα (δεν έχω stock rom και δεν το πολυθυμάμαι).

Tελικά αντικατέστησα το fsecure με το avast anti thieft, αξιόπιστο και έχει ανεξάρτητο σύστημα κλειδώματος για remote lock, οπότε έφυγε και το No Lock,(που το είχα για αυτό τον λόγο να προσπερνάει το μοτίβο κλειδώματος, και δημιουργούσε το πρόβλημα με το slide του πλήκτρου απάντησης) και το μόνο που έμεινε είναι κάποιο app να αντικαταστήσει το άθλιο stock unlock screen της LG,( που πρέπει να το τραβήξεις μέχρι το ακουστικό για να ανοίξει:)) αλλά και να βγαίνει και το slide στις κλήσεις όπως με αυτόν (δεν είναι αυτονόητο), δυστυχώς δεν έχω κάνει root ακόμα ,αλλιώς το go locker είναι όντως πάρα πολύ καλό! κρίμα που δεν έχουν δώσει βάση σε αυτή τη λεπτομέρεια σε κανένα update θα το φτιάξουνε σίγουρα! δοκιμάζω το widget Locker φαίνετε οκ προς το παρόν, για να δούμε, αν υπάρχει και καμία πρόταση για καμία άλλη πατέντα έδω είμαστε..ευχαριστώ και καλό μήνα!

Tελικά αντικατέστησα το fsecure με το avast anti thieft, αξιόπιστο και έχει ανεξάρτητο σύστημα κλειδώματος για remote lock, οπότε έφυγε και το No Lock,(που το είχα για αυτό τον λόγο να προσπερνάει το μοτίβο κλειδώματος, και δημιουργούσε το πρόβλημα με το slide του πλήκτρου απάντησης) και το μόνο που έμεινε είναι κάποιο app να αντικαταστήσει το άθλιο stock unlock screen της LG,( που πρέπει να το τραβήξεις μέχρι το ακουστικό για να ανοίξει:)) αλλά και να βγαίνει και το slide στις κλήσεις όπως με αυτόν (δεν είναι αυτονόητο), δυστυχώς δεν έχω κάνει root ακόμα ,αλλιώς το go locker είναι όντως πάρα πολύ καλό! κρίμα που δεν έχουν δώσει βάση σε αυτή τη λεπτομέρεια σε κανένα update θα το φτιάξουνε σίγουρα! δοκιμάζω το widget Locker φαίνετε οκ προς το παρόν, για να δούμε, αν υπάρχει και καμία πρόταση για καμία άλλη πατέντα έδω είμαστε..ευχαριστώ και καλό μήνα!

To Go Locker νομίζω δεν θέλει root.

Αυτό που θέλει root είναι το AOSP που περιλαμβάνεται στη stock rom αλλά είναι απενεργοποιημένο.

Αλέξανδρος,

ναι ε?

για να παω να το τσεκαρω το aura:)

(ναι κι εγω χαρτες φρεσκους βρισκω πιο συχνα igo,δεν ξερω γιατι)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση του andoid για το 2χ?

Με ποια δηλαδή θα το αγοράσω μεταχειρισμένο από κάποιον και το κινητό θα καλύπτεται από εγγύηση κανονικά?

Μπορεί κάποιος να μου πει ποια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση του andoid για το 2χ?

Με ποια δηλαδή θα το αγοράσω μεταχειρισμένο από κάποιον και το κινητό θα καλύπτεται από εγγύηση κανονικά?

V20L

(10 γράμματα)

Αλέξανδρος,

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν υπάρχει στα LG 2.2.2, 2.3.3 κοκ?

Είναι η 2.3.4.

Αλέξανδρος,

To Go Locker νομίζω δεν θέλει root.

Αυτό που θέλει root είναι το AOSP που περιλαμβάνεται στη stock rom αλλά είναι απενεργοποιημένο.

Είναι σαφές αυτό που λές μια χαρά θα ήταν και η aosp μόνο, εγώ κατάλαβα λάθος, σκέφτηκα ότι αν απενεργοποιηθεί η lg lock screen από το σύστημα, ίσως να δούλευε πιο σωστά και το go locker,δηλαδή να δούλευε το slider στην απάντηση κλήσης όταν το κινητό είναι stand by. Προς το παρόν, no root no party:)

Είναι σαφές αυτό που λές μια χαρά θα ήταν και η aosp μόνο, εγώ κατάλαβα λάθος, σκέφτηκα ότι αν απενεργοποιηθεί η lg lock screen από το σύστημα, ίσως να δούλευε πιο σωστά και το go locker,δηλαδή να δούλευε το slider στην απάντηση κλήσης όταν το κινητό είναι stand by. Προς το παρόν, no root no party:)

Χωρίς να θέλω να φανώ "περίεργος", γιατί δεν του κάνεις ένα root να ξεμπερδεύεις;

Αλέξανδρος,

Φίλε tsaglis μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν έχει κανονικά εγγύηση ένα κινητό αγορασμένο στην Αγγλία?

Επίσης θα έχει ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο?

Γενικότερα τι πρέπει να προσέξω αγοράζοντας κινητό που είναι αγορασμένο στο εξωτερικό?

Φίλε tsaglis μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν έχει κανονικά εγγύηση ένα κινητό αγορασμένο στην Αγγλία?

Επίσης θα έχει ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο?

Γενικότερα τι πρέπει να προσέξω αγοράζοντας κινητό που είναι αγορασμένο στο εξωτερικό?

Ναι, ναι και ...την τιμή.

Η Εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή. Αν το κατάστημα στην Αγγλία δεν κάνει...παραεισαγωγή από καμία Κορέα και το έχει ευρωπαϊκό είσαι οκ.

Ελληνικά έχουν όλα τα android από μαμά.

Αλέξανδρος,

καλησπερα παιδες. κανα νεο για την ICS εχουμε?

Ξαναρώτα καλοκαίρι μεριά. Η επίσημη ανακοίνωση έλεγε για 2ο τρίμηνο. Θεωρητικά Απρίλιο με Ιούνιο, αλλά αν έρθει τότε θα είναι καλά. Με την (αν)αξιοπιστία της LG στα χρονοδιαγράμματα δεν θα με παραξενέψει αν έρθει Σεπτέμβρη.

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Χωρίς να θέλω να φανώ "περίεργος", γιατί δεν του κάνεις ένα root να ξεμπερδεύεις;

Τι “περίεργος” καμιά σχέση, δεν είναι τίποτα τραγικό, άλλα βαριέμαι λίγο να μπω στην διαδικασία, θέλει και λίγο χρόνο και μέχρι στιγμής δεν μου είναι και τόσο πολύ απαραίτητο, έλεγα να δω πρώτα και την τελευταία αναβάθμιση σε κάποιους μήνες και αν είναι χάλι και αυτή, τότε σίγουρα πάω για custom . Είχα επιχειρήσει πάντως αμέσως μετά την αναβάθμιση σε GB με το super one click αν θυμάμαι καλά, άλλα δεν είχε πετύχει κόλλαγε στην μέση, μετά ήρθε η ενημέρωση οτι δεν δουλεύει αυτός ο τρόπος πια. Αλλά υπάρχουν οι καινούργιοι οδηγοί έτσι και αλλιώς:D

Ξαναρώτα καλοκαίρι μεριά. Η επίσημη ανακοίνωση έλεγε για 3ο τρίμηνο. Θεωρητικά Απρίλιο με Ιούνιο, αλλά αν έρθει τότε θα είναι καλά. Με την (αν)αξιοπιστία της LG στα χρονοδιαγράμματα δεν θα με παραξενέψει αν έρθει Σεπτέμβρη.

H ανακοινωση θελει εμας για το 2ο τριμηνο και το Black κτλ για το 3ο. Θα ελπισουμε απλα οτι εφοσον οι "απεναντι" βλεπε Samsung θα δωσουν πολυ γρηγορα τελικα το update στο SGS2 θα κυνηγησει και η LG τον ανταγωνισμο, το 2Χ ειναι το value for money που πρεπει να πουλησει.

Τι “περίεργος” καμιά σχέση, δεν είναι τίποτα τραγικό, άλλα βαριέμαι λίγο να μπω στην διαδικασία, θέλει και λίγο χρόνο και μέχρι στιγμής δεν μου είναι και τόσο πολύ απαραίτητο, έλεγα να δω πρώτα και την τελευταία αναβάθμιση σε κάποιους μήνες και αν είναι χάλι και αυτή, τότε σίγουρα πάω για custom . Είχα επιχειρήσει πάντως αμέσως μετά την αναβάθμιση σε GB με το super one click αν θυμάμαι καλά, άλλα δεν είχε πετύχει κόλλαγε στην μέση, μετά ήρθε η ενημέρωση οτι δεν δουλεύει αυτός ο τρόπος πια. Αλλά υπάρχουν οι καινούργιοι οδηγοί έτσι και αλλιώς:D

To Rot για 2.3.4. ειναι πλέων εύκολος..!!!

Root στο 0ptimus 2X με Gingerbread με το τελευταιο superoneclick

1. κατεβαζετε απο δω την εκδοση για lg του superoneclick https://rapidshare.com/files/753924184/SuperOneClickv2.3.2-ShortFuse.zip

2. επιλεγετε στο κινητο στο ρυθμισεις>εφαρμογες>αναπτυξη την επιλογη εντοπισμος σφαλματων usb

3. συνδεεται το κινητο στο pc και αφηνετε να κανει εγκατασταση των drivers για android devices (γινεται αυτοματα με συνδεση στο internet)

4. κλειστε το τηλεφωνο και αφαιρεστε sim και Micro SD και ανοιξτε την συσκευη (εγω εκανα unmount και την Internal SD)

5. Εκτελεστε το SuperOneClick.exe και στην καρτέλα advanced πατηστε την επιλογη use alternate ADB parser"

6. στην καρτελα General και κατω απο την ενδειξη Exploit επιλεξτε auto

7.Πατηστε Root (οτι και αν ρωτησει το προγραμμα πατατε ΟΚ)

8.Κάνουμε επανεκκίνηση το τηλέφωνο και είμαστε ο.κ...!!

η διαδικασια ειναι του 5λεπτου πολυ ευκολη και ασφαλης και ανα πασα στιγμη μπορειτε να κανετε unroot

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Σωστός, βλέπω το έφτιαξαν τελικά, είναι όντως πολύ πιο γρήγορο με αυτό τον τρόπο, κάποια φάση θα το δοκιμάσω και εγώ! αφού είναι τσεκαρισμένο οτι δουλεύει.Ευχαριστώ

Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω πώς σας φαίνεται η κάμερα του lg και όσον αφορά τις φωτογραφίες και όσον αφορά τα βίντεο. Πχ σε νυχτερινές συνθήκες βγάζει σωστά βίντεο κλπ. Θα ήθελα να μου περιγράψετε αν γίνεται αναλυτικά. Ο λόγος που το ρωτάω είναι επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω (σε λευκό) για να αντικαταστήσω το Nokia N95 που έχω. Επιπλεόν αν έχετε παρατηρήσει κάποιο αρνητικό πέρα από τη μπαταρία που διαβάζω ότι έχει μικρή διάρκεια. Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω πώς σας φαίνεται η κάμερα του lg και όσον αφορά τις φωτογραφίες και όσον αφορά τα βίντεο. Πχ σε νυχτερινές συνθήκες βγάζει σωστά βίντεο κλπ. Θα ήθελα να μου περιγράψετε αν γίνεται αναλυτικά. Ο λόγος που το ρωτάω είναι επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω (σε λευκό) για να αντικαταστήσω το Nokia N95 που έχω. Επιπλεόν αν έχετε παρατηρήσει κάποιο αρνητικό πέρα από τη μπαταρία που διαβάζω ότι έχει μικρή διάρκεια. Ευχαριστώ.

ειχα νοκια Ν82 πριν απο το 2Χ. Το lg κατι τη γνωμη μου βγαζει μαπα φωτογραφιες και γι αυτο δεν τραβαω σχεδον ποτε. Ασε που δεν εχει καν dedicated κουμπι οπως ειχαν τα νοκια.

Την ημερα παλευονται. Το ιδιο και το βιντεο. Για βραδυ ομως το ξεχνας. Αν εισαι τυχερος μπορεις να βγαλεις φωτο με το led για αποσταση εμχρι 1 1.5 μετρο

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)