Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Γιατι ρε παιδια το κινητο μας δεν ειναι συμβατο με τα περισσοτερα παιχνιδια της Gameloft ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

SOS

Περασα την v20o, φαινοταν να λειτουργει κανονικα, εβαλα το κινητο για φορτιση, η ενδειξη φορτισης φαινοταν κανονικα και τωρα δεν ανοιγει καθολου. Τι κανω ;

Guest alexmi900
SOS

Περασα την v20o, φαινοταν να λειτουργει κανονικα, εβαλα το κινητο για φορτιση, η ενδειξη φορτισης φαινοταν κανονικα και τωρα δεν ανοιγει καθολου. Τι κανω ;

δηλαδη το χεις στην πριζα και δεν δειχνει τιποτα η οθονη ενω αν πας να το ανοιξεις δεν αποκρινεται?

δηλαδη το χεις στην πριζα και δεν δειχνει τιποτα η οθονη ενω αν πας να το ανοιξεις δεν αποκρινεται?

Nαι αλλα τα καταφερα τελικα, εβγαλα μπαταρια ξαναεβαλα και ανοιξε. Περασα ξανα την ROM γιατι καποιο βημα το κανα με λαθος σειρα, τωρα νομιζω ειμαι εντελως ΟΚ (πρωτα ο Αλλαχ)

Το λειτουργικό της LG δυστυχώς είναι γεμάτο προβλήματα.

Αν θέλεις να μείνεις σε stock θα σου πρότεινα να ξαναπεράσεις το 2.3.4 από την αρχή με smartflash (οδηγίες θα βρείς στον σχετικό οδηγό)

Δεύτερη επιλογή είναι να περάσεις κάποια έκδοση της v20O που κυκλοφορεί στο XDA

Αν πάλι θέλεις το καλύτερο δυνατό, περνάς την CM7 (κάποιο kang) και το κινητό θα "απογειωθεί"

παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες,ετσι δενβγαινω εκτος εγγυησης ε?:O

τα κατεβαζω τωρα:)

Γιατι ρε παιδια το κινητο μας δεν ειναι συμβατο με τα περισσοτερα παιχνιδια της Gameloft ?

αν μου επιτραπει το διπλο ποστ,για να το δει ο φιλος kprse

αυτο που λες μου κανει φοβερη εντυπωση.

οταν εφυγα απο το 2χ πριν λιγους μηνε,περιπου 5-6,

ολα τα παιχνιδια της gameloft ηταν γραμμενα κυριως για το nvidia του 2χ:)

και οντας στον υποτιθεμενο βασιλια gs2 ακομα εκει δεν βρισκω ευκολα

παιχνιδια της γαμελοφτ που να παιζουν,δλδ τωρα σιγα σιγα γραφονται για εξυνος..

δλδ βρες τις καταλληλες εκδοσεις για το 2χ,απλά

ειχα παιξει απο τα γνωστα τορρεντ,απο miami vindication,nova,backstab,

οτι παιχνιδι της υπαρχει-υπηρχε πριν 5 μηνες..:)

ψάξε κ ολα θα τα βρεις.

ρωτα και στα γνωστα σαιτ ποια εκδοση καθε παιχνιδιου παιζει στο 2χ.

στο bytheway ισως?δεν θυμαμαι κιολας..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Νομίζω ότι το κινητό μας είναι συμβατό με όλα τα παιχνίδια της gameloft

Μήπως ψάχνεις σε πειρατικά και δεν τα βρίσκεις; 80 λεπτά τα πουλάει τώρα...

@marthagon φυσικά βγαίνεις εκτός εγγύησης άλλα το κινητό μας μέχρι στιγμής είναι unbrickable και reversible οπότε αφενός δεν μπορείς να το χαλάσεις μόνιμα κάνοντας κάποια βλακεία αφετέρου αν πάθει κάτι το επαναφέρεις στην μαμά μορφή και το πας service

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες,ετσι δενβγαινω εκτος εγγυησης ε?:O

τα κατεβαζω τωρα:)

Προφανώς βγαίνεις. Αλλά υπάρχει και η μέθοδος να ξαναμπείς, με επιστροφή σε στοκ.

Nαι αλλα τα καταφερα τελικα, εβγαλα μπαταρια ξαναεβαλα και ανοιξε. Περασα ξανα την ROM γιατι καποιο βημα το κανα με λαθος σειρα, τωρα νομιζω ειμαι εντελως ΟΚ (πρωτα ο Αλλαχ)

Κλασικό πρόβλημα με πολλές rom. Μου έχει συμβεί και μένα με στοκ (η επίσημη από μαμά) και ήταν ένας από τους λόγους που άλλαξα rom/kernel.

Η λύση που έδωσες είναι η ενδεδειγμένη.

Λύσεις;

-Δεν αφήνεις το κινητό στη πρίζα παραπάνω από όσο χρειάζεται.

-Το φορτίζεις με λιγότερα mAh (πχ μέσω usb από το PC)

-Του λές να μην κλείσει η οθόνη όσο φορτίζει. (Η επιλογή αυτή υπάρχει σε CM δεν θυμάμαι αν υπάρχει σε στοκ)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Καλημερα και καλη χρονια,η V20O που λετε ποια ειναι?και μπαινει με smartflash???το gps διορθωνεται???????ευχαριστω

Καλημερα και Καλη Χρονια.Την V20o θα την βρεις και εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408919 και οδηγιες για το πως θα την περασεις εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 στο post #4.

Ναι διορθωνει gps και οχι μονο.

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με τις επαφές. Όταν προσθέτω μια επαφή αυτή πάει και συγχρονίζεται με το Lg Optimus Suite (θεωρητικά όχι πρακτικά γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Απλά αναφέρεται άνω δεξιά της επαφής). Κατόπιν μόλις κάνω συγχρονισμό με το Gmail γίνονται όλα οκ αλλά δεν εμφανίζεται αυτή η επαφή που μόλις πέρασα γιατί δεν περνιέται στα contacts του gmail. Υπάρχει όμως ως επαφή στο Gmail σε κάποιον φάκελλο των contacts. Αν ξανακάνω την διαδικασία επιλέγοντας αντί για Lg Optimus Suite το google άνω δεξιά γίνεται πάλι ο συγχρονισμός και πάλι οι επαφή εμφανίζεται σε φάκελλο των contacts του gmail αλλά ΌΧΙ στον κύριο. Εγώ είχα το xperia x10 και όταν έκανα προσθήκη επαφής από το τηλέφωνο τότε αυτή έμπαινε κανονικά στις κύριες επαφές του τηλεφώνου και του gmail και όχι σε κάποιον άλλο φάκελλο. Το θέμα αυτό το έχει κανείς άλλος ή εγώ έχω κάνει κάποια πατατιά και έχω το όλο πρόβλημα? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!
Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

Καλημερα και καλη χρονια,η V20O που λετε ποια ειναι?και μπαινει με smartflash???το gps διορθωνεται???????ευχαριστω

Πληροφοριακά, η v20o είναι μια "ανεπίσημη" rom (leaked). Οπως και πολλές πριν (v20c,e) είναι εκδόσεις που δοκιμάζονται από την LG μέχρι να "πετύχει" η συνταγή.

Προφανώς η L που κυκλοφόρησε επίσημα δεν πέτυχε, με πολλά bugs και προσπαθούν να τα διορθώσουν.

Το ότι κυκλοφόρησε πιθανότατα έγινε επίτηδες, για να δοκιμαστεί από "τολμηρούς" και να μεγαλώσει η βάση από την οποία θα πάρουν το feedback.

Ολες αυτές οι rom για να είμαστε 100% σίγουροι ότι παίρνουμε το μέγιστο, καλό είναι να στήνονται σε "καθαρό" τηλέφωνο. Δηλαδή να γίνει full wipe (factory reset).

Το 90% των προβλημάτων που κυκλοφορούν στα διάφορα fora είναι εξαιτίας της μη καθαρής εγκατάστασης + επαναφοράς ασύμβατων/προβληματικών ρυθμίσεων από backup.

Δεν μπαίνουν με το smartflash, αλλά μέσω CW Recovery οπότε μπαίνει μονο η rom+kernel χωρίς το αντίστοιχο Baseband της δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι 100% ολοκληρωμένη.

Αν αξίζει να δοκιμάσετε; Ναι αρκεί να έχετε όρεξη για διάβασμα, να συγκεντρώσετε ότι πρόγραμμα/ρομ/κερνελ χρειάζεται μαζί με τις σχετικές οδηγίες, να έχετε αρκετό χρόνο ελεύθερο και το βασικότερο να μην έχετε άμεση ανάγκη το τηλέφωνο (να υπάρχει μια άλλη συσκευή διαθέσιμη σε περίπτωση που η διαδικασία καθυστερήσει). Α! και οι πάσχοντες από καρδιακά νοσήματα ...αφήστε το καλύτερα!

Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με τις επαφές. Όταν προσθέτω μια επαφή αυτή πάει και συγχρονίζεται με το Lg Optimus Suite (θεωρητικά όχι πρακτικά γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Απλά αναφέρεται άνω δεξιά της επαφής). Κατόπιν μόλις κάνω συγχρονισμό με το Gmail γίνονται όλα οκ αλλά δεν εμφανίζεται αυτή η επαφή που μόλις πέρασα γιατί δεν περνιέται στα contacts του gmail. Υπάρχει όμως ως επαφή στο Gmail σε κάποιον φάκελλο των contacts. Αν ξανακάνω την διαδικασία επιλέγοντας αντί για Lg Optimus Suite το google άνω δεξιά γίνεται πάλι ο συγχρονισμός και πάλι οι επαφή εμφανίζεται σε φάκελλο των contacts του gmail αλλά ΌΧΙ στον κύριο. Εγώ είχα το xperia x10 και όταν έκανα προσθήκη επαφής από το τηλέφωνο τότε αυτή έμπαινε κανονικά στις κύριες επαφές του τηλεφώνου και του gmail και όχι σε κάποιον άλλο φάκελλο. Το θέμα αυτό το έχει κανείς άλλος ή εγώ έχω κάνει κάποια πατατιά και έχω το όλο πρόβλημα? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

[Συγνώμη για τα συνεχόμενα post αλλά είναι άσχετο θέμα για να μην τα μπερδέψω]

Γενικά είναι μπέρδεμα με το pc suite και το gmail. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πρέπει να χρησιμοποιείς το ένα από τα δύο. Εγώ διάλεξα (αναγκαστικά) το gmail γιατί κάνω συχνά αλλαγές rom και το pc-suite (πέρα ότι δεν το συμπάθησα ποτέ) δεν συνεργάζεται με την CM7.2 που είμαι τώρα. Οπότε τα προσωπικά μου δεδομένα φόρα παρτίδα στο δίκτυο! (μια απόφαση είναι!)

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Αλέξανδρος,

Νομίζω είναι κάτι που μας λείπει. Κάποιοι κανόνες:

*Χρησιμοποιούμε το antutu benchmark μιας και είναι από τα πιο πλήρη, δωρεάν και αναλυτικά.

*Δεν κάνουμε ειδικές ρυθμίσεις για το benchmarking. Χρησιμοποιούμε δηλαδή το καθημερινό μας ROM. Αν κάνουμε ειδικές ρυθμίσεις απλά το αναφέρουμε.

*Λέμε τι software έχουμε φορτώσει στο κινητό: ROM, kernel, scripts κτλ

Κάνω την αρχή:

Temasek cm Kang 205, ironkernel, vadoka scripts

Edited by orlox
[sIGPIC][/sIGPIC]

CM 7.2 Temasek's Kang 205-24, ironkernel 32 (3-1-2012).

@Orlox, νομίζω η διαφορά μας είναι στην κάρτα μνήμης, έχω μια 32άρα class10

Updated

score 7525 - rank 940 (Νομίζω είναι μέσα στη...δεκάδα των καλύτερων Ο2Χ!)

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Περιεργως και εγώ τέτοια έχω. Δεν ξέρω τι failαρε έτσι. Ίσως κάτι πειράματα που έκανα χτες

Μήπως μέτρησε την εσωτερική μνήμη; (είναι πιο αργή)

Αλέξανδρος,

Όχι το βρήκα είχα αλλάξει σε bfq

updated score. 7525!!!! :D

Τελικά ο συνδυασμός αυτός δίνει απίστευτα αποτελέσματα, όχι μονο σε BM αλλά και σε αίσθηση σε καθημερινή χρήση!

Αλέξανδρος,

Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα widget για επαφές που να σου εμφανίζει τις επαφές που χρησιμοποιείς πιο πολύ? Όχι τις αγαπημένες που έχεις ορίσει εσύ, να καταγράφει με ένα τρόπο με ποιες επαφές επικοινωνείς πιο συχνά και να σου εμφανίζει αυτές. Κατέβασα το life.beta της SonyEricsson από το Market το οποίο υποτίθεται οτι κάνει αυτό το πράγμα, αλλά μου εμφανίζει επαφές που δεν αντιστοιχούν στη συχνότητα χρήσης. Ίσως να δουλεύει μόνο σε SonyErcsson τι να πω. Αν ξέρει κανείς...

(Σε περίπτωση είναι θέμα ρυθμίσεων Launcher, τρέχω LauncherPro.)

Edited by super_f

Παιδιά ξέρει κανείς αν υπάρχει κανένα widget για επαφές που να σου εμφανίζει τις επαφές που χρησιμοποιείς πιο πολύ? Όχι τις αγαπημένες που έχεις ορίσει εσύ, να καταγράφει με ένα τρόπο με ποιες επαφές επικοινωνείς πιο συχνά και να σου εμφανίζει αυτές. Κατέβασα το life.beta της SonyEricsson από το Market το οποίο υποτίθεται οτι κάνει αυτό το πράγμα, αλλά μου εμφανίζει επαφές που δεν αντιστοιχούν στη συχνότητα χρήσης. Ίσως να δουλεύει μόνο σε SonyErcsson τι να πω. Αν ξέρει κανείς...

Στο CM7 το έχει από μαμά, δηλαδή κάτω από τις αγαπημένες αν σύρεις την οθόνη, σου δίνει τις πιο συχνές. Όντως με έχει βολέψει αρκετά. :D

Σε ξεχωριστό πρόγραμμα ή widget δεν έχω ψάξει.

Αλέξανδρος,

το εκανα κι εγω με στοκ 2.3.4

σε 2d graf βγαζω 434 και σε 3d 1245. Στα υπολοιπα λιγο εως πολυ χαμηλοτερα.

Εγω που δεν κυνηγαω benchmarks αλλα με ενδιαφερει η απλαη χρηση δε βλεπω λογο για κατι πιο γρηγορο. Ισως οταν μπει η ics να χαρω που θα εχω h/w acceleration και θα τσουλαει ακομα πιο ομαλα το μενου , διοτι και φορτωμενο που το χω κολληματα δεν εχω

Στην v20o στην αρχικη οθονη πατας στο εικονιδιο τηλεφωνο η επαφες/ομαδες/ στο αγαπημενοι πατας εκει και σου βγαζει "Αγαπημενοι" και απο κατω"Επαφες με τις οποιες εχετε συχνη επικοινωνια"

Λογικα πρεπει να υπαρχει και στην V20l και V20m

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Στην v20o στην αρχικη οθονη πατας στο εικονιδιο τηλεφωνο η επαφες/ομαδες/ στο αγαπημενοι πατας εκει και σου βγαζει "Αγαπημενοι" και απο κατω"Επαφες με τις οποιες εχετε συχνη επικοινωνια"

Λογικα πρεπει να υπαρχει και στην V20l και V20m

Υπάρχει αυτό όντως αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν widget.

Δοκίμασα και το quickdial αλλά είναι κουραστικό να ανοίγεις εφαρμογή για να πάρεις τηλέφωνο.

Ευχαριστώ πάντως...

Μια ολοκληρωμένη σουίτα επαφών που κάνει αυτό που θες και πολλά αλλά όπως συγχρονισμό με Facebook είναι το contapps. Μεταφρασμένο στα ελληνικά από την αφεντιά μου :-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά δεν κάνουμε αγώνα. Ο σκοπός είναι να έχουμε από τις συγκρίσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορο τηλέφωνο χωρίς να υστερεί σε άλλες τομείς όπως η μπαταρία και ταυτόχρονα να είναι και σταθερό.

Κάποιος μου χάλασε τον gangsta τίτλο μου :-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)