inactiveaccount25012014 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Update: 3 μερες χωρις φορτιση με την Gueste 2X (kernel sr1) και εχω ακομα 20% (3G off, συγχρονισμος mail, 30 min κλησεις, 45min wifi, λιγες φωτο). Με την στοκ δεν εβγαζα πανω απο 1.5-2 μερες! Και στο σκρολαρισμα, εφαρμογες κτλ ποσο smooth ειναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλή χρονιά..!!! το πρόβλημα του ρολαρισματος κάποια εφαρμογή σου το κάνει. Τώρα για το ακουστικό πρέπει να το πας στο service με την απόδειξη αγοράς και θα είσαι ο.κ. Με το Πρόβλημα 1 τι μπορω να κανω??? 1ο Πρόβλημα : Αναβοσβήνει το κινητό μόνο του δλδ η οθόνη χωρίς να ξεκλειδώνει το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Με το Πρόβλημα 1 τι μπορω να κανω??? 1ο Πρόβλημα : Αναβοσβήνει το κινητό μόνο του δλδ η οθόνη χωρίς να ξεκλειδώνει το κινητό Reset να κανεις και να δεις στην πορεια πως θα παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Και στο σκρολαρισμα, εφαρμογες κτλ ποσο smooth ειναι ; Ο στοκ launcher ειναι πιο βελτιωμενος (χρησιμοποιω Go Launcher και ειναι πολυ smooth) και η lockscreen δεν ειναι αργη. Βασικα το μονο lag που βλεπω ειναι στο μενου των ρυθμισεων, κατα τα αλλα ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Παιδια για βοηθηστε με! ξαναπηρα το κινητο μετα απο. πολλους μηνες και σε αντιθεση με την2.2 ειναι μεσα στα κολληματα και στο lag.. Λοιπον καταρχην η χρηση που σχολιαζω ειναι για live_streaming σε τηλεοραση. me hdmiδιαφορων σειρων απο το νετ. π.χ. sidereel,watch seriesκλπ. Διαρκως κρασαρουν τωρα τα βιντεακια.,οι ολο λαγκαρει το 2χ παντου κ σε οτι του ζητησω. ο οπερα απο τα πολλα κρασαρισματα κατεστη αχρηστος και τον απεγκατεστησα πια.. με τον στοκ browser λιγο καλυτερα ,αλλα σιγουρα ειναι φοβερα τσεκουρεμενη η αποδοση του 2χ.. το παλιο μου 2χ με τον οπερα ειχα δει του κοσμου τις σειρες με to hdmi_out.. τι εγινε;ειναι τοσο χαλια η2.3.4? περαν αυτων γενικα το τηλ ειναι αργο καιβαρυ!!ψιλολαγκαρει σα να του τελειωνει η ραμ! που στο παλιο με 2.2 επαιζα της gameloft 2 παιχνιδια καιbrowser μαζι και απαντουσα και κλησεις... τι στο καλο συμβαινει? α ξεχασα να σας πω οταν παταω pause στη σειρα και βγαινω απο τον οποιοδηποτεbrowser μετα οταν ξαναμπω. θελει ξαναφορτωμα! στην2.2 το κινητο ειχε κρατησει το βιντεακι και συνεχιζα με play... πειτε κατι παιδια,help,εγω το συνεκρινα με τοgs2 μου και τωρα ειναι χειροτερα και απο gs!! Edited January 2, 2012 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Παιδια για βοηθηστε με! ξαναπηρα το κινητο μετα απο. πολλους μηνες και σε αντιθεση με την2.2 ειναι μεσα στα κολληματα και στο lag.. Λοιπον καταρχην η χρηση που σχολιαζω ειναι για live_streaming σε τηλεοραση. me hdmiδιαφορων σειρων απο το νετ. π.χ. sidereel,watch seriesκλπ. Διαρκως κρασαρουν τωρα τα βιντεακια.,οι ολο λαγκαρει το 2χ παντου κ σε οτι του ζητησω. ο οπερα απο τα πολλα κρασαρισματα κατεστη αχρηστος και τον απεγκατεστησα πια.. με τον στοκ browser λιγο καλυτερα ,αλλα σιγουρα ειναι φοβερα τσεκουρεμενη η αποδοση του 2χ.. το παλιο μου 2χ με τον οπερα ειχα δει του κοσμου τις σειρες με to hdmi_out.. τι εγινε;ειναι τοσο χαλια η2.3.4? περαν αυτων γενικα το τηλ ειναι αργο καιβαρυ!!ψιλολαγκαρει σα να του τελειωνει η ραμ! που στο παλιο με 2.2 επαιζα της gameloft 2 παιχνιδια καιbrowser μαζι και απαντουσα και κλησεις... τι στο καλο συμβαινει? α ξεχασα να σας πω οταν παταω pause στη σειρα και βγαινω απο τον οποιοδηποτεbrowser μετα οταν ξαναμπω. θελει ξαναφορτωμα! στην2.2 το κινητο ειχε κρατησει το βιντεακι και συνεχιζα με play... πειτε κατι παιδια,help,εγω το συνεκρινα με τοgs2 μου και τωρα ειναι χειροτερα και απο gs!! Το λειτουργικό της LG δυστυχώς είναι γεμάτο προβλήματα. Αν θέλεις να μείνεις σε stock θα σου πρότεινα να ξαναπεράσεις το 2.3.4 από την αρχή με smartflash (οδηγίες θα βρείς στον σχετικό οδηγό) Δεύτερη επιλογή είναι να περάσεις κάποια έκδοση της v20O που κυκλοφορεί στο XDA Αν πάλι θέλεις το καλύτερο δυνατό, περνάς την CM7 (κάποιο kang) και το κινητό θα "απογειωθεί" Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Το λειτουργικό της LG δυστυχώς είναι γεμάτο προβλήματα. Αν θέλεις να μείνεις σε stock θα σου πρότεινα να ξαναπεράσεις το 2.3.4 από την αρχή με smartflash (οδηγίες θα βρείς στον σχετικό οδηγό) Δεύτερη επιλογή είναι να περάσεις κάποια έκδοση της v20O που κυκλοφορεί στο XDA Αν πάλι θέλεις το καλύτερο δυνατό, περνάς την CM7 (κάποιο kang) και το κινητό θα "απογειωθεί" Απο αποψη μπαταριας πως τα πανε οι CM7 ; Επισης, το undervolting ειναι γενικα ασφαλες σαν τακτικη ; Η Gueste που χρησιμοποιει το παληκαρι πιο πανω εχει UV. Και τελος, οι Kernel που υπαρχουν τωρα ειναι ΟΚ απο αποψη ευσταθειας κτλ και κυριως ειναι ασφαλεις για την χρηση του κινητου ; Για διαρκεια ζωης μπαταριας, λειτουργια cpu/gpu κτλ. Θελω ν ακουσω γνωμες απο εμπειρους στο θεμα για σκεφτομαι να περασω σε νεα ROM αν και δεν το χω πολυ καιρο το 2Χ. Και δεν εχω ξαναδοκιμασει (σχεδον, σ ενα x10 mini μονο) να περασω αλλη ROM ωστε να τεσταρω αξιοπιστια γενικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Απο αποψη μπαταριας πως τα πανε οι CM7 ; Επισης, το undervolting ειναι γενικα ασφαλες σαν τακτικη ; Η Gueste που χρησιμοποιει το παληκαρι πιο πανω εχει UV. Και τελος, οι Kernel που υπαρχουν τωρα ειναι ΟΚ απο αποψη ευσταθειας κτλ και κυριως ειναι ασφαλεις για την χρηση του κινητου ; Για διαρκεια ζωης μπαταριας, λειτουργια cpu/gpu κτλ. Θελω ν ακουσω γνωμες απο εμπειρους στο θεμα για σκεφτομαι να περασω σε νεα ROM αν και δεν το χω πολυ καιρο το 2Χ. Και δεν εχω ξαναδοκιμασει (σχεδον, σ ενα x10 mini μονο) να περασω αλλη ROM ωστε να τεσταρω αξιοπιστια γενικα. Από μπαταρία, μια σκέτη CM7 είναι λίγο χειρότερη από stock. Με custom kernel τα πράγματα είναι από λίγο έως αρκετά καλύτερα. Γενικά σε όλες τις rom, ένας καλός custom kernel δίνει καλύτερα αποτελέσματα σε μπαταρία. Από ασφάλεια δεν υπάρχει θέμα, από σταθερότητα, παίζει, δεν είναι όλοι αξιόπιστοι. Θέλει αρκετό διάβασμα. Το UV είναι ανάλογα το κομμάτι. Σε άλλους δουλεύει απροβλημάτιστα, σε άλλους όχι. Δεν το συνιστώ αν δεν ξέρεις τι κάνεις. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Αν θέλεις να μείνεις σε stock θα σου πρότεινα να ξαναπεράσεις το 2.3.4 από την αρχή με smartflash (οδηγίες θα βρείς στον σχετικό οδηγό) Δεύτερη επιλογή είναι να περάσεις κάποια έκδοση της v20O που κυκλοφορεί στο XDA +1..Συμφωνω απολυτως!!Εγω περασα την v20ο εδω και 5 μερες και ουδεν προβλημα εχω.Γρηγορη,σταθερη,no lang,γρηγορη συνδεση και σταθερο GPS και μπαταρια 76 ωρες με πολυ νορμαλ χρηση(WIfi σε καθημερινη βαση γυρω στo 8ωρο,χωρις gps,τουλαχιστον 70 sms,καμμια 40 λεπτα κλησεις,7-8 εγκαταστασεις-απεγκαταστασεις προγραμματων.Νομιζω πολυ καλα τουλαχιστον για μενα. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 +1..Συμφωνω απολυτως!!Εγω περασα την v20ο εδω και 5 μερες και ουδεν προβλημα εχω.Γρηγορη,σταθερη,no lang,γρηγορη συνδεση και σταθερο GPS και μπαταρια 76 ωρες με πολυ νορμαλ χρηση(WIfi σε καθημερινη βαση γυρω στo 8ωρο,χωρις gps,τουλαχιστον 70 sms,καμμια 40 λεπτα κλησεις,7-8 εγκαταστασεις-απεγκαταστασεις προγραμματων.Νομιζω πολυ καλα τουλαχιστον για μενα. Προφανώς περνώντας την v20o έχασες το στήσιμο του τηλεφώνου??? που την κατέβασες? και με ποιο τρόπο την πέρασες? ευχαριστώ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Το λειτουργικό της LG δυστυχώς είναι γεμάτο προβλήματα. Αν θέλεις να μείνεις σε stock θα σου πρότεινα να ξαναπεράσεις το 2.3.4 από την αρχή με smartflash (οδηγίες θα βρείς στον σχετικό οδηγό) Δεύτερη επιλογή είναι να περάσεις κάποια έκδοση της v20O που κυκλοφορεί στο XDA Αν πάλι θέλεις το καλύτερο δυνατό, περνάς την CM7 (κάποιο kang) και το κινητό θα "απογειωθεί" Προφανώς περνώντας την v20o έχασες το στήσιμο του τηλεφώνου??? που την κατέβασες? και με ποιο τρόπο την πέρασες? ευχαριστώ..! Λιγα post πιο πισω με ρωτησες... #6138. Καλη Χρονια Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Το λειτουργικό της LG δυστυχώς είναι γεμάτο προβλήματα. Αν θέλεις να μείνεις σε stock θα σου πρότεινα να ξαναπεράσεις το 2.3.4 από την αρχή με smartflash (οδηγίες θα βρείς στον σχετικό οδηγό) Δεύτερη επιλογή είναι να περάσεις κάποια έκδοση της v20O που κυκλοφορεί στο XDA Αν πάλι θέλεις το καλύτερο δυνατό, περνάς την CM7 (κάποιο kang) και το κινητό θα "απογειωθεί" λες να ξαναπερασω τα 2.3.4?γιατι ομως,αφου μετο που το ανοιξα το τηλεφωνο αμεσως εκανα την αναβαθμιση; παντως αν χρειαζεται που ειναι αυτο το smartflash;δςν το βλεπω στο λινκ σου:O καλη χρονια κιολας,ευχαριστω που ασχολεισαι. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 λες να ξαναπερασω τα 2.3.4?γιατι ομως,αφου μετο που το ανοιξα το τηλεφωνο αμεσως εκανα την αναβαθμιση; παντως αν χρειαζεται που ειναι αυτο το smartflash;δςν το βλεπω στο λινκ σου:O καλη χρονια κιολας,ευχαριστω που ασχολεισαι. Είναι στο post#5. (κατεβάζεις το v20l) Πολλές φορές το 2.3.4 δεν "κάθεται" καλά σε αναβάθμιση από 2.2.2. Με το smartflash ξαναστήνεται από το μηδέν. Χάνεις βέβαια ότι έχεις και δεν έχεις στο κινητό - προγράμματα, ρυθμίσεις, sms, επαφές κλπ, οπότε χρειάζεται σχετικό backup. Καλή χρονιά! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 παιδια μπας και υπαρχει καμια εφαρμογη για να βλεπουμε τα βιντεο του youtube σε hd χωρις κολληματα? ποια θεωρειτε πως ειναι η πιο σταθερη ρομ αυτη τη στιγμη προσφεροντας τον καλυτερο συνδυασμο μπαταριας-ταχυτητας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Γιατι ρε παιδια το κινητο μας δεν ειναι συμβατο με τα περισσοτερα παιχνιδια της Gameloft ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 SOS Περασα την v20o, φαινοταν να λειτουργει κανονικα, εβαλα το κινητο για φορτιση, η ενδειξη φορτισης φαινοταν κανονικα και τωρα δεν ανοιγει καθολου. Τι κανω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 SOS Περασα την v20o, φαινοταν να λειτουργει κανονικα, εβαλα το κινητο για φορτιση, η ενδειξη φορτισης φαινοταν κανονικα και τωρα δεν ανοιγει καθολου. Τι κανω ; δηλαδη το χεις στην πριζα και δεν δειχνει τιποτα η οθονη ενω αν πας να το ανοιξεις δεν αποκρινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 δηλαδη το χεις στην πριζα και δεν δειχνει τιποτα η οθονη ενω αν πας να το ανοιξεις δεν αποκρινεται? Nαι αλλα τα καταφερα τελικα, εβγαλα μπαταρια ξαναεβαλα και ανοιξε. Περασα ξανα την ROM γιατι καποιο βημα το κανα με λαθος σειρα, τωρα νομιζω ειμαι εντελως ΟΚ (πρωτα ο Αλλαχ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Το λειτουργικό της LG δυστυχώς είναι γεμάτο προβλήματα. Αν θέλεις να μείνεις σε stock θα σου πρότεινα να ξαναπεράσεις το 2.3.4 από την αρχή με smartflash (οδηγίες θα βρείς στον σχετικό οδηγό) Δεύτερη επιλογή είναι να περάσεις κάποια έκδοση της v20O που κυκλοφορεί στο XDA Αν πάλι θέλεις το καλύτερο δυνατό, περνάς την CM7 (κάποιο kang) και το κινητό θα "απογειωθεί" παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες,ετσι δενβγαινω εκτος εγγυησης ε?:O τα κατεβαζω τωρα:) Γιατι ρε παιδια το κινητο μας δεν ειναι συμβατο με τα περισσοτερα παιχνιδια της Gameloft ? αν μου επιτραπει το διπλο ποστ,για να το δει ο φιλος kprse αυτο που λες μου κανει φοβερη εντυπωση. οταν εφυγα απο το 2χ πριν λιγους μηνε,περιπου 5-6, ολα τα παιχνιδια της gameloft ηταν γραμμενα κυριως για το nvidia του 2χ:) και οντας στον υποτιθεμενο βασιλια gs2 ακομα εκει δεν βρισκω ευκολα παιχνιδια της γαμελοφτ που να παιζουν,δλδ τωρα σιγα σιγα γραφονται για εξυνος.. δλδ βρες τις καταλληλες εκδοσεις για το 2χ,απλά ειχα παιξει απο τα γνωστα τορρεντ,απο miami vindication,nova,backstab, οτι παιχνιδι της υπαρχει-υπηρχε πριν 5 μηνες..:) ψάξε κ ολα θα τα βρεις. ρωτα και στα γνωστα σαιτ ποια εκδοση καθε παιχνιδιου παιζει στο 2χ. στο bytheway ισως?δεν θυμαμαι κιολας.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 3, 2012 by athanaso77 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Γιατι ρε παιδια το κινητο μας δεν ειναι συμβατο με τα περισσοτερα παιχνιδια της Gameloft ? Νομίζω ότι το κινητό μας είναι συμβατό με όλα τα παιχνίδια της gameloft Μήπως ψάχνεις σε πειρατικά και δεν τα βρίσκεις; 80 λεπτά τα πουλάει τώρα... @marthagon φυσικά βγαίνεις εκτός εγγύησης άλλα το κινητό μας μέχρι στιγμής είναι unbrickable και reversible οπότε αφενός δεν μπορείς να το χαλάσεις μόνιμα κάνοντας κάποια βλακεία αφετέρου αν πάθει κάτι το επαναφέρεις στην μαμά μορφή και το πας service Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες,ετσι δενβγαινω εκτος εγγυησης ε?:O τα κατεβαζω τωρα:) Προφανώς βγαίνεις. Αλλά υπάρχει και η μέθοδος να ξαναμπείς, με επιστροφή σε στοκ. Nαι αλλα τα καταφερα τελικα, εβγαλα μπαταρια ξαναεβαλα και ανοιξε. Περασα ξανα την ROM γιατι καποιο βημα το κανα με λαθος σειρα, τωρα νομιζω ειμαι εντελως ΟΚ (πρωτα ο Αλλαχ) Κλασικό πρόβλημα με πολλές rom. Μου έχει συμβεί και μένα με στοκ (η επίσημη από μαμά) και ήταν ένας από τους λόγους που άλλαξα rom/kernel. Η λύση που έδωσες είναι η ενδεδειγμένη. Λύσεις; -Δεν αφήνεις το κινητό στη πρίζα παραπάνω από όσο χρειάζεται. -Το φορτίζεις με λιγότερα mAh (πχ μέσω usb από το PC) -Του λές να μην κλείσει η οθόνη όσο φορτίζει. (Η επιλογή αυτή υπάρχει σε CM δεν θυμάμαι αν υπάρχει σε στοκ) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Καλημερα και καλη χρονια,η V20O που λετε ποια ειναι?και μπαινει με smartflash???το gps διορθωνεται???????ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Καλημερα και καλη χρονια,η V20O που λετε ποια ειναι?και μπαινει με smartflash???το gps διορθωνεται???????ευχαριστω Καλημερα και Καλη Χρονια.Την V20o θα την βρεις και εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408919 και οδηγιες για το πως θα την περασεις εδω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 στο post #4. Ναι διορθωνει gps και οχι μονο. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με τις επαφές. Όταν προσθέτω μια επαφή αυτή πάει και συγχρονίζεται με το Lg Optimus Suite (θεωρητικά όχι πρακτικά γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Απλά αναφέρεται άνω δεξιά της επαφής). Κατόπιν μόλις κάνω συγχρονισμό με το Gmail γίνονται όλα οκ αλλά δεν εμφανίζεται αυτή η επαφή που μόλις πέρασα γιατί δεν περνιέται στα contacts του gmail. Υπάρχει όμως ως επαφή στο Gmail σε κάποιον φάκελλο των contacts. Αν ξανακάνω την διαδικασία επιλέγοντας αντί για Lg Optimus Suite το google άνω δεξιά γίνεται πάλι ο συγχρονισμός και πάλι οι επαφή εμφανίζεται σε φάκελλο των contacts του gmail αλλά ΌΧΙ στον κύριο. Εγώ είχα το xperia x10 και όταν έκανα προσθήκη επαφής από το τηλέφωνο τότε αυτή έμπαινε κανονικά στις κύριες επαφές του τηλεφώνου και του gmail και όχι σε κάποιον άλλο φάκελλο. Το θέμα αυτό το έχει κανείς άλλος ή εγώ έχω κάνει κάποια πατατιά και έχω το όλο πρόβλημα? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) Καλημερα και καλη χρονια,η V20O που λετε ποια ειναι?και μπαινει με smartflash???το gps διορθωνεται???????ευχαριστω Πληροφοριακά, η v20o είναι μια "ανεπίσημη" rom (leaked). Οπως και πολλές πριν (v20c,e) είναι εκδόσεις που δοκιμάζονται από την LG μέχρι να "πετύχει" η συνταγή. Προφανώς η L που κυκλοφόρησε επίσημα δεν πέτυχε, με πολλά bugs και προσπαθούν να τα διορθώσουν. Το ότι κυκλοφόρησε πιθανότατα έγινε επίτηδες, για να δοκιμαστεί από "τολμηρούς" και να μεγαλώσει η βάση από την οποία θα πάρουν το feedback. Ολες αυτές οι rom για να είμαστε 100% σίγουροι ότι παίρνουμε το μέγιστο, καλό είναι να στήνονται σε "καθαρό" τηλέφωνο. Δηλαδή να γίνει full wipe (factory reset). Το 90% των προβλημάτων που κυκλοφορούν στα διάφορα fora είναι εξαιτίας της μη καθαρής εγκατάστασης + επαναφοράς ασύμβατων/προβληματικών ρυθμίσεων από backup. Δεν μπαίνουν με το smartflash, αλλά μέσω CW Recovery οπότε μπαίνει μονο η rom+kernel χωρίς το αντίστοιχο Baseband της δεν είμαστε σίγουροι ότι είναι 100% ολοκληρωμένη. Αν αξίζει να δοκιμάσετε; Ναι αρκεί να έχετε όρεξη για διάβασμα, να συγκεντρώσετε ότι πρόγραμμα/ρομ/κερνελ χρειάζεται μαζί με τις σχετικές οδηγίες, να έχετε αρκετό χρόνο ελεύθερο και το βασικότερο να μην έχετε άμεση ανάγκη το τηλέφωνο (να υπάρχει μια άλλη συσκευή διαθέσιμη σε περίπτωση που η διαδικασία καθυστερήσει). Α! και οι πάσχοντες από καρδιακά νοσήματα ...αφήστε το καλύτερα! Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με τις επαφές. Όταν προσθέτω μια επαφή αυτή πάει και συγχρονίζεται με το Lg Optimus Suite (θεωρητικά όχι πρακτικά γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Απλά αναφέρεται άνω δεξιά της επαφής). Κατόπιν μόλις κάνω συγχρονισμό με το Gmail γίνονται όλα οκ αλλά δεν εμφανίζεται αυτή η επαφή που μόλις πέρασα γιατί δεν περνιέται στα contacts του gmail. Υπάρχει όμως ως επαφή στο Gmail σε κάποιον φάκελλο των contacts. Αν ξανακάνω την διαδικασία επιλέγοντας αντί για Lg Optimus Suite το google άνω δεξιά γίνεται πάλι ο συγχρονισμός και πάλι οι επαφή εμφανίζεται σε φάκελλο των contacts του gmail αλλά ΌΧΙ στον κύριο. Εγώ είχα το xperia x10 και όταν έκανα προσθήκη επαφής από το τηλέφωνο τότε αυτή έμπαινε κανονικά στις κύριες επαφές του τηλεφώνου και του gmail και όχι σε κάποιον άλλο φάκελλο. Το θέμα αυτό το έχει κανείς άλλος ή εγώ έχω κάνει κάποια πατατιά και έχω το όλο πρόβλημα? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! [Συγνώμη για τα συνεχόμενα post αλλά είναι άσχετο θέμα για να μην τα μπερδέψω] Γενικά είναι μπέρδεμα με το pc suite και το gmail. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πρέπει να χρησιμοποιείς το ένα από τα δύο. Εγώ διάλεξα (αναγκαστικά) το gmail γιατί κάνω συχνά αλλαγές rom και το pc-suite (πέρα ότι δεν το συμπάθησα ποτέ) δεν συνεργάζεται με την CM7.2 που είμαι τώρα. Οπότε τα προσωπικά μου δεδομένα φόρα παρτίδα στο δίκτυο! (μια απόφαση είναι!) Edited January 3, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts