kprse Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 Παιδια φακελους για πχ παιχνιδια , επεξεργασια αρχειων κλπ ... κατηγοριοποιηση των εφαρμογων δλδ , μπορω να φτιαξω στο μενου ? Υ.Γ Μονο σε καποια καρτελα της αρχικης οθονης (απο τις 7 που χει ) μπορεσα να φτιαξω ... Καποιος παιδια ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. December 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2011 (edited) Απ' όσο θυμάμαι με τον launcher της LG μόνο στην κεντρική οθόνη μπορείς να φτιάχνεις φακέλους. Στο App drawer που βρίσκονται όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές σ' αφήνει να χωρίζεις τα εικονίδια σε κατηγορίες αλλά όχι μέσα σε φακέλους. Καλύτερα να δοκιμάσεις κάποιον άλλο launcher από το market (πχ. Go launcher) που μπορείς να φτιάχνεις φακέλους με drag & drop Edited December 30, 2011 by panospc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 ευχαριστω πολυ ορλοξ:),τα καταφερα εχω 2.3.4,αυτη ειναι η τελευταια ε? καλά γιατι φωναζαμε για gb αφου στο ματι ειναι ιδια με froyo? μην απαντατε ξερω γιατι,αλλά λιγο δεν την ομορφαιναν?? ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟ gs2.:blink: ναι αληθεια λεω.,ειχα το 2χ για 3 μηνες οταν πρωτοβγηκε κ ημουν εξαιρετικα ευχαριστημενος απο οθονη ιδιαιτερα που μου θυμιζε iphone 4 στο ποσο καλα επιανε. περασαν οι μηνες το δωσα,μετα απο 1 μηνα τοτε πηρα gs2 ,καλοοο, αλλά η οθονη κατι απροσδιοριστο ηταν χειροτερο του 2x. χτες εκανα το big step,μαζι με την συνδεση μου-gs2, πηρα για το whatsup μου το 2x ξανα. παιδια καμμια σχεση το γμτ touch του 2χ με το touch του gs2!!. δεν πιανει τα γραμματα σαν το 2χ το gs2 σε σμς, μα καμμια σχεση.:D,χαιρομαι που γυρισα:) Αγόρι μου να σε φιλήσω. Και νόμιζα ότι ήμουν τρελός εγώ για την οθόνη. Αυτό το πράσινοποκίτρινο ρε παιδί μου με χάλαγε εμένα. Οι αλλαγές είναι εκ των έσω πιο πολύ αλλά αν θες εξωτερικές αλλαγές άλλαξε launcher Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reklit Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Εγω περασα την V20o απο δω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408919 χωρις να πειραξω η να διορθωσω τιποτα απολυτως.Εδω και 48 ωρες δουλευει απροβληματιστα,ειναι σταθερη και γρηγορη δεν κολλαει πουθενα δεν lagαρει,δεν εχω χασει τιποτα απο τις εφαρμογες μου στο Market η γενικα εφαρμογες απο το Market,δεν εχω προβλημα κανενα με το GPS η με το Wifi!! Στην συνεχεια ειδωμεν.. Ειχα την 2.3.4 - V20m πρωτα. μας λες λιγο την διαδικασια για να την βαλω την v10o?? Πρεπει να γινω root μετα την περναω σαν custom συμφωνα με το guide??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 το χετε δει αυτο; πιστευω οτι ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να κανεις τα παντα με νεες rom και back up restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 το χετε δει αυτο; πιστευω οτι ειναι ο πιο ευκολος τροπος για να κανεις τα παντα με νεες rom και back up restore. Αν και έχω αρκετούς μήνες το ROM Manager και με βοήθησε πάρα πολύ στο Back up & Restore, ομολογώ πως δεν είχα δει την λειτουργιά για να αλλάζεις Rom μέσω του ROM Manager..!!! Αν κάποιος το έχει κάνει ας μας πει εντυπώσεις και φυσικά αν χάνει τα δεδομένα, τηλεφωνικό κατάλογο - εφαρμογές κ.τ.λ.π. http://s1.directupload.net/images/111231/v4az2hgz.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 μας λες λιγο την διαδικασια για να την βαλω την v10o?? Πρεπει να γινω root μετα την περναω σαν custom συμφωνα με το guide??? Εγω ημουν root και CWM 5.0.2.7.Ακολουθησα τις οδηγιες απο δω:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529 στο post #4. Καλη Χρονια σε Ολους και με το Καλο ο Καινουριος Χρονος με 2012 Ευχες!!:) Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. December 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2011 Παιδιά ξέρει κανείς αν την έκδοση v20o μας την δώσει η lg official ; και αν ναι πότε; Μια που οι προηγούμενες έχουν προβλήματα με το gps κυρίως. Καλή χρονιά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλημερα καλή χρονιά σε όλους εγώ έχω 3 βασικά προβλήματα στο κινητό μου 1ο Πρόβλημα : Αναβοσβήνει το κινητό μόνο του δλδ η οθόνη χωρίς να ξεκλειδώνει το κινητό 2ο Πρόβλημα : κολάι παρά πολύ αργεί να πατήσει π.χ. ένα γράμμα όπως επίσης στο μενού (εφαρμογές) δεν κολάι με αποτέλεσμα να μην ρολαρι το κινητό σωστά 3ο Πρόβλημα όταν με παίρνουν τηλέφωνο ακούγεται ο ήχος παραμορφωμένος σε ότι ένταση και να το βάλω τα προβλήματα 1 κ 2 παρουσιάστηκαν μετά από αναβάθμιση σε 2.3.4 ενώ το 3 το είχα πάντα με αποτέλεσμα να το έχω συνέχεια στη δόνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλημερα καλή χρονιά σε όλους εγώ έχω 3 βασικά προβλήματα στο κινητό μου 1ο Πρόβλημα : Αναβοσβήνει το κινητό μόνο του δλδ η οθόνη χωρίς να ξεκλειδώνει το κινητό 2ο Πρόβλημα : κολάι παρά πολύ αργεί να πατήσει π.χ. ένα γράμμα όπως επίσης στο μενού (εφαρμογές) δεν κολάι με αποτέλεσμα να μην ρολαρι το κινητό σωστά 3ο Πρόβλημα όταν με παίρνουν τηλέφωνο ακούγεται ο ήχος παραμορφωμένος σε ότι ένταση και να το βάλω τα προβλήματα 1 κ 2 παρουσιάστηκαν μετά από αναβάθμιση σε 2.3.4 ενώ το 3 το είχα πάντα με αποτέλεσμα να το έχω συνέχεια στη δόνηση Καλή χρονιά..!!! το πρόβλημα του ρολαρισματος κάποια εφαρμογή σου το κάνει. Τώρα για το ακουστικό πρέπει να το πας στο service με την απόδειξη αγοράς και θα είσαι ο.κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Update: 3 μερες χωρις φορτιση με την Gueste 2X (kernel sr1) και εχω ακομα 20% (3G off, συγχρονισμος mail, 30 min κλησεις, 45min wifi, λιγες φωτο). Με την στοκ δεν εβγαζα πανω απο 1.5-2 μερες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Update: 3 μερες χωρις φορτιση με την Gueste 2X (kernel sr1) και εχω ακομα 20% (3G off, συγχρονισμος mail, 30 min κλησεις, 45min wifi, λιγες φωτο). Με την στοκ δεν εβγαζα πανω απο 1.5-2 μερες! Και στο σκρολαρισμα, εφαρμογες κτλ ποσο smooth ειναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Καλή χρονιά..!!! το πρόβλημα του ρολαρισματος κάποια εφαρμογή σου το κάνει. Τώρα για το ακουστικό πρέπει να το πας στο service με την απόδειξη αγοράς και θα είσαι ο.κ. Με το Πρόβλημα 1 τι μπορω να κανω??? 1ο Πρόβλημα : Αναβοσβήνει το κινητό μόνο του δλδ η οθόνη χωρίς να ξεκλειδώνει το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Με το Πρόβλημα 1 τι μπορω να κανω??? 1ο Πρόβλημα : Αναβοσβήνει το κινητό μόνο του δλδ η οθόνη χωρίς να ξεκλειδώνει το κινητό Reset να κανεις και να δεις στην πορεια πως θα παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 Και στο σκρολαρισμα, εφαρμογες κτλ ποσο smooth ειναι ; Ο στοκ launcher ειναι πιο βελτιωμενος (χρησιμοποιω Go Launcher και ειναι πολυ smooth) και η lockscreen δεν ειναι αργη. Βασικα το μονο lag που βλεπω ειναι στο μενου των ρυθμισεων, κατα τα αλλα ειναι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) Παιδια για βοηθηστε με! ξαναπηρα το κινητο μετα απο. πολλους μηνες και σε αντιθεση με την2.2 ειναι μεσα στα κολληματα και στο lag.. Λοιπον καταρχην η χρηση που σχολιαζω ειναι για live_streaming σε τηλεοραση. me hdmiδιαφορων σειρων απο το νετ. π.χ. sidereel,watch seriesκλπ. Διαρκως κρασαρουν τωρα τα βιντεακια.,οι ολο λαγκαρει το 2χ παντου κ σε οτι του ζητησω. ο οπερα απο τα πολλα κρασαρισματα κατεστη αχρηστος και τον απεγκατεστησα πια.. με τον στοκ browser λιγο καλυτερα ,αλλα σιγουρα ειναι φοβερα τσεκουρεμενη η αποδοση του 2χ.. το παλιο μου 2χ με τον οπερα ειχα δει του κοσμου τις σειρες με to hdmi_out.. τι εγινε;ειναι τοσο χαλια η2.3.4? περαν αυτων γενικα το τηλ ειναι αργο καιβαρυ!!ψιλολαγκαρει σα να του τελειωνει η ραμ! που στο παλιο με 2.2 επαιζα της gameloft 2 παιχνιδια καιbrowser μαζι και απαντουσα και κλησεις... τι στο καλο συμβαινει? α ξεχασα να σας πω οταν παταω pause στη σειρα και βγαινω απο τον οποιοδηποτεbrowser μετα οταν ξαναμπω. θελει ξαναφορτωμα! στην2.2 το κινητο ειχε κρατησει το βιντεακι και συνεχιζα με play... πειτε κατι παιδια,help,εγω το συνεκρινα με τοgs2 μου και τωρα ειναι χειροτερα και απο gs!! Edited January 2, 2012 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Παιδια για βοηθηστε με! ξαναπηρα το κινητο μετα απο. πολλους μηνες και σε αντιθεση με την2.2 ειναι μεσα στα κολληματα και στο lag.. Λοιπον καταρχην η χρηση που σχολιαζω ειναι για live_streaming σε τηλεοραση. me hdmiδιαφορων σειρων απο το νετ. π.χ. sidereel,watch seriesκλπ. Διαρκως κρασαρουν τωρα τα βιντεακια.,οι ολο λαγκαρει το 2χ παντου κ σε οτι του ζητησω. ο οπερα απο τα πολλα κρασαρισματα κατεστη αχρηστος και τον απεγκατεστησα πια.. με τον στοκ browser λιγο καλυτερα ,αλλα σιγουρα ειναι φοβερα τσεκουρεμενη η αποδοση του 2χ.. το παλιο μου 2χ με τον οπερα ειχα δει του κοσμου τις σειρες με to hdmi_out.. τι εγινε;ειναι τοσο χαλια η2.3.4? περαν αυτων γενικα το τηλ ειναι αργο καιβαρυ!!ψιλολαγκαρει σα να του τελειωνει η ραμ! που στο παλιο με 2.2 επαιζα της gameloft 2 παιχνιδια καιbrowser μαζι και απαντουσα και κλησεις... τι στο καλο συμβαινει? α ξεχασα να σας πω οταν παταω pause στη σειρα και βγαινω απο τον οποιοδηποτεbrowser μετα οταν ξαναμπω. θελει ξαναφορτωμα! στην2.2 το κινητο ειχε κρατησει το βιντεακι και συνεχιζα με play... πειτε κατι παιδια,help,εγω το συνεκρινα με τοgs2 μου και τωρα ειναι χειροτερα και απο gs!! Το λειτουργικό της LG δυστυχώς είναι γεμάτο προβλήματα. Αν θέλεις να μείνεις σε stock θα σου πρότεινα να ξαναπεράσεις το 2.3.4 από την αρχή με smartflash (οδηγίες θα βρείς στον σχετικό οδηγό) Δεύτερη επιλογή είναι να περάσεις κάποια έκδοση της v20O που κυκλοφορεί στο XDA Αν πάλι θέλεις το καλύτερο δυνατό, περνάς την CM7 (κάποιο kang) και το κινητό θα "απογειωθεί" Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Το λειτουργικό της LG δυστυχώς είναι γεμάτο προβλήματα. Αν θέλεις να μείνεις σε stock θα σου πρότεινα να ξαναπεράσεις το 2.3.4 από την αρχή με smartflash (οδηγίες θα βρείς στον σχετικό οδηγό) Δεύτερη επιλογή είναι να περάσεις κάποια έκδοση της v20O που κυκλοφορεί στο XDA Αν πάλι θέλεις το καλύτερο δυνατό, περνάς την CM7 (κάποιο kang) και το κινητό θα "απογειωθεί" Απο αποψη μπαταριας πως τα πανε οι CM7 ; Επισης, το undervolting ειναι γενικα ασφαλες σαν τακτικη ; Η Gueste που χρησιμοποιει το παληκαρι πιο πανω εχει UV. Και τελος, οι Kernel που υπαρχουν τωρα ειναι ΟΚ απο αποψη ευσταθειας κτλ και κυριως ειναι ασφαλεις για την χρηση του κινητου ; Για διαρκεια ζωης μπαταριας, λειτουργια cpu/gpu κτλ. Θελω ν ακουσω γνωμες απο εμπειρους στο θεμα για σκεφτομαι να περασω σε νεα ROM αν και δεν το χω πολυ καιρο το 2Χ. Και δεν εχω ξαναδοκιμασει (σχεδον, σ ενα x10 mini μονο) να περασω αλλη ROM ωστε να τεσταρω αξιοπιστια γενικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Απο αποψη μπαταριας πως τα πανε οι CM7 ; Επισης, το undervolting ειναι γενικα ασφαλες σαν τακτικη ; Η Gueste που χρησιμοποιει το παληκαρι πιο πανω εχει UV. Και τελος, οι Kernel που υπαρχουν τωρα ειναι ΟΚ απο αποψη ευσταθειας κτλ και κυριως ειναι ασφαλεις για την χρηση του κινητου ; Για διαρκεια ζωης μπαταριας, λειτουργια cpu/gpu κτλ. Θελω ν ακουσω γνωμες απο εμπειρους στο θεμα για σκεφτομαι να περασω σε νεα ROM αν και δεν το χω πολυ καιρο το 2Χ. Και δεν εχω ξαναδοκιμασει (σχεδον, σ ενα x10 mini μονο) να περασω αλλη ROM ωστε να τεσταρω αξιοπιστια γενικα. Από μπαταρία, μια σκέτη CM7 είναι λίγο χειρότερη από stock. Με custom kernel τα πράγματα είναι από λίγο έως αρκετά καλύτερα. Γενικά σε όλες τις rom, ένας καλός custom kernel δίνει καλύτερα αποτελέσματα σε μπαταρία. Από ασφάλεια δεν υπάρχει θέμα, από σταθερότητα, παίζει, δεν είναι όλοι αξιόπιστοι. Θέλει αρκετό διάβασμα. Το UV είναι ανάλογα το κομμάτι. Σε άλλους δουλεύει απροβλημάτιστα, σε άλλους όχι. Δεν το συνιστώ αν δεν ξέρεις τι κάνεις. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Αν θέλεις να μείνεις σε stock θα σου πρότεινα να ξαναπεράσεις το 2.3.4 από την αρχή με smartflash (οδηγίες θα βρείς στον σχετικό οδηγό) Δεύτερη επιλογή είναι να περάσεις κάποια έκδοση της v20O που κυκλοφορεί στο XDA +1..Συμφωνω απολυτως!!Εγω περασα την v20ο εδω και 5 μερες και ουδεν προβλημα εχω.Γρηγορη,σταθερη,no lang,γρηγορη συνδεση και σταθερο GPS και μπαταρια 76 ωρες με πολυ νορμαλ χρηση(WIfi σε καθημερινη βαση γυρω στo 8ωρο,χωρις gps,τουλαχιστον 70 sms,καμμια 40 λεπτα κλησεις,7-8 εγκαταστασεις-απεγκαταστασεις προγραμματων.Νομιζω πολυ καλα τουλαχιστον για μενα. Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 +1..Συμφωνω απολυτως!!Εγω περασα την v20ο εδω και 5 μερες και ουδεν προβλημα εχω.Γρηγορη,σταθερη,no lang,γρηγορη συνδεση και σταθερο GPS και μπαταρια 76 ωρες με πολυ νορμαλ χρηση(WIfi σε καθημερινη βαση γυρω στo 8ωρο,χωρις gps,τουλαχιστον 70 sms,καμμια 40 λεπτα κλησεις,7-8 εγκαταστασεις-απεγκαταστασεις προγραμματων.Νομιζω πολυ καλα τουλαχιστον για μενα. Προφανώς περνώντας την v20o έχασες το στήσιμο του τηλεφώνου??? που την κατέβασες? και με ποιο τρόπο την πέρασες? ευχαριστώ..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakarkas1 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Το λειτουργικό της LG δυστυχώς είναι γεμάτο προβλήματα. Αν θέλεις να μείνεις σε stock θα σου πρότεινα να ξαναπεράσεις το 2.3.4 από την αρχή με smartflash (οδηγίες θα βρείς στον σχετικό οδηγό) Δεύτερη επιλογή είναι να περάσεις κάποια έκδοση της v20O που κυκλοφορεί στο XDA Αν πάλι θέλεις το καλύτερο δυνατό, περνάς την CM7 (κάποιο kang) και το κινητό θα "απογειωθεί" Προφανώς περνώντας την v20o έχασες το στήσιμο του τηλεφώνου??? που την κατέβασες? και με ποιο τρόπο την πέρασες? ευχαριστώ..! Λιγα post πιο πισω με ρωτησες... #6138. Καλη Χρονια Παράθεση Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Το λειτουργικό της LG δυστυχώς είναι γεμάτο προβλήματα. Αν θέλεις να μείνεις σε stock θα σου πρότεινα να ξαναπεράσεις το 2.3.4 από την αρχή με smartflash (οδηγίες θα βρείς στον σχετικό οδηγό) Δεύτερη επιλογή είναι να περάσεις κάποια έκδοση της v20O που κυκλοφορεί στο XDA Αν πάλι θέλεις το καλύτερο δυνατό, περνάς την CM7 (κάποιο kang) και το κινητό θα "απογειωθεί" λες να ξαναπερασω τα 2.3.4?γιατι ομως,αφου μετο που το ανοιξα το τηλεφωνο αμεσως εκανα την αναβαθμιση; παντως αν χρειαζεται που ειναι αυτο το smartflash;δςν το βλεπω στο λινκ σου:O καλη χρονια κιολας,ευχαριστω που ασχολεισαι. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 λες να ξαναπερασω τα 2.3.4?γιατι ομως,αφου μετο που το ανοιξα το τηλεφωνο αμεσως εκανα την αναβαθμιση; παντως αν χρειαζεται που ειναι αυτο το smartflash;δςν το βλεπω στο λινκ σου:O καλη χρονια κιολας,ευχαριστω που ασχολεισαι. Είναι στο post#5. (κατεβάζεις το v20l) Πολλές φορές το 2.3.4 δεν "κάθεται" καλά σε αναβάθμιση από 2.2.2. Με το smartflash ξαναστήνεται από το μηδέν. Χάνεις βέβαια ότι έχεις και δεν έχεις στο κινητό - προγράμματα, ρυθμίσεις, sms, επαφές κλπ, οπότε χρειάζεται σχετικό backup. Καλή χρονιά! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest alexmi900 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 παιδια μπας και υπαρχει καμια εφαρμογη για να βλεπουμε τα βιντεο του youtube σε hd χωρις κολληματα? ποια θεωρειτε πως ειναι η πιο σταθερη ρομ αυτη τη στιγμη προσφεροντας τον καλυτερο συνδυασμο μπαταριας-ταχυτητας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts