Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Το καλο με το κινητο μας ειναι οτι δεν απαιτητε root για να βαλεις custom rom μιας και ολα περνανε με nvflash.

Πρωτού προβείς σε αυτή την ενέργεια πως παίρνεις backup την τρέχουσα (στη δική μου περίπτωση την stock) ROM;

Αν θα ήσουν root θα μπορούσες να κάνεις ένα nandroid μέσω κάποιου custom recovery. Με το nvflash και χωρίς να είσαι root τι κάνεις;

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το κινητο τελικα το ανταλλαξα. ολα φαινονται μια χαρα.

φοραει την custom 2.3.4 v20l. Μου προτεινετε να παραμεινω εδω, η να παω σε cyanogen? αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι η διαρκεια μπαταριας. τπτ αλλο που πρεπει να προσεξω?? ευχαριστω.

το κινητο τελικα το ανταλλαξα. ολα φαινονται μια χαρα.

φοραει την custom 2.3.4 v20l. Μου προτεινετε να παραμεινω εδω, η να παω σε cyanogen? αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι η διαρκεια μπαταριας. τπτ αλλο που πρεπει να προσεξω?? ευχαριστω.

H 2.3.4 v20l από μόνη της δεν είναι custom, είναι η επίσημη της LG.

Έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλες τις μαμά και custom ROM, έχω καταλήξει στην CM7 (204). Είμαι μακράν η σταθερότερη στο δικό μου κινητό, η πρώτη που με έχει κάνει να το "ξεχάσω". Θέλει μόνο προσοχή να μην μείνει πολλές ώρες σε φορτιστή με πολλά mΑ γιατί μπορεί να κολλήσει.

Στη μπαταρία δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, περίπου δύο μέρες μου αντέχει με απλή χρήση.

Οποια άλλη custom ROM δοκίμασα μετά απο ~2 μέρες άρχιζε να σέρνεται (memory leak) και δοκίμασα πολλούς kernel.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

ρυθμίσεις/Ασύρματο και δίκτυα/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/Ενεργοποίηση δεδομένων.

Αν το εχεις ανοιχτό ξοδεύεις data από το data plan (που ελπίζω να έχεις :cry: ) και ρουφάς τη μπαταρία.

Τo wifi αν το έχεις συνέχεια ανοιχτό είναι και αυτό ρουφήχτρα. Μπορείς να το έχεις ανοιχτό μόνο όταν είναι η οθόνη ανοιχτή.

τελικα ειχες δικαιο . . . τοβαλα στο off k ειδα τεραστια διαφορα στη μπαταρια . . . γυρω στις 7 ωρες χρηση μετα απο φορτιση

και ειμαι στο 75%, μια χαρα ... thanks :)

Οταν κανεις εγκατασταση καποιο παιχνιδι αυτο κατεβασει data για να λειτουργησει...Οταν το κανεις απεγκατασταση το data δεν διαγραφεται..Σωστα??Υπαρχει καποιο Uninstaller που να διαγραφει και το data??Ακομα υπαρχει καποια εφαρμογη που να ρυθμιζει την φωτεινότητα των πληκτρων και να δουλευει στην 2.3.4??

ok παιδια ευχαριστω. ναι κατα λαθος εγραψα οτι ειναι custom, h original ειναι.

για να παιξει τα .mkv, ποιον player χρησιμοποιητε?? επισης για να κλεινετε την συνδεση ιντερνετ, εχετε βαλει καποιο widget?? με το black που ειχα, το ειχανε στην κουρτινα απο πανω, αλλα τωρα οι βλακες το αντικατεστησαν με το landscape.

Το πηρα τελικα .

Τι πρεπει να απενεργοποιησω για να μην καταβαζει μεσω της καρτας μου και με χρεωνει 1 ευρω τη μερα ?

(Ευτυχως η πρωτη φορα ηταν δωρεαν )

Τι τεστ να κανω για να δω αν εχει καποιο προβλημα ?

Επισης τι πρεπει να κανω για να μην χανω καθε φορα ρυθμισεις και εφαρμογες ?

Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Η εφαρμογή που λεει λήψεις τη ακριβός κανει? μια βδομάδα τωρα εχω κατεβάσει μια ντουζίνα εφαρμογές αλλα αυτο δεν δείχνει τιποτα!! κανει τιποτα η δεν δουλεύει σε εμένα?:cry::cry::cry:
http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg

Φιλοι το πηρα τελικα και εγω σημερα το κινητο και απο πρωτης οψεως ειμαι ικανοποιημενος και δεν διαπιστωσα και καποιο

προβλημα εκτος απο το GPS που στο μπαλκονι για κανα δυλεπτο δεν μπορεσε να συνδεθει.Στην συνεχεια το εκλεισα για να μπει για την πρωτη φορτιση.

Θελω αν δεν σας κουραζω να ρωτησω κανα δυο πραγματακια:

1.Το κινητο ειναι εισαγωγης και μαλλον Ολλανδια αγορασμενο απο ελληνικο μαγαζι..στο κουτι γραφει NLD και μεσα στις

πληροφοριες του τηλεφωνου λεει:

-------------------------------------------------------------

Εκδοση Android 2.2.2

Eκδοση βασικης μορφης 1035.21_20110405

Εκδοση Kernel 2.6.32.9

Build Number FRG83G

Εκδοση LGE V10b

-------------------------------------------------------------

Πηγαινοντας στις πληροφοριες τηλ. και πατωντας Αναβαθμιση μου βγαζει οτι υπαρχει διαθεσιμη αλλα το βλεπω μονο 4,29 mb το αρχειο.

Περι τινος προκειται και αν πρεπει να την κανω?

2.Αν το παραπανω δεν ειναι κανονικη αναβαθμιση σε 2.3 με ποιο τροπο πρεπει να προχωρησω?Με OTA η μεσω Pc και καποιο εργαλειο?

3.Στην επιφανεια εργασιας εχει μια μεμβρανη χωρις αυτακι στην ακρη που πιανει απο πανω μεχρι κατω αλλα αριστερα και δεξια αφηνει απο 3 χιλιοστα περιπου.Ειναι screen protector?Δεν ειχα κατι αλλο απο πανω.Αν ειναι να μη την βγαλω.

Σορρυ αν σας κουρασα αλλα διαβαζοντας τα post πιο μπροστα με επιασε μια αβεβαιοτητα οσον αφορα το τροπο ειδικα της αναβαθμισης!!

Ναστε καλα.

Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Το πηρα τελικα .

Τι πρεπει να απενεργοποιησω για να μην καταβαζει μεσω της καρτας μου και με χρεωνει 1 ευρω τη μερα ?

(Ευτυχως η πρωτη φορα ηταν δωρεαν )

ρυθμίσεις/Ασύρματο και δίκτυα/δίκτυα κινητής τηλεφωνίας/Ενεργοποίηση δεδομένων.

Αν το εχεις ανοιχτό ξοδεύεις data και ρουφάς τη μπαταρία.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Εχει παρατηρήσει κανείς στην 2.3.4 αν το wifi μένει ανοιχτό παρόλο που το ρυθμίζω να κλείνει μόλις σβήνει η οθόνη?

Νομίζω ότι έκλεινε κανονικά αλλά σήμερα που το τσέκαρα είναι μόνιμα ανοιχτό.

Υπάρχει περίπτωση να μου άλλαξε κάποια ρύθμιση το 3g watchdog που εγκατέστησα πρόσφατα?

Thanks

Τελικα ανυπομονος ως συνηθως εκανα την πρωτη αποτι φαινεται αναβαθμιση(μου εβγαλε και αλλη στη συνεχεια)"On The Air"και τωρα εχω τα παρακατω:

2.2.2

1035.21_20110622

2.6.32.9

FRG83G

V10c

Τωρα μου βγαζει στην Αναβαθμιση OTA οτι υπαρχει και αλλη αναβαθμιση λογισμικου μεγεθους 7 και κατι mb.

Μαλλον με προχωραει βημα-βημα..να δω που θα με φτασει!!

Μετα και την δευτερη αναβαθμιση μεσω OTA πλεον εχω 2.2.2 V10d ..το ξαναεβαλα να ψαξει για αναβαθμιση μεσω OTA και μου βγαζει

οτι η εκδοση ειναι η πιο προσφατη.Και τωρα...τι κανω?

Edit:Το εκανα..συνδεσα το κινητο με το Pc και μεσω του LG Update Tools σε 11 λεπτα εκανα την αναβαθμιση σε 2.3.4 V20m.

Ωπα...τωρα ειδα οτι επρεπε να κανω αλλου τα post της Αναβαθμισης!!Ζητω Χιλια Συγγνωμη απο την Ομαδα Διαχειρησης.

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

Παιδια τα ηχεια ειναι αυτα τα δυο διπλα στην υποδοχη φορτισης ετσι ?

Στα τραγουδια που χει μεσα παιζει μονο το δεξι ... τι γινετε ?

Υ.Γ Πες τε μου και για τα παραπανω που ρωτησα , ευχαριστω

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

@krpse

To ενα μονο ειναι ηχειο.Για internet data σου απαντησε ο Tsaglis πιο πανω...

Δε ξερω αν υπαρχει καποιου ειδους τεστ να κανεις.Δοκιμασε gps,wifi,hdmi κτλ

Τι εννοεις να μη χανονται "καθε φορα" οι ρυθμισεις και οι εφαρμογες?

@jimtheo

μπες ρυθμισεις->ασυρματο και δικτυα->ρυθμισεις δικτυου->πατα το κατω αριστερα κουμπι->συνθετα->πολιτικη καταστασης αδρανειας wi-fi

Edited by agekalp

Μονο 1 , αυτο εχει δηλαδη κατω ε ?

Οκ για τα data .

Για τα παρακατω μπορεις να βοηθησεις ?

Εκανα edit στο απο πανω μηνυμα αλλα μαλλον εκεινη την ωρα εγραφες και εσυ το μηνυμα σου... ;)

""Δε ξερω αν υπαρχει καποιου ειδους τεστ να κανεις.Δοκιμασε gps,wifi,hdmi κτλ

Τι εννοεις να μη χανονται "καθε φορα" οι ρυθμισεις και οι εφαρμογες?""

Καθε φορα που γινεται αναβαθμιση εννοω , αν υπαρχει τροπος να μην χανονται ή να επαναφερονται ευκολα ..

Επαθα ενα εγκεφαλικο τωρα μολις ... οι επαφες γιναν οτι να ναι ... οι ελληνικες γιναν με παραξενους χαρακτηρες (/[$) και οι αγγλικες εβαλε νουμερα διπλα πχ LG/3 ...

Τι κανω ?

Για τις επαφες δε ξερω τι μπορει να συνεβει... κανε μια επανεκκινηση μπας και στρωσει.

Τις επαφες, κατα τη γνωμη μου, να τις εχεις περασμενες σε λογαριασμο gmail ωστε να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Οταν κανεις αναβαθμιση μεσω lg tool η ota δε χανεται τιποτα.Αν θες να παιξεις με custom rom τοτε υπαρχουν λυσεις αλλα θα πρεπει να εισαι ροοτ.Αφου γινεις ροοτ δοκιμασε τις εφαρμογες titanium backup(επι πληρωμη) η το mybackup root.

Ευχαριστω για την βοηθεια .

Τις επαφες τις εχω στην Sim . Δυστυχως δεν εφτιαξε με την επανακινηση

Οποτε μαλλον μετονομασια χειροκινητα ετσι ?

Θα σε γελάσω. Αλλά αν είναι να τις κανεις χειροκίνητα περνάτες στο gmail και φτιαχτες από το pc που είναι πιο εύκολο.

Sent from my Optimus 2X using Tapatalk

Εχει μεσα την 2.2.2 , v10d , εκδοση 1035.21_20110725 και λεει οτι ειναι η πιο προσφατη ... 2.3 γιατι δεν βγαζει ?

Το κουτι λεει οτι ειναι ολλανδικο

Επισης πρεπει να απενεργοποιησω τον συγχρονισμο ή θα το κανει μονο αν βρισκει wifi ?

Οι ειδοποιησεις που μου ρχονται μετα που μπορω να τις ξαναβρω ?

Edited by kprse
κι αλλες ερωτησεις

2 ατομα κανετε τις ιδιες ερωτησεις και σε λαθος post στην ιδια σελιδα :P Διαβασε λιγο πιο πανω για τις αναβαθμησεις και αν εχεις αλλες αποριες εχει αλλο νημα που ισως να εχουν απαντηθει οι οσες αποριες σου.

Αν βγαλεις την ειδοποιηση απο την μπαρα δεν θα στην ξαναβγαλει εκτος και αν εχεις παρομοια ειδοποιηση απο την ιδια εφαμογη και δεν εχεις σβησει μεσα απο την εφαρμογη την παλια ειδοποιηση.

@gkagg Βαλε πρωτα το clockworkmod recovery μεσω nvflash. Θα το βρεις σε αυτο το post http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098745

Για να μπεις σε nvflash mode ακολουθα οδηγιες απο εδω http://android.modaco.com/topic/335474-25-mar-nvflash-stock-rom-release-v10b-dated-1300166062-15032011/

Το cwm ειναι ενας τροπος να κανεις καποιες δουλειες εκτος συστηματος android σε low level. Μπορεις να δεις την χρηση του εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3593061#post3593061

Μια απο τις χρησεις ειναι οτι μπορεις να παρει πληρες backup το συστημα σου και να το επαναφερεις κιολας ή να κανεις φορματ με partitions την SD ή να σβησεις πρωσορινα αρχεια κα.

Αν σε ενδιαφερει κυριως η μπαταρια μεινε σε στοκ. Αν θες θεματα ταχυτητα και αλλα καλουδια cyanogen

[sIGPIC][/sIGPIC]

@gkagg Βαλε πρωτα το clockworkmod recovery μεσω nvflash. Θα το βρεις σε αυτο το post http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1098745

Για να μπεις σε nvflash mode ακολουθα οδηγιες απο εδω http://android.modaco.com/topic/335474-25-mar-nvflash-stock-rom-release-v10b-dated-1300166062-15032011/

Το cwm ειναι ενας τροπος να κανεις καποιες δουλειες εκτος συστηματος android σε low level. Μπορεις να δεις την χρηση του εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3593061#post3593061

Μια απο τις χρησεις ειναι οτι μπορεις να παρει πληρες backup το συστημα σου και να το επαναφερεις κιολας ή να κανεις φορματ με partitions την SD ή να σβησεις πρωσορινα αρχεια κα.

Αν σε ενδιαφερει κυριως η μπαταρια μεινε σε στοκ. Αν θες θεματα ταχυτητα και αλλα καλουδια cyanogen

Είσαι πρώτος!! :) Σε ευχαριστώ! Μετά από αυτή τη διαδικάσία, αν χρειαστεί, μπορείς να γυρίσεις σε stock recovery;

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Πάντως το λόγο που το άφησαν να πέσει τόσο η τιμή του εκτός απο το μαμά λογισμικό του δεν υπάρχει άλλος εμφανής λόγος.Το κινητο το έχει τώρα και η κουτσή Μαρία,μήπως το κάνανε και για το πιάσουν στα χέρια τους πιο πόλοι mods μπάς και βγουν καλύτερες rom;Τελικά η nvidia τους έδωσε τους drivers ή έμεινε στην υπόσχεση;

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)