inactiveaccount25012014 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι εκθεσιακό να έχει πάθει τίποτα η μπαταρία του η τίποτα άλλο?Τι να προσέξω? Δεν δινεις καλυτερα αλλα 50 ευρω να το παρεις καινουργιο απο ηλεκτρονικο καταστημα ; (Δε θα σου πω ποιο, θα θεωρηθει διαφημιση, δες στο skroutz.gr ομως). Το εκθεσιακο θα ειναι σιγουρα ταλαιπωρημενο απο πολλα χερια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Παιδιά εχω τον εν λόγο κινητό και πρίν λίγες μέρες πήρα την αναβάθμιση σε 2.3...Πώς το ρουτάρο τώρα ξέρει κανένας υπάρχει κάποιος τρόπος;στην 2.2 το είχα κάνει με superoneclick ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 (edited) Παιδιά εχω τον εν λόγο κινητό και πρίν λίγες μέρες πήρα την αναβάθμιση σε 2.3...Πώς το ρουτάρο τώρα ξέρει κανένας υπάρχει κάποιος τρόπος;στην 2.2 το είχα κάνει με superoneclick ... Η διαδικασια ειναι η εξης : κατεβαζουμε τα αρχεια που μας δινει στο link, αντιγραφουμε το SU303.zip https://rapidshare.com/files/3909438220/SU303.zip στην εξωτερικη καρτα του κινητου και λεγοντας εξωτερικη εννοει αυτη που βλεπει το λειτουργικο ως εξωτερικη και ειναι αυτη που εχει μεγεθος περιπου 2Gb (1,94Gb σε εμενα αν δεν κανω λαθος) μετα αποσυμπιεζουμε το o2x nvflash recovery v5.rar https://rapidshare.com/files/193209591/o2x_nvflash_recovery_v5.rar σε καποιο σημειο του σκληρου δισκου στο PC μας (που εννοειτε γνωριζουμε ποιο ειναι γιατι θα χρειαστει να υποδειξουμε καποια αρχεια αργοτερα και να τρεξουμε το προγραμμα). Μετα απο αυτα σβηνουμε το κινητο και αφαιρουμε την μπαταρια και αν εχουμε καποια SD καρτα στην θυρα την αφαιρουμε και αυτη, ετσι οπως ειναι το κινητο χωρις την μπαταρια παταμε τα 2 πληκτρα αυξομειωσης της εντασης της φωνης (και τα 2 ταυτοχρονα) στο δεξι πλαινο μερος της συσκευης και χωρις να τα αφησουμε συνδεουμε το καλωδιο USB στο κατω μερος του τηλεφωνου (εννοειτε οτι το αλλο μερος του καλωδιου ειναι ηδη συνδεμενο σε καποια USB θυρα του υπολογιστη μας). Αν το κανουμε σωστα θα δουμε στην οθονη του υπολογιστη να βγαινει μυνημα οτι εντοπιστικε μια νεα συσκευη και τα Windows θελουν να βρουν drivers αλλα δεν τα καταφερνουν αυτοματα. Τωρα πλεον μπορουμε να αφησουμε τα 2 κουμπια αυξομειωσης της εντασης της φωνης και να βαλουμε τους drivers χειροκινητα, πηγαινοντας λοιπον στον device manager των windows θα δουμε μια νεα συσκευη με το κλασσικο κιτρινο ? που σημαινει οτι θελει οδηγους. Παταμε δεξι κλικ στην συσκευη και επιλεγουμε ανανεωση driver οπου στην συναιχεια επιλεγουμε να καθορισουμε μονοι μας τον οδηγο και επιλεγουμε να ανοιξει ο υποφακελος driver που βρισκετε στον φακελο που προηγουμενος αποσυμπιεσαμε το o2x nvflash recovery v5.rar μεσα στον υποφακελο driver λοιπον υπαρχει ενα αρχειο με καταλειξη .inf το επιλεγουμε και παταμε τα σχετικα ΟΚ ωστε να περαστει στο συστημα. Μολις τελειωσει μας πληροφορει οτι εχουμε εγκαταστησει το NVIDIA USB Boot-recovery driver for Mobile devices. Τωρα ειναι η δυσκολη στιγμη και ισως η ποιο επικίνδυνη οπου αν κατι παει στραβα πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να παθει η συσκευη γιατι σε εμενα τουλαχιστον επαιξε, αυτο που πρεπει να κανουμε λοιπον ειναι να τρεξουμε απο το PC μας την καταληλλη εφαρμογη για το flashrισμα του root στο κινητο ετσι αναλογως το λειτουργικο και το που βρισκετε το SU303.zip αρχειο πρεπει να επιλεξουμε το σωστο bat. Εγω ακανα την δουλεια σε ενα netbook με ΧΡ και ετσι επελεξα να τρεξω το install_external_xp batch-file με το που θατο τρεξουμε εμφανιζετε το γνωστο Software-upgrade-screen στην οθονη του κινητου μας και ενα παραθυρο DOS στην οθονη του PC που δειχνει την πορεια της διαδικασιας. Οταν τελειωσει μας λεει να πατησουμε οποιοδηποτε πληκτρο για εξοδο και μολις το κανουμε κλεινει το παραθυρο, εδω μας λεει ο δημιουργος του οδηγου να περιμενουμε αλλ 10 δευτερολεπτα για σιγουρια πριν αφαιρεσουμε το καλωδιο USB απο το κινητο και ετσι εκανα και εγω. Να σημειωσω εδω οτι η οθονη του κινητου εξακολουθει να δειχνει την Software-upgrade-screen πραγμα μαλλον φυσιολογικο εφοσον σε μενα εγινε η δουλεια. Βγαζουμε λοιπον το usb καλωδιο, βαζουμε την μπαταρια και την εξτρα SD καρτα αν εχουμε και τωρα για να αναψουμε το κινητο κραταμε πατημενα το πληκτρο μειωσης της εντασης ηχου στο δεξι μερος της συσκευης μαζι με το πληκτρο on/off στο πανω μερος της συσκευης. Οταν το κινητο μας βγαλει στο ClockworkMod με τα πληκτρα εντασης επιλεγουμε Install Zip from sdcard μετα choose zip from sdcard επιλεγουμε το SU303.zip αρχειο και μετα επιβαβαιωνουμε την ενεργεια μας. Ακολουθως βγαινουμε στο αρχικο μενου και επιλεγουμε reboot system now. Αυτο ηταν το κινητο θα κανει επανεκκινηση και πλεον θα ειναι rooted εφοσον ολα εχουν παει καλα. Τελος λεω και παλι οτι μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία και δεν φέρω καμία ευθύνη αν πάθει κατι κάποια συσκευη. Εγώ έτσι τα κατάφερα, όπως και αρκετή άλλη..!!! βήμα - βήμα και θα είσαι ο.κ. καλή επιτυχία..!!! Edited November 30, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Η διαδικασια ειναι η εξης : κατεβαζουμε τα αρχεια που μας δινει στο link, αντιγραφουμε το SU303.zip https://rapidshare.com/files/3909438220/SU303.zip στην εξωτερικη καρτα του κινητου και λεγοντας εξωτερικη εννοει αυτη που βλεπει το λειτουργικο ως εξωτερικη και ειναι αυτη που εχει μεγεθος περιπου 2Gb (1,94Gb σε εμενα αν δεν κανω λαθος) μετα αποσυμπιεζουμε το o2x nvflash recovery v5.rar https://rapidshare.com/files/193209591/o2x_nvflash_recovery_v5.rar σε καποιο σημειο του σκληρου δισκου στο PC μας (που εννοειτε γνωριζουμε ποιο ειναι γιατι θα χρειαστει να υποδειξουμε καποια αρχεια αργοτερα και να τρεξουμε το προγραμμα). Μετα απο αυτα σβηνουμε το κινητο και αφαιρουμε την μπαταρια και αν εχουμε καποια SD καρτα στην θυρα την αφαιρουμε και αυτη, ετσι οπως ειναι το κινητο χωρις την μπαταρια παταμε τα 2 πληκτρα αυξομειωσης της εντασης της φωνης (και τα 2 ταυτοχρονα) στο δεξι πλαινο μερος της συσκευης και χωρις να τα αφησουμε συνδεουμε το καλωδιο USB στο κατω μερος του τηλεφωνου (εννοειτε οτι το αλλο μερος του καλωδιου ειναι ηδη συνδεμενο σε καποια USB θυρα του υπολογιστη μας). Αν το κανουμε σωστα θα δουμε στην οθονη του υπολογιστη να βγαινει μυνημα οτι εντοπιστικε μια νεα συσκευη και τα Windows θελουν να βρουν drivers αλλα δεν τα καταφερνουν αυτοματα. Τωρα πλεον μπορουμε να αφησουμε τα 2 κουμπια αυξομειωσης της εντασης της φωνης και να βαλουμε τους drivers χειροκινητα, πηγαινοντας λοιπον στον device manager των windows θα δουμε μια νεα συσκευη με το κλασσικο κιτρινο ? που σημαινει οτι θελει οδηγους. Παταμε δεξι κλικ στην συσκευη και επιλεγουμε ανανεωση driver οπου στην συναιχεια επιλεγουμε να καθορισουμε μονοι μας τον οδηγο και επιλεγουμε να ανοιξει ο υποφακελος driver που βρισκετε στον φακελο που προηγουμενος αποσυμπιεσαμε το o2x nvflash recovery v5.rar μεσα στον υποφακελο driver λοιπον υπαρχει ενα αρχειο με καταλειξη .inf το επιλεγουμε και παταμε τα σχετικα ΟΚ ωστε να περαστει στο συστημα. Μολις τελειωσει μας πληροφορει οτι εχουμε εγκαταστησει το NVIDIA USB Boot-recovery driver for Mobile devices. Τωρα ειναι η δυσκολη στιγμη και ισως η ποιο επικίνδυνη οπου αν κατι παει στραβα πραγματικα δεν ξερω τι μπορει να παθει η συσκευη γιατι σε εμενα τουλαχιστον επαιξε, αυτο που πρεπει να κανουμε λοιπον ειναι να τρεξουμε απο το PC μας την καταληλλη εφαρμογη για το flashrισμα του root στο κινητο ετσι αναλογως το λειτουργικο και το που βρισκετε το SU303.zip αρχειο πρεπει να επιλεξουμε το σωστο bat. Εγω ακανα την δουλεια σε ενα netbook με ΧΡ και ετσι επελεξα να τρεξω το install_external_xp batch-file με το που θατο τρεξουμε εμφανιζετε το γνωστο Software-upgrade-screen στην οθονη του κινητου μας και ενα παραθυρο DOS στην οθονη του PC που δειχνει την πορεια της διαδικασιας. Οταν τελειωσει μας λεει να πατησουμε οποιοδηποτε πληκτρο για εξοδο και μολις το κανουμε κλεινει το παραθυρο, εδω μας λεει ο δημιουργος του οδηγου να περιμενουμε αλλ 10 δευτερολεπτα για σιγουρια πριν αφαιρεσουμε το καλωδιο USB απο το κινητο και ετσι εκανα και εγω. Να σημειωσω εδω οτι η οθονη του κινητου εξακολουθει να δειχνει την Software-upgrade-screen πραγμα μαλλον φυσιολογικο εφοσον σε μενα εγινε η δουλεια. Βγαζουμε λοιπον το usb καλωδιο, βαζουμε την μπαταρια και την εξτρα SD καρτα αν εχουμε και τωρα για να αναψουμε το κινητο κραταμε πατημενα το πληκτρο μειωσης της εντασης ηχου στο δεξι μερος της συσκευης μαζι με το πληκτρο on/off στο πανω μερος της συσκευης. Οταν το κινητο μας βγαλει στο ClockworkMod με τα πληκτρα εντασης επιλεγουμε Install Zip from sdcard μετα choose zip from sdcard επιλεγουμε το SU303.zip αρχειο και μετα επιβαβαιωνουμε την ενεργεια μας. Ακολουθως βγαινουμε στο αρχικο μενου και επιλεγουμε reboot system now. Αυτο ηταν το κινητο θα κανει επανεκκινηση και πλεον θα ειναι rooted εφοσον ολα εχουν παει καλα. Τελος λεω και παλι οτι μεταφέρω την προσωπική μου εμπειρία και δεν φέρω καμία ευθύνη αν πάθει κατι κάποια συσκευη. Εγώ έτσι τα κατάφερα, όπως και αρκετή άλλη..!!! βήμα - βήμα και θα είσαι ο.κ. καλή επιτυχία..!!! Τίποτα πιο έυκολο και χωρίς κίνδυνο όπως γινόταν στην 2.2 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Τίποτα πιο έυκολο και χωρίς κίνδυνο όπως γινόταν στην 2.2 ; Οχι ακόμα..... Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Παρα πολυ καλα νεα για μας!!!! Η nvidia αποφασισε να βοηθησει του developers και να δωσει drivers και binaries. To σημαντικο ειναι πως η ειδηση ηρθε απο τον ιδιο τον RC(ο developer της CM) και αφορα απαντητικo email της nvidia.Μακαρι να κρατησει το λογο της η nvidia και να βοηθησει σχετικα γρηγορα... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Techguru Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) Παρα πολυ καλα νεα για μας!!!! Η nvidia αποφασισε να βοηθησει του developers και να δωσει drivers και binaries. To σημαντικο ειναι πως η ειδηση ηρθε απο τον ιδιο τον RC(ο developer της CM) και αφορα απαντητικo email της nvidia.Μακαρι να κρατησει το λογο της η nvidia και να βοηθησει σχετικα γρηγορα... Φιλε τι νεα ηταν αυτα τα σημερινα!!! Αντε να το δουμε και στην πραξη. Πρακτικα αυτο επιτρεπει στους developers να φτιαξουν roms που δεν θα εχουν bugs και θα πανε και σφαιρα (οχι πως τωρα δεν πηγαιναν)...:D EDIT: Ακομα περισσοτερα καλα νεα! Τσαμπα 50GB στο συννεφο για ολα τα LG! HERE Edited December 1, 2011 by Techguru Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Αυτα ειναι καλα νεα και εις διπλουν κιολας....Ευγε που δεν μας ξεχασαν και η LG και Nvidia. Τελικα το χεσιμο που εφαγαν απο τους χρηστες επιασε τοπο... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Κάτι το πολυπόθητο νέο http://forums.developer.nvidia.com/devforum/discussion/comment/3236?Sort=popular Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Παιδια καλησπερα!Προσφατα αγορασα το κινητο και εβαλα την v20l την επισημη και μαλλον εχω προβλημα με το gps.To εχει παρατηρησει κανενας αλλος η ειναι προβλημα μονο της συσκευης μου? Δεν κλειδωνει με τιποτα.Προσπαθει κανα λεπτο περιπου και μετα εξαφανιζεται το σηματακι του gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Πριν βάλεις την ν20l δεν είχες πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Πριν βάλεις την ν20l δεν είχες πρόβλημα; Δεν ξερω πριν.Με το που το αγορασα το αναβαθμησα Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) Δε κλειδωνει με τιποτα ή κλειδωνει για λιγο και μετα χανει το σημα και δε ξανασυνδεεται?Το 2 ειναι γνωστο προβλημα της 2.3.Μοναδικο workaround ειναι με ενεργοποιημενο το gps να κλεισεις και να ξανανοιξεις τη συσκευη.Υποτιθεται πως μετα δουλευει σωστα. Οποτε η κανεις επανεκκινηση με ανοιχτο το gps οποτε θες να το χρησιμοποιησεις ή το εχεις μονιμα ανοιχτο.Οπως λενε τα παιδια δε καταναλωνει μπαταρια αν δε το χρησιμοποιεις.(α ρε LG με τις αναβαθμισεις σου). Ποιο πανω γραφω "υποτιθεται" γιατι δεν το εχω κανει ποτε και ετσι δε εχω προσωπικη αποψη.... Δοκιμασε το και πες μας Υ.Γ:Αυτο που εγραψε ο Techguru στην προηγουμενη σελιδα εκμεταλλευτειτε το...!Το δοκιμασα το πρωι και ειναι αρκετα καλο και 50gb ειναι μπολικα.Μονο μεγαλο αρνητικο ειναι πως εχει περιορισμο μεγεθους αρχειου 100mb για τους free users... box Edited December 1, 2011 by agekalp Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Απ' οτι ειδα και αλλοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα και ησυχασα λιγο γιατι εστω δεν ειναι προβλημα hardware. Εμενα δεν κλειδωνει καν. Απλα παλευει κανα λεπτο και πιο λιγο και μετα εξαφανιζεται. Απλα απορω τοσο χοντρο bug πως γινεται να τους ξεφυγε; Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ace79grpaok Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 και εγω ειχα το ιδιο προβλημα.κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Δε κλειδωνει με τιποτα ή κλειδωνει για λιγο και μετα χανει το σημα και δε ξανασυνδεεται?Το 2 ειναι γνωστο προβλημα της 2.3.Μοναδικο workaround ειναι με ενεργοποιημενο το gps να κλεισεις και να ξανανοιξεις τη συσκευη.Υποτιθεται πως μετα δουλευει σωστα. Οποτε η κανεις επανεκκινηση με ανοιχτο το gps οποτε θες να το χρησιμοποιησεις ή το εχεις μονιμα ανοιχτο.Οπως λενε τα παιδια δε καταναλωνει μπαταρια αν δε το χρησιμοποιεις.(α ρε LG με τις αναβαθμισεις σου). Ποιο πανω γραφω "υποτιθεται" γιατι δεν το εχω κανει ποτε και ετσι δε εχω προσωπικη αποψη.... Δοκιμασε το και πες μας Υ.Γ:Αυτο που εγραψε ο Techguru στην προηγουμενη σελιδα εκμεταλλευτειτε το...!Το δοκιμασα το πρωι και ειναι αρκετα καλο και 50gb ειναι μπολικα.Μονο μεγαλο αρνητικο ειναι πως εχει περιορισμο μεγεθους αρχειου 100mb για τους free users... box Τελικα επιασε η πατεντα με το restart. Επισης εκλεισα το gps και το ξανανοιξα (χωρις restart) και δουλεψε παλι. Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount54432 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Παρα πολυ καλα νεα για μας!!!! Η nvidia αποφασισε να βοηθησει του developers και να δωσει drivers και binaries. To σημαντικο ειναι πως η ειδηση ηρθε απο τον ιδιο τον RC(ο developer της CM) και αφορα απαντητικo email της nvidia.Μακαρι να κρατησει το λογο της η nvidia και να βοηθησει σχετικα γρηγορα... Επεσε και το τελευταίο καστρο.Χαιρομαι γιατί τωρα υπαρχει πιθανότητα και να δουμε το κινητο μας με android 4 και smooth μενου και browser(με hd flash videos) αλλα gs2...Αν γινει κατι τετοιο ενα donate στο πρωτο dev που θα το κανει θα το κανω και εγω. Ειδες τελικα το feedback τι σου κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Τελικα επιασε η πατεντα με το restart. Επισης εκλεισα το gps και το ξανανοιξα (χωρις restart) και δουλεψε παλι. Sent from my LG-P990 using Tapatalk Αν και χρησιμοποιώ το dropbox, τσίμπησα τα 50GB του box.net just in case. Το έκανα απλά: Market Enabler, έκανα fake provider verizon (us), μετά κατέβασα το app του box, register και voila 50GB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Αν και χρησιμοποιώ το dropbox, τσίμπησα τα 50GB του box.net just in case. Το έκανα απλά: Market Enabler, έκανα fake provider verizon (us), μετά κατέβασα το app του box, register και voila 50GB. Δεν χρειάζεται να "πάς" Αμερική. Ισχύει για όλα τα LG όπου και να βρίσκονται! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Δεν χρειάζεται να "πάς" Αμερική. Ισχύει για όλα τα LG όπου και να βρίσκονται! δεν έβρισκα το app του box στο market γι αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 (edited) 50GB free online (στο σύννεφο) αποθήκευση για τους κατόχους smartphones Lg και xperia προσφέρει η box.com για πάντα σε όσους κατεβάσουν την εφαρμογή από το market στο κινητό μέχρι τις 31 Μαρτίου 2012. Μόλις το δοκίμασα και έπιασε. Έκανα έναν λογαριασμό στην παραπάνω εταιρεία (τον free των 5GB), κατέβασα την εφαρμογή στο κινητό, έκανα login και αμέσως μου ήρθε το δωρεάν upgrade των 50GB. Ούτε enabler, ούτε τίποτα. Μου δούλεψε κανονικά χωρίς κόλπα. Το app του box εδώ Υ.Γ. Μπορεί η LG τόσο καιρό να μας στεναχωρούσε με την καθυστέρηση της αναβάθμισης, αλλά βλέπω ότι τον τελευταίο καιρό κάνει το παν για να μας ξανακερδίσει. Βλέπε Android 4, ανακοίνωση για δημοσίευση του κώδικα σε συνεργασία με την nvidia του tegra2, συμφωνία την παραπάνω εταιρεία κτλ. Ελπίζω να συνεχίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα!!! Edited December 1, 2011 by miliospap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 παιδια καλησπερα! Μολις αγορασα κ εγω το τηλ απο ενα ιντερνετικο μαγαζι κ εχω καποιες ερωτησεις: 1) Μου ειπανε κατ αρχας οτι ειναι ελληνικο πως το καταλαβαινω αυτο? 2) φοραει 2.2.2 v10d μου λεει οτι ειναι στην τελευταια εκδοση αλλα νομιζω οτι πηραμε την 2,3???? 3) πως κανω ροοτ με το superoneclick? Ευχαριστω! Υ.Γ ψηλιαζομαι οτι δεν ειναι ελληνικο γιατι μεσα εχει οδηγιες απο ολλανδια, αγγλια, γαλλια θα εχω θεμα με την εγγυηση? Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst77 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι αξίζει να κάνω ανταλλαγή το Galaxy S plus που έχω με το LG 2x ; δεν θα πληρώσω κάτι. τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι αξίζει να κάνω ανταλλαγή το Galaxy S plus που έχω με το LG 2x ; δεν θα πληρώσω κάτι. τι λέτε; Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι αξίζει να κάνω ανταλλαγή το Galaxy S plus που έχω με το LG 2x ; δεν θα πληρώσω κάτι. τι λέτε; κ γω ήμουν μεταξύ αυτών των 2 κ του Xperia Arc S . . . τελικά παράγγειλα το Optimus 2x :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts