Tsaglis Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Και με κάρτα class 4 δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ούτε στο κινητό (full HD/30 fps) ούτε στη βέλτιστη ποιότητα της Canon Legria (full HD/30p & 50i). H class 4 σημαίνει min 4 ΜΒ/sec δηλαδή ~24mbps. H "μαμά" εφαρμογή της κάμερας δίνει ~10mbps ενώ με το hack πάει ~19. Μέχρι τώρα δεν έχω δεί πρόβλημα με σπασίματα ή χαμένα καρέ στις λήψεις μου. BTW παρήγγειλα μία 16άρα, από e-bay, class 4 στα ~18 Ευρώ. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anathering Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 και θα απαντησω μονος μου στο παραπανω. Πολυ δυσαρεστημενος που η LG κατεστρεψε την SD. Και το LG και ο υπολογιστης την εδειχναν κατεστραμενη και δε μπορουσες να κανεις τιποτα. Κατεστραμενη την εδειχνε και το προηγουμενο κινητο μου το Nokia 5530 στο οποιο την τοποθετησα. Ομως απο το πουθενα το τιμημενο 5530 και το symbian του της εκανε μορφοποιηση! Την εβγαλα,την ξανατοποθετησα στο LG και τωρα μου την εμφανιζει πλεον και ο υπολογιστης κανονικοτατα οταν συνδεω usb. Καλη φαση που βρεθηκε η λυση! Κακη φαση οτι το οπτιμους αντι να διορθωσει την κατασταση,την εκανε χειροτερη.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Και με κάρτα class 4 δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα ούτε στο κινητό (full HD/30 fps) ούτε στη βέλτιστη ποιότητα της Canon Legria (full HD/30p & 50i). H class 4 σημαίνει min 4 ΜΒ/sec δηλαδή ~24mbps. H "μαμά" εφαρμογή της κάμερας δίνει ~10mbps ενώ με το hack πάει ~19. Μέχρι τώρα δεν έχω δεί πρόβλημα με σπασίματα ή χαμένα καρέ στις λήψεις μου. BTW παρήγγειλα μία 16άρα, από e-bay, class 4 στα ~18 Ευρώ. Δηλαδή τα καρέ που κάνει το video όταν τραβάω (Camera 1080 30fps @ 19mb bitrate) τα κάνει λόγω κάρτας..??? έχω μέσα μια Toshiba micro SD HC4 4GB. http://s1.directupload.net/images/110907/zb8v4u9b.png Edited September 7, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Παιδια εχω ΝΕΑ!! Γυρω στις 15 Σεπτεμβριου 2011 ερχεται android¨gingerbread 2,3 για το optimus 2x!!Επιβεβαιωμενο απο την ιδια την lg!!αντε καλως να ρθει :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 οπως τον μαιο και τον ιουλιο? :-D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Παιδια εχω ΝΕΑ!! Γυρω στις 15 Σεπτεμβριου 2011 ερχεται android¨gingerbread 2,3 για το optimus 2x!!Επιβεβαιωμενο απο την ιδια την lg!!αντε καλως να ρθει :):):) Οντώς...μηπως οπως έλεγαν για ιούνιο?Έχεις λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 εντάξει... είναι απαράδεκτοι που αργούνε τόσο. Σε λίγο θα βγει η 2.4 και μεις θα χαιρόμαστε με τη 2.3 Φανταστείτε την 2.4 πότε θα την πάρει... ποτέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 στην συσκευασια δεν γραφει πουθενα τι περιεχει μεσα, Σορρυ δικο μου λαθος,στο βιβλιαρακι της συσκευασιας εννοουσα.Οποτε αυτο διασφαλιζει οτι δεν εχει γινει λαμογια για να σου φανε το καλωδιο. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Δηλαδή τα καρέ που κάνει το video όταν τραβάω (Camera 1080 30fps @ 19mb bitrate) τα κάνει λόγω κάρτας..??? έχω μέσα μια Toshiba micro SD HC4 4GB. http://s1.directupload.net/images/110907/zb8v4u9b.png Λογικά δεν θα έπρεπε να χάνει αφού η class 4 είναι επαρκής (σε ταχύτητα). Αλλά δεν αποκλείεται να φταίει αν είναι οριακή. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Παιδιά καλησπέρα σκέφτομαι να το αγοράσω από πλαίσιο αξίζει? το έχει 399 αλλα με προβληματίζει που δεν έχει την 2.3 έκδοση android γνωρίζετε αν θα βγει επίσημα ένας φίλος πιο πάνω λέει για 15 σεπτέμβρη ισχύ? Και γενικά κάτι έχω διάβαση με κάτι προβληματάκια που έχει μήπως ήταν στις αρχικές συσκευές η και ακόμα υπάρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Παιδιά καλησπέρα σκέφτομαι να το αγοράσω από πλαίσιο αξίζει? το έχει 399 αλλα με προβληματίζει που δεν έχει την 2.3 έκδοση android γνωρίζετε αν θα βγει επίσημα ένας φίλος πιο πάνω λέει για 15 σεπτέμβρη ισχύ? Και γενικά κάτι έχω διάβαση με κάτι προβληματάκια που έχει μήπως ήταν στις αρχικές συσκευές η και ακόμα υπάρχουν? Για τα προβληματακια παιδικες ασθαινιες ηταν που ειχαν σχεση με το firmware,το οποιο αναβαθμιστηκε και μαζι εξαφανιστηκαν τα προβληματα.Αυτο για τις 15 Σεπτεμβρη ισχυει 85% - 90% κατ' εμενα συμφωνα με τα μεχρι τωρα στοιχεια.399 πολλα δεν ειναι..;Σιγουρα μπορεις να το βρεις πολυ φθηνοτερο.Δες στο σκρουτζ εκτος αν εχεις λογω να το παρεις απο πλαισιο. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Παιδιά καλησπέρα σκέφτομαι να το αγοράσω από πλαίσιο αξίζει? το έχει 399 αλλα με προβληματίζει που δεν έχει την 2.3 έκδοση android γνωρίζετε αν θα βγει επίσημα ένας φίλος πιο πάνω λέει για 15 σεπτέμβρη ισχύ? Και γενικά κάτι έχω διάβαση με κάτι προβληματάκια που έχει μήπως ήταν στις αρχικές συσκευές η και ακόμα υπάρχουν? πάρτο από το πλαισιο να χεις το κεφαλάκι σου ησυχο σε περιπτωση βλάβης....άλλος από γερμανία άλλος αγγλία άλλος ολλανδία....και οταν αρχιζουν τα προβληματα και το πάνε στο σερβις δεν το φτιαχνουν.60 ευρω ειναι η διαφορά με τα καταστηματα του σκρουτζ, τραβα πλαισιο δωσε 340 μπροστα και βαλε και 3 δοσεις με την καρτα και δεν θα σου φανεί καθολου η διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Πάρ'το από το πιο φθηνό και άσε το πλαίσιο. Ούτως ή άλλως η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή. Εκτός αν έχεις για πέταμα τα 60-70 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Οντώς...μηπως οπως έλεγαν για ιούνιο?Έχεις λινκ? παιδια ρωτησα σημερα την lg ελλαδος και μου ειπανε μεσα σεπτεμβριου!!για το optimus 3d δεκεμβριο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malamadre Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Πάρ'το από το πιο φθηνό και άσε το πλαίσιο. Ούτως ή άλλως η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή. Εκτός αν έχεις για πέταμα τα 60-70 ευρώ. παραθετω λόγια χρήστη του φορουμ.... ......''Τελικα η αλλαγη καλοδιοταινιας δεν εκανε τιποτα,το ξαναπηγα ζητησα αντικατασταση,η οποια δεν μπορουσε να γινει γιατι το κινητο ηταν εισαγωγης απο Ολλανδια και δεν μπορουσε να δικαιολογηθει λογιστικα απο την LG Ελλας, οποτε μου εκαναν αλλαγη της πλακετας με καινουριο (δηλαδη και καινουριο IMEI) ομως τα καπακια,οθονη κλπ εμειναν ιδια.''...... Αν ο φίλος που θελει να το αγορασει 60-70 ευρω φθηνοτερα απο ''καποιο''καταστημα, σε μία αναλογη περιπτωση βλάβης, προτιμαει την επισκευη από την αντικατασταση, ας πάρει το φθηνότερο...... φιλικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos1983 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 (edited) τελικα απο lg hellas πηρα τις εξης απαντησεις για το ποτε ερχεται το λευκο optimus2x....επισης ενα αλλο παλικαρι ρωτησε στο fb group lg hellas ποτε θα βγει 2,3 αναβαθμηση... 1)το optimus2x σε λευκο χρωμα γνωριζουμε ποτε θα κυκλοφορησει στην Ελλαδα?γιατι παρουσιαστηκε επισημα στην IFA. Σύντομα θα έχουμε σχετική ενημέρωση..... :blink: .....γενικα και αοριστα..μπορει κ στην ολυμπιαδα!!! 2)to lg optimus 2x ποτε θα παρει την 2.3? Περιμένουμε να γίνει μέσα στο μήνα, μόλις έχουμε νεώτερα θα το ανακοινώσουμε αιντε να δουμε!!! Edited September 9, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Σορρυ δικο μου λαθος,στο βιβλιαρακι της συσκευασιας εννοουσα.Οποτε αυτο διασφαλιζει οτι δεν εχει γινει λαμογια για να σου φανε το καλωδιο. εχεις δικιο,τωρα το κοιταξα το γραφει μεσα και το δειχνει και με εικονα.βεβαια δεν ειναι ελληνικο ,εχει μονο τις παρακατω γλωσσες:SVENSKA,NORSK,DANSK,SUOMI. ουτε αγγλικα δεν εχει. Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 εχεις δικιο,τωρα το κοιταξα το γραφει μεσα και το δειχνει και με εικονα.βεβαια δεν ειναι ελληνικο ,εχει μονο τις παρακατω γλωσσες:SVENSKA,NORSK,DANSK,SUOMI. ουτε αγγλικα δεν εχει. Τι εννοεις;Στο βιβλιαρακι ενω το δειχνει στη σελιδα με τα οσα περιεχονται στη συσκευασια,δεν υπαρχει στη συσκευασια;Κατι παιζει εδω,γιατι εμενα δεν το ειχε η συσκευασια αλλα ουτε στο βιβλιαρακι υπηρχε πουθενα. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Τι εννοεις;Στο βιβλιαρακι ενω το δειχνει στη σελιδα με τα οσα περιεχονται στη συσκευασια,δεν υπαρχει στη συσκευασια;Κατι παιζει εδω,γιατι εμενα δεν το ειχε η συσκευασια αλλα ουτε στο βιβλιαρακι υπηρχε πουθενα. μαλλον λαθος διατυπωση! το ιδιο λεμε αλλα μπερδευτηκαμε! στο δικο μου ειχε και καλωδιο και το εγραφε και εικονα που να το δειχνει ειχε στο βιβλιαρακι! Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 μαλλον λαθος διατυπωση! το ιδιο λεμε αλλα μπερδευτηκαμε! στο δικο μου ειχε και καλωδιο και το εγραφε και εικονα που να το δειχνει ειχε στο βιβλιαρακι! Α οκ,ετσι ναι,γιατι αυτο που ειχα καταλαβει μυριζε λαμογια. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Οταν ζεσταινετε το κινητο οπως για παραδειγμα αν το φορτιζω κ εχει κ ζεστη μου σβηνει κ βγαζω την μπαταρια κ την ξαναβαζω για να δουλεψει εχει παρατιρησει κανεις παρομειο θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Οταν ζεσταινετε το κινητο οπως για παραδειγμα αν το φορτιζω κ εχει κ ζεστη μου σβηνει κ βγαζω την μπαταρια κ την ξαναβαζω για να δουλεψει εχει παρατιρησει κανεις παρομειο θεμα; μου έχει κολλήσει μερικές φορές όταν είναι ζεστό και το ζορίσω (τον επεξεργαστή). Με μόνη λύση την αφαίρεση της μπαταρίας. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 Οταν ζεσταινετε το κινητο οπως για παραδειγμα αν το φορτιζω κ εχει κ ζεστη μου σβηνει κ βγαζω την μπαταρια κ την ξαναβαζω για να δουλεψει εχει παρατιρησει κανεις παρομειο θεμα; μου έχει κολλήσει μερικές φορές όταν είναι ζεστό και το ζορίσω (τον επεξεργαστή). Με μόνη λύση την αφαίρεση της μπαταρίας. Λογω θερμοκρασιας δε μου εχει κολλησει ποτε.Ακομα και μεσα στο καλοκαιρι που υπηρχε μια μερα που επαιζα συνεχομενα το modern warfare 2 μεχρι να αδειασει τελειως μπαταρια,η οποια ηταν πληρως φορτισμενη,το ατιμο δεν εκανε τιποτα περιεργο,οσο και αν το ζοριζα.Οταν αδειασε η μπαταρια και το ξαναγεμισα το υπεβαλα στο ιδιο μαρτηριο και αυτο παλι βραχος. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 πηρα στην lg κ τους ρωτησα να ειναι φυσιολογικο για τα ρισταρτ που κανει ειτε οταν ζεστενεται ειτε οταν το φορτιζω κ μου ειπαν οτι δεν ειναι φυσιολογικο απο τη στιγμη που ανεβαζει θερμοκρασια κ καλο θα ηταν να το παω στο service πριν μου δημιουργισει περετερο προβληματα .το εχω 3 μηνες περιπου κ μοθ εχει σβησει 25 φορες περιπου λετε να το παω στην lg?η να περιμενω την 2.3 μπας κ φτιαξουν τα πραγματα?ο κολλητος μου εχει το ιδιο τον ιδιο καιρο κ δεν του εχει κολλησει καμια φορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwsths87 Δημ. September 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2011 λιγο ακυρο παιδια αλλα ειμαι απο κινητο και δεν μπ να δω ολα τα θεματα.ξερει κανενας απο αντροιντ ταμπλετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts