Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οff topic

Αλλα απο την ευρωπαικη νομοθεσια απαγορευετε να μην δινουν εγγυηση τουλαχιστον δυο χρονων!

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

• Administrators
εδω στο τελος του βιντεο μπορειτε να δειτε καθαρα την διαφορα της super amoled με την οθονη του optimus 2x..... γρηγορο αλλα......

Ποιο video;

Modpic.gif

Παιδια, απ οτι βλεπω 22 του μηνος μαλλον θα ειναι η επισημη κυκλοφορια του.. Ρωτησα και το VNP Shop, και μου ειπε την τριτη θα το εχει σιγουρα ετοιμοπαραδοτο, οπως και το Πλαισιο αν προσεξατε κι αυτο λεει τριτη 22 του μηνος. Αντε, ετοιμαστειτε ... :)

Παιδια, απ οτι βλεπω 22 του μηνος μαλλον θα ειναι η επισημη κυκλοφορια του.. Ρωτησα και το VNP Shop, και μου ειπε την τριτη θα το εχει σιγουρα ετοιμοπαραδοτο, οπως και το Πλαισιο αν προσεξατε κι αυτο λεει τριτη 22 του μηνος. Αντε, ετοιμαστειτε ... :)

Πάμε να κάνουμε group αγορά; Εγώ είμαι Πάτρα; Άλλοι πατρινοί που θα το αγοράσουν;; :Ρ

Πάμε να κάνουμε group αγορά; Εγώ είμαι Πάτρα; Άλλοι πατρινοί που θα το αγοράσουν;; :Ρ
Ειναι πιο ακριβο το VNP Shop, περιμενε να ερθει, να δουμε σε τι τιμη τελικα θα το βαλει, γιατι πρεπει να το κατεβασει λογικα (Αφου το εχει το πλαισιο 499) και βλεπουμε. Τοσο περιμεναμε, αντε λιγο υπομονη ακομη... :)

συνεπώς, μάθαμε και το σαρ .. (το περίμενα καλύτερο, ειδικά για το σώμα)

με προβληματίζει όμως η ποιότητα του hd video που τραβάει ... ειδικά αυτό το τρέμολο που είδα σε κάποια videos... ποια η γνώμη σας ?

φίλε 2004 για πες μας για ποια video μιλας,να σου πουμε.

εδω πάντως όταν κινείται η κάμερα...απογοητεύομαι...

αλήθεια ποιο κινητό έχει πολύ smooth λήψη video σαν κάμερα σχεδόν??

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• Administrators
Ειναι πιο ακριβο το VNP Shop, περιμενε να ερθει, να δουμε σε τι τιμη τελικα θα το βαλει, γιατι πρεπει να το κατεβασει λογικα (Αφου το εχει το πλαισιο 499) και βλεπουμε. Τοσο περιμεναμε, αντε λιγο υπομονη ακομη... :)

Εδώ και ο Κοτσόβολος το έχει πιο φτηνό από vnp & expansys! :wacko:

Υπομονή λοιπόν να έρθει.

Modpic.gif

φίλε 2004 για πες μας για ποια video μιλας,να σου πουμε.

εδω πάντως όταν κινείται η κάμερα...απογοητεύομαι...

αλήθεια ποιο κινητό έχει πολύ smooth λήψη video σαν κάμερα σχεδόν??

?? κυριολεκτεις ή ειρωνεύεσαι ?? ειλικρινα, δεν καταλαβαίνω...γι αυτό σε ρωτάω

Ανακοινώθηκε απο την corning οτι εχει gorilla glass
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Εδώ και ο Κοτσόβολος το έχει πιο φτηνό από vnp & expansys! :wacko:

Υπομονή λοιπόν να έρθει.

Το ξερω φιλε athanaso77, απλα το ειπα, μονο και μονο για να διασταυρωσω την αφιξη του :). Αυτο λεω κι εγω, λιγο υπομονη. Τοσο περιμεναμε, δε χαθηκε ο κοσμος για μερικες μερες ακομα, ως που κατα καποιον τροπο, να κατασταλαξουν (Για αρχικα) οι τιμες.. :)

Αυτα γραφτηκαν απο τον "techblog"

Ο/Η cVlachakis λέει:

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2011 στις 10:29

ioannis xypolitos, εγώ ρώτησα Vodafone και το κινητό δεν θα είναι branded, ούτε εφαρμογές θα έχει μέσα, ούτε splash screen Vodafone ούτε wallpapers!

ναι ισχυει βασικα zarras=giannis xypolitos ;) μου ηρθε απαντηση απο LG που λεει ακριβως αυτο το πραγμα οποτε δεν θα εχουμε κανενα προβλημα :)

Κάποια αρνητικά που έγραψε ο χρήστης ioannis xyp στο techblog .gr

ειμαστε το ιδιο προσωπο :)

Επειδή και εγώ έχω διαβάσει γνώμες από διάφορους χρήστες για αυτά που λες υπήρξαν απαντήσεις :

1. Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο , όπως είπες είναι ακόμα αρχή , αλλά και πάλι μην περιμένουμε πολλά . Δεν θα είναι από τα καλύτερα αλλά ούτε από τα χειρότερα android στο θέμα μπαταρία .

2.Η ''θαμπάδα'' που εμφανίζεται στις φωτογραφίες έχει να κάνει με τα auto settings της κάμερας , δηλαδή αν αλλάξεις τα settings βγάζεις καλές φωτογραφίες . Περιμένουν από την LG να το διορθώσει με κάποιο update .

3.Έχει να κάνει πιο πολύ με αρχεία .mkv . Και ο λόγος που δεν βοηθάει το HW , είναι επειδή οι media players δεν εκμεταλλεύονται ακόμα τους δύο πυρήνες . Βέβαια το μέλλον θα δείξει .

4.Αν δεν κάνω λάθος (αν κάνω διορθώστε με) , αυτό είναι γνωστό bug που το έχουν και άλλες android συσκευές . Το κινητό βάζει σαν αναγνωσμένο ένα μήνυμα , το οποίο όμως δεν το κάνει αναγνωσμένο στον server .

Μακάρι να τα φτιάξουν αυτά τα bugs βέβαια , αλλά αυτό που με καίει πιο πολύ προσωπικά είναι η κάμερα !!!

1. και γω αυτης της αποψης ειμαι

2. θυμμαι απο παλιοτερα LG οτι αυτο ηταν καπως σαν...σημα κατατεθεν, το ξεπλυμα των χρωματων εννοω (εξαιρω καποια απο τη σειρα Viewty) ψιλοαμβιβαλω αν θα βγαλει η LG κατι για να το διορθωσει :(

3. σωστα, δικο μου λαθος ξεχασα να το γραψω στο αρχικο ποσταρισμα

4. αυτο δε το ηξερα :(

Οff topic

Αλλα απο την ευρωπαικη νομοθεσια απαγορευετε να μην δινουν εγγυηση τουλαχιστον δυο χρονων!

Αν το πάρεις από χώρα της Ευρώπης και non branded εκτιμώ πως δεν θα έχεις πρόβλημα με την εγγύηση.![/b]

σωστα τα λετε απλα η απαντηση που μου ηρθε απο την ελληνικη LG ητανε σαφεστατη. !

2 χρονια εγγυηση για μοντελα που εχουν εισαχθει επισημα απο την ελληνικη αντιπροσωπεια :(..... οπερ και σημαινει θα πρεπει να τους κυνηγησεις λεγοντας τους το αυτονοητο περι ευρωπαικης ενωσης, οποιος εχει τη διαθεση να μπλεξει ας το κανει (δικιο θα εχει μεν, αλλά που να το βρει δε)

ω ναι !!!! :)

Το διάβασες κάπου αυτό; Έχεις δει πολλά προγράμματα στο Android που να αντικαθιστούν την native εφαρμογή της κάμερας; Δεν θα το αναλύσω πολύ, θα πω απλά ότι δεν γίνεται.

.

το εχω δει σε HD2 για να πω την αληθεια, για android δεν γνωριζω ημουν windows boy ολα αυτα τα χρονια....

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

• Administrators
το εχω δει σε HD2 για να πω την αληθεια, για android δεν γνωριζω ημουν windows boy ολα αυτα τα χρονια....

Ούτε στο HD2 (με WM6.5) έγινε κάτι τέτοιο αλλά αυτό σίγουρα δεν είναι της παρούσης μιας και είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα εδώ.

Modpic.gif

ω ναι !!!! :)

Gorilla Glass = Win;

Είναι καλή φάση αυτό ε...; Πιό δυνατό γυαλί σημαίνει;

• Administrators
Gorilla Glass = Win;

http://www.motioncomputing.com/choose/spec_gorilla_glass.htm

Modpic.gif

Gorilla Glass = Win;

Ακριβως!Και αντιχαρακτικο!!Πολυ καλη ειδηση αυτη...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ρώτησα χτες σε 2 καταστήματα Vodafone της περιοχής μου (έτσι για πλάκα) πότε αναμένεται να το έχουν. Η απάντησή τους; Δεν γνώριζαν καν το μοντέλο του κινητού :-)

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

?? κυριολεκτεις ή ειρωνεύεσαι ?? ειλικρινα, δεν καταλαβαίνω...γι αυτό σε ρωτάω

oxi,οχι κυριολεκτώ.

εγώ θέλω κάποιο κινητό για να μην κουβαλώ βιντεοκάμερα πχ σε διακοπες..

και στο πολυδιαφημησμένο lg μας βλέπω όταν κινείται αριστερά δεξια να χάνει σε ποιότητα..blurry που λέει κ ένα σχόλιο εκεί..και κάμποσο τρέμουλο..

ίσως υπερβάλλω μιας και δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα κινητά:)

εδώ με τα αμάξια που κινούνται εμφανές τρ'εμουλο..

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• Administrators
Ρώτησα χτες σε 2 καταστήματα Vodafone της περιοχής μου (έτσι για πλάκα) πότε αναμένεται να το έχουν. Η απάντησή τους; Δεν γνώριζαν καν το μοντέλο του κινητού :-)

Τι περίμενες; Πρώτη φορά είναι;

Modpic.gif

oxi,οχι κυριολεκτώ.

εγώ θέλω κάποιο κινητό για να μην κουβαλώ βιντεοκάμερα πχ σε διακοπες..

και στο πολυδιαφημησμένο lg μας βλέπω όταν κινείται αριστερά δεξια να χάνει σε ποιότητα..blurry που λέει κ ένα σχόλιο εκεί..και κάμποσο τρέμουλο..

ίσως υπερβάλλω μιας και δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα κινητά:)

εδώ με τα αμάξια που κινούνται εμφανές τρ'εμουλο..

είναι ένα θέμα . τα ξερά νούμερα δεν λένε τίποτα π.χ. fullhd ή 40MPixels etc... το θέμα είναι να γράφει smooth (αν είναι να ...χρειάζομαστε και τρίποδο!) και γενικά να το φχαρστιόμαστε.. καλώς-κακώς την κακή υλοποίηση camera/video την βλέπω ως κουσούρι..

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)