Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

http://img27.imageshack.us/img27/6539/20110721112959.jpg

προσοχή στις αναβαθμίσεις σας, δεν ξέρω τι θα προκύψει, αναφέρει μοντέλο Ρ999 και από ότι βλέπω στην εικόνα, 4G !!!

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

προσοχή στις αναβαθμίσεις σας, δεν ξέρω τι θα προκύψει, αναφέρει μοντέλο Ρ999 και από ότι βλέπω στην εικόνα, 4G !!!

γράφει P999 διότι δεν είναι το Optimus 2X αλλά το G2x της T-Mobile.

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Παιδιά έχω το εξείς πρόβλημα...Πάω να περάσω μια ταινία HD 7.28GB στην 16άρα κάρτα μνήμης μου και μου λέει οτι το αρχείο είναι υπερβολικά μεγάλο για το σύστημα αρχειων της κάρτας (FAT32) αν την κάνω NTFS θα την αναγνωρίζει το κινητό?Είναι SanDisk και class 4 αν παίζει κάποιο ρόλο...Ευχαριστω προκαταβολικα!!! :up:

Παιδιά έχω το εξείς πρόβλημα...Πάω να περάσω μια ταινία HD 7.28GB στην 16άρα κάρτα μνήμης μου και μου λέει οτι το αρχείο είναι υπερβολικά μεγάλο για το σύστημα αρχειων της κάρτας (FAT32) αν την κάνω NTFS θα την αναγνωρίζει το κινητό?Είναι SanDisk και class 4 αν παίζει κάποιο ρόλο...Ευχαριστω προκαταβολικα!!! :up:

Αν την κάνεις NTFS λογικά ναι!

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Χθες αγόρασα το optimus 2x και εγκατέστησα στο computer τους drivers και την LgPCSuite ,

η οποία όμως δεν τρέχει με τίποτε, βγάζει μόνο στη μέση της οθόνης LGPCSUITE και δεν

προχωρεί παραπέρα .Μήπως δεν τρέχει στα Windows 7 ; Μπορεί κάποιος να

βοηθήσει ;

Ευχαριστώ πολύ.

Χθες αγόρασα το optimus 2x και εγκατέστησα στο computer τους drivers και την LgPCSuite ,

η οποία όμως δεν τρέχει με τίποτε, βγάζει μόνο στη μέση της οθόνης LGPCSUITE και δεν

βοηθήσει ;

Ευχαριστώ πολύ.

Δεν είναι ανάγκη να ποστάρεις την ίδια ερώτηση σε 2 threads.

Δοκίμασες άλλη usb θύρα;

Και εγώ windows 7 x64 έχω κ δουλεύει κομπλέ!

Δεν είναι ανάγκη να ποστάρεις την ίδια ερώτηση σε 2 threads.

Δοκίμασες άλλη usb θύρα;

Και εγώ windows 7 x64 έχω κ δουλεύει κομπλέ!

Το τηλέφωνο αναγνωρίζεται κανονικά από το Lg update tool

σε σύνδεση USB , το USB mass storage λειτουργεί κανονικά,

οι drivers εγκαταστάθηκαν χωρίς πρόβλημα , μόνο η

LGPCSUITE δεν τρέχει. Και κάτι ακόμη : Ήχους κουδουνίσματος και μηνυμάτων δικούς μας δέχεται ;

Και πως μπορώ να περάσω επαφές από Nokia Symbian ;

Ευχαριστώ και πάλι.

Το τηλέφωνο αναγνωρίζεται κανονικά από το Lg update tool

σε σύνδεση USB , το USB mass storage λειτουργεί κανονικά,

οι drivers εγκαταστάθηκαν χωρίς πρόβλημα , μόνο η

LGPCSUITE δεν τρέχει. Και κάτι ακόμη : Ήχους κουδουνίσματος και μηνυμάτων δικούς μας δέχεται ;

Και πως μπορώ να περάσω επαφές από Nokia Symbian ;

Ευχαριστώ και πάλι.

Πήγαινε στο τραγούδι η το ringtone που θέλεις και πάτα παρατεταμένα πάνω, και πάτα ''χρήση ως ήχος κλήσης τηλεφώνου''..!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Αν την κάνεις NTFS λογικά ναι!

διαβαζει το κινητο ntfs? εισαι σιγουρος?

διαβαζει το κινητο ntfs? εισαι σιγουρος?

Αυτό ρωτάω και εγώ!Ξέρει κανένας?

βοηθήσει ;

Ευχαριστώ πολύ.

Κοίτα εγω είμαι της άποψης : πονάει κεφάλι,κόβουμε κεφάλι...99% λύση θα σου δώσει το format...η να πάρεις mac...

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Εγώ έχω 2 απορίες για τις επαφές.

1) Εγώ έχω κάνει join τις επαφές μου με τις επαφές του Facebook για δοκιμή έκανα backup μια επαφή την έσβησα και μετά restore επανήλθε κανονικά αλλά είχε μόνο το νούμερο το facebook profile όχι.

Μία υποερώτηση εδώ. Όταν παω να ξανακάνω join την ίδια επαφή δεν βρίσκω το profile ξέρει κανείς τι παίζει;

2) Η φωτογραφίες όταν με καλούν δεν φαίνονται σε καλή ανάλυση μπορεί να γίνει κάτι για αυτό;

και μία ακόμα υποερώτηση, μπορούμε να μεγαλώσουμε το πλαίσιο της φωτογραφίας; όπως στο iPhone που είναι σχεδόν full screen ας πουμε;

Σήμερα με πηραν τηλέφωνο απο την lg Hellas,τους είπα για τη 2.3 update και μου είπαν ότι θα κάνουν υπερώτηση για την ακριβή ημερομηνία,όταν έχω νέα θα ποστάρω.

Ποιό είναι το mail των android developers της lg;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Δέν το βρίσκω αυτο.Που είναι?

• Administrators
Δέν το βρίσκω αυτο.Που είναι?

Ποιο δεν βρίσκεις;

Τροποποίηση = http://images.myphone.gr/prebuttons/edit.png

Πολλαπλή Παράθεση = http://images.myphone.gr/prebuttons/multiquote_off.png

Αν έχεις άλλες απορίες επικοινώνησε μαζί μου μέσω pm.

Edited by sakiss

Modpic.gif

Πήγαινε στο τραγούδι η το ringtone που θέλεις και πάτα παρατεταμένα πάνω, και πάτα ''χρήση ως ήχος κλήσης τηλεφώνου''..!!

Τελικά η LGPCSUITE τρέχει σε άλλο PC με Win7, τις επαφές από το NOKIA τις

μετέφερα ,αλλά πατώντας παρατεταμένα σε ringtone δεν είδα την επιλογή

"χρήση ως ήχος κλήσης". Πώς θα το κάνω αυτό ;

Απο οποιοδηποτε ελληνικο και ευρωπαικο καταστημα εχει κανονικα εγγυηση στην αντιπροσωπεια μονο με την αποδειξη ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• Administrators
Απο οποιοδηποτε ελληνικο και ευρωπαικο καταστημα εχει κανονικα εγγυηση στην αντιπροσωπεια μονο με την αποδειξη ?

Λογικά ναι. Τώρα έχει να κάνει αν όντως πρόκειται για ευρωπαϊκή συσκευή, αν είναι branded ή όχι κτλ.

Modpic.gif

Λογικά ναι. Τώρα έχει να κάνει αν όντως πρόκειται για ευρωπαϊκή συσκευή, αν είναι branded ή όχι κτλ.

Αμε γραφει πανω στο κουτι αρχικα ευρωπαικης χωρας θεωρουμε οτι ειναι ευρωπαικο

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Το δικο μου ολλανδικο ειναι και μια φορα που το πηγα για κατι στο service το δεχτηκαν κανονικα και ουτε αποδειξη δε μου ζητησαν..Το πρωτο που εκανε η υπαλληλος ηταν να παρει το imei της συσκευης,αρα θα ειδαν και τη χωρα προελευσης.Οποτε δε νομιζω να παιζει καποιο προβλημα για εγγυηση,τουλαχιστον για ευρωπαικη συσκευη.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Οταν με το καλο ερθει η 2.3 και την βαλω θα σβηστουν απο μεσα ολα μου τα αρχεια??προγραμματα,παιχνιδια,τηλεφωνα,μηνυματα???και αν ναι μπορω να κανω καπιο back up αλλα οχι μονο τις επαφες αλλα οτι εχει μεσα το τηλεφωνο ετσι ωστε ολα να λειτουργουν οπως πριν??δηλαδη τα παιχνιδια που ειχα μεσα να ειναι στην ιδια πιστα!!

Το δικο μου ολλανδικο ειναι και μια φορα που το πηγα για κατι στο service το δεχτηκαν κανονικα και ουτε αποδειξη δε μου ζητησαν..Το πρωτο που εκανε η υπαλληλος ηταν να παρει το imei της συσκευης,αρα θα ειδαν και τη χωρα προελευσης.Οποτε δε νομιζω να παιζει καποιο προβλημα για εγγυηση,τουλαχιστον για ευρωπαικη συσκευη.

Προφανώς μετά από τα 2 χρόνια της κυκλοφορίας του τηλεφώνου ζητάν την απόδειξη της αγοράς για να δουν αν είναι μέσα στην εγγύηση, δηλαδή αν κυκλοφόρησε το Μάιο του 11 και το έχεις αγοράσει το Δεκέμβριο του 11 και το πας στο service η εγγύηση ισχύ μέχρι το Δεκέμβριο του 13. Άρα όλες η συσκευές έως το Μάιο του 13 (πρώτη κυκλοφορία) δικαιούντο δωρεάν service, αν το πας μετά το Μάιο του 13 τότε κοιτούν την απόδειξη για να δουν αν το πήρες ας πούμε το Σεπτέμβριο του 11 η εγγύηση ισχύ μέχρι το Σεπτέμβριο του 13..!!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδιά έχω ενα πρόβλημα-απορία σχετικά με την εφαρμογή facebook.Έχω το LG Optimus 2X και έχω επιλέξει συγχρονισμό μονο με τις υπάρχουσες επαφές...Κάνει και λογικό μου φένετε με όσες έχουν ίδιο όνομα στο Facebook.Γίνετε χειροκίνιτα και έστω μια μια επαφή να την συνδιάσω (ενόσω)?

Παιδιά έχω ενα πρόβλημα-απορία σχετικά με την εφαρμογή facebook.Έχω το LG Optimus 2X και έχω επιλέξει συγχρονισμό μονο με τις υπάρχουσες επαφές...Κάνει και λογικό μου φένετε με όσες έχουν ίδιο όνομα στο Facebook.Γίνετε χειροκίνιτα και έστω μια μια επαφή να την συνδιάσω (ενόσω)?

Aν επιλεξεις μια επαφη και πατησεις menu button θα σου βγαλει επιλογη για join.

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)