brokesmack Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 ελπιζω πραγματικα να μην πηρες το πρωτπ κινητο στην λιστα του σκρουτζ επειδη απλα ηταν πιο φτηνο!!!ελπιζω να ελενξες απο που ειναι αν ειναι μεταχειρισμενο κλπ κλπ Όχι εντάξει δεν αγοράζω πρωτη φορά κινητό :p . Έχω στο νού μου θέματα παραεισαγωγών, εγγυήσεων κλπ. Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 παιδια ερωτηση γιατι καπου μπερδευτικα! παμε ρυθμισεις - αποθηκευση σε καρτα SD και λεμε: καρτα sd συνολικος χωρος και διαθεσιμος χωρος, εσωτερικη καρτα sd συνολικος και διαθεσιμος χωρος, μεχρι εδω καλα, και παμε κατω στο τελος και εχουμε αποθηκευση στο τηλεφωνο συνολικος 1,5GB διαθεσιμος 1,3GB. και ρωταω 512 δεν εχουμε μνημη ή αλλη ειναι αυτη?:blink::blink: Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 Tι έγινε παλικάρια...? Eχουμε κανένα θέμα με την NEW V10c ??? ΟΛΑ Ο.Κ. δεν βλέπω κινήσει? μας αποστόμωσε η LG????:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. July 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2011 σε μενα προσωπικα η v10c δουλευει τελεια! αντε να παρουμε και την gingerbread!!παντως πρεπει να εγινε και καποια ανανεωση στην πλοηγηση γιατι μου το εβγαλε σαν προσφατη εφαρμογη στο τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 (edited) προσπαθω να εενεργοποιησω το wifi αλλα μου βγαζει συνεχως σφαλμα. ειμαι σε κατασταση roaming εξωτερικο και εκδοση v10b Edited July 8, 2011 by demis1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 προσπαθω να εενεργοποιησω το wifi αλλα μου βγαζει συνεχως σφαλμα. ειμαι σε κατασταση περιαγωγης και εκδοση v10b Γιατί δεν κάνεις και εσύ την αναβάθμιση στην v10c; παιδια ερωτηση γιατι καπου μπερδευτικα! παμε ρυθμισεις - αποθηκευση σε καρτα SD και λεμε: καρτα sd συνολικος χωρος και διαθεσιμος χωρος, εσωτερικη καρτα sd συνολικος και διαθεσιμος χωρος, μεχρι εδω καλα, και παμε κατω στο τελος και εχουμε αποθηκευση στο τηλεφωνο συνολικος 1,5GB διαθεσιμος 1,3GB. και ρωταω 512 δεν εχουμε μνημη ή αλλη ειναι αυτη?:blink::blink: Η "Κάρτα sd" όπως καταλαβαίνεις είναι η εξωτερική κάρτα microsd που ενδέχεται εσύ να χρησιμοποιείς. Η συσκευή σου έχει 8GB εσωτερική μνήμη. Από τα 8 αυτά GB τα 6 περίπου χρησιμοποιούνται σαν εσωτερικός χώρος αποθήκευσης (εσωτερική κάρτα sd) και τα υπόλοιπα 2GB είναι δεσμευμένα από το λειτουργικό. Τα 1,5GB από αυτά τα βλέπεις ως "αποθήκευση στο λειτουργικό". Όλα αυτά είναι η ROM. Τα 512ΜΒ είναι η RAM της συσκευής σου και δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 (edited) Γιατί δεν κάνεις και εσύ την αναβάθμιση στην v10c; δεν εχω τροπο να το κανω αφου δεν εχω wifi edit ανοιξα και εκλεισα το κινητο και ενεργοποιηθηκε το wifi. πειτε σας παρακαλω που κλικαρω για αναζητηση νεας αναβαθμισης. Edited July 8, 2011 by demis1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 1)Γιατι δεν παιζει 1080p βιντεακια απο το youtube κατεβασμενα?Δεν υποστηριζεται το αρχειο λεει,ενω τα δικα του που εχει μεσα πχ το nvidia και το αλλο που ειναι 1080p τα παιζει? 2)Ενα παιχνιδακι το hexdefense στο galaxy s που ειχα πριν επαιζε και εδειχνε εκπληκτικα.Το βαζω στο lg και η μια εκδοση δε παιζει καθολου,η αλλη δειχνει ψιλοθολα!Τοσο παι ασυμβατοτητα ή κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 σε μενα προσωπικα η v10c δουλευει τελεια! αντε να παρουμε και την gingerbread!!παντως πρεπει να εγινε και καποια ανανεωση στην πλοηγηση γιατι μου το εβγαλε σαν προσφατη εφαρμογη στο τελος καλα αν κρινω απο τη δικια μου οταν θα ερθει για το 2Χ θα κανει παπαδες :!: εμενα ειναι smooth σχεδον με 600 cpu :p. ειναι θεμα του android καθαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 ελπιζω πραγματικα να μην πηρες το πρωτπ κινητο στην λιστα του σκρουτζ επειδη απλα ηταν πιο φτηνο!!!ελπιζω να ελενξες απο που ειναι αν ειναι μεταχειρισμενο κλπ κλπ Μεταχειρισμενα απο το skroutz και στο πουλανε για καινουργιο ? Αυτο ειπες ? Πως το τσεκαρουμε γιατι δεν ηξερα κατι τετοιο Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Μεταχειρισμενα απο το skroutz και στο πουλανε για καινουργιο ? Αυτο ειπες ? Πως το τσεκαρουμε γιατι δεν ηξερα κατι τετοιο Σε γενικές γραμμές δεν ισχύει αυτό εκτός και αν ο φίλος που το αναφέρει έχει προσωπική εμπειρία. Απλά το θέμα με αυτές τις συσκευές είναι ότι πρόκειται για παραεισαγωγής και δεν σε καλύπτει η εδώ εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Όταν παίρνεις κινητό απο καταστήματα του skroutz τα οποία δεν γνωρίζεις, επιβάλεται τηλέφωνο για να ρωτήσεις αν είναι ελληνικής αντιπροσωπίας και αν το καλύπτει η εγγύηση κανονικά. Εγώ ρώτησα και είναι της lg hellas το τηλέφωνο. Τώρα για μεταχειρησμένα που πωλούνται ως καινούργια δεν έχω ξανακούσει. Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Κανενας καμια γνωμη ρε παιδια?Ειδικα γιατι δεν παιζει τα 1080p απο το youtube? )Γιατι δεν παιζει 1080p βιντεακια απο το youtube κατεβασμενα?Δεν υποστηριζεται το αρχειο λεει,ενω τα δικα του που εχει μεσα πχ το nvidia και το αλλο που ειναι 1080p τα παιζει? 2)Ενα παιχνιδακι το hexdefense στο galaxy s που ειχα πριν επαιζε και εδειχνε εκπληκτικα.Το βαζω στο lg και η μια εκδοση δε παιζει καθολου,η αλλη δειχνει ψιλοθολα!Τοσο παι ασυμβατοτητα ή κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzhmakos Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Κανενας καμια γνωμη ρε παιδια?Ειδικα γιατι δεν παιζει τα 1080p απο το youtube? )Γιατι δεν παιζει 1080p βιντεακια απο το youtube κατεβασμενα?Δεν υποστηριζεται το αρχειο λεει,ενω τα δικα του που εχει μεσα πχ το nvidia και το αλλο που ειναι 1080p τα παιζει? 2)Ενα παιχνιδακι το hexdefense στο galaxy s που ειχα πριν επαιζε και εδειχνε εκπληκτικα.Το βαζω στο lg και η μια εκδοση δε παιζει καθολου,η αλλη δειχνει ψιλοθολα!Τοσο παι ασυμβατοτητα ή κατι αλλο? Φίλε μην γράφεις 2 φορές το ίδιο μήνυμα, σκέτο spam είναι! Παράθεση SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Ναι φιλε μου sorry απλα επειδη δεν απανταει κανενας ειπα να ξαναρωτησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Λοιπόν παλικάρια..!!! σήμερα δεν ήρθαν 2 μηνύματα απο την cone-x που περίμενα με τα κλειδιά για το f-secure (για το PC). Από ότι κατάλαβα τα μηνύματα δεν ήρθαν λόγο της V10c και αυτό με στενάχωρη..!!! Θα την αφήσω λήγω ακόμα για να είμαι 100% σίγουρος αλλά πολύ φοβάμαι πώς θα γυρίσω στην V10a. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 το προβλημα το wifi που εβγαζε σφαλμα το ειχα και εγω με την v10b!! και ξαναλεω με την v10c ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!!κανενα προβλημα! :):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Λοιπόν παλικάρια..!!! σήμερα δεν ήρθαν 2 μηνύματα απο την cone-x που περίμενα με τα κλειδιά για το f-secure (για το PC). Από ότι κατάλαβα τα μηνύματα δεν ήρθαν λόγο της V10c και αυτό με στενάχωρη..!!! Θα την αφήσω λήγω ακόμα για να είμαι 100% σίγουρος αλλά πολύ φοβάμαι πώς θα γυρίσω στην V10a. Δεν εχω παρατηρησει κανένα πρόβλημα με τα μηνύματα, σε καμία έκδοση και βέβαια ούτε στην 10c. Μήπως είναι αλλού το πρόβλημα; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 (edited) Δεν εχω παρατηρησει κανένα πρόβλημα με τα μηνύματα, σε καμία έκδοση και βέβαια ούτε στην 10c. Μήπως είναι αλλού το πρόβλημα; Λοιπών.. μετά από αρκετό ψάξιμο διαπίστωσα πως....!!! όταν το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο με το USB PC δεν δέχεται ούτε κλήσεις ούτε μηνύματα..!!! στης κλήσεις λέει ότι το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο...!!!! Όταν το έβγαλα από το usb (pc) μου ήρθε μονό το μήνυμα, δεν ήρθε μήνυμα ειδοποιήσεις για την αναπάντητη κλήση!!!, δεν θα έπρεπε να έρθει για την μήνυμα για την κλήση??? Edited July 8, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Γιατί δεν κάνεις και εσύ την αναβάθμιση στην v10c; Η "Κάρτα sd" όπως καταλαβαίνεις είναι η εξωτερική κάρτα microsd που ενδέχεται εσύ να χρησιμοποιείς. Η συσκευή σου έχει 8GB εσωτερική μνήμη. Από τα 8 αυτά GB τα 6 περίπου χρησιμοποιούνται σαν εσωτερικός χώρος αποθήκευσης (εσωτερική κάρτα sd) και τα υπόλοιπα 2GB είναι δεσμευμένα από το λειτουργικό. Τα 1,5GB από αυτά τα βλέπεις ως "αποθήκευση στο λειτουργικό". Όλα αυτά είναι η ROM. Τα 512ΜΒ είναι η RAM της συσκευής σου και δεν έχει καμία σχέση με τα παραπάνω. ok thanks!!!!! Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 καλησπερα σε ολους τους φιλους, πριν καμια ωρα ηρθε μήνυμα για αναβάθμιση, λες λεω να εσκασε μύτη το μπισκοτάκι? τελικα εχουμε μια ακομα ( v10-e ) αντε να δουμε ποτε θα βαλουμε μπισκοτακι βλεπω κατα Σεπτέμβρη μεριά. τωρα η αναβαθμισει διαρκεί περιπου 10 λεπτα μεγεθους 196 mb. πρωτη εντύπωση σχεδων ακαριαία ανταπόκριση του μενου, εμφανες τιποτε αλλο και παρατήρησα στον browser οτι σε διπλο άγγιγμα σε σελιδα κανει ζουμ τα γραμματα που θες να διαβασεις αλλα htc !!!!! το εκανε αυτο η ειναι η ιδεα μου?? Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 καλησπερα σε ολους τους φιλους, πριν καμια ωρα ηρθε μήνυμα για αναβάθμιση, λες λεω να εσκασε μύτη το μπισκοτάκι? τελικα εχουμε μια ακομα ( v10-e ) αντε να δουμε ποτε θα βαλουμε μπισκοτακι βλεπω κατα Σεπτέμβρη μεριά. τωρα η αναβαθμισει διαρκεί περιπου 10 λεπτα μεγεθους 196 mb. πρωτη εντύπωση σχεδων ακαριαία ανταπόκριση του μενου, εμφανες τιποτε αλλο και παρατήρησα στον browser οτι σε διπλο άγγιγμα σε σελιδα κανει ζουμ τα γραμματα που θες να διαβασεις αλλα htc !!!!! το εκανε αυτο η ειναι η ιδεα μου?? Το έκανε από την a. Εχεις ελληνικό και σε πάει στην e ή άλλης χώρας (πχ αγγλικό) και σε πάει από d σε e; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 (edited) Το έκανε από την a. Εχεις ελληνικό και σε πάει στην e ή άλλης χώρας (πχ αγγλικό) και σε πάει από d σε e; με ειχαν ξαναρωτήσει τα παιδιά, είναι απο Γερμανία vodafon και είχα κατα σειρά την c-d και τώρα πηγε e Edited July 8, 2011 by whitemen Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 με ειχαν ξαναρωτήσει τα παιδιά, είναι απο Γερμανία vodafon και είχα κατα σειρά την c-d και τώρα πηγε e Οπότε το -e της Γερμανίας είναι αντίστοιχο με το -c της Ελλάδας Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 (edited) : Up:Το έκανε από την a. Εχεις ελληνικό και σε πάει στην e ή άλλης χώρας (πχ αγγλικό) και σε πάει από d σε e; Εμένα από a με πήγε b και μετά c ...!! (Eλληνικό). Έκανα το test με το zoom και στοιχίζει αυτό που θες να διαβάσεις..!!!καλοοοο!!!:) Edited July 8, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts