Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

προσπαθω να κατεβασω απ το market αλλα μολις τελειωνει το κατεβασμα στην cache και παει να αρχισει η εγκατασταση μου βγαζει μηνυμα 'υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης market' κ σταματαει.:(

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσπαθώ εδώ και μια ώρα να ακούσω το sentragoal.gr(Live Streaming) αλλά...τίποτα.Εχει αυτή τη δυνατότητα το κινητό ή παιδεύομαι χωρίς λόγο?

Έστειλα email σήμερα στην LG να δω ποτέ θα βγει καινουργια αναβαθμιση και μου απάντησαν:

14/06/2011

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με την LG Electronics

Αγαπητέ Κ. Χαρίτο,

Η έκδοση V10c για το LG Optimus 2x αναμένεται να είναι διαθέσιμη σύντομα, δυστυχώς όμως δεν υπάρχει ακόμα η ακριβής ημ/νια. Μπορείτε να ενημερώνεστε μέσα απο την σελίδα υποστίρηξης της εταιρείας μας και πιο συγκεκριμένα απο το μενού Υποστήριξη κινητού τηλεφώνου http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp για την διαθεσιμότητα νέων αναβαθμίσεων.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 8:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

LG Electronics

Το δικο μου κινητο που αγορασα ειχε μεσα την εκδοση V10c το εχω 1 μηνα το εχω φορτωση με πολλα προγραμματα και δεν εχει κανει ουτε μια φορα επαννεκινηση δεν κολαει ποτε και δουλευη τελεια, η συγκεκριμενη εκδοση ειναι οτι καλυτερο για το LG P990 !!!!!

Παιδες εχω την επιδοτηση και ληγει σε 2 ημερες. Ειμαι ανα μεταξυ του LG Optimus 2X και του HTC Desire S που εχουν και την ιδια τιμη. Πειτε μου πιο απο τα 2 να παρω. Εσεις εισαστε ευχαριστημενοι απο το LG? Υπαρχει καποιος σοβαρος λογος για να μην το παρω?ειμαι off topic αλλα βιαζομαι..ευχαριστω.

Πέρασα μερικά ελληνικά τραγούδια στο κινητό και δεν αναγνωρίζει την ελληνική κωδικοποίηση, με αποτέλεσμα να εφανίζει τους τίτλους στα κινέζικα. Τα τραγούδια τα πέρασα με c/p στην κάρτα χύμα, όχι με το pc suite. Μπορώ να κάνω κάτι για να τα αναγνωρίσει;

το ιδιο προβλημα εχω και εγω!

• Administrators
Παιδες εχω την επιδοτηση και ληγει σε 2 ημερες. Ειμαι ανα μεταξυ του LG Optimus 2X και του HTC Desire S που εχουν και την ιδια τιμη. Πειτε μου πιο απο τα 2 να παρω. Εσεις εισαστε ευχαριστημενοι απο το LG? Υπαρχει καποιος σοβαρος λογος για να μην το παρω?ειμαι off topic αλλα βιαζομαι..ευχαριστω.

Για τέτοιες συζητήσεις υπάρχει ξεχωριστός χώρος. Απευθύνσου εκεί... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Το δικο μου κινητο που αγορασα ειχε μεσα την εκδοση V10c το εχω 1 μηνα το εχω φορτωση με πολλα προγραμματα και δεν εχει κανει ουτε μια φορα επαννεκινηση δεν κολαει ποτε και δουλευη τελεια, η συγκεκριμενη εκδοση ειναι οτι καλυτερο για το LG P990 !!!!!

Μόνο που εσύ δεν έχεις ελληνική συσκευή.

Modpic.gif

Για κοίτα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035041 να δεις από που είναι η συσκευή που έχεις!!! μιας και Ελληνική συσκευή δεν υπάρχει να φέρει την V10c..!! που νομίζεις οτι έχεις την καινούργια αναβαθμίσει..!!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

@jaiel, tasostasos13

παιζουν κανονικοτατα τα mp3 στα ελληνικα, σε ενα μονο που ειχα προβλημα το εβλεπε κινεζικα στο android (ενω στα win ητανε οκ), το πηρα πισω στο πισι, ξαναεγραψα το ονομα του και το εστειλα πισω στο κινητο, μετα το ειδε κανονικα

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

Για κοίτα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1035041 να δεις από που είναι η συσκευή που έχεις!!! μιας και Ελληνική συσκευή δεν υπάρχει να φέρει την V10c..!! που νομίζεις οτι έχεις την καινούργια αναβαθμίσει..!!!

απο που μπορεις να δεις απο που ειναι το κινητο??????????

Ρυθμισεις - πληροφοριες για το τηλεφ....! Τώρα τι ακριβώς δεν ξέρω.. κοίτα την δικιά μου συσκευή.!

http://s7.directupload.net/images/110616/zucv6rzm.png

Edited by mariodj

Στη συσκευασια στην ετικετα που ειναι το barcode λεει τρια αρχικα γραμματα σε καποιο σημειο με κεφαλαια..Εμενα ας πουμε που ειναι απο ολλανδια λεει NLD (netherlands)..Επισης μπορεις να το καταλαβεις και απο τις οδηγιες του..εκτος απο αγγλικα δες τι αλλες γλωσσες ειχε μεσα.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Δεν νομίζω να διάβασες καλά αυτό που εγράψα και βιαστικες να απάντησης !!!!!!!!!!!!!

Εγώ ειπα απλά ότι η δικια μου συσκευη EIΧΕ ΜΕΣΑ την V10c και λειτουργη το κινητο τελεια για οσους δεν ξερουνε ακομα πως θα λειτουργη η V10c όταν κυκλοφοριση στην αγορα !!!!!!

Όταν το αγόρασα γνωριζα ότι ηταν εισαγωγης γερμανιας το αγόρασα 380 ευρ από γνωστο μαγαζί έχει 2 χρόνια …….. που καλυπτεται από την ελληνικη αντιπροσωπια !!!!!

• Administrators

Αφού λύθηκε η παρεξήγηση νομίζω ότι μπορούμε να πάμε παρακάτω, ok;

Η ουσία της συζήτησης είναι ότι μάλλον η v10b έχει πρόβλημα ενώ οι v10a, v10c και v10d (μάλλον) όχι και ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης.

Modpic.gif

H αναβάθμιση αμφιβάλλω αν θα λέγεται v10c καθώς αυτή η ονομασία έχει χρησιμοποιηθεί ξανά.

Πιο πιθανό βλέπω να βαφτίζεται v11a ή κάτι τέτοιο.

Αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι καθυστερεί πολύ, και φοβάμαι μη και δεν βγεί καθόλου. Να βγεί δηλαδή κατευθείαν η 2.3 gingerbread κάποια στιγμή το φθινόπωρο.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Administrators
H αναβάθμιση αμφιβάλλω αν θα λέγεται v10c καθώς αυτή η ονομασία έχει χρησιμοποιηθεί ξανά.

Και η v10b είχε χρησιμοποιηθεί σε άλλη χώρα αλλά χρησιμοποιήθηκε και στην Ελλάδα. Δεν έχει να κάνει αυτό και μικρή σημασία έχει το όνομα.

Modpic.gif

Αλλά αυτό που με ανησυχεί είναι ότι καθυστερεί πολύ, και φοβάμαι μη και δεν βγεί καθόλου. Να βγεί δηλαδή κατευθείαν η 2.3 gingerbread κάποια στιγμή το φθινόπωρο.

Δεν καταλαβαίνω (ίσως να μην είμαι ενημερωμένος σωστά) το αγχος σας για την αναβάθμιση???? από την στιγμή, (έστω και μόνη μας) διαπιστώσαμε οτι δουλεύει σωστά με την v10a. Ας περιμένουμε τότε την gingerbread 2.3 όποτε και αν έρθει..!!!

Άσε που κάποια προγράμματα πιθανών να μην δουλεύουν σωστά ώσπου να τα αναβαθμίσουν..!!!

Γειά σας. Σκέφτομαι τώρα τελευταία να αντικαταστήσω το HTC Desire μου με ένα LG Optimus 2x. Διαβάζοντας εδώ στο φόρουμ και στο xda κατάλαβα οτι υπάρχουν μια σειρά από firmware v10a v10b v10c κτλπ. Σε κάποιες ή σε όλες από αυτές παρουσιάζονται τα διάφορα γνωστά προβλήματα. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν γενικά αυτά τα reboots και τα λοιπά προβλήματα ευθύνονται λόγο firmware ή λόγο ελλατωματικού hardware? Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει την γενική εικόνα γιατί διαβάζοντας εδώ και εκεί κατάλαβα οτι υπάρχουν και ΠΟΛΛΕΣ συσκευές με πρόβλημα hardware. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

Γειά σας. Σκέφτομαι τώρα τελευταία να αντικαταστήσω το HTC Desire μου με ένα LG Optimus 2x. Διαβάζοντας εδώ στο φόρουμ και στο xda κατάλαβα οτι υπάρχουν μια σειρά από firmware v10a v10b v10c κτλπ. Σε κάποιες ή σε όλες από αυτές παρουσιάζονται τα διάφορα γνωστά προβλήματα. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν γενικά αυτά τα reboots και τα λοιπά προβλήματα ευθύνονται λόγο firmware ή λόγο ελλατωματικού hardware? Μπορεί κάποιος να μου περιγράψει την γενική εικόνα γιατί διαβάζοντας εδώ και εκεί κατάλαβα οτι υπάρχουν και ΠΟΛΛΕΣ συσκευές με πρόβλημα hardware. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

Είναι καλό τηλ. το LG 2X, αρκεί να έχει μέσα την v10a και όλα πηγαίνουν ρολό'ι'...!!! και να μην την έχει μέσα (v10a) την περνάς.....! εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα...!!! κανένα κώλυμα... καμιά επανεκκινήσει..!!

Edited by mariodj

Είναι καλό τηλ. το LG 2X, αρκεί να έχει μέσα την v10a και όλα πηγαίνουν ρολό'ι'...!!! και να μην την έχει μέσα (v10a) την περνάς.....! εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα...!!! κανένα κώλυμα... καμιά επανεκκινήσει..!!

Οκ, δηλαδή γενικά η v10a θεωρείται αξιόπιστη και σταθερή?

Οκ, δηλαδή γενικά η v10a θεωρείται αξιόπιστη και σταθερή?

Ο..... ναι....!!! ;);););)

παιδια ακουστε με μενα τη παιζει,τη πρωτη μερα που πηρα το κινητο εκανα αναβαθμιση στη 10b οπως ζητησε το κινητο μολις συνδεθηκα στο ιντερνετ,και οπως λενε τα παιδια μπαχαλο με τη 10b,εδω και τρεις μερες ξανα εβαλα στο κινητο τη 10b και δουλευει αψογα και χωρις reboot,αλλα την αναβαθμιση την εκανα μεσω του LGMobile update και το κινητο ειλικρινα παει αψογα για δοκιμαστε αλλα πριν ειχα περασει την 10a μεσω αυτου του φορουμ.Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG 2X

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529

παιδια ακουστε με μενα τη παιζει,τη πρωτη μερα που πηρα το κινητο εκανα αναβαθμιση στη 10b οπως ζητησε το κινητο μολις συνδεθηκα στο ιντερνετ,και οπως λενε τα παιδια μπαχαλο με τη 10b,εδω και τρεις μερες ξανα εβαλα στο κινητο τη 10b και δουλευει αψογα και χωρις reboot,αλλα την αναβαθμιση την εκανα μεσω του LGMobile update και το κινητο ειλικρινα παει αψογα για δοκιμαστε αλλα πριν ειχα περασει την 10a μεσω αυτου του φορουμ.Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG 2X

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=300529

Το λέω σε εσένα το λέω και σε όλους τους χρήστες της συγκεκριμένης συσκευής. Εχω ασχοληθεί αρκετά εως πολυ με το πρόβλημα Freeze και Reboot της συγκεκριμένης συσκευής, ειμαι και κάτοχος. Το προβλημα δεν λυνεται με κανένα γιατροσόφι ή τουλαχιστον , πατεντα ,του καθένα που θα σκαρφιστει κατι. Η συσκευη εχει κατασκευαστικό λαθος το οποίο μονο ενα Update μπορει να το λυσει και τιποτε αλλο! Η LG το εχει υποσχεθει καιρο τωρα αλλα το αναβαλει με προφασεις του τυπου οτι ειναι δυσκολο να απομονωθει και να εντοπιστει!!! (Δειτε σχετικο Thread http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1000 )Ετσι λοιπον μην πειραματιζεστε άδικα ,ειναι αδικος κοπος. Οσο για σένα φιλε haritos14 , αρκει να σου πω οτι σε μια μερα μπορει να φαει 4 επαννεκινησεις αλλα να περάσουν 15 μερες και να πηγαινουν ολα ρολοι. Sorry αν σε απογοητευσα αλλα ετσι ειναι.

Το λέω σε εσένα το λέω και σε όλους τους χρήστες της συγκεκριμένης συσκευής. Εχω ασχοληθεί αρκετά εως πολυ με το πρόβλημα Freeze και Reboot της συγκεκριμένης συσκευής, ειμαι και κάτοχος. Το προβλημα δεν λυνεται με κανένα γιατροσόφι ή τουλαχιστον , πατεντα ,του καθένα που θα σκαρφιστει κατι. Η συσκευη εχει κατασκευαστικό λαθος το οποίο μονο ενα Update μπορει να το λυσει και τιποτε αλλο! Η LG το εχει υποσχεθει καιρο τωρα αλλα το αναβαλει με προφασεις του τυπου οτι ειναι δυσκολο να απομονωθει και να εντοπιστει!!! (Δειτε σχετικο Thread http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1000 )Ετσι λοιπον μην πειραματιζεστε άδικα ,ειναι αδικος κοπος. Οσο για σένα φιλε haritos14 , αρκει να σου πω οτι σε μια μερα μπορει να φαει 4 επαννεκινησεις αλλα να περάσουν 15 μερες και να πηγαινουν ολα ρολοι. Sorry αν σε απογοητευσα αλλα ετσι ειναι.

Φίλε μου εσύ τι μου προτείνεις? Να προχωρήσω στην αγορά του LG 2x ή όχι?

Φίλε μου εσύ τι μου προτείνεις? Να προχωρήσω στην αγορά του LG 2x ή όχι?

Φιλε μου προχωρα του ΄χει κατσει η περιπτωση μαλλον του παιδιου παραπανω..Εγω προβλημα ειχα μονο με τη V10b οταν εκανα αναβαθμιση,ξαναπερασα ομως μετα την V10a και δε το μετανειωσα στιγμη που το πηρα..Απο ταχυτητα και multitasking δε μασαει ποτε σφαιρα παει και τα 512mb καλα θα ηταν να ηταν 1gb τα ματια του κοσμου,εμενα δε μεχουν προδωσει ποτε.Το μονο που θα ηθελα ειναι το μαυρο της οθονης να ειναι πιο μαυρο (ειχα καλομαθει στο galaxy s βλεπεις) αλλα και παλι ειναι κορυφαιο και μακραν το πιο best value for money στη μεγαλη κατηγορια.Οποτε προχωρα και μη σκεφτεσαι τιποτα.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)