D_Angelos Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Εβαλα την dmx 1.5 αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος γιατι δε βολευει για καθημερινη χρηση...για πειτε ρε παιδια τι να βαλω για καθε μερα..οχι ομως cm γιατι θελω να εχει και ραδιοφωνο. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Εβαλα την dmx 1.5 αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος γιατι δε βολευει για καθημερινη χρηση...για πειτε ρε παιδια τι να βαλω για καθε μερα..οχι ομως cm γιατι θελω να εχει και ραδιοφωνο. ευχαριστω πολυ Γιατι δεν ειναι για καθημερινη χρηση;;Εγω την εχω δυο μερες και ολα καλα μεχρι στιγμης,ποιον κερνελ εβαλεςς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Εβαλα την dmx 1.5 αλλα ειμαι πολυ απογοητευμενος γιατι δε βολευει για καθημερινη χρηση...για πειτε ρε παιδια τι να βαλω για καθε μερα..οχι ομως cm γιατι θελω να εχει και ραδιοφωνο. ευχαριστω πολυ Βάλε dmx 1.2 που είναι η ποιο σταθερή....... από κι και πάνω αντί να φτιάξουν η αναβαθμίσεις το τηλέφωνο, απλά τα σκ@τονουν...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Γιατι δεν ειναι για καθημερινη χρηση;;Εγω την εχω δυο μερες και ολα καλα μεχρι στιγμης,ποιον κερνελ εβαλεςς; Να σου πω τι ακριβώς έκανα... full wipe Led Brightness Settings- Half Dimmed (10) - Dynamic Fsync- Disabled - USB FastCharge- Disabled - Haveged Optimizations - Disabled - 96 Mb Zram- Enabled - LG app manager, useful for LG UI themes - LG OSP - LG Smartshare - LG Pcsync - LG setup wizard Launchers - LG Home - LG Weather Widget (installed to /data) Bootanimations - DjangoManoucheX by IcyEye RAM Settings - Stock (UN-Supercharged) disable Fast Dormancy - MMS app- Stock - Gallery app- Stock - Rils- 30A - Adblock- Active - Cronjobs- Active - AC!D Sound Mod- Active kernel lg stock kernel ελπιζω να μην ξεχασα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Εγώ παλι την φλασαρα με οτι πρότεινε εκτός απο fast dormarcy και super dimmed,για κάνε αλλη μια εγκατάσταση με τον κερνελ που προτείνει,Kob Oc..Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα..Ουτε αυτό με τις καρτες sd που λέτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Η επισημη ics που δινει η lg ειναι η 4.0.3 ή 4.0.4; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fgp Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Έχω την έκδοση android 2.3.4 Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το κινητό αλλά έχω ακούσει ότι όσο πιο καινούργια έκδοση τόσο πιο βαριά και το κινητό θα γίνει πιο αργό . Τι προτείνεται να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis98 Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) για σας γράφω πρώτη φορά στο φορουμ:-)...πως μπορω να κατεβάσω την dmx 1.5 γιατί έχει κλείσει το threat στους xda ? ok sorry μην κραξετε..ηταν στην προηγουμενη σελίδα.. τώρα το είδα...πιον κερνελ χρησιμοποιείτε??γγιατί με τον kowalsi 100p5 laggari αρκετα Edited March 19, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Η επισημη ics που δινει η lg ειναι η 4.0.3 ή 4.0.4; 4.0.4 (10 char) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fgp Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση του androit από 2.3.4 στην πιο καινούργια; συμφέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 (edited) πως μπορώ να κάνω αναβάθμιση του androit από 2.3.4 στην πιο καινούργια; συμφέρει; Συμφέρει πολύ κατά τη γνώμη μου. Το μόνο που θέλει να κανεις είναι να ανοίξεις το LG update tool που το βρίσκεις στην επισημη σελίδα αν δεν το έχεις και αφού συνδέσεις το κινητό θα σέ ρωτήσει για να προχωρήσει στην ενημέρωση. Edited March 19, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Καλημέρα φορουμίτες. Το τελευταίο καιρό έχω ένα θέμα. Με το που μπαίνω σε WiFi μου πετάει κάτι διαφημίσεις σε όλη την οθόνη που αργούν και να κλείσουν και μετά μου μπαίνει στο play store καπάκι χωρίς να έχω μπει. Επίσης και στη notification bar σκάνε συνέχεια διαφημίσεις. Μιλάμε για τρελό ξενέρωμα, πάω για τσιγάρο στο μπαλκόνι με το κινητό και μέχρι να τελειώσει η διαδικασία των διαφημίσεων το 'χω σβήσει και έχω ανάψει 2ο. καμιά ιδέα κανείς; Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, δε μιλάω για τις διαφημίσεις που υπάρχουν μεσα στις εφαρμογές, αυτές δεν με ενοχλούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Καλημέρα φορουμίτες. Το τελευταίο καιρό έχω ένα θέμα. Με το που μπαίνω σε WiFi μου πετάει κάτι διαφημίσεις σε όλη την οθόνη που αργούν και να κλείσουν και μετά μου μπαίνει στο play store καπάκι χωρίς να έχω μπει. Επίσης και στη notification bar σκάνε συνέχεια διαφημίσεις. Μιλάμε για τρελό ξενέρωμα, πάω για τσιγάρο στο μπαλκόνι με το κινητό και μέχρι να τελειώσει η διαδικασία των διαφημίσεων το 'χω σβήσει και έχω ανάψει 2ο. καμιά ιδέα κανείς; Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, δε μιλάω για τις διαφημίσεις που υπάρχουν μεσα στις εφαρμογές, αυτές δεν με ενοχλούν. Προφανώς κάτι έχεις εγκαταστήσει, το οποίο τρέχει συνεχώς στο background και στις πετάει. Μήπως του έχεις δώσει root κιόλας για να στα κάνει έτσι ξαφνικά και χωρίς να ρωτήσει...Απεγκατέστησε ότι έχεις βάλει τώρα τελευταία, μέχρι να βρεις την υπεύθυνη εφαρμογή... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 Εχω 2 μερες τωρα την PA v2.6 σε old bl , με kowalski kernel 100p5 , και πραγματικα λαγκαρει απιστευτα . Λογικο εφοσον εχει μονο μεχρι 50mb ram ελευθερα ή και λιγοτερο . Θυμαμαι που λεγατε οτι ειναι η καλυτερη ρομ ... τι να φταιει ? Καποιος παιδια ? Οι μερες περασαν και το λαγκ το ιδιο ειναι ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Χαίρεται και από εμένα έχω την εξής ερώτηση να κάνω αυτή την στιγμή έχω το Go Launger Ex πως μπορώ να σταματήσω να λειτουργεί από πίσω ο Launger της LG ?? να πω ότι το κινητό μου το έχω κάνει ROOT :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Δεν τρέχει από πίσω μην σε ανησυχεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 Δεν τρέχει από πίσω μην σε ανησυχεί. ευχαριστώ φίλε αλλά έχω πάρα πολύ Lag σε φάση που κτυπάει το κινητό και δεν βλέπω ποιος είναι μήπως έχεις κάποια λύση??? Και γενικότερα έχω πολύ lag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 νομίζω ότι ο go γενικά δ εν είναι και ο πιο ελαφρύς στο είδος.του...Δεν ξέρω πως τον έχεις διαμορφώσει αλλά τέτοια εντύπωση έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 ευχαριστώ φίλε αλλά έχω πάρα πολύ Lag σε φάση που κτυπάει το κινητό και δεν βλέπω ποιος είναι μήπως έχεις κάποια λύση??? Και γενικότερα έχω πολύ lag O Go είναι τζάμπα και με ΠΟΛΛΕΣ δυνατότητες, αλλά είναι και με διαφορά ο βαρύτερος/αργότερος από όλους...βέβαια, αν θες features, θα πρέπει να δώσεις resources ;) Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 εχει κανεις το .apk του flash player που να παιζει στην ics? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 εχει κανεις το .apk του flash player που να παιζει στην ics? Πατα στο google flash player archive και θα βρεις ολες τις εκδοσεις.. Εχει να προτινει κανενας καμια γρηγορη ρομ χωρις προβληματα εκτος,djangomanouche,paranoid,pacman ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Εχει να προτινει κανενας καμια γρηγορη ρομ χωρις προβληματα εκτος,djangomanouche,paranoid,pacman ??? Η Paranoid 2.6 μου λαγκάρει πολύ τελευταία ρε Andrew.. Δεν ήταν έτσι όταν την έβαλα... προφανώς πολλές εφαρμογές;... Έχω βάλει και το memory addon του TonyP αλλά τα ίδια... κι εγώ σκέφτομαι να αλλάξω πάλι, αλλά δεν ξέρω ποια να βάλω.... Ίσως η ευκαιρία μας είναι η νέα ΡΟΜ που ετοιμάζει ο TonyP.... Αλλά ποιος ξέρει πότε θα είναι έτοιμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Εγώ παλι την φλασαρα με οτι πρότεινε εκτός απο fast dormarcy και super dimmed,για κάνε αλλη μια εγκατάσταση με τον κερνελ που προτείνει,Kob Oc..Εγώ μέχρι στιγμής δεν έχω θέμα..Ουτε αυτό με τις καρτες sd που λέτε.. Μπορείς να αναφέρεις τι είχε προτείνει ο developer για τις επιλογές στην DMX 1.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 (edited) πλέων τρέχω την DjangoManoucheX1.5_30A με Kernel KingOfBirds0.5OC απροβλημάτιστα...~~~;) Edited March 21, 2013 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 πλέων τρέχω την DjangoManoucheX1.5_30A με Kernel KingOfBirds0.5OC απροβλημάτιστα...~~~;) Μπορείς να μας αναφέρεις τις επιλογές που έκανες κατά την εγκατάσταση από τον Aroma installer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts