Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Παιδιά έχω χάσει επαφή με τα thread του P990 στο XDA, και απλά αναρωτιέμαι αν το call bug της CM10 έχουν καταφέρει πλέον να το λύσουν οριστικά.

Ξέρει κανείς;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω χάσει επαφή με τα thread του P990 στο XDA, και απλά αναρωτιέμαι αν το call bug της CM10 έχουν καταφέρει πλέον να το λύσουν οριστικά.

Ξέρει κανείς;

Δεν υπάρχει πια σε custom cm10 και σε official cm10.1

Τι διάφορα έχει η official cm10.1 με του temasek?

Δεν υπάρχει πια σε custom cm10 και σε official cm10.1

Τι διάφορα έχει η official cm10.1 με του temasek?

εγω εχω την custom κ εχω ακομα το call bug κατα καιρους...πως μορω να το φτιαξω?

εγω εχω την custom κ εχω ακομα το call bug κατα καιρους...πως μορω να το φτιαξω?

Χμμμ..Συγκεκριμενα πια custom εχεις;;Οποια cm έχει ανανεωθεί τις τελευταίες 2 εβδομαδες δεν έχει..

καλησπερα παιδια !!!

θελω να κανω μια ανανεωση απο cm7.1 σε cm10.1 :)

εχω καταληξει σε 2 roms

[ROM][iCS] DjangoManouche X 1.3 - 30a/b - Kovalski Kernel 010 + KingOfBirds 0.4

και

[CM10.1][4.2.1][uNOFFICIAL][JAN29] temasek's UNOFFICIAL BUILD - V15

ποια απτις 2 προτεινετε?

υπαρχει και καμια αλλη καλυτερη?

Επειδή είχα και εγώ CM 7 temasek, πήγα κατευθείαν σε CM 10.1 temasek είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί (έχει οδηγίες στο thread του ) και ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Δεν χρειάζεται toolkit,new partitons τίποτα, απλά φλασαρεις το zip! ;)
Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

Επειδή είχα και εγώ CM 7 temasek, πήγα κατευθείαν σε CM 10.1 temasek είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί (έχει οδηγίες στο thread του ) και ήμουν πολύ ικανοποιημένος. Δεν χρειάζεται toolkit,new partitons τίποτα, απλά φλασαρεις το zip! ;)

Full wipe μην ξεχασετε...

Ναι και πως γίνεται να βλέπει την εσωτερική sd , σε cm10.1 temasek?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ναι και πως γίνεται να βλέπει την εσωτερική sd , σε cm10.1 temasek?

Άλλαξες σε old partition ;;Υπάρχει sd fix στο θέμα με το tool του Σπύρου..

Φταιει το οτι δεν γινεται με soc πλεον το root.Eπειδη πριν λιγο το δοκιμασα σε ενα optimus black , δοκιμασε με το unlock root.Aλλιως σιγουρος τροπος ειναι μεσω του toolkit.

Καλησπερα εχω ics official και θελω να κανω root με to soc και κολλαει καπου στο τελος τι φταιει?

Δεν γίνεται πια root με soc.. Ροοταρε με το tool του Σπύρου..

Δεν γίνεται πια root με soc.. Ροοταρε με το tool του Σπύρου..

ειπα και γω... θελω να βαλω DjangoManoucheX1.3 με nvflash μπενει?

βασικα το βημα 3 πρεπει να κανω?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Δυστυχώς όχι

Δεν θυμάμαι γιατί δεν έχω pc τώρα..

Ναι το βήμα 3.

Μετά θα έχεις και clockworkmod recovery για να φλασάρεις όποια custom ROM θέλεις.

Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA

Ναι το βήμα 3.

Μετά θα έχεις και clockworkmod recovery για να φλασάρεις όποια custom ROM θέλεις.

ΝΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΛΗ!!

παιδια με cm 10.1 χρειαζεται check σε device current RIL (Radio Interface Layer) και σε baseband οπως και στη cm 7.1 ? ?

Αν δεν κάνω λάθος η cm10.1 ερχετε με v28g ril..Οπότε καλό θα ηταν να εβαζες και v28g BB..Βασικα οι περισσότεροι λένε οτι αν δεν εχεις πρόβλημα με σήμα κλήσεις wifi μην πειραζεις ril και bb

δεν μου βρισκει την συσκευει προσπαθω με το εργαλειο του Σπυρου.. εχω φορτωσει τους drivers apx ειναι η δευτερη φορα που το κανω.. στην πρωτη το εκανα χωρις κανενα προβλημα ομως αναγκαστηκα να περασω παλι την στοκ ics.. και τωρα τζιφος! :cry: HELP..... Edited by jimpet84

ξερεις κανεις αν υπαρχει καποιο fix για τη camera σε cm 10.1 ?

δεν μου δουλευει το flash :(

Δεν σου δουλεύει επειδή δνπεν κανει εστίαση.. Υπάρχει και ics camera για cm10.1..

Εκανα αρκετές δοκιμές αυτές τις μέρες..Απο cm10 paranoidandroid,cm10.1 temasek και τώρα miui v4...Μου φαίνεται θα γυρίσω στην παλιά καλη djangomanouche αν και λέω να αφήσω λίγο περισσότερο miui γιατί μου αρέσει που είναι τόσο διαφορετική απο τις αλλες..

Το κινητό μου που αγοράστηκε μέσω διαδικτύου από κατάστημα στην Ελλάδα, είναι Γερμανικής προέλευσης και ήρθε σε κουτί Vodafone. Επικοινώνησα με το support chat της LG και μου είπε πως επειδή το κινητό δεν είναι επίσημη ελληνική εισαγωγή η εγγύηση δεν ισχύει και επίσης δε γίνεται αυτόματη αναβάθμιση μέσω LG update tool... Είναι δυνατόν να ισχύουν αυτά; Μου φαίνεται εντελώς παράλογο η εγγύηση να είναι θέμα εντόπιας εισαγωγής για μια εταιρεία παγκοσμίου εμβέλειας σαν την LG. Για την αναβάθμιση ισχύει και αυτό; Έχω την 2.3.4. και δεν κάνει αναβάθμιση σε ICS.

Οπότε πρόσεχε, μήπως αν είναι εισαγωγής το κινητό δε σου κάνει αναβάθμιση. Αν το πάρεις απ'εξω, πρόσεξε να έχει ήδη την ICS 4.

Προφανέστατα και δεν ισχύει το περί "ελληνικής εισαγωγής" και κουραφέξαλα...τόσο καιρό, δεν έχουν βαρεθεί να λένε τις ίδιες μπαρούφες ? Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ που δεν ισχύει είναι κάποια "ειδική" παροχή του έλληνα αντιπροσώπου (π.χ. επέκταση εγγύησης) την οποία δίνει ΠΕΡΑΝ και ΠΑΝΩ από την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή (όπως π.χ. έκανε παλιότερα η Hyundai).

Το θέμα με την αναβάθμιση όμως έχει σχέση με το ΙΜΕΙ και την χώρα "προέλευσης" του κινητού. Μπορείς να το κάνεις debrand, αλλά επίσης μπορείς να του περάσεις τη ROM που θέλεις με το χέρι ;)

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

εβαλα ενα fix που βρηκα στο XDA " [MOD][Camera][iCS Camera For CM10] "

αλλα δεν ειδα διαφορα :(

η cm-10.1-20130130-NIGHTLY-p990 τι λεει?

εβαλα ενα fix που βρηκα στο XDA " [MOD][Camera][iCS Camera For CM10] "

αλλα δεν ειδα διαφορα :(

η cm-10.1-20130130-NIGHTLY-p990 τι λεει?

Πιστευω οτι είναι η πιο stable και smooth cm αυτή τη στιγμη η cm10.1..Και με kovalski kernel είναι τέλεια..Το μονο που με ενοχλεί είναι οτι σε old bootloader χαλαει η φωτεινότητα μετα απο κλήσεις ή ξεκλειδωμα..

Πιστευω οτι είναι η πιο stable και smooth cm αυτή τη στιγμη η cm10.1..Και με kovalski kernel είναι τέλεια..Το μονο που με ενοχλεί είναι οτι σε old bootloader χαλαει η φωτεινότητα μετα απο κλήσεις ή ξεκλειδωμα..

ναι μου τοκανε και μενα :mad: !! τοβαλα στο "αυτοματη φωτεινοτητα" και σταματησε ευτυχως !! ;)

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)