kprse Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 nandroid backup δεν βλεπω στο tool του spyko ... Δεν το βλεπω ή δεν εχει ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δεν εχει. Κανε την διαδικασια για ρουτ και θα το βρεις στο ρεκοβερυ μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2038631 Ποιο από τα δυο κατεβάζω...!!! http://s14.directupload.net/images/130123/uprcaqht.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ποιο από τα δυο κατεβάζω...!!! http://s14.directupload.net/images/130123/uprcaqht.png το 30α κατεβασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Η DmclientService , δηλαδη η εφαρμογη Ενημερωση λογισμικου ... τρεχει παντα ... χρειαζεται να τρεχει ??? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Έχω django και το gps δε κλειδώνει δορυφόρους...ξέρετε αν μπορώ να κάνω τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Παιδια εχει βγει η stock ics μπορω να την περασω με odin??εχω κ το 2x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Εδω και ενα μηνα εχει βγει .ODin κανεις στα samsung , αν θες την official δοκιμασε αναβαθμιση OTA και αν δεν βρει κατι τοτε με το LG update tool σιγουρα θα γινει, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Το θεμα ειναι οτι ειχα ρουταρει το lg κ ειχα περασει την στοκ 2.3 με odin νομιζω την ειχα φλασαρει κανα 2φορες οποτε δεν γινεται να μου βγαλει το update meso lg rool η wifi θα πρεπει παλι να την φλασσαρω ετσι δεν ειναι??κ αν ειναι ετσι μ ε πιο εργαλειο την φλασσαρω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 αλλιως Μεσω του KDZ .Υπαρχει ο οδηγος και εδω στο φορουμ βημα βημα και στην ρομ την κατεβαζεις απο εδω http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn= οπου μετα το = βαζεις το IMEI σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Bρισκεις τους καταλογους στην εσωτερικη μνημη που τα εχουν και τους διαγραφεις Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα μαλλον εγω δεν εξηγησα καλα. Με ginger τα διαθεσιμα γιγα (οχι τα ελεύθερα) στην εσωτερικη sd ηταν 5.5 ενω με την ics επεσαν σε 4,6. Σα να επιασε το λειτουργικο πιο πολυ χωρο ενα πραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Δεν εχω δει το τηλ της γυναικας μου αλλα μαλλον κατι τετοιο παιζει Το αλλο που σου ειπα το εκανα ομως για αυτο το ανεφερα.Ειχαν περαστει μεσα στο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα μαλλον εγω δεν εξηγησα καλα. Με ginger τα διαθεσιμα γιγα (οχι τα ελεύθερα) στην εσωτερικη sd ηταν 5.5 ενω με την ics επεσαν σε 4,6. Σα να επιασε το λειτουργικο πιο πολυ χωρο ενα πραγμα. Αυτό που λες οφείλεται στο ics partition layout.. Edited January 24, 2013 by andrewk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dnikolidak Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Αρα ειναι φυσιολογικο, ευχαριστω παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 (edited) MD5 mismatch ... Πηγα να κανω restore απο το backup που ειχα κανει στο cwm και μου βγαζει αυτο το σφαλμα ... Τι μπορω να κανω ??? EDIT Εχω προβλημα δεν βλεπω την εσωτερικη καρτα ... Δεν την βλέπω ουτε απο το pc , ουτε απο το κινητο , ουτε μπορω να την κανω mount απο cwm ... Εχω βαλει την [Rom][CM10.1][Jan23][Old/New BL] Dark Jelly 2X Edition Build 1, (EXPERIMENTAL) Edited January 25, 2013 by kprse sd card Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 την Jelly Bean 4.2.1 Eaglesblood http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1699066 την έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Μήπως ξέρει κανένας πόσο έχει το πίσω καπάκι η LG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 8 ευρω το εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Λοιπόν επειδή δε πήγαινε άλλο με τις καθυστερήσεις στις εφαρμογές, χτες τις διέγραψα όλες, έκανα επαναφορά στο τηλέφωνο και ξαναπερασα το 90% από αυτές που είχα. Ελπίζω να πηγαίνει καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Λοιπόν επειδή δε πήγαινε άλλο με τις καθυστερήσεις στις εφαρμογές, χτες τις διέγραψα όλες, έκανα επαναφορά στο τηλέφωνο και ξαναπερασα το 90% από αυτές που είχα. Ελπίζω να πηγαίνει καλύτερα. πολύ φοβάμαι ότι αργά ή γρήγορα θα έχεις τα ίδια με την official stock. Με Django Manouche θα δεις χαΐρι! Παίδες προτείνετε κάποιον launcher εκτός τον LG Stock της DM ?? (Στην CM7.2 είχα Go Launcher) Πρόβλημα: καθάρισα cache/ dalvik cache, έκανα επανεκκίνηση και τώρα κάποιες εφαρμογές που είχα σε φακέλους, εμφανίζονται και μέσα στο φάκελο ΚΑΙ έξω! Σαν να τις έχω 2 φορές. Αν πάω να σβήσω ένα από τα δύο εικονίδια, πάει να σβήσει την εφαρμογή φυσικά, που δεν το θέλω. Τι κάνω; Edited January 26, 2013 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 πολύ φοβάμαι ότι αργά ή γρήγορα θα έχεις τα ίδια με την official stock. Με Django Manouche θα δεις χαΐρι! Παίδες προτείνετε κάποιον launcher εκτός τον LG Stock της DM ?? (Στην CM7.2 είχα Go Launcher) Πρόβλημα: καθάρισα cache/ dalvik cache, έκανα επανεκκίνηση και τώρα κάποιες εφαρμογές που είχα σε φακέλους, εμφανίζονται και μέσα στο φάκελο ΚΑΙ έξω! Σαν να τις έχω 2 φορές. Αν πάω να σβήσω ένα από τα δύο εικονίδια, πάει να σβήσει την εφαρμογή φυσικά, που δεν το θέλω. Τι κάνω; στην 1.3 έχεις επιλογή να διαλέξεις launher μέσω του Aroma Launcher Πάντως αν θες περνάς τον Go launcher Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Eγω εχω περασει στης γυναικας μου τoν Next 3D launcher που εχω και στο 4Χ και τρεχει μια χαρα και στο 2Χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miliospap Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Λοιπόν επειδή δε πήγαινε άλλο με τις καθυστερήσεις στις εφαρμογές, χτες τις διέγραψα όλες, έκανα επαναφορά στο τηλέφωνο και ξαναπερασα το 90% από αυτές που είχα. Ελπίζω να πηγαίνει καλύτερα. πολύ φοβάμαι ότι αργά ή γρήγορα θα έχεις τα ίδια με την official stock. Με Django Manouche θα δεις χαΐρι! ... Απλώς να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του φίλου παραπάνω. Εδώ και 3 ημέρες το γύρισα και εγώ σε Django Manouche με Kovalski Kernel και είδα το τηλ. να μεταμορφώνεται. Η official είχε καταντήσει απελπισία στο κόλλημα και στην καθυστέρηση. Πλέον το τηλ. με εγκατεστημένες περισσότερες εφαρμογές από ότι είχα προηγουμένως, απλά πετάει . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Ωραία αν το δώ να γίνεται όπως παλιά θα το rootαρω. Έχω κατεβάσει το tool του Spyko με το οποίο πέρασα την ics. Μπορώ μόνο με το tool να κάνω root το τηλέφωνο και να περάσω αυτή τη rom που γράφετε ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Ωραία αν το δώ να γίνεται όπως παλιά θα το rootαρω. Έχω κατεβάσει το tool του Spyko με το οποίο πέρασα την ics. Μπορώ μόνο με το tool να κάνω root το τηλέφωνο και να περάσω αυτή τη rom που γράφετε ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ; Ολα γινονται με το εργαλειο.Μετα το ρουτ αλλωστε εχεις και cwm, οποτε φλασαρεις οτι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts