Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

nandroid backup δεν βλεπω στο tool του spyko ...

Δεν το βλεπω ή δεν εχει ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η DmclientService , δηλαδη η εφαρμογη Ενημερωση λογισμικου ... τρεχει παντα ... χρειαζεται να τρεχει ???

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Εδω και ενα μηνα εχει βγει .ODin κανεις στα samsung , αν θες την official δοκιμασε αναβαθμιση OTA και αν δεν βρει κατι τοτε με το LG update tool σιγουρα θα γινει,

Το θεμα ειναι οτι ειχα ρουταρει το lg κ ειχα περασει την στοκ 2.3 με odin νομιζω την ειχα φλασαρει κανα 2φορες οποτε δεν γινεται να μου βγαλει το update meso lg rool η wifi θα πρεπει παλι να την φλασσαρω ετσι δεν ειναι??κ αν ειναι ετσι μ ε πιο εργαλειο την φλασσαρω ?

αλλιως Μεσω του KDZ .Υπαρχει ο οδηγος και εδω στο φορουμ βημα βημα και στην ρομ την κατεβαζεις απο εδω http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn= οπου μετα το = βαζεις το IMEI σου.

Bρισκεις τους καταλογους στην εσωτερικη μνημη που τα εχουν και τους διαγραφεις

Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα μαλλον εγω δεν εξηγησα καλα. Με ginger τα διαθεσιμα γιγα (οχι τα ελεύθερα) στην εσωτερικη sd ηταν 5.5 ενω με την ics επεσαν σε 4,6. Σα να επιασε το λειτουργικο πιο πολυ χωρο ενα πραγμα.

Δεν εχω δει το τηλ της γυναικας μου αλλα μαλλον κατι τετοιο παιζει

Το αλλο που σου ειπα το εκανα ομως για αυτο το ανεφερα.Ειχαν περαστει μεσα στο τηλεφωνο.

Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα μαλλον εγω δεν εξηγησα καλα. Με ginger τα διαθεσιμα γιγα (οχι τα ελεύθερα) στην εσωτερικη sd ηταν 5.5 ενω με την ics επεσαν σε 4,6. Σα να επιασε το λειτουργικο πιο πολυ χωρο ενα πραγμα.

Αυτό που λες οφείλεται στο ics partition layout..

Edited by andrewk

MD5 mismatch ...

Πηγα να κανω restore απο το backup που ειχα κανει στο cwm και μου βγαζει αυτο το σφαλμα ...

Τι μπορω να κανω ???

EDIT

Εχω προβλημα δεν βλεπω την εσωτερικη καρτα ...

Δεν την βλέπω ουτε απο το pc , ουτε απο το κινητο , ουτε μπορω να την κανω mount απο cwm ...

Εχω βαλει την [Rom][CM10.1][Jan23][Old/New BL] Dark Jelly 2X Edition Build 1, (EXPERIMENTAL)

Edited by kprse
sd card

Λοιπόν επειδή δε πήγαινε άλλο με τις καθυστερήσεις στις εφαρμογές, χτες τις διέγραψα όλες, έκανα επαναφορά στο τηλέφωνο και ξαναπερασα το 90% από αυτές που είχα. Ελπίζω να πηγαίνει καλύτερα.

Λοιπόν επειδή δε πήγαινε άλλο με τις καθυστερήσεις στις εφαρμογές, χτες τις διέγραψα όλες, έκανα επαναφορά στο τηλέφωνο και ξαναπερασα το 90% από αυτές που είχα. Ελπίζω να πηγαίνει καλύτερα.

πολύ φοβάμαι ότι αργά ή γρήγορα θα έχεις τα ίδια με την official stock. Με Django Manouche θα δεις χαΐρι!

Παίδες προτείνετε κάποιον launcher εκτός τον LG Stock της DM ?? (Στην CM7.2 είχα Go Launcher)

Πρόβλημα: καθάρισα cache/ dalvik cache, έκανα επανεκκίνηση και τώρα κάποιες εφαρμογές που είχα σε φακέλους, εμφανίζονται και μέσα στο φάκελο ΚΑΙ έξω! Σαν να τις έχω 2 φορές. Αν πάω να σβήσω ένα από τα δύο εικονίδια, πάει να σβήσει την εφαρμογή φυσικά, που δεν το θέλω. Τι κάνω;

Edited by jaranor

πολύ φοβάμαι ότι αργά ή γρήγορα θα έχεις τα ίδια με την official stock. Με Django Manouche θα δεις χαΐρι!

Παίδες προτείνετε κάποιον launcher εκτός τον LG Stock της DM ?? (Στην CM7.2 είχα Go Launcher)

Πρόβλημα: καθάρισα cache/ dalvik cache, έκανα επανεκκίνηση και τώρα κάποιες εφαρμογές που είχα σε φακέλους, εμφανίζονται και μέσα στο φάκελο ΚΑΙ έξω! Σαν να τις έχω 2 φορές. Αν πάω να σβήσω ένα από τα δύο εικονίδια, πάει να σβήσει την εφαρμογή φυσικά, που δεν το θέλω. Τι κάνω;

στην 1.3 έχεις επιλογή να διαλέξεις launher μέσω του Aroma Launcher

Πάντως αν θες περνάς τον Go launcher

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Eγω εχω περασει στης γυναικας μου τoν Next 3D launcher που εχω και στο 4Χ και τρεχει μια χαρα και στο 2Χ.

πολύ φοβάμαι ότι αργά ή γρήγορα θα έχεις τα ίδια με την official stock. Με Django Manouche θα δεις χαΐρι! ...

Απλώς να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του φίλου παραπάνω. Εδώ και 3 ημέρες το γύρισα και εγώ σε Django Manouche με Kovalski Kernel και είδα το τηλ. να μεταμορφώνεται. Η official είχε καταντήσει απελπισία στο κόλλημα και στην καθυστέρηση. Πλέον το τηλ. με εγκατεστημένες περισσότερες εφαρμογές από ότι είχα προηγουμένως, απλά πετάει . . .

Ωραία αν το δώ να γίνεται όπως παλιά θα το rootαρω. Έχω κατεβάσει το tool του Spyko με το οποίο πέρασα την ics. Μπορώ μόνο με το tool να κάνω root το τηλέφωνο και να περάσω αυτή τη rom που γράφετε ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ;

Ωραία αν το δώ να γίνεται όπως παλιά θα το rootαρω. Έχω κατεβάσει το tool του Spyko με το οποίο πέρασα την ics. Μπορώ μόνο με το tool να κάνω root το τηλέφωνο και να περάσω αυτή τη rom που γράφετε ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ;

Ολα γινονται με το εργαλειο.Μετα το ρουτ αλλωστε εχεις και cwm, οποτε φλασαρεις οτι θες.

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)