snakething Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Και εγώ έχω djancomanouche king of birds και δεν έχω κάποιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Σκέφτομαι να βάλω με smartflash την αναβάθμιση σε ics v30a official.Θα χάσω κάτι από εφαρμογές ,επαφές , αρχεία κ.τλ. Παρακαλώ για τη βοήθεια σας μια που δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 To root χάνεται κάθε φορά που περνάς καινούρια rom, υπάρχουν κάποια προγράμματα που προσπαθούν να το κρατήσουν (OTA RootKeeper κ.α.). Άρα ναι θα πρέπει να το ξανακάνεις. Το CWM δεν χάνεται, εκτός και αν περάσεις full stock ROM, άρα θα πάρεις και το stock boot. Και ναι το NVFlash είναι για να περνάς roms και γενικότερα images/αρχεία κατευθείαν στο κινητό. Διευκρίνιση: To root χάνεται κάθε φορά που περνάς καινούρια stock rom. Οι custom roms είναι σχεδόν πάντα ήδη ρουταρισμένες. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Σκέφτομαι να βάλω με smartflash την αναβάθμιση σε ics v30a official.Θα χάσω κάτι από εφαρμογές ,επαφές , αρχεία κ.τλ. Παρακαλώ για τη βοήθεια σας μια που δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο ξανά. Ειναι το αντιστοιχο του format στο pc. Χανεις τα παντα, εκτος απο την εξωτερικη sd. Ειναι σαν να το παιρνεις τωρα το κινητο απο το μαγαζι, καινουργιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epcilon7 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Ειναι το αντιστοιχο του format στο pc. Χανεις τα παντα, εκτος απο την εξωτερικη sd. Ειναι σαν να το παιρνεις τωρα το κινητο απο το μαγαζι, καινουργιο Ευχαριστώ.Μαλλόν θα περιμένω για να μην μπένω στη διαδικασία να ξαναβάζω όλες τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Μηπως εβαλε κανεις την νεα CM 10 ? Αν ναι ας μας πει εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Μηπως εβαλε κανεις την νεα CM 10 ? Αν ναι ας μας πει εντυπωσεις. Κάποιοι αναφέρουν στο xda πως το call bug παραμένει... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alda Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 δηλαδή θα υπάρξει ποτέ ΟΤΑ; Με το lg update tool μου κολλάει στο Update και μένει εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Πρόβλημα μεγαλο παιδια...πακετο δεν ξερω τι να κανω εχω φρικαρει μαλλον παει για πεταμα το κινητο αλλα δεν μπορω να παρω αλλο αυτο τον καιρο... Κολλαει πολυ με την 4.0.4 official και δεν διαβαζει την 16αρα καρτα μου που διαβαζε παντα πριν ακομη και με την 2.2! και το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορω να το κανω root οπως ειχα κανει την 2.3.4 τουλαχιστον για να παω σε τεμασεκ και το ακομη χειροτερο οτι στο smartflash βγαζει σφαλμα στο 3ο λεπτο μετα που λεει για 7 partition και δεν μπορω να βαλω 20ς η εστω ξανα την 30α μηπως φτιαξουν τα πραγματα...ολο το απογευμα το παλεβα τιποτα τζαμπα βρισημο στο φροντιστηριο θα φαω.Με πεδευει παρα πολυ αυτο το κινητο δεν το αντεχω αλλο ειδικα φετος 2 φορες εγραψα ΔΒ (<5) ΑΟΔΕ εξαιτιας του... Τελος παντως ξερει καποιος κατι ; Δεν ξερω τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Πρόβλημα μεγαλο παιδια...πακετο δεν ξερω τι να κανω εχω φρικαρει μαλλον παει για πεταμα το κινητο αλλα δεν μπορω να παρω αλλο αυτο τον καιρο... Κολλαει πολυ με την 4.0.4 official και δεν διαβαζει την 16αρα καρτα μου που διαβαζε παντα πριν ακομη και με την 2.2! και το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορω να το κανω root οπως ειχα κανει την 2.3.4 τουλαχιστον για να παω σε τεμασεκ και το ακομη χειροτερο οτι στο smartflash βγαζει σφαλμα στο 3ο λεπτο μετα που λεει για 7 partition και δεν μπορω να βαλω 20ς η εστω ξανα την 30α μηπως φτιαξουν τα πραγματα...ολο το απογευμα το παλεβα τιποτα τζαμπα βρισημο στο φροντιστηριο θα φαω.Με πεδευει παρα πολυ αυτο το κινητο δεν το αντεχω αλλο ειδικα φετος 2 φορες εγραψα ΔΒ (<5) ΑΟΔΕ εξαιτιας του... Τελος παντως ξερει καποιος κατι ; Δεν ξερω τι να κανω Το σφαλμα στο σμαρτφλας λεει timeout error? Ειναι μαυρη η οθονη του κινητου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Το σφαλμα στο σμαρτφλας λεει timeout error? Ειναι μαυρη η οθονη του κινητου; timeout error λεει και απο κατω :error Ναι σβηνει εκεινη την ωρα και ακουγεται και ο ηχος αποσυνδεσης απο το laptop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 timeout error λεει και απο κατω :error Ναι σβηνει εκεινη την ωρα και ακουγεται και ο ηχος αποσυνδεσης απο το laptop Κανε την διαδικασια με την μπαταρια στη θεση της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Πρόβλημα μεγαλο παιδια...πακετο δεν ξερω τι να κανω εχω φρικαρει μαλλον παει για πεταμα το κινητο αλλα δεν μπορω να παρω αλλο αυτο τον καιρο... Κολλαει πολυ με την 4.0.4 official και δεν διαβαζει την 16αρα καρτα μου που διαβαζε παντα πριν ακομη και με την 2.2! και το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορω να το κανω root οπως ειχα κανει την 2.3.4 τουλαχιστον για να παω σε τεμασεκ και το ακομη χειροτερο οτι στο smartflash βγαζει σφαλμα στο 3ο λεπτο μετα που λεει για 7 partition και δεν μπορω να βαλω 20ς η εστω ξανα την 30α μηπως φτιαξουν τα πραγματα...ολο το απογευμα το παλεβα τιποτα τζαμπα βρισημο στο φροντιστηριο θα φαω.Με πεδευει παρα πολυ αυτο το κινητο δεν το αντεχω αλλο ειδικα φετος 2 φορες εγραψα ΔΒ (<5) ΑΟΔΕ εξαιτιας του... Τελος παντως ξερει καποιος κατι ; Δεν ξερω τι να κανω Αν κ μαθηματικος,θα σε βοηθησω λεγοντας σου να φλασαρεις με nvflash μια μνημη 2.3 για αρχη κ μετα επαναλαμβανεις την διαδικασια για 4.0.4 Δες σχετικα εδω πριν μερικες σελιδες,κ ψαξε στο xda για την nvflash romero,περνιεται ευκολα. Το κινητο αυτο,δεν πεθαινει ποτε κ παντα φτιαχνεται! Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Κανε την διαδικασια με την μπαταρια στη θεση της... Ωραια εγινε!αλλα παλι δεν διαβαζει την καρτα μνημης Αν κ μαθηματικος,θα σε βοηθησω λεγοντας σου να φλασαρεις με nvflash μια μνημη 2.3 για αρχη κ μετα επαναλαμβανεις την διαδικασια για 4.0.4 Δες σχετικα εδω πριν μερικες σελιδες,κ ψαξε στο xda για την nvflash romero,περνιεται ευκολα. Το κινητο αυτο,δεν πεθαινει ποτε κ παντα φτιαχνεται! Δεν μπορω να εγκαταστησω το CWM με NV δεν καταλαβαινω γιατι αλλιως τωρα θα ημουν στην τεμασεκ με το ρεστορε και θα ειχα το κινητο που ειχα πριν 3 μερες...Βγαζει Failure οταν τρεχει το Comand του flash-recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Αν δεν δουλεψει τιποτα απο παραπανω,φλασαρε την gueste v2 goodbye με nvflash και μετα βαλε του temasek που θελεις.. Μην ανχωνεσαι,το κινητακι δεν μπρικαρει ποτε.. Γνωμη μου παντως να δοκιμασεις την djangoManouche x1 the king of birds..Πραγματικα τα σπαει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Αν δεν δουλεψει τιποτα απο παραπανω,φλασαρε την gueste v2 goodbye με nvflash και μετα βαλε του temasek που θελεις.. Μην ανχωνεσαι,το κινητακι δεν μπρικαρει ποτε.. Γνωμη μου παντως να δοκιμασεις την djangoManouche x1 the king of birds..Πραγματικα τα σπαει.. Δεν μπορω να περασω NV flash! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 (edited) Δεν μπορω να περασω NV flash! Ρε φιλε τοτε εχει προβλημα το pc σου,δεν γινεται να μπλοκαρει το κινητο ολες τις μεθοδους,φταει το pc. Για nvflash δεν χρειαζεται το cwm,οποτε γτ να το περασεις? Edited December 12, 2012 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Ωραια εγινε!αλλα παλι δεν διαβαζει την καρτα μνημης Δεν μπορω να εγκαταστησω το CWM με NV δεν καταλαβαινω γιατι αλλιως τωρα θα ημουν στην τεμασεκ με το ρεστορε και θα ειχα το κινητο που ειχα πριν 3 μερες...Βγαζει Failure οταν τρεχει το Comand του flash-recovery Εχεις δοκιμασει την καρτα αλλου και παιζει ζωρις προβλημα ? Τι Windows εχεις ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Εχεις δοκιμασει την καρτα αλλου και παιζει ζωρις προβλημα ? Τι Windows εχεις ? Εχω δοκιμασιε 4αρα ομως της αδελφης μου και την διαβαζει κανονικα... και το xperia Ray της αδελφης μου παιζει κανονικα με την δικη μου... Ρε φιλε τοτε εχει προβλημα το pc σου,δεν γινεται να μπλοκαρει το κινητο ολες τις μεθοδους,φταει το pc. Για nvflash δεν χρειαζεται το cwm,οποτε γτ να το περασεις? Μήπως δεν ειναι συμβατο με την 4.0.4;μηπως κανω κατι λαθος;Δεν ξερω partition download failed μου γραφει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Όλα πήγαν καλά με την εγκατάσταση της official ics. Την πέρασα, την rootαρα κιόλας με τον οδηγό από το xda. Το μόνο που δεν κατάφερα να κάνω είναι restore με το titanium. Είχα κάνει backup τις εφαρμογές και τα δεδομένα, αλλά τώρα που πάω να κάνω restore δε βρίσκει το backup. Μου βγάζει ο file manager για να του διαλέξω το backup αρχείο αλλά δε ξέρω που τα έχει αποθηκεύσει. Παίζει να τα έχει default στην εσωτερική μνήμη και να χάθηκαν με το wipe; Κάνω κάτι λάθος εγώ (δε το καλοξέρω το titanium). Είχα κάνει backup με το MYbackup και έκανα restore τις εφαρμογές από εκεί, αλλά δεν έχει κρατήσει τα δεδομένα, είναι σαν να τις εγκατέστησα από την αρχή. Πάντως το κινητό με την Ics τα σπάει. Καμία σχέση με το εκνευριστικό πράγμα που ήταν πριν, όλο κολλήματα και καθυστερήσεις χωρίς λόγο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Εχω δοκιμασιε 4αρα ομως της αδελφης μου και την διαβαζει κανονικα... και το xperia Ray της αδελφης μου παιζει κανονικα με την δικη μου... Μήπως δεν ειναι συμβατο με την 4.0.4;μηπως κανω κατι λαθος;Δεν ξερω partition download failed μου γραφει... Τους drivers για το nvflash τους κατεβασες? Ρε παιδιά επειδή εγώ δεν έχω όρεξη να μπλέκω με φλασαρίσματα κτλ και θα ήθελα να αναβαθμίσω το κινητό με τον επίσημα τρόπο μέσω lg update tool, ποτέ προβλέπεται η lg να δίνει την αναβάθμιση? Έχω ελληνικό κινητό unbranded. Sent from my LG-P990 using Tapatalk Αυτο μπορει να στο απαντησει μονο η lg,μπορει αυριο,σε ενα μηνα,ποτε,lg ειναι αυτη... Η οποια παρεπιπτωντως δεν την εχει ανακοινωσει επισημως την ics για το κινητο μας,οποτε μηπως βγαλει οπου να'ναι κ καμια v30b-c επισημη με fixακια πχ καμερα κ μετα την ανακοινωσει? 5η μερα σημερα με του topogigi στα 1,2,ουτε bootαρισματα,ουτε fc,ουτε hot reboots,ουτε ζεστενεται,ουτε ενα προβλημα γενικα.Δεν εχω κανει ουτε επανεκινηση στις 5 μερες Edited December 13, 2012 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldenstick Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Μόλις τωρα εγκατέστησα την ics από το LG support tool, μέσω usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Το επιβεβαιωνω και εγω οτι ειναι διαθεσιμη απο το update tool και για κατεβασμα απο τον σερβερ τους απευθειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Μπράβο παιδιά. Και μπράβο και στην LG Ελλάδας που σχετικά νωρίς το ανέβασε.. Στο θέμα μας, έχετε δει κάποιο πρόβλημα με την ics ; Γιατί σκέφτομαι να τη βάλω κι εγώ μόλις μπορέσω. Είναι σταθερή μέχρι στιγμής ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Φιλε σπευσε και περνα τη.Για εμενα ειναι αψογη , ουτε ρουτ δεν χρειαζεται να κανω.Επιτελους εχεις ενα αξιοπρεπες λογισμικο σε ενα δυνατο τηλεφωνο και μπορεις να το εχεις εγγυημενα ενημερωμενο.Εγω δεν το πειραζω πλεον. Μεταμορφωμενο κυριολεκτικα.Με την καλυτερη unlock screen για εμενα (ισως μαζι με του S3) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts