Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα δουλεύει μια χαρά. Το έβαλες με smartflash?

Ναι κανονικα. Για να ειμαι ειλικρινης, δεν εχω δοκιμασει το GPS, γιατι ημουν σπιτι ολη μερα. Αλλα μεσω wifi δεν πιανει τιποτα. Εχω το widget του καιρου στη homesreen και ειναι τιγκα στα "?"

Root γινεται στην καινουργια;

Αυτη η πειραγμενη official topigigi μπορει να δωσει link καποιος για να μην χασω το root;

Είμαι συνδεδεμένος,δείχνει και στον υπολογιστή προγενέστερες εφαρμογές μου αλλά πλέον δε βγάζει τη συσκευή μου.... :blink:

Τι ROM φορας ?

Ναι κανονικα. Για να ειμαι ειλικρινης, δεν εχω δοκιμασει το GPS, γιατι ημουν σπιτι ολη μερα. Αλλα μεσω wifi δεν πιανει τιποτα. Εχω το widget του καιρου στη homesreen και ειναι τιγκα στα "?"

Θεωρω πως εχεις σεταρει και αλλη τοποθεσια (διαφορετικη) , και παλι δεν ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Θεωρω πως εχεις σεταρει και αλλη τοποθεσια (διαφορετικη) , και παλι δεν ?

Μονο το geolocation εχω στα settings του weather. Αλλα δεν ειναι μονο το widget που εχει το προβλημα. Ουτε στο maps καταφερνει να βρει μεσω wifi περιπου που ειμαι.

Εχω περασει την 30α και θελω να περασω το ρουτ. Ο τροπος που εχει δοθει σβηνει τα παντα απο το κινητο οπως με smartflash;

Για gps ούτε εγώ δοκίμασα αλλά είδα στο /etc δεν υπάρχει gps. Conf

Τι προβλήματα έχει αυτή;

Από όσο την έχω δοκιμάσει, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ίσως είναι οριακά πιο αργή από την cm10, αλλά πολύ οριακά! Με oc στο 1.2 είναι πάρα πολύ καλή. Με έχει εκπλήξει ευχάριστα!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Μονο το geolocation εχω στα settings του weather. Αλλα δεν ειναι μονο το widget που εχει το προβλημα. Ουτε στο maps καταφερνει να βρει μεσω wifi περιπου που ειμαι.

Rom ?

Εμενα με V20S βρισκει αμεσα την θεση μου στα Google maps

-----

Με τον οδηγο για KDZ για περασμα της V30 , χανονται τα αρχεια , προγραμματα , στησιμο κλπ ?

Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Τωρα δοκιμασα sygic navigator και μεσα σε 10 δευτερα συνδεθηκε.Πηρα μια τρομαρα με αυτα που διαβαζω....

Επειδή φοβάμαι λίγο μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω για αυτά...- Follow accurately Stefan's instructions in his original thread: this is a rom meant to be installed with nvflash!

- Reboot your device at the end of the process, go to system/xbin with a terminal emulator and type "su" and "v6sc" for checking the V6Supercharger functionalities

κατέβασα την V30A στην παρακάτω μορφή (zip) μπαίνουμε σε recovery mode με το Rom Manager..???;) και την περνάμε..??

http://s7.directupload.net/images/121209/fe9bawga.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Αν εννοεις με cmw τοτε ναι μπαινεις εκει και την περνας.

χάνεις τα πάντα..???

Μπορεις να κανεις Install from sd χωρις αναγκαστικα να κανεις wipe αλλα δεν θα το συνιστουσα...Καλυτερα να το περασεις καθαρο

Μπορεις να κανεις Install from sd χωρις αναγκαστικα να κανεις wipe αλλα δεν θα το συνιστουσα...Καλυτερα να το περασεις καθαρο

Αξίζει η να την περάσω??? η να περιμένω κάτι καλύτερο..???:D ευχαριστώ φιλαράκι..!!!;)

Τι δουλευεις τωρα ;

την cm7kang Gueste2X Hybrid Revolution χωρείς σπουδαία κωλύματα..... σταθερή χωρεί Reboot στα καλά καθούμενα και άλλα ευτράπελα..!!!!!

Θα προτεινα να περασεις με γνησιο τροπο (smartflash) και θα εισαι κομπλε.Εγω δεν βρισκω σημαντικο λογο ουτε ρουτ να κανω και ολα παιζουν μια χαρα.Πολυ καλη μπαταρια επισης

Θα προτεινα να περασεις με γνησιο τροπο (smartflash) και θα εισαι κομπλε.Εγω δεν βρισκω σημαντικο λογο ουτε ρουτ να κανω και ολα παιζουν μια χαρα.Πολυ καλη μπαταρια επισης

λινκ για smartflash έχουμε ??? ξέρω να την περάσω με smartflash link για την rom θέλω..!

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ANEUDW/V30a_00/V30A_00.kdz Εδω ειναι σε kdz οπως βλεπεις

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1566532 Με αυτο το εργαλειο το κανεις σε αρχεια για smartflash

http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ANEUDW/V30a_00/V30A_00.kdz Εδω ειναι σε kdz οπως βλεπεις

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1566532 Με αυτο το εργαλειο το κανεις σε αρχεια για smartflash

Ει ναι εύκολο να την κάνεις σε μορφή για smartflash..? η θέλει διάβασμα και να Βγάλεις και κανένα αμερικάνικο κολέγιο :lol:

Πανευκολο ειναι ουτε οδηγιες δεν χρειαστηκα.Ανοιγει το προγραμμα ενα παραθυρο dos και σου λεει με αριθμους επιλογων να διαλεξεις τι να κανει.Αν το τρεξεις θα καταλαβεις...αστειο ειναι...

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)