Tsaglis Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 που θα την βρω αυτην; Εδώ θα την βρείς :) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Εδώ θα την βρείς :) Τι προβλήματα έχει αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα δουλεύει μια χαρά. Το έβαλες με smartflash? Ναι κανονικα. Για να ειμαι ειλικρινης, δεν εχω δοκιμασει το GPS, γιατι ημουν σπιτι ολη μερα. Αλλα μεσω wifi δεν πιανει τιποτα. Εχω το widget του καιρου στη homesreen και ειναι τιγκα στα "?" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denkar13 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Root γινεται στην καινουργια; Αυτη η πειραγμενη official topigigi μπορει να δωσει link καποιος για να μην χασω το root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Είμαι συνδεδεμένος,δείχνει και στον υπολογιστή προγενέστερες εφαρμογές μου αλλά πλέον δε βγάζει τη συσκευή μου.... :blink: Τι ROM φορας ? Ναι κανονικα. Για να ειμαι ειλικρινης, δεν εχω δοκιμασει το GPS, γιατι ημουν σπιτι ολη μερα. Αλλα μεσω wifi δεν πιανει τιποτα. Εχω το widget του καιρου στη homesreen και ειναι τιγκα στα "?" Θεωρω πως εχεις σεταρει και αλλη τοποθεσια (διαφορετικη) , και παλι δεν ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
true_cynop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Θεωρω πως εχεις σεταρει και αλλη τοποθεσια (διαφορετικη) , και παλι δεν ? Μονο το geolocation εχω στα settings του weather. Αλλα δεν ειναι μονο το widget που εχει το προβλημα. Ουτε στο maps καταφερνει να βρει μεσω wifi περιπου που ειμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Εχω περασει την 30α και θελω να περασω το ρουτ. Ο τροπος που εχει δοθει σβηνει τα παντα απο το κινητο οπως με smartflash; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Ναι κανονικα. Για να ειμαι ειλικρινης, δεν εχω δοκιμασει το GPS, γιατι ημουν σπιτι ολη μερα. Αλλα μεσω wifi δεν πιανει τιποτα. Εχω το widget του καιρου στη homesreen και ειναι τιγκα στα "?" Για gps ούτε εγώ δοκίμασα αλλά είδα στο /etc δεν υπάρχει gps. Conf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Τι προβλήματα έχει αυτή; Από όσο την έχω δοκιμάσει, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Ίσως είναι οριακά πιο αργή από την cm10, αλλά πολύ οριακά! Με oc στο 1.2 είναι πάρα πολύ καλή. Με έχει εκπλήξει ευχάριστα! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 (edited) Μονο το geolocation εχω στα settings του weather. Αλλα δεν ειναι μονο το widget που εχει το προβλημα. Ουτε στο maps καταφερνει να βρει μεσω wifi περιπου που ειμαι. Rom ? Εμενα με V20S βρισκει αμεσα την θεση μου στα Google maps ----- Με τον οδηγο για KDZ για περασμα της V30 , χανονται τα αρχεια , προγραμματα , στησιμο κλπ ? Edited December 9, 2012 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Τωρα δοκιμασα sygic navigator και μεσα σε 10 δευτερα συνδεθηκε.Πηρα μια τρομαρα με αυτα που διαβαζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Επειδή φοβάμαι λίγο μπορεί να μου πει κάποιος τι να κάνω για αυτά...- Follow accurately Stefan's instructions in his original thread: this is a rom meant to be installed with nvflash! - Reboot your device at the end of the process, go to system/xbin with a terminal emulator and type "su" and "v6sc" for checking the V6Supercharger functionalities Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 κατέβασα την V30A στην παρακάτω μορφή (zip) μπαίνουμε σε recovery mode με το Rom Manager..???;) και την περνάμε..?? http://s7.directupload.net/images/121209/fe9bawga.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Αν εννοεις με cmw τοτε ναι μπαινεις εκει και την περνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Αν εννοεις με cmw τοτε ναι μπαινεις εκει και την περνας. χάνεις τα πάντα..??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μπορεις να κανεις Install from sd χωρις αναγκαστικα να κανεις wipe αλλα δεν θα το συνιστουσα...Καλυτερα να το περασεις καθαρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Μπορεις να κανεις Install from sd χωρις αναγκαστικα να κανεις wipe αλλα δεν θα το συνιστουσα...Καλυτερα να το περασεις καθαρο Αξίζει η να την περάσω??? η να περιμένω κάτι καλύτερο..???:D ευχαριστώ φιλαράκι..!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Τι δουλευεις τωρα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Τι δουλευεις τωρα ; την cm7kang Gueste2X Hybrid Revolution χωρείς σπουδαία κωλύματα..... σταθερή χωρεί Reboot στα καλά καθούμενα και άλλα ευτράπελα..!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Θα προτεινα να περασεις με γνησιο τροπο (smartflash) και θα εισαι κομπλε.Εγω δεν βρισκω σημαντικο λογο ουτε ρουτ να κανω και ολα παιζουν μια χαρα.Πολυ καλη μπαταρια επισης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Θα προτεινα να περασεις με γνησιο τροπο (smartflash) και θα εισαι κομπλε.Εγω δεν βρισκω σημαντικο λογο ουτε ρουτ να κανω και ολα παιζουν μια χαρα.Πολυ καλη μπαταρια επισης λινκ για smartflash έχουμε ??? ξέρω να την περάσω με smartflash link για την rom θέλω..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ANEUDW/V30a_00/V30A_00.kdz Εδω ειναι σε kdz οπως βλεπεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1566532 Με αυτο το εργαλειο το κανεις σε αρχεια για smartflash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WEBSW/LGP990/ANEUDW/V30a_00/V30A_00.kdz Εδω ειναι σε kdz οπως βλεπεις http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1566532 Με αυτο το εργαλειο το κανεις σε αρχεια για smartflash Ει ναι εύκολο να την κάνεις σε μορφή για smartflash..? η θέλει διάβασμα και να Βγάλεις και κανένα αμερικάνικο κολέγιο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Πανευκολο ειναι ουτε οδηγιες δεν χρειαστηκα.Ανοιγει το προγραμμα ενα παραθυρο dos και σου λεει με αριθμους επιλογων να διαλεξεις τι να κανει.Αν το τρεξεις θα καταλαβεις...αστειο ειναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Βγάζει και ο DJANGO MANOUCHE κάτι αύριο... Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts