snakething Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Μόνο σε μένα τρέχει ά ψ ο γ α ;;;; Δεν έχω το παραμικρό lag, η σύνδεση με το pc δουλεύει τέλεια, όπως επίσης και το play store. Πως κάνατε την εγκατάσταση; Μήπως κάτι δεν κάθισε καλά; Είμαι με root εννοείται. Γενικά είναι όντως άψογο το λειτουργικό και χωρίς lag απλά που και που αργεί να ανοίξει η οθόνη όταν πατάς το power. Το ίδιο ακριβώς έκανε και στο wiui rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Δεν ξερω αν ειναι lag αυτο με την οθονη πιστευω πως ειναι φυσιολογικο.Εκτος αν σε εσας καθυστερει παραπανω απο οτι εμενα, Δειτε εδω σε σχεση με το 4Χ. http://youtu.be/RmKtY_PEPTA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Δεν ξερω αν ειναι lag αυτο με την οθονη πιστευω πως ειναι φυσιολογικο.Εκτος αν σε εσας καθυστερει παραπανω απο οτι εμενα, Δειτε εδω σε σχεση με το 4Χ. http://youtu.be/RmKtY_PEPTA Όχι αυτό είναι το νορμάλ σε εμένα. Καμιά φορά πρέπει να το πατήσω 2 και 3 φορές για να ανοίξει. Δεν είναι όμως και τόσο συχνά. Εσύ έβαλες και το image που κάνεις root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 To ειχα βαλει και μετα δεν μου συνδεοταν το playstore.Eτσι το ξαναφλασαρα στοκ και απενεργοποιησα οτι μπορουσα και δεν χρησιμοποιω ποτε.Αλλωστε το root το ηθελα πιο πολυ για να βγαλω εφαρμογες και να μην τις ανοιγει το τηλεφωνο και τρωει ΡΑΜ. Αλλα εχει μια ρυθμιση (επιλογες προγραμματιστων) οπου λεω στο συστημα να μην εχει πολλες διεργασιες στο παρασκηνιο ανοιχτες και ετσι η ραμ απο μονη της δεν δεσμευεται και μενει ανετα απο 120-160ΜΒ ελευθερη οποτε δεν το εκανα καν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alec69 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Κατεβάζεις από εδώ το αρχείο kdz. Κατεβάζεις από εδώ το αρχείο που θα σου το σπάσει σε αρχεία smartflash Έχεις το exe και το kdz στον ίδιο φάκελο. Αφού σου βγάλει τα αρχεία bin και fls τα περνάς κανονικά με το smartflash. Αφού κάνεις εγκατάσταση τη rom το κινητό θα δουλέψει κανονικά κτλ. Μετά αν θες να κάνεις και root, κάνεις το παρακάτω πολύ απλό: link Η Rom είναι άψογη και αρκετά γρήγορη. Πρώτη φορά δεν εγκατέστησα launcher, άφησα τον stock! καλημέρα, να ρωτήσω κάτι, το smartflash και η διαδικασία για την αναβάθμιση σε ics είναι αυτή που περιγράφεται στη σελίδα του link; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329355 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Aκριβως αυτη.Την εκανα 2 φορες χτες το βραδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Χθες φασαρία την opt-ics μέχρι στιγμής είναι πιο smooth από την official αλλά έχει που και που τα προβληματάκια της..Την προτιμώ πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Aς ελπισουμε οτι τωρα που υπαρχει official και παιζουν ολα καλα και απροβληματιστα, θα υπαρξουν καστομ εκδοσεις που θα boost-αρουν κατα πολυ τις επιδοσεις του τηλεφωνου.Αν και δεν το εχω εγω αλλα η γυναικα μου , περιμενα πως και πως να βγει με το που ειδα οτι το ui ειναι πανομοιοτυπο με του 4Χ το οποιο ειναι η μονη συσκευη που δεν μπαινω καν στη διαδικασια να δοκιμασω αλλο launcher (δοκιμασα 2 και τους εβγαλα αμεσως) Κριμα να εχουμε στο 4Χ 4.0.3 και στο 2Χ 4.0.4 (τα καταφερες παλι LG :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) Χθες φασαρία την opt-ics Ατιμη αυτοματη διορθωση(Τ-9) :p To wifi σου δουλευει κανονικα Αντρεα? Λεωνιδα,εδω εχει 4.0.3 το lgog,που κατα τα λεγομενα πολλων ειναι το καλυτερο ολων,οτι ναναι η lg. Tsaglis φλασαρες topo v30 τελικα?εντυπωσεις?εγω θα κατσω το βραδακι που τελειωνω τα μαθηματα να την βαλω,καθοτι το χρειαζομαι το κινητο ;p Edited December 8, 2012 by batman_13 Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ατιμη αυτοματη διορθωση(Τ-9) :p To wifi σου δουλευει κανονικα Αντρεα? Λεωνιδα,εδω εχει 4.0.3 το lgog,που κατα τα λεγομενα πολλων ειναι το καλυτερο ολων,οτι ναναι η lg. Tsaglis φλασαρες topo v30 τελικα?εντυπωσεις?εγω θα κατσω το βραδακι που τελειωνω τα μαθηματα να την βαλω,καθοτι το χρειαζομαι το κινητο ;p Χαχα χαμπάρι δεν πήρα..Το wifi δουλεύει κανονικά..Έχω φλασαρει και του topo αλλά η opt ics μου φαίνεται πιο smooth.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Λεωνιδα,εδω εχει 4.0.3 το lgog,που κατα τα λεγομενα πολλων ειναι το καλυτερο ολων,οτι ναναι η lg. Σαν εκδοση ισχυει αυτο για ολα τα τηλεφωνα το λες η μονο για τα LG ; Γιατι σε samsung που ειχα για λιγο απο 4.0.3. σε 4.0.4 η διαφορα στην μπαταρια ειδικα ηταν τεραστια (θετικα το λεω) Αα και μια και ανεφερα μπαταρια μου φαινεται οτι απο την 2.3 ειναι πολυ καλυτερη η αυτονομια του 2Χ.Χτες μιλαγε απο το κινητο η γυναικα μου για κανα 2 μισαωρο και χαλασε 16-18 % αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ατιμη αυτοματη διορθωση(Τ-9) :p To wifi σου δουλευει κανονικα Αντρεα? Λεωνιδα,εδω εχει 4.0.3 το lgog,που κατα τα λεγομενα πολλων ειναι το καλυτερο ολων,οτι ναναι η lg. Tsaglis φλασαρες topo v30 τελικα?εντυπωσεις?εγω θα κατσω το βραδακι που τελειωνω τα μαθηματα να την βαλω,καθοτι το χρειαζομαι το κινητο ;p Ναι είμαι με την v30a του topo. Γενικά αρκετά καλή, η μπαταρία πολύ καλή, εντυπωσιακά καλή θα έλεγα, καμία σχέση με την GB ή (την χάλια από μπαταρία CM10) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PointBlank Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Συνδεω το κινητω στο pc και μονο φορτιζει(αυτο σημαινει πως οι θυρες λειτουργουν κανονικα), ειτε επιλεξω τη χρηση μαζικης αποθηκευσης ειτε οχι δεν μπορω να μεταφερω δεδομενα. Επιχείρησα να το χρησιμοποιησω απλα ως αποθηκευτικο δισκο, επιχειρησα και μεσω pc suite αλλα τιποτα. Μπορει να βοηθησει καποιος χριστιανος; Υπάρχει κάποιο topic έστω να διαβάσω; Αν το δει κάποιος admin ας βοηθήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Βγήκε η official; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ναι βγηκε απο χθες ... διαβασε λιγο πιο πισω υπαρχουν και οδηγιες και ολα τα σχολια Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis82 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Είμαι σε custom Rom,μπορώ να κάνω restore σε gingerbread,και να κάνω αναβάθμιση σε official ics;ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,είχα διαβάσει και προηγούμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Ας αρχίσουμε να κοιτάμε και εδώ http://www.lg.com/global/support/opensource/opensource.jsp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hightmare Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 ρε παιδια εγκατεστησα μια v30a με smartflash και ολα πηγαν καλα ομως επειδη δεν μου αρεσε ειχε lags ειπα να ξαναγυρισω σε στοκ ρομ απο τοτε ομως το smartflash ξεκιναει αλλα μετα βγαζει error οτι και να κανω καμια ιδεα τι παιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) Συνδεω το κινητω στο pc και μονο φορτιζει(αυτο σημαινει πως οι θυρες λειτουργουν κανονικα), ειτε επιλεξω τη χρηση μαζικης αποθηκευσης ειτε οχι δεν μπορω να μεταφερω δεδομενα. Επιχείρησα να το χρησιμοποιησω απλα ως αποθηκευτικο δισκο, επιχειρησα και μεσω pc suite αλλα τιποτα. Μπορει να βοηθησει καποιος χριστιανος; Υπάρχει κάποιο topic έστω να διαβάσω; Αν το δει κάποιος admin ας βοηθήσει... Το μόνο που σκέφτομαι είναι να μη έχεις περάσει divers. :confused: ρε παιδια εγκατεστησα μια v30a με smartflash και ολα πηγαν καλα ομως επειδη δεν μου αρεσε ειχε lags ειπα να ξαναγυρισω σε στοκ ρομ απο τοτε ομως το smartflash ξεκιναει αλλα μετα βγαζει error οτι και να κανω καμια ιδεα τι παιζει; Δοκίμασε με τα δύο αρχεία ανάποδα (fls-bin). Υπάρχουν αναφορές ότι έτσι δούλεψε Edited December 8, 2012 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hightmare Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Το μόνο που σκέφτομαι είναι να μη έχεις περάσει divers. :confused: Δοκίμασε με τα δύο αρχεία ανάποδα (fls-bin). Υπάρχουν αναφορές ότι έτσι δούλεψε ευχαριστω αλλα τα εκανα χαλια κατι προσπαθησα με partitioning nvflash και τωρα το κινητο brickare και δεν ανοιγει καθολου μονο μπαινει σε apx mode παιδια τα φωτα σας!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM-F Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Είμαι με temasek. Αξίζει να περάσω σε stock v30a; Αν ναι ποια είναι η έκδοση που πρέπει να κατεβάσω από xda;Μήπως η euro open v30a; Παράθεση http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 ευχαριστω αλλα τα εκανα χαλια κατι προσπαθησα με partitioning nvflash και τωρα το κινητο brickare και δεν ανοιγει καθολου μονο μπαινει σε apx mode παιδια τα φωτα σας!!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1975274 Ακολουθα αυτο τον οδηγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 ρε παιδια εγκατεστησα μια v30a με smartflash και ολα πηγαν καλα ομως επειδη δεν μου αρεσε ειχε lags ειπα να ξαναγυρισω σε στοκ ρομ απο τοτε ομως το smartflash ξεκιναει αλλα μετα βγαζει error οτι και να κανω καμια ιδεα τι παιζει; Και εγω εχω το ιδιο προβλημα ειχα βαλει αρχικα την στοκ και μετα του homero και τωρα δεν μπορω με smartflash να βαλω αλλη ρομ μου βγαζει error οτι κανει timeout οταν παει να κανει τα 7 partitions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) Είμαι με temasek. Αξίζει να περάσω σε stock v30a; Αν ναι ποια είναι η έκδοση που πρέπει να κατεβάσω από xda;Μήπως η euro open v30a; Οπου βλεπεις V30a τοτε ειναι official και νομιζω οτι και εγω αυτη περασα.Κατα τη γνωμη μου αξιζει.Μεταμορφωνει το τηλεφωνο και εχει και καλυτερη μπαταρια κατα τη γνωμη μου. Και εγω εχω το ιδιο προβλημα ειχα βαλει αρχικα την στοκ και μετα του homero και τωρα δεν μπορω με smartflash να βαλω αλλη ρομ μου βγαζει error οτι κανει timeout οταν παει να κανει τα 7 partitions Εχεις βγαλει την μπαταρια φιλε? Edited December 8, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Εχεις βγαλει την μπαταρια φιλε? ναι τωρα το δοκιμαζω με τα αρχεια αναποδα και ξεκιναει κατευθειαν με το να κανει τα partitions φαινεται να προχωραει θα ενημερωσω μολις τελειωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts