Mpoumpis106 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Απίστευτο. ics επίσημη και με root. Link Please!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Αντε να βλεπουμε καινουργια built απο τον RC.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisss99 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Αντε να βλεπουμε καινουργια built απο τον RC.. Σε καμιά-δυο εβδομάδες που θα βγουν τα sources λογικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Κανα λινκ που να δουλευει και για εμας ; To experimental ειναι επικινδυνο ; Η να το κατεβασω απο εκει .Για να φλασαρω με kzd εννοω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Παιδιά το αναβάθμισα σε V20S . Χάνεται το root ? Το εικονίδιο το έχω αλλά όσες εφαρμογές θέλουν root μου λένε ότι απέτυχε η root πρόσβαση . Τα αρχεία που έβγαζε να τα κανείς backup από την εσωτερική sd γιατί θα χαθούν δεν νομίζω όρο χάθηκαν . Πρέπει να τα περάσω από το backup ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Εγω για να ειμαι 100% σιγουρος εκανα και unroot το κινητο με super one click.Τωρα περιμενουμε να ερθει... Λογικα φιλε πρεπει να ξαναρουταρεις.Επειδη μπορει και να σου γινει.Τσεκαρε στις εφαρμογες/αναπτυξη και τα 3 κουτακια και δοκιμασε super one click. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Η 30Α(leak) με την official ics ιδιες ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Παιδιά το αναβάθμισα σε V20S . Χάνεται το root ? Το εικονίδιο το έχω αλλά όσες εφαρμογές θέλουν root μου λένε ότι απέτυχε η root πρόσβαση . Τα αρχεία που έβγαζε να τα κανείς backup από την εσωτερική sd γιατί θα χαθούν δεν νομίζω όρο χάθηκαν . Πρέπει να τα περάσω από το backup ? Χανεται,ναι. Η 30Α(leak) με την official ics ιδιες ειναι; Ακριβως ιδιες.Απλα χωρις sources ο ricardo δεν μπορει να κανει τιποτα σταθερο. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Παιδια εβαλα το 30α kdz και φαινεται πολυ καλο και το ui και ειναι και χωρις lag η ολη εμπειρια προς το παρον ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 κατεβασες experimental ; Αυτη δουλευει μονο και ετσι αυτη κατεβαζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) στο xda λενε οτι ειναι επισημη οποιος θελει ας το παρει απο εδω You can download the official KDZ here http://csmg.lgmobile.com/swdata/WEBS...00/V30A_00.kdz for europe. Then use this tool http://depositfiles.com/files/416e0lzaf to convert into a format that you can smartflash. Edited December 7, 2012 by snakething Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Παει κ ο topo απο το 2x.... Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdami4 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 http://www.gsmarena.com/android_40_ics_update_for_lg_optimus_2x_is_now_available-news-5172.php Τι λέτε για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Link Please!!!! Κατεβάζεις από εδώ το αρχείο kdz. Κατεβάζεις από εδώ το αρχείο που θα σου το σπάσει σε αρχεία smartflash Έχεις το exe και το kdz στον ίδιο φάκελο. Αφού σου βγάλει τα αρχεία bin και fls τα περνάς κανονικά με το smartflash. Αφού κάνεις εγκατάσταση τη rom το κινητό θα δουλέψει κανονικά κτλ. Μετά αν θες να κάνεις και root, κάνεις το παρακάτω πολύ απλό: link Η Rom είναι άψογη και αρκετά γρήγορη. Πρώτη φορά δεν εγκατέστησα launcher, άφησα τον stock! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Ετοιμος και εγω το root μενει! Επισης πρεπει πλεον και η γυναικα μου να συνηθησει τις αλλαγες γιατι εγω με το 4Χ τα βλεπω ολα πανομοιοτυπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Παρατηρησε κανείς όταν πατάς το κουμπί power για να ανοίξει η οθόνη ότι καμία φορά αργεί αρκετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PointBlank Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Συνδεω το κινητω στο pc και μονο φορτιζει(αυτο σημαινει πως οι θυρες λειτουργουν κανονικα), ειτε επιλεξω τη χρηση μαζικης αποθηκευσης ειτε οχι δεν μπορω να μεταφερω δεδομενα. Επιχείρησα να το χρησιμοποιησω απλα ως αποθηκευτικο δισκο, επιχειρησα και μεσω pc suite αλλα τιποτα. Μπορει να βοηθησει καποιος χριστιανος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Παρατηρησε κανείς όταν πατάς το κουμπί power για να ανοίξει η οθόνη ότι καμία φορά αργεί αρκετά; Το κανει και μενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Eγω δεν εχω θεμα με την αποθηκευση ,Το εκανα ρουτ με το λινκ και τις οδηγιες του φιλου πιο πανω και απο εκεινη τη στιγμη ενω ειμαι συνδεδεμενος με wifi και μπανω κανονικα σε σελιδες , στο playstore λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση... Εφοσον το τηλ ειναι της γυναικας μου και δεν την πολυνοιαζουν ολα αυτα , το ξαναφλασαρω stock και απλα θα απενεργοποιησω οτι μπορω απο εκει και ευτυχως μπορω πολλα.(χαρτες κλπ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Χανεται,ναι. Τα αρχεια που ελεγε να κανω backup απο την εσωτερικη sd πρεπει να τα περασω ? (δεν νομιζω οτι χαθηκαν) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Συνδεω το κινητω στο pc και μονο φορτιζει(αυτο σημαινει πως οι θυρες λειτουργουν κανονικα), ειτε επιλεξω τη χρηση μαζικης αποθηκευσης ειτε οχι δεν μπορω να μεταφερω δεδομενα. Επιχείρησα να το χρησιμοποιησω απλα ως αποθηκευτικο δισκο, επιχειρησα και μεσω pc suite αλλα τιποτα. Μπορει να βοηθησει καποιος χριστιανος; TO ίδιο έχω πάθη και εγώ...... μετά από το φορματ που έκανα στο PC (vista). Έχω περάσει τους LG Driver στο PC αλλά τίποτα .....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PointBlank Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 TO ίδιο έχω πάθη και εγώ...... μετά από το φορματ που έκανα στο PC (vista). Έχω περάσει τους LG Driver στο PC αλλά τίποτα .....:mad: τοuw drivers εννοεις απο τη σελιδα http://www.lg.com/gr/support-mobile/lg-LGP990 το "USB DRIVER για Windows"? Μετα απο φορματ το επαθα κι εγω, δεν μπορει να μην υπαρχει λύση...ολο κ καποιος θα το εχει μονταρει, αν καταφερεις κατι σε παρακαλω ενημερωσε μας. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) τοuw drivers εννοεις απο τη σελιδα http://www.lg.com/gr/support-mobile/lg-LGP990 το "USB DRIVER για Windows"? Μετα απο φορματ το επαθα κι εγω, δεν μπορει να μην υπαρχει λύση...ολο κ καποιος θα το εχει μονταρει, αν καταφερεις κατι σε παρακαλω ενημερωσε μας. Ευχαριστώ ΤΟ είχα κάνει πριν ένα περίπου χρόνο... Εδώ http://www.dkszone.net/setup-install-adb-android-debug-bridge-windows-7 είναι η λύση..!!! Edited December 8, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snakething Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Το κανει και μενα.. Έχεις κάνει και το root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Παρατηρησε κανείς όταν πατάς το κουμπί power για να ανοίξει η οθόνη ότι καμία φορά αργεί αρκετά; Μόνο σε μένα τρέχει ά ψ ο γ α ;;;; Δεν έχω το παραμικρό lag, η σύνδεση με το pc δουλεύει τέλεια, όπως επίσης και το play store. Πως κάνατε την εγκατάσταση; Μήπως κάτι δεν κάθισε καλά; Είμαι με root εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts