mariodj Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Υ Π Ο Μ Ο Ν Η ......!!!! Θα έρθει και η c10 από τα παλικάρια που έχουν ζήλο για αυτό που κάνουν.....;) και όχι απο την LG (φτου κακά) ...:wacko: προς το παρών έχουμε την Gueste2X;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Υ Π Ο Μ Ο Ν Η ......!!!! Θα έρθει και η c10 από τα παλικάρια που έχουν ζήλο για αυτό που κάνουν.....;) και όχι απο την LG (φτου κακά) ...:wacko: προς το παρών έχουμε την Gueste2X;) Και εγω αυτήν έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Βγηκε νεο built..Ποιος θα θυσιαστει για τον λαο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 παίδες επειδή την Gueste την δοκίμασα πολύ λίγο, μπορείτε να μου πείτε γιατί την προτιμάτε από την final του Temasek? πχ λόγω UI - που θυμίζει στοκ; γιατί εμένα καλύτερη από του Temasek δεν μου φάνηκε (αυτό το λίγο που την χρησιμοποίησα) και μου κάνει εντύπωση που πολλοί την προτιμάτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 παίδες επειδή την Gueste την δοκίμασα πολύ λίγο, μπορείτε να μου πείτε γιατί την προτιμάτε από την final του Temasek? πχ λόγω UI - που θυμίζει στοκ; γιατί εμένα καλύτερη από του Temasek δεν μου φάνηκε (αυτό το λίγο που την χρησιμοποίησα) και μου κάνει εντύπωση που πολλοί την προτιμάτε... Σε τι είναι καλύτερη του temasek; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 παίδες επειδή την Gueste την δοκίμασα πολύ λίγο, μπορείτε να μου πείτε γιατί την προτιμάτε από την final του Temasek? πχ λόγω UI - που θυμίζει στοκ; γιατί εμένα καλύτερη από του Temasek δεν μου φάνηκε (αυτό το λίγο που την χρησιμοποίησα) και μου κάνει εντύπωση που πολλοί την προτιμάτε... Απλά δεν έχω κανένα πρόβλημα και τρέχει μια χαρά.... γιαυτό την έχω εγώ προσωπικά;) Τώρα αν βγει σταθερότερη C10 Και βεβαία θα την δοκιμάσω.....''ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ'' σταθερή, δεν είμαι να χάνω κλήσεις, για επαγγελματικούς λόγους....!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Σε τι είναι καλύτερη του temasek; κοίταξε, όταν έβαλα την Gueste δεν έβαλα πολλές εφαρμογές... Οπότε ίσως την αδικώ, γι αυτό τόνισα ότι την χρησιμοποίησα λίγο. Του Temasek δεν μου έκανε ΠΟΤΕ ούτε 1 BSOD... Δεν μου έκανε επανεκκινήσεις στο άσχετο, δεν είχα προβλήματα στις κλήσεις (η ποιότητα ήταν ίδια με την στοκ βέβαια, δεν έγινε καλύτερη). Δεν μου έκανε εκείνα τα "ανοίγματα" της οθόνης στο άσχετο... Wifi, gps όλα ΟΚ... Στην αρχή μπερδεύτηκα με τις κάρτες (αντί για _External SD κλπ έχει emmc), αλλά αυτό είναι από την CM7.2 έτσι κι αλλιώς... Κάποια lagαρίσματα τα έχει τώρα που είναι φορτωμένη και λίγο πειραγμένη που δοκίμαζα kernels, αλλά σε γενικές γραμμές είναι ΠΟΛΥ ώριμη. Στην gueste δεν μου άρεσε το περιβάλλον της στοκ (ΟΚ αυτό αλλάζει με launcher)... επίσης κάποιες ρυθμίσεις με έιχαν εκνευρίσει τότε, με χρέωσε και στο άσχετο με 3G μια φορά... πήγα να την κρατήσω, αλλά τελικά γύρισα σε Temasek kang πάλι. Φοβήθηκα να τη σετάρω πολύ και μετά να πω "όχι γυρίζω σε Temasek" οποτε θα ήταν τζάμπα κόπος... Αυτά, παραπάνω ρώτησα μήπως μου ξέφυγε κάτι, δεν υποννοώ ότι η Gueste δεν είναι καλή... ίσα ίσα, καλό είναι να έχουμε πολλές και ποιοτικές επιλογές για το κινητό μας, γιατί με την LG.... "κλαύ'τα Χαράλαμπε"... ΥΓ: την cm10 δεν την δοκίμασα! περιμένω κάτι πιο σταθερό γιατί κι εγώ μόνο αυτό το κινητό χρησιμοποιώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grad Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Από την Gueste2X εγώ έμεινα δυσαρεστημένος. Τη δοκίμασα για μια βδομάδα αλλά το κινητό κόλαγε χωρίς λόγο και έπρεπε να βγάλω την μπαταρία για να επανέλθει. Αφού πείστηκα πως έφταιγε η Gueste2X ξαναγύρισα στην εγγυημένη ROM του temasek. Νομίζω δεν έχω δοκιμάσει κάτι πιο σταθερό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Από την Gueste2X εγώ έμεινα δυσαρεστημένος. Τη δοκίμασα για μια βδομάδα αλλά το κινητό κόλαγε χωρίς λόγο και έπρεπε να βγάλω την μπαταρία για να επανέλθει. Αφού πείστηκα πως έφταιγε η Gueste2X ξαναγύρισα στην εγγυημένη ROM του temasek. Νομίζω δεν έχω δοκιμάσει κάτι πιο σταθερό. H rom του temasek ποιον launcher εχει ? Τον adw οπως η cm 7.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 ναι τον adw... προσωπικά προτιμώ τον go launcher βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harbinger Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 (edited) Μεχρι και με την πρωτη 20121103 ειχα θεματα με την οθονη να ανοιγει μονη της και με νεκρη τηλεφωνια. Περνοντας την δευτερη 20121103 εστρωσαν ολα και δεν ειχα καποιο θεμα. Πριν μερικες ωρες περασα την 20121104 και δεν παρατηρησα καποιο προβλημα αλλα ουτε καποια βελτιωση. Γενικα δειχνει πολυ stable. Συν τις αλλοις νομιζω οτι η μπαταρια πλεον κραταει περισσοτερο. Αν και εξακολουθει να φορτιζει παναργα. Edited November 4, 2012 by Harbinger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broukos100 Δημ. November 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2012 Το optimus μου καταφερε να σκοραρει μεχρι και 7243 στο benchmark της antutu δηλαδη 13ο παγκοσμιως , με cmmod7 nightlies και etana kernel στα 1,4 ghz ...απο την αλλη οσον αφορα το gpu και τα γραφικα σκοραρε 2155 στο 3d graphic benchmark της antutu, εδω περιμενα κατι παραπανω για Tegra κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Μεχρι και με την πρωτη 20121103 ειχα θεματα με την οθονη να ανοιγει μονη της και με νεκρη τηλεφωνια. Περνοντας την δευτερη 20121103 εστρωσαν ολα και δεν ειχα καποιο θεμα. Πριν μερικες ωρες περασα την 20121104 και δεν παρατηρησα καποιο προβλημα αλλα ουτε καποια βελτιωση. Γενικα δειχνει πολυ stable. Συν τις αλλοις νομιζω οτι η μπαταρια πλεον κραταει περισσοτερο. Αν και εξακολουθει να φορτιζει παναργα. Η 04 συμπεριφερεται παρα πολύ καλά μέχρι τώρα. Οι βελτιώσεις είναι συνεχείς, σε πολύ λίγο καιρό θα είναι έτοιμη για καθημερινή σοβαρή χρήση. Για την φόρτιση αν το σβησεις το βάλεις να φορτίζει και μετά το ανοίξεις, θα φορτίζει κανονικά. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Το optimus μου καταφερε να σκοραρει μεχρι και 7243 στο benchmark της antutu δηλαδη 13ο παγκοσμιως , με cmmod7 nightlies και etana kernel στα 1,4 ghz ...απο την αλλη οσον αφορα το gpu και τα γραφικα σκοραρε 2155 στο 3d graphic benchmark της antutu, εδω περιμενα κατι παραπανω για Tegra κινητο... Εχει κι άλλο να δώσει! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3999640#post3999640 7751 στα 1.5GHz Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η τελευταία nightly (4-11) δουλεύει σωστά Η μπαταρία αυτή τη στιγμή είναι στο 73% με 19-20 ώρες χρήση . ΤΟ θεωρώ καλό στοιχείο αυτό 218 ΒΒ Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Την πέρασα και εγώ την 04, για να δούμε πώς θα πάει με τα τηλεφωνήματα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Και εγω την περασα την 04 απο εχθες..Σιγα μην αντεχα με cm7 :P Μεχρι στιγμης ολα καλα..Μονο κλησεις δεν εχω δοκιμασει ακομα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Μονο κλησεις δεν εχω δοκιμασει ακομα.. Αυτό μας καίει !!! :p:p:p Εγώ με 4-5 κλήσεις δεν είχα θέμα ακόμα, αλλά ας περιμένουμε να δουλέψει και να μείνει μερικές ώρες ανοιχτό και βλέπουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterispekas Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 παιδιά εσείς που λέτε ότι πάει καλά το κινητό με τι ΒΒ είστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Έκανα χθες backup για να περάσω μια άλλη rom...Έκανα full wipe πέρασα τη rom αλλά δε μου άρεσε...Το έκανα πάλι full wipe και πηγα να κάνω restore την παλιά από το recovery...Μου λέει restore complete αλλά όταν πάει να ανοίξει κολλάει στο λογότυπο της lg...Ξέρει κανείς τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 παιδιά εσείς που λέτε ότι πάει καλά το κινητό με τι ΒΒ είστε? Αυτή που έδωσε η LG με την v20s Έκανα χθες backup για να περάσω μια άλλη rom...Έκανα full wipe πέρασα τη rom αλλά δε μου άρεσε...Το έκανα πάλι full wipe και πηγα να κάνω restore την παλιά από το recovery...Μου λέει restore complete αλλά όταν πάει να ανοίξει κολλάει στο λογότυπο της lg...Ξέρει κανείς τι να κάνω; Πιθανώς να έχεις διαφορετικό file format στην παλιά ρομ. Ελεγξε αν χρειάζεται μετατροπή σε πχ ext3. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Πιθανώς να έχεις διαφορετικό file format στην παλιά ρομ. Ελεγξε αν χρειάζεται μετατροπή σε πχ ext3. Έχω την gueste 2x αν αυτο βοηθαει και πηγα να βαλω την temasek final... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Έχω την gueste 2x αν αυτο βοηθαει και πηγα να βαλω την temasek final... Αν δεν κάνω λάθος η Gueste2X είναι βασισμένη σε stock. H rom του Temasek είναι CM7. Οπότε για να περαστεί θέλει και full wipe. Το έκανες; Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) Αν δεν κάνω λάθος η Gueste2X είναι βασισμένη σε stock. H rom του Temasek είναι CM7. Οπότε για να περαστεί θέλει και full wipe. Το έκανες; Ειχα την gueste 2x ,εκανα full wipe, εβαλα την temasek,δε μ αρεσε ,εκανα full wipe ,πηγα να κανω restore thn guste 2x,αλλα.... Κατεβασα αυτο το ext3 αλλα τι το κανω; Ευχαριστώ πολύ Εκανα εγκατασταση το ext3 πρωτα και μετα τη gueste 2x και ειναι μια χαρα τωρα... Ξερεις κανεις πως να κανω το titaniumbackup να αποθηκευει στην εξωτερικη sd ή με το full wipe δε σβηνει η εσωτερικη sd; Edited November 5, 2012 by D_Angelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pstam Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Καλημέρα, Έβαλα και εγώ την έκδοση 0411 και φαίνονται όλα καλύτερα από πλευράς λειτουργικότητας. Σήμερα όμως δεν μπορώ να μιλήσω με κανεναν. Χτυπάει και δεν με ακούνε και όταν με ακούνε έχει πολύ θόρυβο. Έχει και κανένας άλλος τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts