inactiveaccount25012014 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 (edited) Eβαλα CM7, εγκατεστησα και το market αλλα η ROM δε δινει καμια επιλογη για ρυθμιση λογαριασμου google. Τι στον δι@ολο κανω τωρα ; Update: False alarm, εγκατεστησα gapps οπως επρεπε. Edited May 17, 2012 by inactiveaccount25012014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jedimastermaniac Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Παιδες πβς κανουμε hard reset? Οχι factory. .hard reset ευχαριστω. Βγάζεις την μπαταρία :D Παράθεση Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoubes Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Καλησπέρα παιδιά.. Θέλω την βοήθεια σας και να με συγχωρείτε αν σε αυτο που θα ρωτήσω έχει απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες αλλά ψάχνω εδώ κ μέρες να βρω την απάντηση αλλά δεν τα καταφέρνω, ίσως κ να φταίω γιατι δεν έχω καταλαβεί ποιος ακριβως είναι ο τρόπος. Έχω παραεισαγώγης συσκευη (μάλλον Ολλανδικό) και θέλω να κάνω αναβάθμιση απο την v20l στην v20Q. Απότι έχω καταλαβει πρέπει να το κάνω χειροκίνητα λόγω παραεισαγωγής μιας και από το τηλέφωνο όταν πατάω για ενημέρωση μου βγάζει ότι έχω την πιο πρόσφατη. Θέλω λοιπόν να μου πεί κάποιος αν δεν είναι κόπος την διαδικασία αυτούσια ή αν υπάρχει σε κάποια απάντηση (κάπου στο χάος ποιο πίσω) να μου υποδείξει απλά το link. Να τονίσω εδώ ότι φόραώ την επίσημη v20l ξανά (με ποια διαδικασία την περασα, δεν θυμάμαι) μετά από κάποιες δοκιμές που είχα κάνει σε CyanogenMod 7 - Nightlies και CyanogenMod 9 - Nova αλλά δεν με εξυπηρέτησαν. Αυτά και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 H v20l ειναι ιδια ακριβως με την q αλλα αλλης χωρας Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Eρωτηση: γιατι ο opera κρασαρει στις CMx (x=7,9) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Καλησπέρα παιδιά.. Θέλω την βοήθεια σας και να με συγχωρείτε αν σε αυτο που θα ρωτήσω έχει απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες αλλά ψάχνω εδώ κ μέρες να βρω την απάντηση αλλά δεν τα καταφέρνω, ίσως κ να φταίω γιατι δεν έχω καταλαβεί ποιος ακριβως είναι ο τρόπος. Έχω παραεισαγώγης συσκευη (μάλλον Ολλανδικό) και θέλω να κάνω αναβάθμιση απο την v20l στην v20Q. Απότι έχω καταλαβει πρέπει να το κάνω χειροκίνητα λόγω παραεισαγωγής μιας και από το τηλέφωνο όταν πατάω για ενημέρωση μου βγάζει ότι έχω την πιο πρόσφατη. Θέλω λοιπόν να μου πεί κάποιος αν δεν είναι κόπος την διαδικασία αυτούσια ή αν υπάρχει σε κάποια απάντηση (κάπου στο χάος ποιο πίσω) να μου υποδείξει απλά το link. Να τονίσω εδώ ότι φόραώ την επίσημη v20l ξανά (με ποια διαδικασία την περασα, δεν θυμάμαι) μετά από κάποιες δοκιμές που είχα κάνει σε CyanogenMod 7 - Nightlies και CyanogenMod 9 - Nova αλλά δεν με εξυπηρέτησαν. Αυτά και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Μπες στο λινκ http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=XXXXXXXXXXXXXXXXXXX&model=LGP990&country=ES®ion=E και εκεί που έχει τα χχχχχχχχχχχχχχχχ βάζεις το IMEI της συσκευή σου και θα σου γράψει ποια πρέπει να έχει η συσκευή σου...!! http://s14.directupload.net/images/120518/ji76qx7o.png http://s14.directupload.net/images/120518/2idtk8a2.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Eρωτηση: γιατι ο opera κρασαρει στις CMx (x=7,9) ; δεν δουλευει η τελευταια εκδοση του οπερα,οι προηγουμενες δουλευεουν μια χαρα.Κατεβασε μια προηγουμενη κ θα δεις. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoubes Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Μπες στο λινκ http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=XXXXXXXXXXXXXXXXXXX&model=LGP990&country=ES®ion=E και εκεί που έχει τα χχχχχχχχχχχχχχχχ βάζεις το IMEI της συσκευή σου και θα σου γράψει ποια πρέπει να έχει η συσκευή σου...!! http://s14.directupload.net/images/120518/ji76qx7o.png http://s14.directupload.net/images/120518/2idtk8a2.png Ευχαριστω για την απάντηση καταρχην. Το είχα κάνει αυτό που μου λες κ έτσι κιόλας είχα βρει ότι πρεπει να περάσω την Q και όχι την R. Κατέβασα επίσης κ το αρχείο kdz το αντίστοιχο απο εκεί. Πάω λοιπόν κάνω την αναβάθμιση βήμα βήμα όπως την αναλύει το αντίστοιχο topic εδώ, αλλα έχω το εξής θέμα: όταν ανοίγω το KDZ_FW_UPD και ενώ έχω σβίσει το αρχείο που υποδεικνύει ότι προκαλει σφάλματα στα win7 64bit, δεν μου επιτρέπει να βάλω στον οδηγό KDZ file το αρχείο που έχω κατεβάσει, είναι γκριζαρισμένη η περιοχή ( ενώ για παράδειγμα που δοκίμασα χωρις να σβίσω το συγκεκριμενο αρχείο, μου επετρεψε κανονικα, ασχέτως αν παρακάτω όντως μου εμφάνιση σφάλμα). Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 παιδιά, ποιός είναι ο "καθαρότερος" τρόπος να σβήνεις εφαρμογές; εγώ όσες έχω σβήσει, πήγα Διαχ. Εφαρμογών, καθαρίζω cache & Δεδομένα και μετά απεγκατάσταση. Μήπως κάνω τζάμπα δουλειά; Να τις σβήνω από τις εφαρμογές > Επεξεργασία και το [χ] στην εφαρμογή; είναι το ίδιο; επίσης θα με ενδιέφερε κάτι σαν το CCleaner για τα PC... δηλαδή κάτι που να εντοπίζει "απομεινάρια", προσωρινά αρχεία, junk files κλπ.... any ideas please? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Καλησπέρα σας παιδιά.. έχω ένα πρόβλημα.. έχω την unofficial (RC2-99) του temasek και από εχθές, όταν μπαίνω στο google play ή προσπαθώ να στείλω φωτογραφίες μέσω bluetooth κλείνει αυτόματα τις εφαρμογές και δεν κάνει τίποτα.. έκανα επανεκκίνηση αλλά πάντα το ίδιο μου κάνει! Έβαλα την RC2-104 του temasek αλλά και εκεί το ίδιο μου κάνει. Επίσης έκανα ένα update και τα gapps αλλά δεν έγινε τίποτα :/ Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Καλησπέρα σας παιδιά.. έχω ένα πρόβλημα.. έχω την unofficial (RC2-99) του temasek και από εχθές, όταν μπαίνω στο google play ή προσπαθώ να στείλω φωτογραφίες μέσω bluetooth κλείνει αυτόματα τις εφαρμογές και δεν κάνει τίποτα.. έκανα επανεκκίνηση αλλά πάντα το ίδιο μου κάνει! Έβαλα την RC2-104 του temasek αλλά και εκεί το ίδιο μου κάνει. Επίσης έκανα ένα update και τα gapps αλλά δεν έγινε τίποτα :/ Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! :) Δοκιμασες να σβησεις εντελως τα gapps κ μετα να περασεις τα καινουρια? Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Δοκιμασες να σβησεις εντελως τα gapps κ μετα να περασεις τα καινουρια? Όχι, δεν το δοκίμασα αυτό.. πώς τα σβήνω τελείως; Αλλά το πρόβλημα με το bluetooth δεν θα λυθεί... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Παιδια αμα φτιαξω στην εξωτερικη καρτα φακελο με ιδιο ονομα με την εσωτερικη π.χ Music θα χω κανα προβλημα ? Τα ονοματα των τραγουδιων γινεται να μην φαινονται κινεζικα ? Επισης το gps σε καθαρο ουρανο δεν μου κλειδωνε ουτε σε 2-3 λεπτα και μετα απο επανακιννηση παλι δεν κλειδωσε ... Οεο ?? Καποιος ??? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Εγώ πάντως που είχα και στις δύο κάρτες φάκελο music και άλλαξα κάποια στιγμή τα τραγούδια και τα πήγα από την εσωτερική στην εξωτερική , τα διάβασε μόνο του αυτόματα χωρίς να κάνω κάτι. Μάλλον κάνει αυτόματα σκανάρισμα στους δύο αυτούς φακέλους και τραβάει στάνταρ από εκεί αρχεία. Για τα άλλα δύο που ρωτάς δεν γνωρίζω δυστυχώς, αλλά γιατί δεν δοκιμάζεις να τα επεξεργαστείς τα ονόματα με κάποιο mp3 id tags? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 παιδια οταν εχετε θεμα να αναφερετε ποια ρομ εχετε @kprse Ποια ρομ εχεις? θεμα δε θα εχει απλα οι εφαρμογες που αυτοματα τραβανε τα κομματια απο το φακελο "music" θα σου εμφανιζουν τα τραγουδια και απο του δυο φακελους.Τα κινεζικα μαλλον οφειλονται στη κωδικοποιηση των χαρακτηρων.Δοκιμασε αλλο player ή καποια προγραμματακια που αλλαζουν τη κωδικοποιηση.Το πιο πιθανο ειναι πως δεν ειναι θεμα συσκευης οποτε αν απευθυνθεις στο θεμα περι android-μουσικη θα σε βοηθησουν καλυτερα.Για το gps δοκιμασε το gps test απο το Play store και πες ποσους δορυφορους σου βρισκει. @sterios89 Εγω θα σου προτεινα ενα wipe cache απο recovery και σαν τελευταια λυση ολα τα wipe απο recovery(θα χασεις τα παντα οποτε θελει καλο backup) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) Οεο ?? Καποιος ??? Για τον music φακελο οχι,κι εγω εχω 2 music,2 norification παιδια οταν εχετε θεμα να αναφερετε ποια ρομ εχετε Κ επισης να συμπληρωσω οτι υπαρχουν κ ξεχωριστα ποστ για cm7,cm9,οποτε καλυτερα εκει τα προβληματα για τις συγκεκριμενες ρομ Σορρυ για το διπλο ποστ,αλλα απο το κινητο δν μπορω να το σβησω :( --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής καταργήθηκε από τη 1η Σεπτεμβρίου 2009 μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited May 21, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 .... @sterios89 Εγω θα σου προτεινα ενα wipe cache απο recovery και σαν τελευταια λυση ολα τα wipe απο recovery(θα χασεις τα παντα οποτε θελει καλο backup) Μόλις έκανα wipe cache απο recovery, αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει... όταν λες όλα wipe τι εννοείς; Να κάνω ένα backup και να ξαναπεράσω την rom; Σε ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Εννοω απο recovery(αφου παρεις backup οπως ειπες) δοκιμασε wipe data,wipe cache,wipe dalvik cache.θα σβηστουν τα παντα και το κινητο θα ξανανοιξει οπως οταν πρωτοπερασες τη cm.Θα αργησει λιγο να ανοιξει μετα. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Εννοω απο recovery(αφου παρεις backup οπως ειπες) δοκιμασε wipe data,wipe cache,wipe dalvik cache.θα σβηστουν τα παντα και το κινητο θα ξανανοιξει οπως οταν πρωτοπερασες τη cm.Θα αργησει λιγο να ανοιξει μετα. Οκ, σε ευχαριστώ πολύ.. θα το δοκιμάσω και θα σου πω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 ουφφ... παίδες αρχίζει το δούλεμα μου φαίνεται! χαχα... Πάνω που έλεγα ότι μια χαρά πετάει... έβαλα το MiLocker (αλλάζει lockscreens)... και παρατήρησα το εξής (χωρίς να ξέρω αν οφείλεται αυτό που θα σας πω στην εφαρμογή) Είμαι στην κεντρική Home screen. Μπορώ να "πλοηγηθώ" δεξιά - αριστερά στις οθόνες κανονικά. Κατεβάζω το notification bar και πχ ανοίγω WiFi (είτε GPS, BT, το ίδιο κάνει). Ανεβάζω το notification bar. Είμαι ακόμα στην κεντρική home screen, αλλά πλέον ΔΕΝ μετακινούνται οι οθόνες δεξιά-αριστερά, ούτε "πατιέται" το πλήκτρο των μενού (το τέρμα αριστερά), ούτε το πλήκτρο της εύρεσης... Για να ξεκολλήσει, πρέπει να πατήσω είτε "Home" είτε "Back". Σαν να υπάρχει μια αόρατη εφαρμογή και δεν με αφήνει να "πλοηγηθώ"... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε... Δοκίμασα επανεκκίνηση, Quick Reboot.. τα ίδια. Απεγκατέστησα το MiLocker αλλά τα ίδια. Είμαι root, V20Q. Θα σκάσω!!! Ακόμα δεν το πήρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 (edited) Καλά μην κάνεις έτσι ρε παιδί κάτι θα γίνει. :lol: Μέχρι να μπει κανάς ειδικός και να μας δώσει τα φώτα του, εσύ κάνε μία επαννεκίνηση του τηλεφώνου και πές μας άν συνεχίζει να το κάνει. Μπακαλίστικοι τρόποι αλλά τις περισσότερες φορές στρώνει, βγάλτου και μία την μπαταρία και ξανάνοιξέ το άν δεν στρώσει με απλό reboot. Edited May 21, 2012 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 ουφφ... παίδες αρχίζει το δούλεμα μου φαίνεται! χαχα... Πάνω που έλεγα ότι μια χαρά πετάει... έβαλα το MiLocker (αλλάζει lockscreens)... και παρατήρησα το εξής (χωρίς να ξέρω αν οφείλεται αυτό που θα σας πω στην εφαρμογή) Είμαι στην κεντρική Home screen. Μπορώ να "πλοηγηθώ" δεξιά - αριστερά στις οθόνες κανονικά. Κατεβάζω το notification bar και πχ ανοίγω WiFi (είτε GPS, BT, το ίδιο κάνει). Ανεβάζω το notification bar. Είμαι ακόμα στην κεντρική home screen, αλλά πλέον ΔΕΝ μετακινούνται οι οθόνες δεξιά-αριστερά, ούτε "πατιέται" το πλήκτρο των μενού (το τέρμα αριστερά), ούτε το πλήκτρο της εύρεσης... Για να ξεκολλήσει, πρέπει να πατήσω είτε "Home" είτε "Back". Σαν να υπάρχει μια αόρατη εφαρμογή και δεν με αφήνει να "πλοηγηθώ"... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε... Δοκίμασα επανεκκίνηση, Quick Reboot.. τα ίδια. Απεγκατέστησα το MiLocker αλλά τα ίδια. Είμαι root, V20Q. Θα σκάσω!!! Ακόμα δεν το πήρα!! Δοκιμασε να εγκαταστησεις αλλον launcher να μας πεις αν κανει το ιδιο μπας και περιορισουμε το προβλημα.(πχ go launcher) Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 λοιπόν, με απλή επανεκκίνηση τα ίδια, όπως έγραψα παραπάνω. Έβαλα Go Launcher, τα ίδια. Εκανα επανεκκίνηση, και αφού έδωσα το pin, μου έβγαλε να επιλέξω Go Launcher / LG Homescreen (με το κουτάκι για τικάρισμα κάτω) πατούσα και ΔΕΝ μπορούσα να επιλέξω, σαν να μην αγγιζα την οθόνη (το ίδιο πρόβλημα δηλ, άρα κάτι φορτώνει στο start up??). Πάτησα "Back" και μετά μπόρεσα και επέλεξα Go Launcher. Δοκίμασα αυτό που γράφω στο προηγούμενο ποστ (notif. bar > wifi: on > ανέβασα notif. bar) και πάλι δεν ανταποκρίνεται, εκτός κι αν πατήσω Home ή Back. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 καποια root εφαρμογη μαλλον εχει κανει τη ζημια....!Μαλλον πας για hard reset, full wipe ή στη χειροτερη smartflash... Εχεις βαλει καποια εφαρμογη που να χρειαζοταν root access? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 έβαλα LG Notifications και AdFree... το Viber ήταν από τις τελευταίες εφαρμογές.... αλλά αυτό δεν θέλει root access.. αν χρειαστεί Hard reset / full wipe χάνω τα πάντα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts