MichalisAggelop Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Έχω ένα LG Optimus 2x (P990) που έχει Android 2.3.4 (αρχικά είχε Android 2.2) Αρχικά η αλφαβητική ταξινόμηση των επαφών ήταν ακριβέστατη ΚΑΙ κατά επίθτο και κατά όνομα. Μετά την αναβάθμιση (που έγινε με λογισμικό της εταιρείας), κατά την οπόία ΔΕΝ χάθηκαν τα δεδομένα η ταξινόμηση χάλασε και τα ονόματα παρουσιάζονται όπως τους αρέσει Υπάρχει λύση; Τί μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας :confused::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Καλησπέρα και από εδώ πλέον :) Μια ερώτηση για να μην ψάχνω δέκα ώρες. Υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με παγωτό ή θα πέσει γέλιο τώρα? :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Καλησπέρα και από εδώ πλέον :) Μια ερώτηση για να μην ψάχνω δέκα ώρες. Υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με παγωτό ή θα πέσει γέλιο τώρα? :lol: Ναι πως βεβαίως, κάποια στιγμή στο μέλλον.....:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisisss Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 δεν ξερω αν φταιει η τηλεοραση γιατι το εχω δοκιμασει και σε αλλη μια και εχει το ιδιο θεμα.(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162437 αυτην εχω εγω) παντος αν ειναι θεμα καποιας ρυθμισης θα ημουν υποχρεος γιατι θελω να βλεπω ταινιες και με βολευει να τις εχω στο κινητο. @mariodj μπορεις να δοκιμασεις και αλλες τηλεορασεις για να δουμε αν φταιει η τω η το κινητο και να μας ενημερωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 @mariodj μπορεις να δοκιμασεις και αλλες τηλεορασεις για να δουμε αν φταιει η τω η το κινητο και να μας ενημερωσεις? Δεν νομίζω να ειναι θέμα τηλεφώνου.!!! ειναι θέμα τηλεοράσεις, στην δικιά μου έχω την ''προσαρμογή αυτόματης εικόνας'' και δεν λέω για το 16/9 αλλά το έχει η τηλεόραση που ότι της ρήξεις το ανοίγει σωστά, φυσικά σε HD ανάλυση τα σπάει χωρείς καμία παραμόρφωση εικόνας ούτε ένα pixel δεν τετραγωνίζει..!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Μπορει να μου πει καποιος αν και πως ενεργοποιησε το F-Secure ? Παω να το απενεργοποιησω και μου λεει για διαγραφη ολων των δεδομενων ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Οταν συνδεω με hdmi την τηλεοραση μου τετραγονιζει αρκετα τα βιντεακια..Ενω με το pc δεν εχω τετοιο προβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) Λοιπόν καλημέρα. Έχω ένα θεματάκι , ελπίζω όχι σοβαρό και να λύνεται με κάποια αναβάθμιση. Χθές πήρα το 2χ και του έκανα την πρώτη πλήρη φόρτιση με κλειστό το κινητό. Το απόγευμα κάποια στιγμή το έβαλα για να ξαναφορτίσει , ανοικτό όμως και όταν πήγα να δω κάποια στιγμή άν φόρτισε αυτό είχε κλείσει και δεν ανταποκρινόταν στο power. Μάσησα αρχικά,αλλά ευτυχώς βγάζοντας την μπαταρία ξεκίνησε κανονικά μετά. Το είχε κάποιος στο παρελθόν, ξέρουμε κάτι γι΄ αυτό? Αναβάθμιση δεν έκανα ακόμη , φαντάζομαι με το εργαλείο της LG θα γίνεται μέσω υπολογιστή έτσι? Δίνω και μερικές πληροφορίες για την έκδοση: Android 2.2.2 V10b Ελπίζω με αναβάθμιση σε 2.3 να λύνεται αυτό , γιατί κατά τα άλλα το τηλέφωνο είναι απίστευτα γρήγορο , "ακούει τρελλά" σε όλα τα πατήματα, χάνει λίγο στην οθόνη βέβαια και στην κάμερα σε σχέση με το Arc που είχα, αλλά άς όψεται ο αργός επεξεργαστής του. Και γενικώς με παρόμοιες εφαρμογές ανοικτές, αυτές τραβάνε λιγότερη μνήμη εδώ , κουλό μου φαίνεται.:O Α και κάτι τελευταίο. Με το εργαλείο της LG πήγα να εγκαταστήσω τους οδηγούς και μου ζήτησε να επιλέξω για το USB τον τύπο που ταιριάζει με το δικό μου και μου έβγαλε ένα κατεβατό με κωδικούς. Που στην ευχή θα μάθω ποιος κωδικός είναι για το δικό μου? Edited April 4, 2012 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) Μπορει να μου πει καποιος αν και πως ενεργοποιησε το F-Secure ? Παω να το απενεργοποιησω και μου λεει για διαγραφη ολων των δεδομενων ... Θες root και π.χ. .το Titanium Pro (αγορασμένο) ή απλά το Root Uninstaller (free), και ακολούθως "παγώνεις" την εφαρμογή. Λοιπόν καλημέρα. Έχω ένα θεματάκι , ελπίζω όχι σοβαρό και να λύνεται με κάποια αναβάθμιση. Χθές πήρα το 2χ και του έκανα την πρώτη πλήρη φόρτιση με κλειστό το κινητό. Το απόγευμα κάποια στιγμή το έβαλα για να ξαναφορτίσει , ανοικτό όμως και όταν πήγα να δω κάποια στιγμή άν φόρτισε αυτό είχε κλείσει και δεν ανταποκρινόταν στο power. Μάσησα αρχικά,αλλά ευτυχώς βγάζοντας την μπαταρία ξεκίνησε κανονικά μετά. Το είχε κάποιος στο παρελθόν, ξέρουμε κάτι γι΄ αυτό? Αναβάθμιση δεν έκανα ακόμη , φαντάζομαι με το εργαλείο της LG θα γίνεται μέσω υπολογιστή έτσι? ........ Α και κάτι τελευταίο. Με το εργαλείο της LG πήγα να εγκαταστήσω τους οδηγούς και μου ζήτησε να επιλέξω για το USB τον τύπο που ταιριάζει με το δικό μου και μου έβγαλε ένα κατεβατό με κωδικούς. Που στην ευχή θα μάθω ποιος κωδικός είναι για το δικό μου? Συμβαίνει μερικές φορές να κολλάει και να θέλει βγάλσιμο μπαταρίας. Τίποτα τραγικό, μπορεί να συμβεί για 10 διαφορετικούς λόγους. Το πιο συνηθισμένο είναι μετά από κάποιο update ή υπερθέρμανση της μπαταρίας (που μάλλον συνέβη). Στην αναβάθμιση διαλέγεις το κωδικό του κινητού σου, ο οποίος είναι P990. Κοίτα και λίγο το κουτί ή το manual :p Αναβάθμιση κάνεις είτε ΟΤΑ (όταν σου έρθει) είτε με το LG Update Tool. Edited April 4, 2012 by The Ace Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση μέσω LG Mobile Phone SoftWare Upgrade και μου βγάζει συνέχεια το μήνυμα πως προέκυψε πρόβλημα επικοινωνίας μεταξύ τηλεφώνου και υπολογιστή. Βάζω βγάζω την μπαταρία όπως λέει , αλλά πάλι τα ίδια κάνει. Τι στην ευχή? :mad: Και δεν μπορώ να το ανοίξω κιόλας και να κάνω άλλη φορά την ενημέρωση και θα μείνω χωρίς τηλέφωνο και αύριο φεύγω ταξίδι για δουλειά. HELP Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 αν δεν στην κανει τελικα, λιγες σελιδες πριν υπαρχει οδηγος για να την κανεις manual, βαζοντας την μαμισια. Πανευκολος και γρηγορος, και θα εχεις και τηλεφωνο αυριο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Δεν μου φτάνει που δεν προχωράει η αναβάθμιση, πάω να κατεβάσω από χδα από προηγούμενο λινκ που βρήκα και με πετάει σε σερβερ που θέλει εγγραφή για να κατεβάσεις. Έλεος , καμιά άλλη ιδέα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 αν ψαχνεις το kdz αρχειο, τσεκαρε τα μνμ σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Θες root και π.χ. .το Titanium Pro (αγορασμένο) ή απλά το Root Uninstaller (free), και ακολούθως "παγώνεις" την εφαρμογή. Να το ενεργοποιησω θελω .... οχι παγωμα ... Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Λοιπόοον , με την καθοριστικής σημασίας βοήθεια του φίλου agekalp , ευτυχώς ξεμπλόκαρε το τηλέφωνο και ήρθε στα ίσα του. Χίλια ευχαριστώ πραγματικά :) , τα είχα βρει μπαστούνια. Επίσης , ευχαριστώ και τον vlachaquito για το ενδιαφέρον του και το αρχειάκι που έδωσε. Δεν δούλεψε σε μένα , αλλά λίγη σημασία έχει. Έμεινα άφωνος με την ανταπόκριση που βρήκα στο πρόβλημά μου άμμεσα και τελικά μάλλον καλά έκανα κι επέλεξα το 2x , μιας και υπάρχει όπως διαπίστωσα πολύ δυνατή ομάδα εδώ μέσα. Εύγε... , πραγματικά δεν έχω λόγια :cry: :happy: Το γιατί όμως έγινε κάτι τέτοιο σε μαμά τηλέφωνο 1 ημέρας δεν καταλαβαίνω όμως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 και ουτε προκειτε να καταλαβεις. Στην πορεια θα δεις οτι το κινητο ειναι καταπληκτικο, σε ολα του εκτος απο την υποστηριξη λογισμικου. Εισαι και απο τους τυχερους, μια και το παιρνεις σε μια στιγμη που παει αρκετα καλα σε θεμα ρομ, πιο πριν να δεις δραματα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 καλησπέρα παιδιά !!! Προσπαθώ να κάνω update το κινητό αλλά μάταια... Αυτή την στιγμή το κινητό έχει την stock 2.3.4 V20l . Δεν είναι root. Την πρώτη φορά που το άνοιξα, έγινε κανονικά το update μέσω του υπολογιστή. Τώρα όμως που προσπαθώ να κάνω update αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, ξεκινάει το lg update tool και στην αρχή κάνει κάποια checking, κοντά στο 40% σταματάει και μου λέει contact with lg. Μετά δοκιμάσα και μέσω wifi να βρει update, έψαχνε κάνα 3λεπτο και στο τέλος λέει: Σφάλμα Σύνδεσης. Για δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 καλησπέρα παιδιά !!! Προσπαθώ να κάνω update το κινητό αλλά μάταια... Αυτή την στιγμή το κινητό έχει την stock 2.3.4 V20l . Δεν είναι root. Την πρώτη φορά που το άνοιξα, έγινε κανονικά το update μέσω του υπολογιστή. Τώρα όμως που προσπαθώ να κάνω update αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, ξεκινάει το lg update tool και στην αρχή κάνει κάποια checking, κοντά στο 40% σταματάει και μου λέει contact with lg. Μετά δοκιμάσα και μέσω wifi να βρει update, έψαχνε κάνα 3λεπτο και στο τέλος λέει: Σφάλμα Σύνδεσης. Για δώστε τα φώτα σας ρε παιδιά! Μεσα απο το κινητο σου λεει "σφαλμα συνδεσης"?Στο wifi σου συνδεεται κανονικα?Αν εχεις καμια εφαρμογη που τρωει bandwidth στο PC(πχ utorrent) κλειστη και ξαναδοκιμασε Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefteriskou Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) Ναι μέσα από το κινητό, θα δοκιμάσω να κλείσω utorrent, μιας και τρέχει όλη μέρα και βλέπουμε. Θενκ γιου! Edit: Λειτούργησε από το κινητό μέσω wifi κλείνοντας το utorrent. Γνωρίζουμε γιατί τρώει σκάλωμα το update tool από το pc ??? Edited April 5, 2012 by Lefteriskou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ωραια. Γενικα οταν δεν εχεις αρκετο ελευθερο bandwidth μπορει να χασουν την επικοινωνια τους με τον server και να σου πεταξουν error.Αν δοκιμασεις παλι μπορει να σου λειτουργησει κανονικα και απο το PC Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ναι μέσα από το κινητό, θα δοκιμάσω να κλείσω utorrent, μιας και τρέχει όλη μέρα και βλέπουμε. Θενκ γιου! Edit: Λειτούργησε από το κινητό μέσω wifi κλείνοντας το utorrent. Γνωρίζουμε γιατί τρώει σκάλωμα το update tool από το pc ??? utorrent?? κατσε να σε καρφωσω, πειρατη, ε πειρατη!!!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpapa Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Καλησπερα περασα στο κινητο μου την CM7 και οταν το ανοιξα μου εδειχνε για κανα τεταρτο ενα μπλε android και τωρα εχει κολλησει σε μια μαυρη οθονη.. να υποθεσω δεν ειναι φυσιολογικο ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Καλησπερα περασα στο κινητο μου την CM7 και οταν το ανοιξα μου εδειχνε για κανα τεταρτο ενα μπλε android και τωρα εχει κολλησει σε μια μαυρη οθονη.. να υποθεσω δεν ειναι φυσιολογικο ε? Ξανά πέρνατην....!!!! βήμα-βήμα..!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Μόλις είδα από το Lg tool ότι έχω αναβάθμιση και στο site Που δίνεις του imei λεει την v20e. Εχω την v20d να υποθέσω ότι η e είναι ίδια με την q? Τώρα κάνω επαναφορά του stock launcher ώστε να μην κολησει στο update και μετα θα κανω το Update Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpapa Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) τελικα τα καταφερα ανοιξε.. τωρα ρε παιδια τι εχουμε για αντιστοιχο του play store oταν είμαστε με custom rom? Edited April 5, 2012 by dimpapa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts