Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Ποιό πρόγραμμα πλοήγησης χρησιμοποιείτε περισσότερο με την επίσημη 2.3.4? Είμα ανάμεσα στο Navigon και στο Sygic.. ποιο μου προτίνετε εσείς?

Και το iGO My Way 8.4.3.179971 που εχω ειναι καλο!!

============================================================================================================

Edit:Ωπα μολις εγραψα για το προβλημα στους XDA αρχισαν τα "οργανα"!!Τελικα αποτι φαινεται πρεπει να υπαρχει γενικοτερο προβλημα με τις κλησεις και τα sms στην V20o και οταν το κινητο μπαινει για αρκετες ωρες σε κατασταση stand-by αν κρινω απο τα αναγραφομενα εδω:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1408919&page=9

Edited by sakarkas1
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση αγόρασα σήμερα την συσκευή έκανα την τελευταία αναβάθμιση την επισείσει όλα καλά πάω στις ρύθμισις και πληκτρολόγιο και βάζο αγγλικά και ελληνικά να έχει και κανονικά γράφω μήνυμα όλα καλά άμα όμως κλείσω το κινητό και το ξανά ανοίξω δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο αλλα αγγλικό και γερμανικό τι να κάνω βοήθεια?????

spacer.png

Spyko...προσω ολαταχως φιλε γυρνω στην V20m!!!
Huawei IDEOS X5 Pro--Samsung Galaxy Ace--LG Optimus 2x--Huawei Ascend G750--Samsung Galaxy i9250-- Cubot x6

από το pc πως γίνετε η αναβάθμηση? είναι δύσκολη διαδικασία? τι ακριβώς χρειάζομαι?? Λέω να την κάνω τώρα που κάνω και την πρώτη λειτουργία του κινητού δηλαδή να μην έχω βάλει και κάποιο application

Και να εχεις βαλει καποιες εφαρμογες δεν πείραζει.

Μπες στο site της lg και θα δεις. Απλα πραγματα.

Κατεβαζεις τους drivers και το lg update tool και "καθαρισες".

παιδιά δεν γνωρίζει κανεις για το πρόβλημα που έχω???

και κάτι ακόμα έχω μια εφαρμογή κατεβάσει στο pc πως την περνάω στο κινητό να την κάνω εγκατάσταση??

έχω το pc suite

spacer.png

• Administrators
και κάτι ακόμα έχω μια εφαρμογή κατεβάσει στο pc πως την περνάω στο κινητό να την κάνω εγκατάσταση??

Ρυθμίσεις / Εφαρμογές / Ανάπτυξη / Εντοπισμός σφαλμάτων USB.

To ενεργοποιείς και μετά θα βλέπεις τη συσκευή από το PC σαν USB stick.

Modpic.gif

παιδιά καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση αγόρασα σήμερα την συσκευή έκανα την τελευταία αναβάθμιση την επισείσει όλα καλά πάω στις ρύθμισις και πληκτρολόγιο και βάζο αγγλικά και ελληνικά να έχει και κανονικά γράφω μήνυμα όλα καλά άμα όμως κλείσω το κινητό και το ξανά ανοίξω δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο αλλα αγγλικό και γερμανικό τι να κάνω βοήθεια?????
Αυτό συμβαίνει γιατί έχεις την Γερμανική έκδοση του Optimus 2X που έχει την Γερμανική rom μέσα. Μπορείς να κατεβάσεις και να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο πληκτρολόγιο από το market (πχ Go keyboard) και θα σου λυθεί το πρόβλημα, εναλλακτικά μπορείς να flashaρεις την Ελληνική rom στο κινητό σου αλλα είναι μεγαλύτερη η διαδικασία

Σας ευχαριστώ υπάρχει κάποιος οδηγός που να εξηγεί πως γίνετε και για το που θα βρω τα αρχεία που θα χρειαστώ για την ελληνική επίσημη???

spacer.png

• Administrators
Σας ευχαριστώ υπάρχει κάποιος οδηγός που να εξηγεί πως γίνετε και για το που θα βρω τα αρχεία που θα χρειαστώ για την ελληνική επίσημη???

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313378

Modpic.gif

Περίεργο. Μάλλον κάποια πατάτα της lg η της gameloft. Όπως σου είπα σε cyanogen mod φαίνονται κανονικά. Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή μάρκετ

Απο το Pc πηγα να το αγορασω και μου το λεγε αυτο . Απο το κινητο δεν παιζει γιατι δεν εχω αυτες τις μερες wifi .

Αυτο που λες που το κανω (αν και μαλλον δεν οφειλεται σε αυτο ) ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Ρυθμίσεις / Εφαρμογές / Ανάπτυξη / Εντοπισμός σφαλμάτων USB.

To ενεργοποιείς και μετά θα βλέπεις τη συσκευή από το PC σαν USB stick.

το έκανα αυτό αλλα συνεχίζω να μην βλέπω το εικονίδιο στον υπολογιστή μου γιατί??

spacer.png

• Administrators
το έκανα αυτό αλλα συνεχίζω να μην βλέπω το εικονίδιο στον υπολογιστή μου γιατί??

Τότε πρόκειται για θέμα του υπολογιστή σου.

Modpic.gif

Εχεις εγκαταστήσει τους drivers;Θα τους βρεις στο site της lg.

Καλημερα..αυτο μου απαντησε καποιος στους XDA για το θεμα με τις κλησεις και τα sms στην V20o που δεν τις δεχεται το κινητο μετα απο αρκετες ωρες stand-by:

===========================================================================================

"Have you flashed baseband too? Maybe that could be the problem. You should try v20m baseband and v20o RIL..."

===========================================================================================

Αυτο τωρα δεν μπορω να το καταλαβω!! Δηλαδη ενω ειχα την V20m επρεπε να φλασαρω την V20m baseband και στην συνεχεια την V20o RIL και ολα ενταξει?

καλημερα σε ολους. Ρε παιδια παω να βγαλω φωτο και μου λεει οτι θα αποθηκευσει στην εσωτερικη καρτα γιατι δε βρεθηκε εξωτερικη ενω εχει. Μπαινω με astrofile και τη βλεπω την εξωτερικη καρτα αλλα δε μπορω να μετακηνισω τιποτα εκει, κανω restart και μετα τη βλεπει... ????? συμβενει και σε κανεναν αλλο αυτο?> 2.3.4 stock εχω πανω.

Παλι μου το ξαναεκανε σημερα. λετε να ειναι software? Τη καρτΑ αυτη την ειχα και στο προηγουμενο τηλεφωνο ενα Samsung galaxy i7500 και δε μου εκανε τετοια σχεδια... Τεσπα αν εχει κανεις καμια ιδεα ειμαι ολος αυτια.

καλημερα παιδες

Συνήθως αυτά τα πρόβλημα είναι φύσης baseband. Τι baseband είχες; Αν είχες 20m έπρεπε να είχες και 20 m ril.

Τωρα...δεν ειμαι και τοσο ειδημων!!Ειχα την V20m και εβαλα την V20o.Δηλαδη τι θα επρεπε κανονικα να κανω?Τωρα που εχω γυρισει σε v20m αν θελω να παω σε v20o ποια γραμμη θα πρεπει να ακολουθησω?Εχω ενα κακο, "Τα ευκολα τα κανω δυσκολα"!!

Συνήθως αυτά τα πρόβλημα είναι φύσης baseband. Τι baseband είχες; Αν είχες 20m έπρεπε να είχες και 20 m ril.

Εγώ πήγα στην 20Μ με το επίσημο update της LG από 10D. H RIL που έχω στην 20Μ είναι η 20L Italia. Όταν έβαλα την 20Ο η RIL ήταν 20Ο EUR. Τι εννοεί? Να φλασάρουμε πρώτα την 20Μ με smartflash? Αλλά αν δεν κάνω λάθος η baseband είναι ίδια στην 10D στην 20L και στην 20Μ. είναι 1035,21_20110725

Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA

Εγώ πήγα στην 20Μ με το επίσημο update της LG από 10D. H RIL που έχω στην 20Μ είναι η 20L Italia. Όταν έβαλα την 20Ο η RIL ήταν 20Ο EUR. Τι εννοεί? Να φλασάρουμε πρώτα την 20Μ με smartflash? Αλλά αν δεν κάνω λάθος η baseband είναι ίδια στην 10D στην 20L και στην 20Μ. είναι 1035,21_20110725

Εγω τωρα που το βλεπω εχω, 2.3.4-V20m και 1035,21_20110725.Το κακο ειναι οτι δεν θυμαμαι τι ειχα με την V20o?

Τωρα να σου πω την αληθεια,φοβαμαι τα πειραματα και αν δεν ειμαι σιγουρος πως και τι θα βαλω!!!!

παιδιά δεν γνωρίζει κανεις για το πρόβλημα που έχω???

έχω το pc suite

Κανε ενα search στο συγκεκριμενο θεμα εχουν δωσει λυση αλλα δεν την θυμαμαι..

Τελικά δεν θα βάλω ελληνική ROM γιατί κατέβασα ένα Πληκτρολόγιο και είμαι κομπλέ έχω κανονικά ελληνικά και το κρατάει.Έχω ένα θεματάκι τώρα με το GPS στην status bar το εικονίδιο δεν το κλείνω ποτε το έχω πάντα ανοιχτό έβαλα το forsquare και μπαίνω με wifi αναβοσβήνει ένα στρογγυλό πάνω στο status bar και stigma δεν βρίσκει και το έχω έξω 15 λεπτά

spacer.png

Και αλλη απαντηση απο τους XDA:

==============================================================================================

"Ril comes with the 20o by default. My baseband is 1035.2110725. I guess its from the stock 20m I put on there a couple of weeks ago.

I rooted it, flashed this one but do have the "unavailable" problems."

===============================================================================================

Να πω τι καταλαβαινω εγω? Αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο Φιλος?Το Προβλημα...Προβλημα!Ας πανε να το διορθωσουν πρωτα και μετα βλεπουμε!!

Εγω τωρα που το βλεπω εχω, 2.3.4-V20m και 1035,21_20110725.Το κακο ειναι οτι δεν θυμαμαι τι ειχα με την V20o?

Τωρα να σου πω την αληθεια,φοβαμαι τα πειραματα και αν δεν ειμαι σιγουρος πως και τι θα βαλω!!!!

και εγώ που έχω V20L έχω επίσης 1035,21_20110725, άρα μπορεί να ειναι το ίδιο και στην V20o..!για την έκδοση kernel τι ξέρουμε?

http://s14.directupload.net/images/120106/5eq4n4zd.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Και αλλη απαντηση απο τους XDA:

==============================================================================================

"Ril comes with the 20o by default. My baseband is 1035.2110725. I guess its from the stock 20m I put on there a couple of weeks ago.

I rooted it, flashed this one but do have the "unavailable" problems."

===============================================================================================

Να πω τι καταλαβαινω εγω? Αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο Φιλος?Το Προβλημα...Προβλημα!Ας πανε να το διορθωσουν πρωτα και μετα βλεπουμε!!

Εγώ έκανα την παρακάτω ερώτηση σε άλλο thread του XDA (για να αρχίσω να μαζεύω το όριο των 10 posts):

==========================================

Is there a newer basaband than 1035.21_20110725? This version is the same in all latest stock ROMS (V10D, V20L, V20M). Flashing the V20M (with smartflash) will have a different baseband although it will say 1035.21_20110725? I installed the leaked V20o but I have problems with signal loss after some hours in stand-by.

Και πήρα την παρακάτω απάντηση:

=================================================

It's one of numerous LG inconsistencies... Different BB with same number.

====================================================

Και απάντησα:

I did try different RIL when I had the V20o. I changed the RIL V20o Europe to V20L Italia which I had with V20M update which I did through LG official update. Do you think flashing V20M with smartflash and then installing the V20o will fix the problem?

Περιμένω απάντηση.

Αν το All-In-One Toolkit σε βοήθησε, υποστήριξε το στο XDA

Kαλησπερα παιδιά νέος κάτοχος και εγώ του lg ήθελα να ρωτήσω τι sd κάρτα και ποια class είναι η καλύτερη . Επίσης έχω απορία για την εγγύηση . Το τηλ. Είναι αγορασμένο απο ελληνικό διαδικτυακό κατάστημα αλλά πρέπει να είναι παρά εισαγωγή απο Γερμανία επειδή το εγχειρίδιο είναι στα Γερμανικά . Θα έχω πρόβλημα με την lg Ελλάδας ;

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)