Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

@mariodj Και το δικό σου Ολλανδικό είναι;

Δεν ξέρω από Κωτσοβολο το είχα πάρει σαν συσκευή..! πως μπορώ να δω από που ειναι???

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Δεν ξέρω από Κωτσοβολο το είχα πάρει σαν συσκευή..! πως μπορώ να δω από που ειναι???

Πάνω στο κουτί έχει τα τρία γράμματα της χώρας που αντιστοιχούν, πχ, NLD για Ολλανδία (Netherlands).

Modpic.gif

Εχω περιπου 500 επαφες τις οποιες συγχρονιζω μεσω google χωρις κανενα απολυτως προβλημα. Aπο την στιγμη που εγκατεστησα το lg pc suite συγχρονιστηκαν και με αυτο οι και πλεον χωρις να γνωριζω γιατι εμφανιζονται 1000 επαφες γιατι απλα εμφανιζεται η καθεμια διπλη. Τι κανω για να το διορθωσω και γιατι εγινε αυτο?

ξερει κανεις να με ενημερωσει εαν μπορω με το που προσθετω εναν αριθμο σε μια επαφη στο τηλ η στο google πως μπορω να κανω αμεσως συνγχρονισμο?

Πάνω στο κουτί έχει τα τρία γράμματα της χώρας που αντιστοιχούν, πχ, NLD για Ολλανδία (Netherlands).

Που? σε ποια μεριά ?

http://s14.directupload.net/images/111211/ddkeqx8k.jpg

Edited by mariodj

Που? σε ποια μεριά ?

Τα αρχικά VDX είναι της χώρας. Εμένα που είναι Ελληνικό γράφει GRC. Τώρα σε ποιές χώρες απευθύνεται το VDX... Ο θεός και η ψυχή του!

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Που? σε ποια μεριά ?

Έβγαλα το αυτοκολλητακι από πάνω :ninja:και...... από κάτω....:wacko:!!! καταλαβαίνετε τι αλχημείες γίνονται με της συσκευές..!!!

http://s7.directupload.net/images/111211/ri6b7f3j.jpg

Έβγαλα το αυτοκολλητακι από πάνω :ninja:και...... από κάτω....:wacko:!!! καταλαβαίνετε τι αλχημείες γίνονται με της συσκευές..!!!

wtf!! Παραεισηγμένο? Έχει και δαφορετικό Barcode...

Μετά απο ένα 24ωρο με CM7, έχω και θετικά και αρνητικά.

Στα θετικά:

Το τηλέφωνο πετάει. Είναι πολύ πιο άμεσο, δεν έχει πρόβλημα με τη διαχείριση της μνήμης, είναι πάντα έτοιμο να κάνει αυτό που θέλω. Πχ η διαφορά στην ταχύτητα της φωτογραφικής μηχανής είναι εντυπωσιακή. Πάντα μιλάω για τη δική μου συσκευή και τις προσωπικές μου εμπειρίες με stock και stock based ROMs.

Στα αρνητικά:

-Το BSΟD που μου παρουσιάστηκε σε ολονύχτια φόρτιση. Είχα ακούσει το πρόβλημα και ήθελα να το τεστάρω.

-Σχετικά αυξημένη κατανάλωση. Αν και για να έχω ολοκληρωμένη άποψη πρέπει να περάσουν μερικές μέρες.

Αν δεν μου παρουσιάσει BSΟD κατά τη χρήση, πιστεύω ότι θα μείνω εδώ μέχρι να βγεί η λειτουργική ICS (πχ CM9). Να σημειώσω ότι μου είχε κάνει και δύο BSOD και σε GR5 πριν λίγες μέρες, σε φόρτιση και μετά από τηλεφώνημα.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ξέρει κανένας αν μπορώ να περάσω εφαρμογές σε εξωτερική κάρτα και όχι στην sdcard που εέχει ενσωματωμένη το κινητο;

• Administrators
Ξέρει κανένας αν μπορώ να περάσω εφαρμογές σε εξωτερική κάρτα και όχι στην sdcard που εέχει ενσωματωμένη το κινητο;

Δεν μπορείς.

Modpic.gif

Φιλε μου? Αυτο λεγεται "Απατη". Μην το αφησεις ετσι. Κυνηγα τους.

Δεν μπορείς.

Υπάρχει μια εφαρμογή app2SD που το κάνει αυτό, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει.

Αλέξανδρος,

• Administrators

Δεν είναι υποχρεωτικά απάτη, μπορεί απλά οι συσκευές να γίνονται επίσημα redirected και να βάζουν και το κατάλληλο ταμπελάκι.

Υπάρχει μια εφαρμογή app2SD που το κάνει αυτό, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει.

Το app2sd βλέπει σαν κάρτα μνήμης την εσωτερική usb storage, όχι την κάρτα μνήμης.

Modpic.gif

Γιατί απάτη? ζήτησα Ελληνικό η Ιταλικό και μου έδωσε κάτι άλλο? που να ήξερα των Μάιο που το πήρα να ζήταγα Ελληνικών προδιαγραφών, ζήτησα το lgp990 σε μαύρο και μου το έδωσε..! Τώρα αν πήγε σε άλλη χώρα και μετά ήρθε εδώ, δεν λέει τίποτα, αν αντί για χωρά κατασκευής KOREA έλεγε MALESIA τότε να το κυνηγήσεις και κάτι μπορεί να κέρδιζες.

Και τι διαφορά έχει το Ελληνικό απο το Ολλανδικό που τελικά ειναι το δικό μου?? ξέρει κανείς???

• Administrators
Και τι διαφορά έχει το Ελληνικό απο το Ολλανδικό που τελικά ειναι το δικό μου?? ξέρει κανείς???

Πρακτικά καμία, ωστόσο αν δεν απατώμαι στο δικό σου δεν συμπεριλαμβάνεται το HDMI καλώδιο ενώ στο ελληνικό ναι.

Modpic.gif

Ενδεχομένως καμία. Απλά προοριζόταν για άλλη αγορά... Τώρα αν η LG Ελλάς το καλύπτει σε πιθανή βλάβη αυτό είναι ένα άλλο θέμα...

Πρακτικά καμία, ωστόσο αν δεν απατώμαι στο δικό σου δεν συμπεριλαμβάνεται το HDMI καλώδιο ενώ στο ελληνικό ναι.

Φίλε athanaso77 εκεί ειναι το κούφο.... έχει και Ελληνικό βιβλιαράκι και καλώδιο HDMI και κανονικά με την μεμβράνη σφραγισμένο το κουτί..!!;)

γιαυτό ψάχνω την διαφορά.!

Ρε παιδιά η απόκριση στο UI όταν κάνεις upload η download απλά δεν παλέυεται!! Για να πας από τη μια homescreen στην άλλη πρέπει να έχεις το θεό μπάρμπα!! Το παρατηρώ πολύ έντονα όταν μεταφέρω αρχεία από και προς το κινητό με το SwiFTP. Το παρατηρώ επίσης (σε λιγότερο βαθμό) και τη στιγμή που κατεβάζω κάποια εφαρμογή από το market. Η δική σας πείρα ποιά είναι;

Μετά απο ένα 24ωρο με CM7

Στα αρνητικά:

-Το BSΟD που μου παρουσιάστηκε σε ολονύχτια φόρτιση. Είχα ακούσει το πρόβλημα και ήθελα να το τεστάρω.

-Σχετικά αυξημένη κατανάλωση. Αν και για να έχω ολοκληρωμένη άποψη πρέπει να περάσουν μερικές μέρες.

Αν δεν μου παρουσιάσει BSΟD κατά τη χρήση, πιστεύω ότι θα μείνω εδώ μέχρι να βγεί η λειτουργική ICS (πχ CM9). Να σημειώσω ότι μου είχε κάνει και δύο BSOD και σε GR5 πριν λίγες μέρες, σε φόρτιση και μετά από τηλεφώνημα.

Τωρα τι ειναι BSOD ?

Y.Γ Καποιος να με πει για τις μεμβρανες Zagg που ρωτησα πριν ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Τωρα τι ειναι BSOD ?

Black screen of death. Το κινητό μένει σε μαύρη οθόνη σαν να είναι σβηστό αλλά δεν ανταποκρίνεται σε καμία ενέργεια, ούτε ανοίγει. Θέλει βγάλσιμο η μπαταρία.

Zagg, από την εμπειρία μιας που είχα παλιά (στο Ν97) είναι λίγο σπογγώδης σε αίσθηση. Σίγουρα είναι πολύ καλή σε προστασία.

Με το gorilla glass βέβαια θέλεις κάτι πολύ σκληρό για να την χαράξεις την οθόνη του 2Χ. Αρκετά δύσκολο. Το έχω μονο με flip θήκη που καλύπτει και την οθόνη όταν είναι στη τσέπη/τσαντάκι.

Αλέξανδρος,

Βασικα τις Zagg πιο πολυ για πισω με νοιαζει αν προστατευει απο γρατσουνιες κλπ στην επαφη του κινητου με διαφορες επιφανειες .

Πιο νομιζεις / νομιζετε ειναι το καλυτερο screen protector που να μην αυξανει την αντισταση στην αφη ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Παιδια εχω ξενερωσει αγρια με το κινητο...Το φορτιζω 2 φορες τη μερα??Τι μπορω να κανω??Κλεινω wifi-gps-3g και τα λοιπα αλλα τιποτα..Εχει κανενας καμια προταση??Με βλεπω να το δίνω..

• Administrators
Τωρα τι ειναι BSOD ?

Black Screen Of Death

Προστατεύουν τη συσκευή επαρκώς αλλά προσωπικά δεν μου αρέσει αυτή η "σαγρέ" αίσθηση που δίνει κατά την επαφή.

Modpic.gif

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)