Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

καλησπερα παιδια.....ειμαι και νεος στο forum.....πριν απο λιγο πηρα το κινητο 249Ε:wink:στο PLAISIO με δωρο blue ray LG!!!!!

249 ???????? ΠΟΥ σε ποια πολη να τρεξω ....

Στο ιντερνετ δεν το χει καν

Edited by kprse

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

249 ???????? ΠΟΥ σε ποια πολη να τρεξω ....

Στο ιντερνετ δεν το χει καν

και γω στην τυχη το βρηκα!!!!!!εχει πολυ καλες προσφορες και σε αλλες συσκευες!!!!

καλησπερα παιδια.....ειμαι και νεος στο forum.....πριν απο λιγο πηρα το κινητο 249Ε:wink:στο PLAISIO με δωρο blue ray LG!!!!!

Σε ποιο plaisio;

με συνδεση ε;

όχι παιδιά χωρίς σύνδεση 249 πήρα και εγώ ένα δεύτερο για δώρο. (κατάστημα Αργυρούπολης)
φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr

Τεραστια ευκαιρια ... τυχεροι ειστε ... και δωρο και bluray αρα σαν να το πηρες 150 ... ζηλευω :D

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Έκανες νέα σύνδεση και σου έδωσαν το Blu Ray? Γιατί το πήρα και εγώ εχθές αλλά ούτε χάρτες ndrive ούτε BD μου έδωσαν...

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Έκανες νέα σύνδεση και σου έδωσαν το Blu Ray? Γιατί το πήρα και εγώ εχθές αλλά ούτε χάρτες ndrive ούτε BD μου έδωσαν...

πηρα την συσκευη χωρις συνδεση.....παω στο καταστημα το βλεπω...πιανω εναν πολιτη και του λεω αν ισχυει η τιμη που βλεπω και μου λεει ναι (παραλιγο να βαλω τα κλαματα):p!!!!!δεν εχει χαρτες NDRIVE!!!!!!παντως αν ενδιαφερεστε εχει το NOKIA N8 στα 249Ε και το Ε7 στα 300Ε

πηρα την συσκευη χωρις συνδεση.....παω στο καταστημα το βλεπω...πιανω εναν πολιτη και του λεω αν ισχυει η τιμη που βλεπω και μου λεει ναι (παραλιγο να βαλω τα κλαματα):p!!!!!δεν εχει χαρτες NDRIVE!!!!!!παντως αν ενδιαφερεστε εχει το NOKIA N8 στα 249Ε και το Ε7 στα 300Ε

παντως στο site εχουν εξαφανιστει και οι τρεις συσκευες!!!!!

Καλημέρα κι από άλλο ένα νέο μέλος παιδιά. :)

πηρα την συσκευη χωρις συνδεση.....παω στο καταστημα το βλεπω...πιανω εναν πολιτη και του λεω αν ισχυει η τιμη που βλεπω και μου λεει ναι (παραλιγο να βαλω τα κλαματα):p!!!!!δεν εχει χαρτες NDRIVE!!!!!!

Φίλε μου κι εγώ μια από τα ίδια! Αγόρασα το κινητό πριν από ένα μήνα από το Πλαίσιο Θεσσαλονίκης και ενώ είχα υπόψιν μου ότι το έχει 500 ευρώ (και 400 από ίντερνετ), μου λέει ο πωλητής 300 και δώρο το Blu-ray!! Έχω μείνει άφωνη και μου λέει, "Τι σου φαίνονται πολλά;". Του λέω την τιμή που είχαν στο site και λέει πως είναι λάθος. Του είπα επίσης πως γνώριζα ότι η προσφορά αυτή ίσχυε μόνο αν κάνεις και σύνδεση και μου λέει μπορείς και χωρίς τη σύνδεση. Και φυσικά τα πήρα και απ' ότι είδα το συγκεκριμένο Blu-ray κοστίζει γύρω στο 150άρι.

Η τιμή μου φάνηκε πραγματικά απίστευτη γιατί είχα περάσει από Κοτσόβολο και από Multirama προηγουμένως και ο πρώτος το είχε 470 και το δεύτερο 450 το εκθεσιακό. Και μιλάμε για 3 καταστήματα που είναι 10 λεπτά με τα πόδια το ένα από το άλλο.

Καλημέρα κι από άλλο ένα νέο μέλος παιδιά. :)

Φίλε μου κι εγώ μια από τα ίδια! Αγόρασα το κινητό πριν από ένα μήνα από το Πλαίσιο Θεσσαλονίκης και ενώ είχα υπόψιν μου ότι το έχει 500 ευρώ (και 400 από ίντερνετ), μου λέει ο πωλητής 300 και δώρο το Blu-ray!! Έχω μείνει άφωνη και μου λέει, "Τι σου φαίνονται πολλά;". Του λέω την τιμή που είχαν στο site και λέει πως είναι λάθος. Του είπα επίσης πως γνώριζα ότι η προσφορά αυτή ίσχυε μόνο αν κάνεις και σύνδεση και μου λέει μπορείς και χωρίς τη σύνδεση. Και φυσικά τα πήρα και απ' ότι είδα το συγκεκριμένο Blu-ray κοστίζει γύρω στο 150άρι.

Η τιμή μου φάνηκε πραγματικά απίστευτη γιατί είχα περάσει από Κοτσόβολο και από Multirama προηγουμένως και ο πρώτος το είχε 470 και το δεύτερο 450 το εκθεσιακό. Και μιλάμε για 3 καταστήματα που είναι 10 λεπτά με τα πόδια το ένα από το άλλο.

πωωωωωωωωωω πως την πατησαμε ετσι μεχρι πριν 20 μερες που το πηρα (342 απο το μιντια μαρκτ) περνουσα συνεχεια απο πλαισιο στο συνταγμα και το ειχαν 399...

αν ισχυουν ακομα οι τιμες ειναι πολυ καλες ειδικα το Ν8 για καποιον που δεν ενδιαφερεται για αντροιντ

πραγματικα το καταστημα κανει καλες προσφορες!!!!εγω εδω και δυο μηνες εψαχνα για συσκευη σε καλη τιμη......(αλλα αυτο δεν το περιμενα)!!!!καλα και το blue ray φυσαει:up:

πραγματικα το καταστημα κανει καλες προσφορες!!!!εγω εδω και δυο μηνες εψαχνα για συσκευη σε καλη τιμη......(αλλα αυτο δεν το περιμενα)!!!!καλα και το blue ray φυσαει:up:

καλα ναι κορυφη γιατι το κινητο απλα τα σπαει ειναι ελαχιστα χειροτερα γενικα απο το galaxy αλλα πολυ καλυτερο στα games. ναι κραταγε και λιγο παραπανω η μπαταρια. αλλα τι λεω σ αυτη την τιμη ολα αυτα ειναι φιλολογικες συζητησεις.

καλα ναι κορυφη γιατι το κινητο απλα τα σπαει ειναι ελαχιστα χειροτερα γενικα απο το galaxy αλλα πολυ καλυτερο στα games. ναι κραταγε και λιγο παραπανω η μπαταρια. αλλα τι λεω σ αυτη την τιμη ολα αυτα ειναι φιλολογικες συζητησεις.

ειχα το desire z.....δεν νομιζω να ειναι χειρετερη η μπαταρια του....λογικα ηδια αποδοση!!!!θα δουμε!!!

Θα πάω τη Δευτέρα στο Πλαίσιο να τους την πω. Η Πωλήτρια μου είπε ότι το BD το δίνουν μόνο σε νέους συνδρομητές με ανανέωση...

Τα νεύρα μου!!:mad:

Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM

Θα πάω τη Δευτέρα στο Πλαίσιο να τους την πω. Η Πωλήτρια μου είπε ότι το BD το δίνουν μόνο σε νέους συνδρομητές με ανανέωση...

Τα νεύρα μου!!:mad:

πηγαινε με την αποδειξη αγορας...ισως κατι να γινει!!!!

μία ερώτηση για όσους πήραν το κινητό στα 249. Που είδατε την προσφορά για Blue Ray μαζί με το κινητό;

Όπως έγραψα και πιο πάνω πήρα χθες μία συσκευή στα 249 (lg) αλλά δεν είδα τπτ για προσφορά με blue Ray οπότε και δεν ζήτησα κάτι.

φόρουμ περιποίησης αυτοκινήτου --> cardetailing.gr

μία ερώτηση για όσους πήραν το κινητό στα 249. Που είδατε την προσφορά για Blue Ray μαζί με το κινητό;

Όπως έγραψα και πιο πάνω πήρα χθες μία συσκευή στα 249 (lg) αλλά δεν είδα τπτ για προσφορά με blue Ray οπότε και δεν ζήτησα κάτι.

Η προσφορά υπήρχε στην ιστοσελίδα του Πλαισίου και ήταν 299 ευρώ με δώρο το Blu-Ray και αν θυμάμαι καλά απαιτούσε να κάνεις σύνδεση 1 χρόνου στη Vodafone. Μέχρι πριν μια βδομάδα είχα τσεκάρει την σελίδα και υπήρχε ακόμα, σήμερα όμως εξαφανίστηκε.

ο πολιτης μου ειπε για την προσφορα....μαλιστα καταλαθως μου την χρεωσε!!!!!!παντως το συγκεκριμενο εχει 95Ε

Άραγε να έχει αρκετά διαθέσιμα ή θα πάμε τσάμπα ? Το Blu-ray ποιό είναι ?

ΥΓ: Χειρότερο από το Galaxy μιλάτε για το SGS 2 ?

Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock

Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)