Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα!Προσφατα αγορασα το κινητο και εβαλα την v20l την επισημη και μαλλον εχω προβλημα με το gps.To εχει παρατηρησει κανενας αλλος η ειναι προβλημα μονο της συσκευης μου?

Δεν κλειδωνει με τιποτα.Προσπαθει κανα λεπτο περιπου και μετα εξαφανιζεται το σηματακι του gps.

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πριν βάλεις την ν20l δεν είχες πρόβλημα;

Δεν ξερω πριν.Με το που το αγορασα το αναβαθμησα

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

Δε κλειδωνει με τιποτα ή κλειδωνει για λιγο και μετα χανει το σημα και δε ξανασυνδεεται?Το 2 ειναι γνωστο προβλημα της 2.3.Μοναδικο workaround ειναι με ενεργοποιημενο το gps να κλεισεις και να ξανανοιξεις τη συσκευη.Υποτιθεται πως μετα δουλευει σωστα.

Οποτε η κανεις επανεκκινηση με ανοιχτο το gps οποτε θες να το χρησιμοποιησεις ή το εχεις μονιμα ανοιχτο.Οπως λενε τα παιδια δε καταναλωνει μπαταρια αν δε το χρησιμοποιεις.(α ρε LG με τις αναβαθμισεις σου).

Ποιο πανω γραφω "υποτιθεται" γιατι δεν το εχω κανει ποτε και ετσι δε εχω προσωπικη αποψη....

Δοκιμασε το και πες μας

Υ.Γ:Αυτο που εγραψε ο Techguru στην προηγουμενη σελιδα εκμεταλλευτειτε το...!Το δοκιμασα το πρωι και ειναι αρκετα καλο και 50gb ειναι μπολικα.Μονο μεγαλο αρνητικο ειναι πως εχει περιορισμο μεγεθους αρχειου 100mb για τους free users...

box

Edited by agekalp

Απ' οτι ειδα και αλλοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα και ησυχασα λιγο γιατι εστω δεν ειναι προβλημα hardware.

Εμενα δεν κλειδωνει καν. Απλα παλευει κανα λεπτο και πιο λιγο και μετα εξαφανιζεται.

Απλα απορω τοσο χοντρο bug πως γινεται να τους ξεφυγε;

Δε κλειδωνει με τιποτα ή κλειδωνει για λιγο και μετα χανει το σημα και δε ξανασυνδεεται?Το 2 ειναι γνωστο προβλημα της 2.3.Μοναδικο workaround ειναι με ενεργοποιημενο το gps να κλεισεις και να ξανανοιξεις τη συσκευη.Υποτιθεται πως μετα δουλευει σωστα.

Οποτε η κανεις επανεκκινηση με ανοιχτο το gps οποτε θες να το χρησιμοποιησεις ή το εχεις μονιμα ανοιχτο.Οπως λενε τα παιδια δε καταναλωνει μπαταρια αν δε το χρησιμοποιεις.(α ρε LG με τις αναβαθμισεις σου).

Ποιο πανω γραφω "υποτιθεται" γιατι δεν το εχω κανει ποτε και ετσι δε εχω προσωπικη αποψη....

Δοκιμασε το και πες μας

Υ.Γ:Αυτο που εγραψε ο Techguru στην προηγουμενη σελιδα εκμεταλλευτειτε το...!Το δοκιμασα το πρωι και ειναι αρκετα καλο και 50gb ειναι μπολικα.Μονο μεγαλο αρνητικο ειναι πως εχει περιορισμο μεγεθους αρχειου 100mb για τους free users...

box

Τελικα επιασε η πατεντα με το restart. Επισης εκλεισα το gps και το ξανανοιξα (χωρις restart) και δουλεψε παλι.

Παρα πολυ καλα νεα για μας!!!!

Η nvidia αποφασισε να βοηθησει του developers και να δωσει drivers και binaries.

To σημαντικο ειναι πως η ειδηση ηρθε απο τον ιδιο τον RC(ο developer της CM) και αφορα απαντητικo email της nvidia.Μακαρι να κρατησει το λογο της η nvidia και να βοηθησει σχετικα γρηγορα...

Επεσε και το τελευταίο καστρο.Χαιρομαι γιατί τωρα υπαρχει πιθανότητα και να δουμε το κινητο μας με android 4 και smooth μενου και browser(με hd flash videos) αλλα gs2...Αν γινει κατι τετοιο ενα donate στο πρωτο dev που θα το κανει θα το κανω και εγω.

Ειδες τελικα το feedback τι σου κανει...

Τελικα επιασε η πατεντα με το restart. Επισης εκλεισα το gps και το ξανανοιξα (χωρις restart) και δουλεψε παλι.

Αν και χρησιμοποιώ το dropbox, τσίμπησα τα 50GB του box.net just in case.

Το έκανα απλά: Market Enabler, έκανα fake provider verizon (us), μετά κατέβασα το app του box, register και voila 50GB.

Αν και χρησιμοποιώ το dropbox, τσίμπησα τα 50GB του box.net just in case.

Το έκανα απλά: Market Enabler, έκανα fake provider verizon (us), μετά κατέβασα το app του box, register και voila 50GB.

Δεν χρειάζεται να "πάς" Αμερική. Ισχύει για όλα τα LG όπου και να βρίσκονται!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Δεν χρειάζεται να "πάς" Αμερική. Ισχύει για όλα τα LG όπου και να βρίσκονται!

δεν έβρισκα το app του box στο market γι αυτό!

50GB free online (στο σύννεφο) αποθήκευση για τους κατόχους smartphones Lg και xperia προσφέρει η box.com για πάντα σε όσους κατεβάσουν την εφαρμογή από το market στο κινητό μέχρι τις 31 Μαρτίου 2012.

Μόλις το δοκίμασα και έπιασε. Έκανα έναν λογαριασμό στην παραπάνω εταιρεία (τον free των 5GB), κατέβασα την εφαρμογή στο κινητό, έκανα login και αμέσως μου ήρθε το δωρεάν upgrade των 50GB. Ούτε enabler, ούτε τίποτα. Μου δούλεψε κανονικά χωρίς κόλπα.

Το app του box εδώ

Υ.Γ. Μπορεί η LG τόσο καιρό να μας στεναχωρούσε με την καθυστέρηση της αναβάθμισης, αλλά βλέπω ότι τον τελευταίο καιρό κάνει το παν για να μας ξανακερδίσει. Βλέπε Android 4, ανακοίνωση για δημοσίευση του κώδικα σε συνεργασία με την nvidia του tegra2, συμφωνία την παραπάνω εταιρεία κτλ. Ελπίζω να συνεχίσει να μας εκπλήσσει ευχάριστα!!!

Edited by miliospap

παιδια καλησπερα! Μολις αγορασα κ εγω το τηλ απο ενα ιντερνετικο μαγαζι κ εχω καποιες ερωτησεις:

1) Μου ειπανε κατ αρχας οτι ειναι ελληνικο πως το καταλαβαινω αυτο?

2) φοραει 2.2.2 v10d μου λεει οτι ειναι στην τελευταια εκδοση αλλα νομιζω οτι πηραμε την 2,3????

3) πως κανω ροοτ με το superoneclick?

Ευχαριστω!

Υ.Γ ψηλιαζομαι οτι δεν ειναι ελληνικο γιατι μεσα εχει οδηγιες απο ολλανδια, αγγλια, γαλλια θα εχω θεμα με την εγγυηση?

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

• Administrators
ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι

αξίζει να κάνω ανταλλαγή το Galaxy S plus που έχω με το LG 2x ;

δεν θα πληρώσω κάτι.

τι λέτε;

Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

Modpic.gif

ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι

αξίζει να κάνω ανταλλαγή το Galaxy S plus που έχω με το LG 2x ;

δεν θα πληρώσω κάτι.

τι λέτε;

κ γω ήμουν μεταξύ αυτών των 2 κ του Xperia Arc S . . .

τελικά παράγγειλα το Optimus 2x :D

γεια σας παιδια.τελικα το χτυπησα το κινητο στα 245 ευρο και θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την αναβαθμιση στο 2.3 γιατι ειμαι και λιγο ασχετος απο android

γεια σας παιδια.τελικα το χτυπησα το κινητο στα 245 ευρο και θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την αναβαθμιση στο 2.3 γιατι ειμαι και λιγο ασχετος απο android

Μπαίνεις πολύ απλά στο ελληνικό site της LG, πας Υποστήριξη και πάνω-πάνω θα δεις "Υπάρχει ενημέρωση διαθέσιμη". Ακολουθείς τα βήματα (εγκατάσταση USB driver, κατέβασμα εφαρμογής αναβάθμισης, επανεκκίνηση και ακολούθως αναβάθμιση) και τελείωσες τσακ-μπαμ...προσοχή μόνο στην σωστή εγκατάσταση του USB driver...

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

παιδια αν βαλω καμια αλλη εκδοση android χανω την εγγυηση μηπως η ειναι οκ να δοκιμασω και αλλες????

απο την στιγμη που θα κανεις ρουτ χανεις την εγγυηση αλλα μπορεις να το επαναφερεις πολυ ευκολα!

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

παιδια καλησπερα! Μολις αγορασα κ εγω το τηλ απο ενα ιντερνετικο μαγαζι κ εχω καποιες ερωτησεις:

1) Μου ειπανε κατ αρχας οτι ειναι ελληνικο πως το καταλαβαινω αυτο?

2) φοραει 2.2.2 v10d μου λεει οτι ειναι στην τελευταια εκδοση αλλα νομιζω οτι πηραμε την 2,3????

3) πως κανω ροοτ με το superoneclick?

Ευχαριστω!

Υ.Γ ψηλιαζομαι οτι δεν ειναι ελληνικο γιατι μεσα εχει οδηγιες απο ολλανδια, αγγλια, γαλλια θα εχω θεμα με την εγγυηση?

κανεις καμια βοηθεια?

καποιος μου ειπε οτι μπορουν απο την εταιρεια να το καταλαβουν αν το εχω κανει root και να μην ισχυει η εγγυηση,μηπως εκανε λαθος?????

α ναι????τι βλακεια,το πηρα απο ενα παληκαρι μεταχειρισμενο και ειναι αγορασμενο απο vnp.gr,οταν το ανοιγω μου βγαζει το σηματακι της vodafone,τι παιζει με την αναβαθμιση του????

Κατέβασα το box και μου έδωσε κανονικά 50gb χώρο.Όμως έχω ένα πρόβλημα.Όταν πάω να κάνω upload ένα άρχει ή μια φώτο από την εξωτερική κάρτα sd κολάει και δεν το κάνει ,γράφει failed σο τέλος.Το έχει και άλλος αυτό το πρόβλημα?

Δεν έκανε λάθος! :(

Αμα το ξε - ρουταρεις πως θα το δουν ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)