Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

καλησπερα παιδια.πηρα το κινητο χθες και του περασα αμεσως την 2.3.4 αλλα σημερα παρατηρησα οτι με το gps Test δεν βλεπει ουτε 1 δορυφορο...επειδη μου ειναι δυσκολο να ψαξω μεσα σε 320+ σελιδες,υπαρχει καποια λυση?και αν ναι ποια ειναι αυτη??

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η λυση για το προβλημα του gps ειναι αυτη που περιεγραψε ενας φιλος πιο πανω:

Αφηνουμε το gps ανοιχτο (το κουμπακι δηλαδη) απο τη στιγμη που ανοιγουμε το κινητο. Ουσιαστικα ο δεκτης χρησιμοποιειται μονο αν ναοιξουμε καποιο προγραμμα που τον χρειαζεται (πχ maps, sygic, idrive, facebook) . Οταν κλεισουμε η βγουμε απο το προγραμμα τοτε αυτοματα ο δεκτης δε χρησιμοποιειται παρολο που φαινεται να τον εχουμε αφησει ανοιχτο.

Το ειχα κι εγω απορια μεχρι που το εκανα. Το κουμπι για το gps ειναι για να δωσουμε στα προγραμματα τη δυνατοτητα να χρησιμοποιησουν τον εσωτερικο δεκτη του κινητου. Οταν δεν χρησιμοποιειται δεν καταναλωνει μπαταρια, σε αντιθεση με το wifi Και το Bluetooth που πρεπει να τα κλεινουμε για να μην τρωνε μπαταρια.

...................

Αυτό δεν είναι λύση ρε παιδιά όμως! Αν είναι για να χρησιμοποιήσουμε το gps να πρέπει να το αφήσουμε πρώτα ανοιχτό για 5 ώρες φέξε μου και γλίστρησα! Το GPS fix που είχε βγει για την έκδοση 2.2 περνιέται και στην 2.3.4?

Αυτό δεν είναι λύση ρε παιδιά όμως! Αν είναι για να χρησιμοποιήσουμε το gps να πρέπει να το αφήσουμε πρώτα ανοιχτό για 5 ώρες φέξε μου και γλίστρησα! Το GPS fix που είχε βγει για την έκδοση 2.2 περνιέται και στην 2.3.4?

Εγω παντως ετσι το χω στην επισιμη 2.3.4 και δε μου τρωει καθολου μπαταρια. Ανοιγει κανονικα οταν ανοιγω καποιο προγραμμα και κλεινιε μαζι με το προγραμμα.

Tα δοκιμασα ολα τα fix σε ενα φιλο με 2.3.4 αλλα τιποτα.Σε αυτο ειναι απολυτως απαραδεκτη η LG.Επρεπε ηδη να εχει βγαλει update-fix.

Εγω με τη CM δεν εχω τετοια θεματα.Τωρα απλα παλευω να δω με UC και UV μπας και βελτιωθεί η μπαταριουλα....!Τωρα εχουμε και kernel commit απο arcee και μαλλον θα αναβαθμισω αποψε και θα σας πω αυριο

Αυτο που χρειάζεται είναι να είναι ανοιχτό το gps όταν κλείσει το τηλέφωνο. Δηλαδή ανοίγεις το GPS, κλείνεις το τηλέφωνο και το ξαναανοίγεις. Μετά, όταν ανοίξει, μπορείς να έχεις κλειστό το GPS χωρίς πρόβλημα.

Είναι ...παλαβό αλλά δείχνει να δουλεύει!

Αλλιώς, αν ανοίξει κανείς το gps, μπορεί να κάνει αρκετά λεπτά να "πιάσει" δορυφόρο. Αλλά αν το αφήσει κανείς κανα πεντάλεπτο θα κλειδώσει και μετά θα δουλεύει γρήγορα. (στο επόμενο άνοιγμα)

Σίγουρα χρειάζεται επέμβαση από την LG, αφού δεν έχει βρεθεί λύση ακόμα από την κοινότητα (πέρα από αλλαγή όλης της rom)

Αλλά ας αφήσουμε την LG να μας σερβίρει την έκδοση 4 το συντομότερο. Είμαι αισιόδοξος, ότι θα γίνει πολύ σύντομα, το αργότερο Γενάρη με Φλεβάρη. Εκτίμηση δική μου χωρίς καμία πληροφόρηση. Το βασίζω μόνο στο ότι είπαν ότι θα ανακοινώσουν τις ημερομηνίες μέσα στο Δεκέμβρη.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Το έκανα και αυτό. Δείχνει να λοκάρει όντως αλλά μόνο έναν! Στην 2.2 θυμάμαι με το fix στα καλά του λόκαρε μέχρι και 7 δορυφόρους μερικές φορές!! Anyway, δεν είναι οτι δεν θα βρούμε και το δρόμο για το σπίτι μας! Κανένα καλό θέμα για την 2.3.4 ξέρει κανείς? Γιατί το μαμίσιο της LG που για να το ξεκλειδώσεις πρέπει να πας το δάχτυλό σου από το Νότιο στο Βόρειο πόλο δεν παλεύεται...!

κάτι έγινε με την αυτονομία στην V20L..!!

http://s1.directupload.net/images/111128/d7ek6jj5.png

Κανένα καλό θέμα για την 2.3.4 ξέρει κανείς? Γιατί το μαμίσιο της LG που για να το ξεκλειδώσεις πρέπει να πας το δάχτυλό σου από το Νότιο στο Βόρειο πόλο δεν παλεύεται...!

Σχεδιασμός μοτίβου για ξεκλείδωμα.....και φτιάξε το δικό σου σχεδιασμό, χωρείς να χρειάζεσαι να ΠΑΣ (Γιαννινα):lol: απο το Νότο στο Βορά...!!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Το έκανα και αυτό. Δείχνει να λοκάρει όντως αλλά μόνο έναν! Στην 2.2 θυμάμαι με το fix στα καλά του λόκαρε μέχρι και 7 δορυφόρους μερικές φορές!! Anyway, δεν είναι οτι δεν θα βρούμε και το δρόμο για το σπίτι μας! Κανένα καλό θέμα για την 2.3.4 ξέρει κανείς? Γιατί το μαμίσιο της LG που για να το ξεκλειδώσεις πρέπει να πας το δάχτυλό σου από το Νότιο στο Βόρειο πόλο δεν παλεύεται...!

Για τη lockscreen δυστυχως δε μπορεις να κανεις και πολλα αφου εισαι "μαμα".Δοκιμασε το go locker αλλα να εχεις το νου σου γιατι ψιλοτρωει μπαταρια!

Αν το κάνεις ροοτ, μπορείς με μία μικρή επέμβαση σε ένα αρχείο να βάλεις το AOSP κλείδωμα:

Με έναν file explorer που έχει δυνατότητα πρόσβαση root (πχ ES file explorer) πάς στο root/system/build.prop και αλλάζεις το user.feature.lock_andy=true σε false

Σωζεις το αρχείο και κάνεις επανεκκίνηση. Done.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Αν το κάνεις ροοτ, μπορείς με μία μικρή επέμβαση σε ένα αρχείο να βάλεις το AOSP κλείδωμα:

Με έναν file explorer που έχει δυνατότητα πρόσβαση root (πχ ES file explorer) πάς στο root/system/build.prop και αλλάζεις το user.feature.lock_andy=true σε false

Ποιο ειναι το AOSP κλείδωμα????:confused:

πιανει το build.prop στη 2.3??

Βεβαια εγω το δοκιμασα οταν εφτιαξα τη 2.3 σε zip για εγκατασταση, αλλα δε ξερω γιατι μπορει οταν το αλλαζεις να δουλευει και οταν περασεις τη rom με ηδη αλλαγμενο το build.prop να μη δουλευει....!αβυσσος η ψυχη του 2X.

Παντως thanks για το tip γιατι ο κολλητος με τη stock 2.3 με εχει φαει για aosp lockscreen και του ελεγα πως δε γινεται....στη 2.3!

αυτο ειναι το aosp:

http://www.xda-developers.com/wp-content/uploads/2011/04/h88jzl-138x230.jpg?139d23

edit:Δεν αντεξα να μη το ξαναδοκιμασω και τελικα λειτουργει και αν το αλλαξεις πριν την εγκατασταση(για ζιπακια μιλαω παντα...).Ποιος ξερει τι μπιπ ειχα κανει... :)

Edited by agekalp

αψογος!!! απλο και ευκολο! δουλευει τελεια .επιτελους!

XPERIA Z1

Σωστόςςςςςς.....!!! ευχαριστώ....!!!

Θα ήθελα μια βοήθεια για να μην κάνω καμία στραβή.

Θέλω να κάνω root στην 2.3.4 με την καινούργια μέθοδο.

Έχω windows 7 οπότε όταν θα τρέξω το flash-recovery βγάζει ένα menu με τις επιλογές 1.internal 2.external αυτό σημαίνει ότι internal είναι η sdcard όπου μεταφέρονται οι εφαρμογές όταν του λέμε μεταφορά στην sd και external η MMC που έχουμε βάλει εμείς;

Παιδια ποια θεωρειτε οτι ειναι η καλυτερη ROM ως προς smoothness και διαρκεια μπαταριας (εχω υποψιν την GR5, MIUI, Cyanogenmod). Η Cyanogenmod εχει bugs; Απο βιντεακια, εχω δει οτι στα μενου των ρυθμισεων λαγγαρει λιγο.

Πως μπορω να κανω την αναβαθμιση μεσω kdz αρχειων για να μην κανω παλι εγκατασταση ολες τις εφαρμογες?

Πως μπορω να κανω την αναβαθμιση μεσω kdz αρχειων για να μην κανω παλι εγκατασταση ολες τις εφαρμογες?

KDZ Files Download

V20L http://www.filesonic.com/file/2852477635/V20L_00.kdz δεν χάνετε όλα τα δεδομένα.

εδώ.....!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327929

Edited by mariodj

KDZ Files Download

V20L http://www.filesonic.com/file/2852477635/V20L_00.kdz δεν χάνετε όλα τα δεδομένα.

εδώ.....!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1327929

Σε ευχαριστώ πολύ!! Με αυτή την διαδικασία δεν χάνω τίποτα από το τηλέφωνο?

Θα ήθελα την βοηθειά σας παιδιά.Βρήκα το Lg otimus 2x στα 249 ευρο εκθεσιακό,αξίζει η αγορά του?πιστεύω να είμαι στο σωστό μέρος που υπόβαλα την ερωτησή μου,είμαι καινούριος στο forum.Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Θα ήθελα την βοηθειά σας παιδιά.Βρήκα το Lg otimus 2x στα 249 ευρο εκθεσιακό,αξίζει η αγορά του?πιστεύω να είμαι στο σωστό μέρος που υπόβαλα την ερωτησή μου,είμαι καινούριος στο forum.Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Και ρωτάς......???ΧΤΥΠΑ ΤΟ....!!!

αν είναι το White Edition . . .το θέλω εγώ :p :D

Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι εκθεσιακό να έχει πάθει τίποτα η μπαταρία του η τίποτα άλλο?Τι να προσέξω?

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)