Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Παιδιά Καλησπερα !περιμένω κ εγω το τηλ. Απο βδομάδα κ έχω κάτι ερωτήσεις :

Α) έχει καλή ακουστική ;

Β) απο μπαταρία πως παει ;

Γ) είναι εύκολο το ρουτ ; Υπάρχει υποστήριξη στο xda ;

Ευχαριστω !

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στα χρωματα που κυκλοφορει ειναι και το μαυρο εκτος απο το καφε και το ασπρο ?

Το χει κανενας ? Ειναι υφη πλαστικου μουντου ή γυαλιστερου ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

@kprse

Oχι δεν υπαρχει σε μαυρο.Το καφε ειναι ματ παντως...

@aris_volos

α)Δεν τα παω καλα με αυτα...!αλλα εμενα με ικανοποιει

β)2 μερες με μετρια χρηση(περιπου τα ιδια με το milestone ;))

γ)ειναι πολυ ευκολο το ροοτ.1 κλικ για 2.2. και 2-3 κλικ για τη 2.3.Εχει καποια υποστηριξει απο xda αλλα μη φανταστεις τρελα πραγματα.Υπαρχουν 1-2 ψευδοroms και 1-2 custom kernels.Το πιο σημαντικο ειναι οτι υποστηριζεται απο Cyanogenmod.

@filippos_04

Ουσιαστικα ειναι σαν να λειπουν οι drivers στον υπολογιστη.Ο arcee (ο developer της CM) πρεπει να χτισει απο το μηδεν τον κερνελ για το κινητο μας.Οποτε θα ασχοληθουν πρωτα με τα "ευκολα" και μετα με μας.Ελπιζω να εγινα κατανοητος.....

@kprse

Oχι δεν υπαρχει σε μαυρο.Το καφε ειναι ματ παντως...

http://www.tech4guru.gr/index.php?route=product/product&path=179_186&product_id=1713

Κι αυτο τι ειναι ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

@filippos_04

Ουσιαστικα ειναι σαν να λειπουν οι drivers στον υπολογιστη.Ο arcee (ο developer της CM) πρεπει να χτισει απο το μηδεν τον κερνελ για το κινητο μας.Οποτε θα ασχοληθουν πρωτα με τα "ευκολα" και μετα με μας.Ελπιζω να εγινα κατανοητος.....

Μα καλα για ποιο λογο να μην δινουν τους drivers του hartware; δεν ειναι κουφο αυτο;απο την αλλη αν ειναι ετσι τα πραγματα ισως να μην ξανα προτιμησω κιν.με tegra παρα exynos η αλλο που οι αναβαθμισεις θα ερχονται πολυ πιο γρηγορα καθαρα λογο drivers.

@kprse

Θα σε γελασω!!Αν οντως ειναι μαυρο πρεπει να ειναι σχετικα καινουριο γιατι πρωτη φορα το βλεπω

@filippos_04

Η nvidia ανεκαθεν δεν ηταν θερμος υποστηρικτης του open source...!Και στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι κριμα γιατι η LG εχει δωσει ολα τα sources και λογω nvidia δε μπορουμε να δουμε μεγαλυτερες και γρηγοροτερες εξελιξεις στο κινητακι μας.Και για μενα παντως η nvidia(tegra) δεν θα ειναι η πρωτη μου επιλογη.

Y.Γ:Παντως εδω η φιλοσοφια δεν ειναι ακριβως η ιδια με τους υπολογιστες για αυτο και δε μιλαμε για drivers αλλα για τον πηγαιο κωδικα.Οι drivers που προανεφερα ειναι ενα παρεμφερες παραδειγμα.

Edited by agekalp

Η λυση για το προβλημα του gps ειναι αυτη που περιεγραψε ενας φιλος πιο πανω:

Αφηνουμε το gps ανοιχτο (το κουμπακι δηλαδη) απο τη στιγμη που ανοιγουμε το κινητο. Ουσιαστικα ο δεκτης χρησιμοποιειται μονο αν ναοιξουμε καποιο προγραμμα που τον χρειαζεται (πχ maps, sygic, idrive, facebook) . Οταν κλεισουμε η βγουμε απο το προγραμμα τοτε αυτοματα ο δεκτης δε χρησιμοποιειται παρολο που φαινεται να τον εχουμε αφησει ανοιχτο.

Το ειχα κι εγω απορια μεχρι που το εκανα. Το κουμπι για το gps ειναι για να δωσουμε στα προγραμματα τη δυνατοτητα να χρησιμοποιησουν τον εσωτερικο δεκτη του κινητου. Οταν δεν χρησιμοποιειται δεν καταναλωνει μπαταρια, σε αντιθεση με το wifi Και το Bluetooth που πρεπει να τα κλεινουμε για να μην τρωνε μπαταρια.

Γεια σε όλους...:rolleyes:

Ήθελα να ρωτήσω μετά την αναβάθμιση σε 2.3 η μπάρα ειδοποιήσεων είναι μαύρη???

Έτσι δλδ... [ATTACH]22718[/ATTACH]

Γεια σε όλους...:rolleyes:

Ήθελα να ρωτήσω μετά την αναβάθμιση σε 2.3 η μπάρα ειδοποιήσεων είναι μαύρη???

Έτσι δλδ... [ATTACH]22718[/ATTACH]

εντελώς..!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδιά ξερει κανεις τι γινετε με την αναβαθμιση σε 2.3? οι πιο πολλοι την πηραν αλλα εγω οχι ακομα? γιατι αργει τοσο πολυ?

• Administrators
Παιδιά ξερει κανεις τι γινετε με την αναβαθμιση σε 2.3? οι πιο πολλοι την πηραν αλλα εγω οχι ακομα? γιατι αργει τοσο πολυ?

Έχουμε ολόκληρο θέμα αφιερωμένο σε αυτή τη συζήτηση, απευθύνσου εκεί... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319597

Modpic.gif

Μπορούμε να βάλουμε την καινούργια Rom (V20L) με δυο τρόπους ??? Με το αρχείο kdz την έχω περάσει..!!! με τα αρχεία ap cp fls (SmartFlashToo) την έχει περάσει κανείς ??? (που ειναι και πολύ πιο εύκολη).!!!

ap cp fls

http://s14.directupload.net/images/111127/smn3bafw.png

kdz

http://s14.directupload.net/images/111127/m9jf3rz4.png

Edited by mariodj

Ναι, και με τους δύο τρόπους μπορείς.

Αλλά το Roοt γίνετε με το πολύπλοκο τρόπο ακόμα ? και όχι με το SuperOneClick ? ευχαριστώ.!

Και με τους δυο τροπους γινεται, βεβαια με smartflash εννοειται πως ειναι πολυ πιο ευκολο!!

Πολυ σωστα οπως λες root μονο με τον "πολυπλοκο" τροπο...!

Εδώ και 2 μέρες με το καινούριο μου Optimus 2X και το έχω λατρέψει. Είναι από σειρά της Bouygues (Γαλλίας), ευτυχώς ξεκλείδωτο, και έκανε κανονικά το update σε 2.3.

Μάλιστα το πρόβλημα με το GPS που έχουν άλλα μετά το update σε 2.3 φαίνεται να το γλίτωσα (μη το ματιάσω).

Καλωσόρισα στο club! :D

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thanks. :)

Μπορεί κάποιος να μου πει τα χαρακτηριστικά του φορτιστή του; Τον μπέρδεψα ήδη με αυτόν του Optimus One και θέλω να το φορτίζω όσο είναι δυνατόν με τον δικό του.

Ο ένας είναι: 5.1V - 0.7A

Και ο άλλος είναι: 4.8V - 1A

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Thanks. :)

Μπορεί κάποιος να μου πει τα χαρακτηριστικά του φορτιστή του; Τον μπέρδεψα ήδη με αυτόν του Optimus One και θέλω να το φορτίζω όσο είναι δυνατόν με τον δικό του.

Ο ένας είναι: 5.1V - 0.7A

Και ο άλλος είναι: 4.8V - 1A

Ο 4.8v - 1A ειναι ο δικος του αλλα ειναι πολυ "γρηγορος" και προσωπικα το φορτιζω ειτε με ενα παλιοτερο μοτορολα που εχω(δεν θυμαμαι χαρακτηριστικα και δεν το εχω εδω τωρα) ειτε απο το PC και εχω παρατηρησει αισθητα μεγαλυτερη αυτονομια.

@sfortis

Εχουν κολλησει εκει(και ουσιαστικα στη 203 γιατι η 204 ειναι ακριβως η ιδια με τη 203) γιατι εχουν πεσει ολοι με τα μουτρα στην ICS.Δυστυχως με το δικο μας θα ασχοληθουν αργοτερα γιατι λογω ελλειψης source code της nvidia δεν ειναι ευκολο να παιξουν με τον kernel.Υπομονη!!!Ουτως η αλλως κατα τη προσωπικη μου αποψη ολα δουλευουν ρολοι με τη 203-204 οποτε ειμαι ικανοποιημενος.

edit:Οπως γραφει ο φιλος Tsaglis απο κατω δεν βγαινει νεα nigthly λογω του σερβερ-bot αλλα και να βγει οι αλλαγες ειναι ως επι των πλειστων για ICS

Αυτό είναι λίγο λάθος .

Απλά έχουν ένα πρόβλημα με το buildbot τους κ αλλάζουν hardware

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Καλημέρα σε όλους. Νέος με το τηλέφωνο που το πήρα μεταχειρισμένο και αγορασμένο τον Ιούνιο. Προέκυψε από ανταλλαγή με xperia x10. Το τηλέφωνο είναι πολύ όμορφο και με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Η μπαταρία του βέβαια είναι αδύναμη. Με το χ10 έβγαζα 2 μέρες άνετα με μέτρια χρήση ενώ με αυτό με πολύ πολύ ζόρι φτάνω την 1 και μισή. Η λειτουργία του εύρυθμη. Το έχω κάνει ήδη root και έχω εγκαταστήσει CWM. Όλα καλά και εύκολα στην χρήση των εργαλείων που απαιτούνται. Οι rom που αναφέρονται στο τηλέφωνο είναι σαφώς υποδεέστερες του X10. Ίσως δεν χρειάζεται κιόλας. Εντοπίζω σοβαρά προβλήματα με το GPS αλλά φαίνεται από χτες και μετά από προσπάθειες κλειδώματος και πειραματισμών 3 ημερών να έχει στρώσει. Κλειδώνει χτες και σήμερα μέσα σε 20-40 δευτερόλεπτα. Γενικά θα έλεγα ότι έκανα καλή επιλογή και δεν το έχω μετανειώσει. Θα δείξει βέβαια ο καιρός. Το θετικό σημείο είναι ότι θα λάβει αναβάθμιση σε ICS. Ίδωμεν!
Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

@jedimastermaniac

Εχεις δικιο παρασυρθηκα επειδη στα commits δεν ηταν και πολλα για gb...!Aλλα για αυτο ειχα βαλει και το "edit"

@dimzan

Πιστευω πως η LG θα τη βγαλει την αναβαθμιση, το θεμα ειναι ποτε...????

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)