Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
καποιος που να γνωριζει τις αλλαγες μεταξυ 10c και 10d;

εστω καποιο link.

Οι εταιρίες δεν δημοσιοποιούν changelog.

Modpic.gif

κατα λαθος απενεργοποιησα τη δονηση καθε φορα που κλικαρω στα κουμπια αφης των βασικων λειτουργιων.

καμια ιδεα για την επαναφορα της;

edit: ρυθμισεις - ηχος - απτικα σχολια

λοιπον το εβαλα το handsend sms αλλα το θεωρω εντελως βλακεια και δυσχρηστο να εχω 2 εφαρμογες για μηνυματα. Οποτε

ειτε θελω το βασικο προγραμμα μηνυματων της lg να λειτουργει με 160χαρακτηρες

ειτε να εξαφανιστει το προγραμμα της lg και να μπει το handsend στη θεση του αλλου, ακριβως εκει που παταμε μηνυματα, διπλα στις επαφες, σε ολες τις οθονες

Ζηταω πολλα??

Επειδή βρήκα την ευκαιρία να αποκτήσω το 2x και δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες θα ήθελα αν μπορούσατε να μου πείτε την γνώμη σας.

1) Είχα ακούσει ότι η συσκευή έχει κάποια προβλήματα. Αυτό ισχύει?

2) Αξίζει να αντικαταστήσω το Χ10i μου με αυτό :D?

Xiaomi mi6, Xiaomi redmi note3 pro, Xperia z3 compact, xperia z, Lg p990 2x, Samsung galaxy 551, Sony ericsson elm, sony ericsson K800i, NOKIA 5310, Sharp 770sh, Sharp gx17, Nokia 5210, Ericsson t28

Επειδή βρήκα την ευκαιρία να αποκτήσω το 2x και δεν έχω χρόνο να διαβάσω όλες τις σελίδες θα ήθελα αν μπορούσατε να μου πείτε την γνώμη σας.

1) Είχα ακούσει ότι η συσκευή έχει κάποια προβλήματα. Αυτό ισχύει?

2) Αξίζει να αντικαταστήσω το Χ10i μου με αυτό :D?

1)Ειχε, πλεον δεν εχει. Με τα updates εχουν διορθωθει πολλα. Εγω το πηρα πριν καμια 10ρια μερες και δεν εχει κολλησει ποτε παρα το φορτωμα που εχει φαει.

2) Ναι, αρκει οντως να θες smartphone με δυνατοτητες.

• Administrators
λοιπον το εβαλα το handsend sms αλλα το θεωρω εντελως βλακεια και δυσχρηστο να εχω 2 εφαρμογες για μηνυματα. Οποτε

ειτε θελω το βασικο προγραμμα μηνυματων της lg να λειτουργει με 160χαρακτηρες

ειτε να εξαφανιστει το προγραμμα της lg και να μπει το handsend στη θεση του αλλου, ακριβως εκει που παταμε μηνυματα, διπλα στις επαφες, σε ολες τις οθονες

Ζηταω πολλα??

Απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις από την default εφαρμογή μηνυμάτων και δεν θα σε ενοχλεί ούτε θα το ενοχλείς, σαν να μην υπάρχει. Ωστόσο αν είσαι root θα μπορείς και να δοκιμάσεις να το κάνεις freeze με κάποιο από τα γνωστά προγράμματα (πχ. Titanium backup) και θα είναι σαν να μην υπάρχει.

Modpic.gif

καλησπερα,θα ηθελα να κανω 3 συντομες ερωτησεις και προσδοκώ σε 3 συντομες απαντησεις :)

1)το κινητο χρειαζεται προστατευτικη μεμβρανη η λογω του gorilla glass δεν εχει τετοιο θεμα για γρατζουνιες

2)το κινητο το θελω και σαν gps (εχει καποιο θεμα η το gps λειτουργει καλα,εχω ακουσει καποια πραγματα για αλλα κινητα)

3)σε σχεση με το galaxy s το θεωρείται ανωτερο;

ευχαριστώ και μονολεκτικες απαντησεις μου αρκουν :)

καλησπερα,θα ηθελα να κανω 3 συντομες ερωτησεις και προσδοκώ σε 3 συντομες απαντησεις :)

1)το κινητο χρειαζεται προστατευτικη μεμβρανη η λογω του gorilla glass δεν εχει τετοιο θεμα για γρατζουνιες

2)το κινητο το θελω και σαν gps (εχει καποιο θεμα η το gps λειτουργει καλα,εχω ακουσει καποια πραγματα για αλλα κινητα)

1) Ανάλογα τη χρήση. Εγώ δεν έβαλα

2) Όλα καλά, αλλά πρέπει να βάλεις πρόγραμμα πλοήγησης.

3) από το απλό S είναι πολύ ανώτερο. Από το S II λίγο πιο κάτω.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Administrators

1) Όλες οι συσκευές θέλουν screen protector (ας έχει gorilla glass).

2) Θα κάνεις τη δουλειά σου μια χαρά.

3) E ναι.

Modpic.gif

Απενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις από την default εφαρμογή μηνυμάτων και δεν θα σε ενοχλεί ούτε θα το ενοχλείς, σαν να μην υπάρχει. Ωστόσο αν είσαι root θα μπορείς και να δοκιμάσεις να το κάνεις freeze με κάποιο από τα γνωστά προγράμματα (πχ. Titanium backup) και θα είναι σαν να μην υπάρχει.

θενκς, το εκανα. Root οχι ακομα. Μετα την εξεταστικη για να χω χρονο, ασε που φοβαμαι μην το κανω τουβλο.

1)Οτι χρησιμοποιεις καλο ειναι. εγω δεν εχω βαλει κατι γιατι θελω να βρω πολυ λεπτη θηκη

2)Εννοειται πως κανει αρκει να το χεις συνδεδεμενο στη φορτιση. Προσωπικα δεν ειχα ποτε καλυτερο gps

3)Το Χ2 ειναι ανωτερο κατα πολυ

• Administrators
θενκς, το εκανα. Root οχι ακομα. Μετα την εξεταστικη για να χω χρονο, ασε που φοβαμαι μην το κανω τουβλο.

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάθει κάτι κάνοντας το Root.

Modpic.gif

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να πάθει κάτι κάνοντας το Root.

ναι αλλα ειναι εξαιρετικα ευκολο να παει η εξεταστικη μ κατα διαολου :D

ειμαι επιρρεπης στην τεχνολογια, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για customizing tuning Κλπ κλπ

ναι αλλα ειναι εξαιρετικα ευκολο να παει η εξεταστικη μ κατα διαολου :D

ειμαι επιρρεπης στην τεχνολογια, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για customizing tuning Κλπ κλπ

Do it.... ένα βήμα ποιο κοντά προς το Root , ένα τεράστιο βήμα προς την τεχνολογία..!!!!:lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Πήρα και εγώ σήμερα το O2x

Αλλά τα έχω πάρει κρανίο

Κάνω την πρώτη φόρτιση κ αφού την κάνω ΟΚ πάω να το συνδέσω με το PC να του κάνω τις αναβαθμίσεις τους και ότι άλλου μου πει το πρόγραμμα της LG

Το αποτέλεσμα ήταν κατά τη διάρκεια του upgrade να μου πετάξει ένα error δεν θυμάμαι για τι και πλέον το κινητό να καταντήσει άχρηστο και να μην ξεκινάει κολλημένο στην οθόνη

"S/W Upgrade

Please wait while upgrading...."

Ότι κ αν δοκίμασα factory reset, μπαταρία εκτός, κοκ Σε αυτή την οθόνη θα με βγάλει πάλι

Είναι 6 τα ξημερώματα και έχω τα νεύρα μου προσπαθώντας να το φτιάξω

Το είχε κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα ή να πάω να ζητήσω νέα συσκευή

(Αγορασμένο από μεγάλη αλυσίδα)

Κινητά: LG Optimus 2x , Iphone 3g, Nokia 7610

Μου το εκανε και εμενα με το μολις το πηρα και εκανα αναβαθμιση. Μιλησα με το online helpdesk της lg και απο οτι θυμαμαι μου ειπαν να πατησω power + vol down και εκανε reset και ξεκολλησε. Μιλα με αυτους καλυτερα.

Βρηκα και αυτο δεν ξερω αν σε βοηθησει.

Turn the power off. If your LG Optimus 2X is frozen, pull the battery out and reinsert it

Hold the Home and Volume Down button

Press and hold the Power button until the device turns on

Follow the on-screen instructions to reset your device

Edited by magicmixball

Μα το πρόβλημα είναι ότι πάλι σε εκείνη την οθόνη με βγάζει κ μένει εκεί για ώρες

Μιλησα με το online helpdesk της lg και απο οτι θυμαμαι μου ειπαν να πατησω power + vol down και εκανε reset και ξεκολλησε. Μιλα με αυτους καλυτερα.

Πιο είναι το τηλέφωνο ?

Μέσω τηλεφώνου

Καλέστε έναν εκπρόσωπο του τμήματος υποστήριξης της LG στο τηλέφωνο 801 11 200 900 (24ωρη εξυπηρέτηση)

http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp

Τελικά το πήγα service από ότι μου είπαν θα το έχω σε 1-2 εργάσιμες το οποίο με χαροποίησε ευτυχώς .

Σήμερα από τα νεύρα και την τσαντίλα που είχα έψαχνα όλο βράδυ χάνοντας τον ύπνο μου

Πιο είναι το τηλέφωνο ?

Δεν εδωσα τηλεφωνο γιατι οπως εγραψα μιλησα με το online helpdesk και οχι με εκπροσωπο.Επισης δεν μου ζητηθηκε κατι τετοιο. Στην σελιδα της lg εχει οδηγιες για την επικοινωνια αν και πλεον ειναι αργα γιατι μιλησε ο φιλος μας. :)

Edited by magicmixball

των αριθμώ θέλεις???

Μήπως ήθελες να γράψεις "τον αριθμό θέλεις;" :confused:

Αλέξανδρος,

Μήπως ήθελες να γράψεις "τον αριθμό θέλεις;" :confused:

Ευτυχώς...... μαθαίνουμε και ορθογραφία εδώ μέσα..!!!:lol:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Παιδες εχω παρει το τηλ 1,5 μηνα τωρα κ μου εχει σβησει μονο του καμια 15αρια φορες .απ οτι εχω παρατηρησει σβηνει οταν ανεβαζει θερμοκρασρια δηλαδει μετα απο πολυ browing η οταν το φωρτιζω, ειναι φυσιολογικο η να το παω για service;εχω την 10d ευχαριστω

Ευτυχώς...... μαθαίνουμε και ορθογραφία εδώ μέσα..!!!:lol:

[off topic]

Δεν κάνω προσωπική επίθεση σε σένα ούτε σε κανέναν άλλο, μην με παρεξηγείς

Αλλά αφού αποφασίζουμε να γράφουμε εδώ ας γράφουμε με την ελάχιστη προσοχή που χρειάζεται. Ο ορθογράφος είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί και να πιάσει το 90% των λαθών

[/off topic]

Αλέξανδρος,

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)