Rospy7 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Παιδια μολις διαπιστωσα οτι μετα την αναβαθμιση του youtube ενω ετρεξα ενα βιντεο μετα απο μερικα δευτερολεπτα κοπηκε ο ηχος..Δεν εγραψα το προβλημα αυτο στο thread με τα προβληματα της συσκευης γιατι απο οτι φαινεται ειναι γενικο το θεμα.Οσοι μπορειτε και εχετε χρονο και διαθεση καντε και εσεις καμια δοκιμη να εχουμε μια πιο σιγουρη εικονα του τι γινεται. edit: Βασικα μολις ειδα οτι κυκλοφορησε νεο update σημερα για youtube και flash player οποτε κατα πασα πιθανοτητα πρεπει να λυθηκε το προβλημα. Καλησπερα.Ουτε εγω το ανεφερα την εκανα εχθες την τελευταια αναβαθμιση του Youtube.Ε και εχθες το βραδυ ετυχε να ειμαι σε μια καφετερια που ειχε ελευθερο wi fi και ηθελα να δειξω στην παρεα καποια βιντεο μεσω youtube αλλα τιποτα επαιζε 10 δευτερολεπτα σταματουσε η εικονα και συνεχιζε ο ηχος η το αντιθετο.Το πρωι πηγα και εκανα καταργηση ενημερωσεων του προγραμματος youtube και λειτουργησε κανονικα.Δεν ξερω μηπως επηρεαζεται και απο την τελευταια αναβαθμιση του Flash player 10.3 επειδη βγηκαν ταυτοχρονα συγκεκριμενα εχθες αν δεν κανω λαθος. ;) Edited August 10, 2011 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Tsaglis όταν λες επανεκκίνηση το κομμάτι του "τηλεφώνου" αναφερεσαι στη μνήμη ή στο HOW ARE YOU? Την επανεκκίνηση πως την εννοείς. Γιατί πάντα μετά από αναβάθμιση κλείνω το κινητό, του βγάζω την μπαταρία και το ανοίγω. Το pin, ναι το έχω ενεργοποιημένο αλλά όταν μου γράφει HOW ARE YOU δεν μου ζητάει το pin, δεν μου χάνει το σήμα και το μόνο που κάνω ειναι να πατήσω το ΟΚ. Επανεκκίνηση δεν μου κάνει(αυτή που κρατά 1-2 λεπτά), εκτός εάν αυτό εννοείται τόσο καιρό επανεκκίνηση, το HOW ARE YOU δλδ. Το HOW ARE YOU μου το εμφανίζει απο την σίγουρα απο την 10b έως και την πρόσφατη 10d. Για την 10a δεν θυμάμαι γιατί την κράτησα λίγο και πέρασε και καιρός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Εχει παρατηρησει κανεις αλλος οτι μετα την 10d δεν μπορεις να κανεις πλεον force stop καμια απο τις εφαρμογες που τρεχουν? Η ειναι θεμα της συσκευης μου? Edit: για τους φιλους που ειχαν θεμα με το youtube κυκλοφορησε νεα ενημερωμενη εκδοση σημερα, περαν της χθεσινης. Edited August 10, 2011 by giannis_lo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Πηγαίνετε στης ρυθμίσεις στο youtube και κοιτάξτε τι έκδοση εφαρμογής έχετε? εγώ έχω 2.2.16. για να δούμε ποια είναι η νεώτερη.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Όντως Γιάννη, έχεις δίκιο, force stop δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον. Για καλό το κάνανε? Τι θέλει να πεί-πετύχει, πέραν του αυτονόητου, ο ποιητής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Πηγαίνετε στης ρυθμίσεις στο youtube και κοιτάξτε τι έκδοση εφαρμογής έχετε? εγώ έχω 2.2.16. για να δούμε ποια είναι η νεώτερη.! Αυτη η εκδοση που εχεις η τελευταια ειναι,και εγω την ιδια εχω.Γενικα για οποιον ψαχνεται με τις αναβαθμισεις του youtube η ααβαθμιση που κυκλοφορουσε χθες εχει προβλημα.Σημερα το μεσημερι που τσεκαρα στο μαρκετ να δω σχολια γιατι ετυχε να μου κανει αυτο το προβλημα,διαπιστωσα οτι ειχε βγει νεα εκδοση που ελεγε οτι διορθωνει τα bugs σε ορισμενες συσκευες.Επισης παραλληλα εκανα και την αναβαθμιση του flash player.Μετα απο αυτα δουλευε σωστα το youtube. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magicmixball Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Κανα νεωτερο απο την νεα εκδοση v10d ; Κανα κολλημα κανει να την βαλω τι προτεινετε; Εχω την v10c σε Ελληνικο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 πως γινεται να παιζουν όλα τα videos σε συνεχη ροη χωρις να σταματαει ο video player μετα το τελος του καθε video ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
landok Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Εγώ δεν βρήκα πως γίνεται με τον media player που έχει default και κατέβασα τον mVideoPlayer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 thanks ! οντως ο mvideo ειναι καλος Player Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Κανα νεωτερο απο την νεα εκδοση v10d ; Κανα κολλημα κανει να την βαλω τι προτεινετε; Εχω την v10c σε Ελληνικο κινητο. Κανε το update κανονικα, δυομιση μερες που την εχω ολα απροβληματιστα πανε,το μονο που παρατηρησα ειναι καλυτερη ληψη στο wifi. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 παιδες παω να κατεβασω το LG mobile να κανω αναβαθμιση κ μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμος ο server γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 παιδες παω να κατεβασω το LG mobile να κανω αναβαθμιση κ μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμος ο server γιατι? Και σε εμενα το εκανε το προσπαθησα ομως καμια 3 φορες και τελικα κατεβηκε...δυστυχως δεν καταλαβα γιατι το εβγαζε. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. August 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 Λοιπόν μετά απο την αναβάθμιση σε d έχψ πρόβλημα στα Ελληνικά email δεν μου εμφανιζςι τις Ελληνικές γραμματοσειρές, υπάρχει κάποια λύση για αυτό? ευχαριστώ. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 (edited) gnikolop έβαλα την 10d και τα Ελληνικα mail του yahoo εμφανίζονται κανονικά. Μετά την αναβάθμιση πάντως του έκανα καλού κακού και μια επαναφορά εργοστασιακών. Έχασα βέβαια όλα τα εφαρμογές-παιχνίδια με τα save τους(δεν πήρα back up), τεσπα. Πρίν δεν είχα τσεκάρει τα mail. Που δεν μπορώ να κάνω force stop-Υποχρεωτική διακοπή, το κάνει κα σε σας? Δλδ η 10d κάνει καλύτερη διαχείριση της εφαρμογών και μνήμης και μας απαγορεύει να επεμβαίνουμε εμείς? Edited August 12, 2011 by nikolasGG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demis1980 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Κατεβαζω τη νεα εκδοση 10d και μετα ... στην επικυρωση πακετου λογισμικου βγαζει "μη εγκυρο πακετο" καμια βοηθεια;;; Ενημερωνω οτι ειμαι root αν παιζει καποιο ρολο... Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Παιδιά ψήνομαι πολύ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, ειδικά τώρα που η τιμή του έχει πέσει στα 345 ευρώ. Επειδή δε θέλω να μπλέξω με root κτλ (χάνω εγγύηση;;;) το κινητό out of the box έχει προβλήματα και ποια είναι αυτά; Η μπαταρία του σε σχέση με άλλα smartphones να υποθέσω ότι εξαντλείται πιο γρήγορα λόγω διπύρηνου επεξεργαστή; Επίσης με ανησυχεί το ότι αργούν πάρα πολύ τα updates από την LG. Πιστεύω πως το κινητό με 2.3 θα πετάει, αλλά η LG δεν έχει βγάλει ακόμα update σε 2.3. Κάνω λάθος; Ένα πολύ θετικό που διάβασα είναι η onsite εγγύηση της LG (παραλαβή από το χώρο μου). Ισχύει; Να το πάρω; Αν ξαναγοράζατε κινητό θα το παίρνατε ή να δω και κάποιο άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Προσωπικά πριν λίγο καιρό ήμουν στο δίλημα να το δώσω και να πάρω κάποιο άλλο... Αποφάσισα να το κρατήσω... Ο λόγος?Με τις παρούσες stock roms αν εξαιρέσεις την 10d που τα παιδία λένε ότι πάει καλά (δεν την δοκίμασα) το κινητό δεν είναι ότι καλύτερο...μικροκολήματα και χαζομάρες που δεν περιμένεις σε ένα "2πύρηνο" τηλέφωνο.. Αν βάλεις όμως κάποια cyanogen ή modaco το κινητό πάει πραγματικά σφαίρα.. έχει πολύ καλή κάμερα,οραία φωτινή οθόνη,wifi n και όλα τα άλλα καλούδια που μπορεί να έχει ένα κινητό (hdmi κτλπ) , και χαμηλή πλέον τιμή... νομίζω είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα λεφτά... Το galaxy s2 , sensation θα τα προτιμούσα μόνο για την καλύτερη υποστήριξη που έχουν από devs , κάτι που πιστεύω θα αλλάξει όταν η lg βγάλει kernel για gingerbread επιτέλους... Όσο για το root , υπάρχει τρόπος να το βγάλεις και να έχεις την εγκύηση σου κανονικά... Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Δηλαδή τα προβλήματα που έχει η stock χάνονται με μια rom από modaco? Τότε ποιο το πρόβλημα; Ώρες ώρες σκέφτομαι το nexus s, για τα updates και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Παιδιά ψήνομαι πολύ να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, ειδικά τώρα που η τιμή του έχει πέσει στα 345 ευρώ. Επειδή δε θέλω να μπλέξω με root κτλ (χάνω εγγύηση;;;) το κινητό out of the box έχει προβλήματα και ποια είναι αυτά; Η μπαταρία του σε σχέση με άλλα smartphones να υποθέσω ότι εξαντλείται πιο γρήγορα λόγω διπύρηνου επεξεργαστή; Επίσης με ανησυχεί το ότι αργούν πάρα πολύ τα updates από την LG. Πιστεύω πως το κινητό με 2.3 θα πετάει, αλλά η LG δεν έχει βγάλει ακόμα update σε 2.3. Κάνω λάθος; Ένα πολύ θετικό που διάβασα είναι η onsite εγγύηση της LG (παραλαβή από το χώρο μου). Ισχύει; Να το πάρω; Αν ξαναγοράζατε κινητό θα το παίρνατε ή να δω και κάποιο άλλο; Χτύπα το...!!! με 350 δεν βρίσκεις τηλέφωνο με τα καλούδια του LG Optimus 2X (P990).Και μην ξεχνάς οτι είναι το πρώτο 2X και φυσικό είναι να είχε μικροπροβλήματα..!!! σίγουρα θα χαρείς για την αγορά του...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 15, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Να το πάρω; Αν ξαναγοράζατε κινητό θα το παίρνατε ή να δω και κάποιο άλλο; Για τέτοιες συζητήσεις απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Για τέτοιες συζητήσεις απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Ρωτάω αποκλειστικά τους χρήστες του 2Χ. Αν δηλαδή είναι ευχαριστημένοι με την αγορά τους και αν προτείνουν το κινητό αυτό.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Νομίζω ότι καταλαβαινόμαστε... δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Η ενημερωση λογισμικου του τηλεφωνου μεσω H/Y ειναι καλυτερα απ την ενημερωση με wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Οσοι απο εσας αντιμετοπιζουν προβληματα και δεν μπορουν να εγκαταστησουν το νεο update V10d ας κοιταξουν το νεο thread που εφτιαξα στο κεντρικο υπομενου τοy optimus 2x εδω στο φορουμ μας μηπως και καταφυγουν σε αυτη τη λυση. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts