Rospy7 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημέρα.Εχω κανεί την συσκευή μου ροοτ μου εβγαλε το εικονιδιο superuser αλλα ενω εχω πατησει πανω του και εχω αποκτηση δικαιωματα superuser αυτο εξακολουθεί να μου εμφανίζεται με ενα γαλαζιο σηματακι πανω με το γραμμα Ν οπως οταν κανουμε για πρωτη φορα εγκατασταση μια εφαρμογη.Σε εσας ετσι εμφανιζεται; Οποιος καταλαβε ας μου απαντηση. Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καταλαβα τι λες αλλα εμενα δε μου το βγαζει σαν new.Εχεις χρησιμοποιησει καποια εφαρμογη που να χρειαστηκε superuser δικαιωματα,να σου πεταξε δηλαδη το παραθυρακι του superuser και να επρεπε να πατησεις "επετρεψε"? Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημέρα.Εχω κανεί την συσκευή μου ροοτ μου εβγαλε το εικονιδιο superuser αλλα ενω εχω πατησει πανω του και εχω αποκτηση δικαιωματα superuser αυτο εξακολουθεί να μου εμφανίζεται με ενα γαλαζιο σηματακι πανω με το γραμμα Ν οπως οταν κανουμε για πρωτη φορα εγκατασταση μια εφαρμογη.Σε εσας ετσι εμφανιζεται; Οποιος καταλαβε ας μου απαντηση. Sent from my LG-P990 using Tapatalk Ναι έτσι εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) kurkosdr Ναι, αυτό που μετά δεν σε αφήνει να έχεις πρόσβαση στην υπηρεσία ενοικίασης ταινιών της google και ότι άλλο περιεχόμενο αποφασίσει να μπλοκάρει η google για τα rooted τηλέφωνα. Μακριά από μένα λοιπόν. Λοιπόν φίλε μου.... αν δεν ξέρεις κάτι ρώτα, δεν είναι κακό...!!! γιατί αν γράφουμε εδώ μέσα τι νομίζουμε ο καθένας για τα προγράμματα η της εφαρμογές....το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παραπληροφορούμε κάποιους φίλους, που μας διαβάζουν..! Δικαίωμα σου είναι να μην κάνεις ROOT ( που εντέλει θα κάνεις );) και όχι μόνο Root, αλλά και Clockwork Recovery για να επωφεληθείς την ευεργετικότητα του BACKUP-RESTORE και όχι μόνο. Αρκεί να διαβάσεις τι σου προσφέρουν...!!! Τα παραπάνω μην τα δεις σαν (μάλωμα), απλά στα λέει κάποιος που όταν πείρα το LG p990 2X στα χέρια μου, πίστευα πως ο κατασκευαστείς έχει κάνει σωστά την δουλειά του και ότι δεν χριζόμαστε να του βάλουμε 'χέρι'. Αμ δε ώμος..........!!!! Από mr_element Θα κανατε root την συσκευη σας ; πιστεύω ότι αυτά αξίζει να τα διαβάσει κάποιος συγκεντρωμένα , ακόμα κι αν είναι rooto-φοβικός!!! :cry: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=290507 Edited May 27, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ναι έτσι εμφανίζεται. Όχι, δεν είναι φυσιολογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Και σε μένα έτσι δείχνει....... όταν το ανοίγω πηγαίνει και μου δείχνει ποιες εφαρμογές επιτρέπει να δουλεύουν και όταν ξαναγυρνώ το σηματάκι ψηλά φεύγει...!!!! Όταν ώμος κάνω επανεκκινήσει το τηλέφωνο, ξανά εμφανίζετε... είναι λογικό η κάτι δεν πάει καλά.??? πάντως ότι πρόγραμμα ήθελε επιβεβαίωση για root, το έκανε και το έτρεξε κανονικά...!! http://s7.directupload.net/images/110527/tjkopxi5.png Edited May 27, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Μαλλον θα ειναι καποια ασυμβατοτητα με τη stock rom και του stock launcher με το superuser.apk.Καθε φορα που χρειαζεται να ξανατρεξει φαινεται σαν νεα εφαρμογη ή κατι τετοιο. Αφου σας λειτουργει σωστα ομως γνωμη μου ειναι να μην ασχοληθειτε παραπανω!!! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Όχι, δεν είναι φυσιολογικό. Καλημέρα, Οταν κάνω εγκατάσταση ενα New program μου βγάζει ενα Ν, εφόσον το ανοίξω το Ν εξαφανίζετε.:) ps. Μόλις έκανα reboot και το Ν σε όσα application ( πρόσφατα installed) έχω ανοίξει δεν το ξαναεμφανίζει Edited May 27, 2011 by AlexS3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Καλημέρα, Οταν κάνω εγκατάσταση ενα New program μου βγάζει ενα Ν, εφόσον το ανοίξω το Ν εξαφανίζετε.:) ps. Μόλις έκανα reboot και το Ν σε όσα application ( πρόσφατα installed) έχω ανοίξει δεν το ξαναεμφανίζει Όπως λες και εσύ.. ένα New πρόγραμμα σου βγάζει ένα N:) Όταν το τρέξεις δεν είναι πλέον New και για αυτό εξαφανίζεται το Ν. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Όπως λες και εσύ.. ένα New πρόγραμμα σου βγάζει ένα N:) Όταν το τρέξεις δεν είναι πλέον New και για αυτό εξαφανίζεται το Ν. Ooo Βέβαια! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 To περίεργο βέβαια είναι ότι σε στοκ το "Ν" δεν μου έχει φύγει, αν και είναι μεγάλο χρονικό διάστημα εγκατεσημένο (και cw-recovery & buckup έχω κάνει) Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Καταλαβα τι λες αλλα εμενα δε μου το βγαζει σαν new.Εχεις χρησιμοποιησει καποια εφαρμογη που να χρειαστηκε superuser δικαιωματα,να σου πεταξε δηλαδη το παραθυρακι του superuser και να επρεπε να πατησεις "επετρεψε"? Ναι οταν εβαλα Rom Manager ζητησε δικαιωματα superuser και πατησα επετρεψε και το ιδιο οταν εβαλα το System app Remover παλι μου ζητησε δικαιωματα superuser και πατησα επετρεψε αλλα το N απο το εικονιδιο δεν εφυγε.Αυτο που παρατηρησα ομως ειναι οτι αν το κανεις συντομευση στην αρχικη Οθονη της συσκευης το Ν δεν το εμφανιζει.Μηπως να το κανω unroot και ξανα root; Edited May 27, 2011 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) To περίεργο βέβαια είναι ότι σε στοκ το "Ν" δεν μου έχει φύγει, αν και είναι μεγάλο χρονικό διάστημα εγκατεσημένο (και cw-recovery & buckup έχω κάνει) Το ιδιο και εμενα Tsaglis το εχω με ροοτ περιπου 1 μηνα με stock rom αλλα δεν φευγει οπως και σε εσενα.Υπαρχει καποια λυση ειναι να το κανω unroot και παλι root; Όχι, δεν είναι φυσιολογικό. Ετσι ειναι και σε εμενα για δοκημασε να κανεις συντομευση στην αρχικη οθονη της συσκευης θα στο βγαλει κανονικα σιγουρα.Αλλα επηρεαζει σε τιποτα αυτο; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited May 27, 2011 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Ετσι ειναι και σε εμενα για δοκημασε να κανεις συντομευση στην αρχικη οθονη της συσκευης θα στο βγαλει κανονικα σιγουρα.Αλλα επηρεαζει σε τιποτα αυτο; Δεν έχω διαπιστώσει να επηρεάζει σε κάτι. Απλά περίεργο είναι! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Δεν έχω διαπιστώσει να επηρεάζει σε κάτι. Απλά περίεργο είναι! Αν γνωριζει κανενας αλλος οπως ο athanaso77 η ο Αgekalp ας απαντηση.Αν κανω unrοοt θα εχω καποιο προβλημα θα χασω τιποτα απο τις εφαρμογες μου;Θα του κανω παλι rοot μπας και ξεκολησει. Edited May 27, 2011 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Αν το κάνεις unroot μαζί με το root θα φύγει και το superuser και οι εφαρμογές που το χρειάζονται δεν θα δουλεύουν. Ωστόσο δεν χάνεις τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Αν γνωριζει κανενας αλλος οπως ο athanaso77 η ο Αgekalp ας απαντηση.Αν κανω unrοοt θα εχω καποιο προβλημα θα χασω τιποτα απο τις εφαρμογες μου;Θα του κανω παλι rοot μπας και ξεκολησει. Εκτος αυτου για δοκιμασε με καποιον αλλο launcher ετσι απο περιεργεια να μου πεις αν συμβαινει το ιδιο! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Αν το κάνεις unroot μαζί με το root θα φύγει και το superuser και οι εφαρμογές που το χρειάζονται δεν θα δουλεύουν. Ωστόσο δεν χάνεις τίποτε άλλο. Μωλις το διαπιστωσα εκανα unroot και ενα game δεν μου το εμφανιζε το ξανα κανα στα καπακια root αλλα παλι το εικονοδιο superuser παλι μου το δειχνει σαν N ενω εδωσα δικαιωματα superuser στην εφαρμογη Rom manager.Τι να πω δεν ξερω με stock rom ειμαι παντος μπορει να φταει και αυτο.Αλλα κατι που παρατηρησα καθε φορα που κανω restart την συσκευη μου βγαζει ενα μυνημα στα Αγγλικα καπως ετσι <<modem service is not supportd>> παιζει καποιο ρολο αυτο με το root; Edited May 27, 2011 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Δεν έχει να κάνει με το root αυτό (έχει εμφανιστεί και σε κάποιον άλλο εδώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Εκτος αυτου για δοκιμασε με καποιον αλλο launcher ετσι απο περιεργεια να μου πεις αν συμβαινει το ιδιο! Ο launcher φταίει εβαλα τον ADW 1.2.2 και μου το εβγαλε χωρις το N μωλις απεγκατεστησα τον ADW Launcher και μπηκα παλι σε αυτον της LG παλι τα ιδια.Αραγε εκει πρεπει να ειναι το προβλημα. Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 (edited) Λοιπον παιδια , σημερα δοκιμασα το κινητο στα Public . Η αποψη μου ειναι η εξης απο τα λιγα λεπτα που το επεξεργαστηκα . Πιανετε ανετα στο δικο μου τουλαχιστον χερι , χωρις να ειναι μεγαλο . Η αποκριση στην αλλαγη μεταξυ των καρτελων ειναι αμεση χωρις κανενα κολλημα . Η οθονη του μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλη με ωραια χρωματα και καλες γωνιες θεασης . Με χαλασε παρα πολυ ομως οτι η καμερα εκανε 4 με 5 δευτερα για να ανοιξει , μαλλον ομως φταιει η ρομ , με αλλη συμβαινει το ιδιο ? Επισης δεν μου πολυαρεσε , χωρις να ναι μειον του , το καφε χρωμα πισω και το ασημενιο (πλαστικο νομιζω) που χει γυρω του . Δοκιμασα και αλλη μια συσκευη που χε την v10c μεσα και αυτο με την καμερα δεν εγινε αρα η αλλη πρεπει να χε καμια v10a (δυστηχως δεν το κοιταξα). Σε αυτην δοκιμασα και την καμερα , ημουν σε σκοτεινο σημειο και στοχευσα εκει που χε φως στον δρομο . Και με ζουμ και χωρις μπορω να πω οτι ηταν πολυ ικανοποιητικη η φωτογραφια . Δεν μπορεσα να το δοκιμασω με ηλιο να δω τι ψαρια πιανει ,αλλα τι να κανουμε . Αν αυτο με την καμερα φτιαχνεται σιγουρα ειναι μια αξιολογη συσκευη . Σαν κατασκευη παντως μου φανηκε αρκετα στιβαρο. Η Cosmote παιδια θα το φερει σαν συσκευη ή οχι ??? (γιατι εκει εχω επιδοτηση) Edited May 28, 2011 by kprse Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Λοιπον παιδια , σημερα δοκιμασα το κινητο στα Public . Η αποψη μου ειναι η εξης απο τα λιγα λεπτα που το επεξεργαστηκα . Πιανετε ανετα στο δικο μου τουλαχιστον χερι , χωρις να ειναι μεγαλο . Η αποκριση στην αλλαγη μεταξυ των καρτελων ειναι αμεση χωρις κανενα κολλημα . Η οθονη του μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλη με ωραια χρωματα και καλες γωνιες θεασης . Με χαλασε παρα πολυ ομως οτι η καμερα εκανε 4 με 5 δευτερα για να ανοιξει , μαλλον ομως φταιει η ρομ , με αλλη συμβαινει το ιδιο ? Επισης δεν μου πολυαρεσε , χωρις να ναι μειον του , το καφε χρωμα πισω και το ασημενιο (πλαστικο νομιζω) που χει γυρω του . Δοκιμασα και αλλη μια συσκευη που χε την v10c μεσα και αυτο με την καμερα δεν εγινε αρα η αλλη πρεπει να χε καμια v10a (δυστηχως δεν το κοιταξα). Σε αυτην δοκιμασα και την καμερα , ημουν σε σκοτεινο σημειο και στοχευσα εκει που χε φως στον δρομο . Και με ζουμ και χωρις μπορω να πω οτι ηταν πολυ ικανοποιητικη η φωτογραφια . Δεν μπορεσα να το δοκιμασω με ηλιο να δω τι ψαρια πιανει ,αλλα τι να κανουμε . Αν αυτο με την καμερα φτιαχνεται σιγουρα ειναι μια αξιολογη συσκευη . Σαν κατασκευη παντως μου φανηκε αρκετα στιβαρο Εχω την εντύπωση ότι το γύρω γύρω είναι αλουμίνιο και όχι πλαστικό ( = σκελετός του τηλεφώνου). Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Λοιπον παιδια , σημερα δοκιμασα το κινητο στα Public . Η αποψη μου ειναι η εξης απο τα λιγα λεπτα που το επεξεργαστηκα . Πιανετε ανετα στο δικο μου τουλαχιστον χερι , χωρις να ειναι μεγαλο . Η αποκριση στην αλλαγη μεταξυ των καρτελων ειναι αμεση χωρις κανενα κολλημα . Η οθονη του μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλη με ωραια χρωματα και καλες γωνιες θεασης . Με χαλασε παρα πολυ ομως οτι η καμερα εκανε 4 με 5 δευτερα για να ανοιξει , μαλλον ομως φταιει η ρομ , με αλλη συμβαινει το ιδιο ? Επισης δεν μου πολυαρεσε , χωρις να ναι μειον του , το καφε χρωμα πισω και το ασημενιο (πλαστικο νομιζω) που χει γυρω του . Δοκιμασα και αλλη μια συσκευη που χε την v10c μεσα και αυτο με την καμερα δεν εγινε αρα η αλλη πρεπει να χε καμια v10a (δυστηχως δεν το κοιταξα). Σε αυτην δοκιμασα και την καμερα , ημουν σε σκοτεινο σημειο και στοχευσα εκει που χε φως στον δρομο . Και με ζουμ και χωρις μπορω να πω οτι ηταν πολυ ικανοποιητικη η φωτογραφια . Δεν μπορεσα να το δοκιμασω με ηλιο να δω τι ψαρια πιανει ,αλλα τι να κανουμε . Αν αυτο με την καμερα φτιαχνεται σιγουρα ειναι μια αξιολογη συσκευη . Σαν κατασκευη παντως μου φανηκε αρκετα στιβαρο το κινητο ειναι πλαστικο μονο στο καπακι!επισης η καμερα κατα την γνωμη μου ειναι εξαιρετικα καλη στις φωτογραφιες απο φυσικους χωρους(λιβαδια,τοπια) το πρωι!!!εχει φοβερη αναλυση!εμενα παντως η καμερα δεν αργει να ανοιξει!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Όχι δεν αργεί να ανοίξει η κάμερα. Και με το mod για Camera 1080p @ 30fps @ 19mb bitrate έχουμε και το καλύτερο video που έχω δει ποτέ σε συσκευή του είδους. (Υπάρχει ήδη στη Fusion2X... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=307303 ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. May 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2011 Εχω την εντύπωση ότι το γύρω γύρω είναι αλουμίνιο και όχι πλαστικό ( = σκελετός του τηλεφώνου). Πλαστικο ειναι μη σε ξεγελαει γιατι μια μια μερα μου πεσε και εκανε ενα σημαδι σαν παραμορφωση που δε θα γινοταν αν ηταν απο καποιο μεταλλο. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts