Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

v11;;εκει να δεις προβληματα που θα εχουμε:lol::lol:v10a κ αγιος ο θεος!:lol:περα απο την πλακα δευτερα παει κ το δικο μου,η σιμ δεν παιζει ρολο ,ειναι καινουρια της βονταφον.

To ξέρουμε τώρα το παραμύθι! Θα φάς μία "αναβάθμιση/ξεκλείδωμα" όπως το γράφουν και θα είσαι όπως πριν! :p:lol:

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

στο θρεντακι αυτο βαζουμε τις εφαρμογες που χρησιμοποιουμε στο o2x ?

η' εφαρμογες που ειναι μονο για το o2x ?

:O ρωταω γιατι εχω ετοιμη τη λιστα απο το shareMyApps :lol: αλλ'α δεν ξερω αν ειναι ο καταλληλος χωρος εδω

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

Μιας και έπεσε στα χέρια μου το τηλέφωνο αυτο.Πως στην ευχή θα βάλω ξεχωριστό ήχο κλήσης σε μια επαφή;Εφτιαξα ενα φάκελο notifications στη κάρτα sd αλλα δεν 'την βλέπει' στην επιλογή ήχου κλήσης.Σε ποια τοποθεσία /...../...... πρέπει να φτιάξω τον φάκελο notifications?Εκτος βέβαια αν στο optimus έχει άλλο τρόπο.

:O ρωταω γιατι εχω ετοιμη τη λιστα απο το shareMyApps :lol: αλλ'α δεν ξερω αν ειναι ο καταλληλος χωρος εδω

Καλό θα ήταν να το περιορίσουμε σε εφαρμογές που είναι συγκεκριμένα για το 2Χ ή που του κάθονται καλά γενικά..

Σας ακούω που έχετε πρόβλημα με την αναβάθμιση v10b. εγώ το πείρα 5 μερες μετα την επίσημη κυκλοφορία του από lg hellas,εκανα την αναβάθμιση και στην συνεχεια το routarisa.μεχρι σήμερα ολα μια χαρα!

Μιας και έπεσε στα χέρια μου το τηλέφωνο αυτο.Πως στην ευχή θα βάλω ξεχωριστό ήχο κλήσης σε μια επαφή;Εφτιαξα ενα φάκελο notifications στη κάρτα sd αλλα δεν 'την βλέπει' στην επιλογή ήχου κλήσης.Σε ποια τοποθεσία /...../...... πρέπει να φτιάξω τον φάκελο notifications?Εκτος βέβαια αν στο optimus έχει άλλο τρόπο.

Aπλα,

Επαφες,

Ανοιγμα της επαφής που θες,

Μενου,

Επιλογες,

Ηχος κλήσης...;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλησπέρα στην παρέα.

Έκανα κι εγώ "καταλάθος" (νόμιζα ότι θα έκανε update στην έκδοση του android) update στην 10b και παρατήρησα ότι όταν είμαστε στην αρχικη(κεντρικη) οθόνη και πατώντας το πλήκτρο HOME( με το σπιτακι) δεν κάνει αυτό που έκανε η 10a, να εμφανίσει δηλαδή σε όλη την οθόνη και τις 3 ή 5 ή 7 οθόνες μας ώστε να επιλέξουμε αυτή που θέλουμε χωρίς να ρολάρουμε δεξιά ή αριστερά.

Και σε εσας το κάνει αυτό (το απενεργοπίησε η lg στην 10b) ή απενεργοποιήθηκε κάποια επιλογή με την αναβάθμιση, γιατί δεν βρήκα κάτι.

Με την 10b ακόμη δεν ειδα πρόβλημα με χαμένες κλήσεις και επανεκκινήσεις.( ούτε η 10a είχε)

Αυτό με τις μπερδεμένες επαφές μου το έκανε κι εμένα και μπήκαν στη σειρά αποθηκεύοντας τις επαφές στο κινητό, στη συνέχεια σβήνοντάς τες και στο τέλος Εισαγωγή των επαφών απο το τηλ.

Εχθές κι ενώ έπαιζα ένα παιχνιδάκι δεν μου έβγαλε ένδειξη χαμηλής μπαταρίας και με 35% φόρτιση μου έβγαζε ΣΦΑΛΜΑ όταν πήγαινα να ενεργοποιήσω το WIFI. Έκανα επανεκκίνηση και η μπαταρία ήταν τελικά στο 3%( γι' αυτό και το σφάλμα).

Το φόρτισα τελικά 2 ώρες(1η φόρτιση με την 10b) αλλά η φόρτιση πήγε έως το 35% και πάλι σφάλμα στο WIFI. Έκανα πάλι επανεκκίνηση και έδειξε 100% και WIFI ΟΚ.

Θα δούμε με την επόμενη αποφόρτιση και φόρτιση τι θα κάνει.

Αυτό με το HOME button ξέρει κανείς?

THANX

Καλησπέρα στην παρέα.

Έκανα κι εγώ "καταλάθος" (νόμιζα ότι θα έκανε update στην έκδοση του android) update στην 10b και παρατήρησα ότι όταν είμαστε στην αρχικη(κεντρικη) οθόνη και πατώντας το πλήκτρο HOME( με το σπιτακι) δεν κάνει αυτό που έκανε η 10a, να εμφανίσει δηλαδή σε όλη την οθόνη και τις 3 ή 5 ή 7 οθόνες μας ώστε να επιλέξουμε αυτή που θέλουμε χωρίς να ρολάρουμε δεξιά ή αριστερά.

Και σε εσας το κάνει αυτό (το απενεργοπίησε η lg στην 10b) ή απενεργοποιήθηκε κάποια επιλογή με την αναβάθμιση, γιατί δεν βρήκα κάτι.

Πραγματι πλέον δε το κάνει απο το ΗΟΜΕ αλλά μπορείς να το κάνεις βάζοντας και τα 2 δάκτυλα στην οθόνη (σε κάποιο κενό σημείο) και τα "τραβας" προς τα κάτω.;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλησπέρα στην παρέα.

Με την 10b ακόμη δεν ειδα πρόβλημα με χαμένες κλήσεις και επανεκκινήσεις.( ούτε η 10a είχε)

Αυτό με τις μπερδεμένες επαφές μου το έκανε κι εμένα και μπήκαν στη σειρά αποθηκεύοντας τις επαφές στο κινητό, στη συνέχεια σβήνοντάς τες και στο τέλος Εισαγωγή των επαφών απο το τηλ.

Εχθές κι ενώ έπαιζα ένα παιχνιδάκι δεν μου έβγαλε ένδειξη χαμηλής μπαταρίας και με 35% φόρτιση μου έβγαζε ΣΦΑΛΜΑ όταν πήγαινα να ενεργοποιήσω το WIFI. Έκανα επανεκκίνηση και η μπαταρία ήταν τελικά στο 3%( γι' αυτό και το σφάλμα).

Το φόρτισα τελικά 2 ώρες(1η φόρτιση με την 10b) αλλά η φόρτιση πήγε έως το 35% και πάλι σφάλμα στο WIFI. Έκανα πάλι επανεκκίνηση και έδειξε 100% και WIFI ΟΚ.

Θα δούμε με την επόμενη αποφόρτιση και φόρτιση τι θα κάνει.

Αυτό με το HOME button ξέρει κανείς?

THANX

Καλος ηρθες στο club εκδοσεως v10b τα ιδια πανω κατω μου εκανε και εμενα μετα την αναβαθμιση και εφυγε για service απο

τις 28 Απριλιου και λογικα απο Δευτερα θα το εχω.Κλασικο παραμυθι του service του καναμε μια αναβαθμιση δικη μας οχι αυτη του site (LG) η οποια παταει καλυτερα στο υπαρχον λογισμικο.Μπαρουφες αλλα τελοσπαντων.Ελπιζω να εχουν διορθωσει εστο κατι απο ολα αυτα τα bugs που ειχε η συσκευη.

• Administrators
Εγω παντως δεν ειχα καποιο προβλημα με την 10b αλλα επειδη δεν μπορουσα να το rootαρω εκανα restore απο backup και ειναι παλι 10a.

Μιλάς για nandroid backup μέσα από το clockworkmod; Το είχες πάρει με στημένη τη συσκευή σου ή clean;

Modpic.gif

• Administrators

Υπάρχει ξεχωριστό μέρος για εφαρμογές γενικού ενδιαφέροντος... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=294249

Modpic.gif

Μιλάς για nandroid backup μέσα από το clockworkmod; Το είχες πάρει με στημένη τη συσκευή σου ή clean;
Οχι clean(λογικα εννοεις αλλη ROM?)ηταν το τηλεφωνο και backup ειχα παρει οπως ειπες.Απο τις επιλογες που εχει το clockworkmod διαλεξα backup και μετα restore και ξαναμπηκε η 10a. Edited by KAJWBTFE

• Administrators
Οχι clean(λογικα εννοεις αλλη ROM?)ηταν το τηλεφωνο και backup ειχα παρει οπως ειπες.Απο τις επιλογες που εχει το clockworkmod διαλεξα backup και μετα restore και ξαναμπηκε η 10a.

Εννοώ πως αν είχες πάρει το backup σε stock κατάσταση (χωρίς δηλαδή στήσιμο και προσωπικά πράγματα δικά σου) με την v10a, ίσως θα ήταν καλό να την έχουμε κάπου αναρτημένη σε περίπτωση που τη χρειαστεί κάποιος για να επανέλθει σε stock κατάσταση.

υπαρχει περιπτωση να βρουμε ελληνικη φωνητικη καθοδηγιση στο google maps.

Θα συνιστούσα να βάλεις ένα από τα πολλά προγράμματα πλοήγησης που κυκλοφορούν και κάνουν αυτό που ζητάς.

Modpic.gif

• Administrators
Οχι.Ειχα παρει backup με προγραμματα και παιχνιδια..

Καλώς. Αν ποτέ κάνεις κανένα full wipe, θυμήσου να πάρεις και ένα nandroid backup μετά. ;)

Modpic.gif

Το Touch LED Notification το ξεχάσαμε; Πολύ χρήσιμη εφαρμογή, χρησιμοποιεί το LED των κουμπιών αφής του κινητού για να μας επισημάνει ειδοποιήσεις όπως κλήσεις, μηνύματα κτλ.

http://mobileboard.blogspot.com/2011/04/touch-led-notification-app-for-lg.html

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

@ovelix.

Μάλλον δεν το έθεσα σωστά πρίν.Θέλω να επιλέξω καποιο track απο την δική μου μουσική που έχω φορτώσει μέσα και όχι απο τους default ήχους του τηλεφώνου.

Δεν ανοίγει την μουσική μου, παρά μόνο τους default ήχους του μου δίνει να επιλέξω so far.

• Administrators
Καλά κάνεις και το αναφέρεις, απλά να πω ότι αν δεν δει κάποιος την ειδοποίηση σύντομα και το αφήσει, αδειάζει τη μπαταρία γρήγορα.

Modpic.gif

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)