gpou Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Κυκλοφορεί από το πρωί μια leaked gingerbread για το G2X. Λογικά θα εμφανιστεί και για το O2X http://thisismynext.com/2011/05/01/t-mobile-g2x-gingerbread-update-review/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1064873 την εχει δοκιμασει κανεις?ακουγεται καλη Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sector2001 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 (edited) αυτη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1064873 την εχει δοκιμασει κανεις?ακουγεται καλη Την κατεβαζω ειναι κατι διαφορετικο Βασικα μιας και Δεν παταει πανω σε καποια αλλη οποτε ειναι μια καλη διαφορα !!!! ( Γκρρρρρρρρρρρρ !!!!! απο εκει που λεγαμε οτι δεν θα φτιαξουνε πολλοι ΡΟΜς βγαζουνε τρεις την ημερα .... χαχαχαχα :lol::lol::lol: ) Παιδια αλλη Ερωτηση !!!!!! οταν κανω Backup απο το CWM σημαινει οτι μπορω να γυρισω στην ROM που ημουνα Οπως ημουνα ???? με τις ρυθμησεις και τα APPS μου ή κατι αλλο ??? και αν Δεν γινετε αυτο υπαρχει καποιο αλλο Backup ? ??? ΕDIT η μπαλλα εχει χαθει για τα καλααααααααα παιδες για πειτε.... MODACO FEAR 8.1 ????? Modaco GIlg@mesh 1.5 ???? TK ROM - 0.7.4 ????? WGSpoelstra's Speed Edition v1.0 ?????? ............................................................ ποια να διαλλεξουμε αραγε ?????????? Edited May 5, 2011 by sector2001 Παράθεση sector:superman: ! Nubia M2 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Παιδια αλλη Ερωτηση !!!!!! οταν κανω Backup απο το CWM σημαινει οτι μπορω να γυρισω στην ROM που ημουνα Οπως ημουνα ???? με τις ρυθμησεις και τα APPS μου ή κατι αλλο ??? και αν Δεν γινετε αυτο υπαρχει καποιο αλλο Backup ? ??? Ναι... είναι full backup και το πιο σίγουρο. Σχετικά με τις rom... δοκίμασε και πες μας. Λίγο πολύ όλες τα ίδια είναι. Γιατί δεν ρίχνεις και μια ματιά στα ντόπια προϊόντα; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=305293 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Το update της Lg δηλαδη την V10b την εχει δοκιμασει κανεις χωρις root κτλ ? Εχει προβλημα με κλησεις ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. May 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2011 Το update της Lg δηλαδη την V10b την εχει δοκιμασει κανεις χωρις root κτλ ? Εχει προβλημα με κλησεις ? Η μονη διαφορα που ειδα οταν εβαλα την V10b ηταν οτι απεκτησα εναν μεγαλο μπελα...Πραγματικα καμια διαφορα (τουλαχιστο εγω δεν ειδα) με την V10a εκτος απο προβληματα. Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλά τα λέει το άρθρο...!! http://www.engadget.com/2011/05/06/lg-optimus-2x-scoops-up-guinness-world-record-for-being-first-du/http://www.engadget.com/2011/05/06/lg-optimus-2x-scoops-up-guinness-world-record-for-being-first-du/ Το ρεκόρ μας μάρανε.... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) Το update της Lg δηλαδη την V10b την εχει δοκιμασει κανεις χωρις root κτλ ? Εχει προβλημα με κλησεις ? εγώ χωρίς ροοτ και νο προμπλεμ. και αρκετα ποστ πισω και άλλα παιδια χωρις ροοτ.:) edit α ναι απο την αρχη που το πηρα πριν το πασχα του έκανα την αναβάθμιση, και 2 φορές πατούσα το πάνω κουμπί να ανάψει η οθόνη και αργούσε 5-6 δεύτερα να αναψει.. α και γενικά το σκίζω ,.. 2 φορτισεις τη μέρα Edited May 6, 2011 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edangel8 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Καλά τα λέει το άρθρο...!! http://www.engadget.com/2011/05/06/lg-optimus-2x-scoops-up-guinness-world-record-for-being-first-du/http://www.engadget.com/2011/05/06/lg-optimus-2x-scoops-up-guinness-world-record-for-being-first-du/ Το ρεκόρ μας μάρανε.... Xαχαχαχαχαχαχαχα....ωραιο αρθρο..!νομιζω η lg εβαλε μυαλο πλεον!με την επομενη αναβαθμιση σε gingerbread που ετοιμαζεται σιγουρα δν θα βλεπουμε την ιδια συσκευη οπως οταν το αγορασαμε!στο ρεκορ Γκινες μπορουν να μπουν παλι κανοντας μια τολμηρη διαδικασια!να βγαλουν το πρωτο android honeycomb 3.0 λογισμικο για smartphone και να ειναι μαλιστα πρωτο στο δικο μας κινητακι και να δεις μετα διπλη χαρα ρεκορ γκινες :lol::lol::lol: Παράθεση Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Μια χρήσιμη (free) εφαρμογή αποκλειστικά για το Optimus 2X είναι η παρακάτω... https://market.android.com/details?id=com.guenmat.android.optimus2x&feature=search_result Για όσους θέλουν να μειώσουν τον (έντονο σε βαθμό ενοχλητικού ειδικά τη νύχτα) φωτισμό των touch keys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosxt Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Το update της Lg δηλαδη την V10b την εχει δοκιμασει κανεις χωρις root κτλ ? Εχει προβλημα με κλησεις ? Εγω το εχω παρακολουθηση και με ROOT και χωρις ROOT... τα ιδια...χαλια μαυρα. Πηρα την LG και τους ξαναεκανα παραπονα και μου ειπαν οτι θα πρεπει να ξαναπαει το κινητο για διεξοδικο τσεκαρισμα φυσικα τους τονισα οτι αν και μετα απο αυτο εχει παλι προβληματα το κινητο θα ζητησω αντικατασταση ( παραξενο αλλα δεν μου ειπε το αντιθετο ο πολυ ευγενικος τυπος απο την lg). Οποτε το κινητο παει παλι αμπελοκηπους μαζι με videakia απο τα κολλυματα που μου εκανε και τα μνμτα που μου εβγαζε( τραβουσα με αλλο τηλ). Λογικα παντος πιστευω οτι δεν εχει προβλημα η συσκευη ...απλα το update V10b ειναι μουφα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Ωραίο.Αν το κάνουν να τραβάει δεδομένα απο τον light sensor και πηγαίνει παράλληλα με το φωτισμό της οθόνης θα είναι όλα τα λεφτά. Θα μου πεις βέβαια πως πρώτα κάποιος πρέπει να φτιάξει τον light sensor ώστε να δουλεύει σωστά αλλά..... Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 6, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Αυτό θα ήταν το καλύτερο αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Συνεπώς στην παρούσα φάση η παραπάνω λύση είναι η καλύτερη δυνατή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Εγω το εχω παρακολουθηση και με ROOT και χωρις ROOT... τα ιδια...χαλια μαυρα. Πηρα την LG και τους ξαναεκανα παραπονα και μου ειπαν οτι θα πρεπει να ξαναπαει το κινητο για διεξοδικο τσεκαρισμα φυσικα τους τονισα οτι αν και μετα απο αυτο εχει παλι προβληματα το κινητο θα ζητησω αντικατασταση ( παραξενο αλλα δεν μου ειπε το αντιθετο ο πολυ ευγενικος τυπος απο την lg). Οποτε το κινητο παει παλι αμπελοκηπους μαζι με videakia απο τα κολλυματα που μου εκανε και τα μνμτα που μου εβγαζε( τραβουσα με αλλο τηλ). Λογικα παντος πιστευω οτι δεν εχει προβλημα η συσκευη ...απλα το update V10b ειναι μουφα. Τι sim έχεις; Εταιρεία και παλαιότητα; Για να δούμε μη τυχών έχει κάποια σχέση ή όχι. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1961 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Εγώ με το πρόβλημα που είχα με restart(μάλλον) μέχρι που έβγαλα να μου ζητάει pin οπότε από τότε δεν χάνω τουλάχιστον κλήσεις, επειδή η sim που είχα ήταν τουλάχιστον 10ετίας ζήτησα αντικατάσταση sim μόνο και μόνο για να μου φύγει η υπόνοια μήπως το πρόβλημα ήταν από εκεί, τελικά δεν έκανε καμία διαφορά, οπότε δεν υπάρχει θέμα παλαιότητας sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 (edited) παιδιά τώρα παίρνω πρέφα οτι εδώ πέφτουν κορμιά:O είστε ροοταρισμένοι όσοι έχετε προβληματα??? μιας δεν έχω τπτ ως τώρα, να σας πω εφαρμογες μου κ ρυθμισεις μου,μηπως βγει ακρη??τι να πω:( Edited May 6, 2011 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Mου εχει σπασει τα νευρα το ημερολογιο δεν ανοιγει και μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα οποτε θελει:Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Αποθηκευτικος χωρος ημερολογιου (διαδικασια com.providers.calendar).Τι να κανω?Ουτε απεγκατασταση ημερολογιου μου κανει,ουτε εγκατασταση πανω στο υπαρχων.Και να ελεγα οτι το πειραξα δεν το πειραξα μου το βγαλε ξαφνικα.Ας με βοηθησει καποιος, ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Mου εχει σπασει τα νευρα το ημερολογιο δεν ανοιγει και μου βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα οποτε θελει:Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Αποθηκευτικος χωρος ημερολογιου (διαδικασια com.providers.calendar).Τι να κανω?Ουτε απεγκατασταση ημερολογιου μου κανει,ουτε εγκατασταση πανω στο υπαρχων.Και να ελεγα οτι το πειραξα δεν το πειραξα μου το βγαλε ξαφνικα.Ας με βοηθησει καποιος, ευχαριστω. Με ποια rom εισαι?Εισαι root?Lg calendar ή google calendar? Δωσε κανα στοιχειο να σε βοηθησουμε.. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Με ποια rom εισαι?Εισαι root?Lg calendar ή google calendar? Δωσε κανα στοιχειο να σε βοηθησουμε.. Με την επισημη και lg calendar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Με την επισημη και lg calendar Αν εισαι root δοκιμασε να το σβησεις και να ξαναπερασεις το apk.Οχι απεγκατασταση-εγκατασταση. Aπλα ότι εχεις στο ημερολογιο θα χαθει,εκτος αν το εχεις συγχρονισει με το gmail σου Αν και το προβλημα σου ειναι μαλλον μονο απο το calendarprovider.apk.Tι να σου πω!!Δε τα παω πολυ καλα με τις stock rom!!! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Αν εισαι root δοκιμασε να το σβησεις και να ξαναπερασεις το apk.Οχι απεγκατασταση-εγκατασταση. Aπλα ότι εχεις στο ημερολογιο θα χαθει,εκτος αν το εχεις συγχρονισει με το gmail σου Αν και το προβλημα σου ειναι μαλλον μονο απο το calendarprovider.apk.Tι να σου πω!!Δε τα παω πολυ καλα με τις stock rom!!! Δυστυχως ειμαι stock rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosxt Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Τι sim έχεις; Εταιρεία και παλαιότητα; Για να δούμε μη τυχών έχει κάποια σχέση ή όχι. μπα η SIM μου είναι vodafone 3G .... παρεμπίπτοντος το πήγα και μου είπαν οτι θα το δουν. τους ζήτησα να μου περάσουν ξανά την V10a αλλά μου τόνισαν οτι δεν νομίζουν οτι γίνετε downgrate...οποτε ειδομεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Downgrade γινεται πολυ ευκολα και το κανεις και μονος σου. Κοιτα τον οδηγο how-to στο φορουμ Sent from my LG-P990 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Λογικά από εβδομάδα θα το πάρω. Θα αλλάξουν το ακουστικό είπανε, ελπίζω να λυθεί τουλάχιστον αυτό το πρόβλημα. Το άλλο με τις κλήσεις, με βλέπω να περνάω μονος μου την V10a πάλι. Ελπίζω σύντομα να αντιδράσει η LG και να μας διορθώσει τα software προβλήματα με καμία V11. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jnr Δημ. May 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2011 Λογικά από εβδομάδα θα το πάρω. Θα αλλάξουν το ακουστικό είπανε, ελπίζω να λυθεί τουλάχιστον αυτό το πρόβλημα. Το άλλο με τις κλήσεις, με βλέπω να περνάω μονος μου την V10a πάλι. Ελπίζω σύντομα να αντιδράσει η LG και να μας διορθώσει τα software προβλήματα με καμία V11. v11;;εκει να δεις προβληματα που θα εχουμε:lol::lol:v10a κ αγιος ο θεος!:lol:περα απο την πλακα δευτερα παει κ το δικο μου,η σιμ δεν παιζει ρολο ,ειναι καινουρια της βονταφον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts