Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

2 μέρες άφησα το κινητό χωρίς wifi / 3g το βράδι και σε 7 ώρες την μια μέρα έχασε 1% και την άλλη 0% :Ρ Τελικά την ξεζουμίζουν την μπαταρία.

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ιάσονα έχεις το wifi σε "allways on" κατάσταση;

Όταν το βάλεις να κλείνει το wifi μαζί με την οθόνη δεν καταναλώνει ενέργεια και μέσω μικρής κατανάλωσης 3g/gprs παίζουν και οι ειδοποιήσεις/mails/κτλ

Τελικά πόσοι έχουμε πρόβλημα με την αναβάθμιση; Η V10b μόνο προβλήματα έφερε!

(το δικό μου πάλι στο σέρβις, περισσότερα στο σχετικό θέμα)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ιάσονα έχεις το wifi σε "allways on" κατάσταση;

Όταν το βάλεις να κλείνει το wifi μαζί με την οθόνη δεν καταναλώνει ενέργεια και μέσω μικρής κατανάλωσης 3g/gprs παίζουν και οι ειδοποιήσεις/mails/κτλ

Μα τόσο καιρό διαβάζω ότι είναι καλύτερα να έχεις το wifi always on και πως τρώεει λιγότερη μπαταρία από το 3g... ήμουν παραπλανημένος τόσο καιρό; Τσάμπα γκρίνιαζα για την μπαταρία μου ;

Μα τόσο καιρό διαβάζω ότι είναι καλύτερα να έχεις το wifi always on και πως τρώεει λιγότερη μπαταρία από το 3g... ήμουν παραπλανημένος τόσο καιρό; Τσάμπα γκρίνιαζα για την μπαταρία μου ;

Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι μου δεν εχω 3g και παίζει μόνο gprs αλλά και πάλι δεν εχω καλό σημα αλλά κάνε μια δοκιμή να δεις τι παίζει.

Τελικά πόσοι έχουμε πρόβλημα με την αναβάθμιση; Η V10b μόνο προβλήματα έφερε!

(το δικό μου πάλι στο σέρβις, περισσότερα στο σχετικό θέμα)

Αστα για κλαματα ηταν το update..το κινητο το δικο σου ηταν ελληνικης εισαγωγης ή ξενο αν και δε νομιζω να εχει σημασια αλλα ποτε δεν ξερεις...Ετοιμαζομαι να περασω την ελληνικη rom μπας και δω καμια ασπρη μερα.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Αστα για κλαματα ηταν το update..το κινητο το δικο σου ηταν ελληνικης εισαγωγης ή ξενο αν και δε νομιζω να εχει σημασια αλλα ποτε δεν ξερεις...Ετοιμαζομαι να περασω την ελληνικη rom μπας και δω καμια ασπρη μερα.

Ελληνικό, αγορασμένο από Πλαίσιο.

Αλέξανδρος,

Λοιπον και εγω με τη νεα firmware που εβαλα (V10b) ειδα οτι ειχα προβλημα με τις κλησεις ,δηλαδη ενω επαιρναν τηλεφωνο το κινητο δεν εδειχνε τιποτα.Χθες και ενω κατεβαζα την ελληνικη επισημη rom για να τη φλασαρω ωστε να γυρισει στην V10a πηγα στις ρυθμισεις>ρυθμισεις κλησεων>προωθηση κλησεων>φωνητικη κληση...σε αυτο το μενου που ανοιγε μετα στην τελευταια επιλογη που λεει εκτος εμβελειας ειχε να προωθει την κληση σε εναν αριθμο και εδω ειναι το περιεργο..ας πουμε οτι εγω εχω το νουμερο (τυχαιο ειναι αυτο που λεω) 6973486595,στην επιλογη της προωθησης ειχε μπει το νουμερο +306973468586595 ....αυτο το 685 ειναι ακυρο και δεν καταλαβαινω πως μπηκε εκει..επισης δε μπορω να θυμηθω με σιγουρια αν ειχα ξαναδει τις επιλογες της προωθησης πριν το προβλημα για να ξερω τι εγινε..Για να μην σας κουραζω την επιλογη της προωθησης εκτος εμβελειας τελικα την εβαλα απενεργοποιημενη,σωστο δεν ειναι αυτο; Και τελος το ξαναγυρισα στο 2g οπου εκει ειχα το προβλημα με τις κλησεις και μαλλον αυτο με την προωθηση πρεπει να εφταιγε γιατι σε περιοχες με χαμηλο σημα νομιζω μου το εκανε ενω στις ιδιες περιοχεσ με το 3g απο οτι εχω την αισθηση δουλευε και λογικο νομιζω ειναι αφου το δικτυο 3g εχει καλυτερη καλυψη σηματος,σωστα ή λαθος;

Το δίκτυο 2G έχει καλύτερη κάλυψη από το 3G.

Στο δικό μου, που έκανε το πρόβλημα έχω την εντύπωση (αφού δεν είναι στα χέρια μου) ότι είχα απενεργοποιήσει κάθε είδους προώθηση)

Ας το επιβεβαιώσουν και άλλοι.

Τελικα στις προωθησεις κλησεων εκει που λεει Εκτος εμβελειας δε πρεπει να το χεις απενεργοποιημενο,ειναι λαθος..Πρεπει να εχεις εναν αριθμο του παροχου σου που προωθουνται σε αυτον οι κλησεις οταν ειναι κλειστο το τηλεφωνο και ερχεται αναφορα οταν το ανοιξεις,αλλιως αν ειναι απενεργοποιημενο δε εχεις καμια ενημερωση..Σημερα το πρωι το εψαξα και το βρηκα.

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Εμενα απο εχθες μου βγαζει αυτο το μηνυμα για το ημερολογιο και δεν μπορει να το ανοιξει:Υπηρξε μη αναμενομενη διακοπη της εφαρμογης Αποθηκευτικος χωρος ημερολογιου (διαδικασια com.providers.calendar).Το βγαζει συνεχεια αυτο το μηνυμα και μου σπαει τα νευρα,πηγα να βαλω το ημερολογιο σαν update αλα δεν το κανει εγκατάσταση.

χθες το απογευμα γυρισε κ το δικο μου απο την θεσσαλονικη.δυστυχως το αποτελεσμα ειναι καρμπον με του μιχαλη.το χαρτι γραφει οτι εγινε αναβαθμιση,αραγε σε τι,αλλα σημερα που πηγα να κανω μια κληση ηταν αδυνατον κ μετα ειδα οτι κ οι αλλοι δεν μπορουν να με καλεσουνε..:mad:παρατηρησα οτι εκεινη την στιγμη διπλα απο τις μπαρες για το σημα αντι να γραφει Η η g ειχε ενα Ε.

χθες το απογευμα γυρισε κ το δικο μου απο την θεσσαλονικη.δυστυχως το αποτελεσμα ειναι καρμπον με του μιχαλη.το χαρτι γραφει οτι εγινε αναβαθμιση,αραγε σε τι,αλλα σημερα που πηγα να κανω μια κληση ηταν αδυνατον κ μετα ειδα οτι κ οι αλλοι δεν μπορουν να με καλεσουνε..:mad:παρατηρησα οτι εκεινη την στιγμη διπλα απο τις μπαρες για το σημα αντι να γραφει Η η g ειχε ενα Ε.

Ε όπως Error δηλαδή;

Πάρε τηλέφωνο το σέρβις, κάν'τους χοντρά παράπονα. Αν κατάλαβα καλά από το help desk μου είπανε ότι διακόψανε τη συνεργασία με το μαγαζί στη Θεσσαλονίκη. (ας πάρει κανείς να το επιβεβαιώσει)

Αν αυτό ισχύει τότε είναι σαν να μην πήγε ποτέ για επισκευή.....

Αλέξανδρος,

To E αυτό δεν είναι E(rror). Είναι η τρέχουσα τεχνολογία που χρησιμοποιεί το κινητο για data. Όταν σε εκείνο το σημείο γράφει G είναι gprs, όταν γράφει 3G είναι 3G, όταν γράφει H είναι HSDPA, όταν γράφει E είναι EDGE. Στο δικό μου κινητό που δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που περιγράφετε, πολύ συχνά μου δείχνει Ε και φαντάζομαι η επιλογή της τεχνολογίας έχει να κάνει με το πόσο καλό σήμα έχω τη δεδομένη στιγμή (ή τι υποστηρίζει η εκάστοτε κυψέλη που με εξυπηρετεί). Νομίζω το πιο γρήγορο είναι το Η.

http://www.techteam.gr/wiki/EDGE

Edited by elefas

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

To E αυτό δεν είναι E(rror). Είναι η τρέχουσα τεχνολογία που χρησιμοποιεί το κινητο για data. Όταν σε εκείνο το σημείο γράφει G είναι gprs, όταν γράφει 3G είναι 3G, όταν γράφει H είναι HSDPA, όταν γράφει E είναι EDGE. Στο δικό μου κινητό που δεν έχω κανένα από τα προβλήματα που περιγράφετε, πολύ συχνά μου δείχνει Ε και φαντάζομαι έχει να κάνει με το πόσο καλό σήμα έχω τη δεδομένη στιγμή. Νομίζω το πιο γρήγορο είναι το Η.

http://www.techteam.gr/wiki/EDGE

χεχε.. σωστά! Είναι 2G/Edge/3G/H με σειρα ταχύτητας.. οπότε το Ε είναι οκ και φυσιολογικό.

Η παρατήρησή μου για E όπως "Error" προφανώς ήταν χιουμοριστική!:lol: Σιγά μην βγάζανε το error, αν υπήρχε, στο σημείο αυτό! :p

Σε σας που δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα, ποια ρομ έχετε πάνω; Υπάρχει κανείς με την στοκ V10b που να δουλεύει σωστά;

Αλέξανδρος,

Σε σας που δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα, ποια ρομ έχετε πάνω; Υπάρχει κανείς με την στοκ V10b που να δουλεύει σωστά;

Εγώ έχω τη stock rooted, v10a και δεν έχω κανένα από τα προαναφερθέντα προβλήματα (μέχρι στιγμής, φτου φτου, χτύπα ξύλο...). Μόνο μια φορά παρατηρησα ότι μου έκανε reset μόνο του στον 1 μήνα που το έχω. Σε v10b για ποιο λόγο πήγατε; Είχατε προβλήματα με την v10a;

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

• Administrators
Αυτο παίδες το ξέρατε??? http://www.petitiononline.com/LGO2XPrb/petition.html

Ολα ξεκίνησαν απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=997705

Έχει κυκλοφορήσει για τις πρώτες συσκευές. Η αλήθεια πάντως είναι ότι δεν αποτελεί γενικότερο θέμα. Κάποιοι από εμάς δεν έχουν δει ποτέ το προαναφερθέν πρόβλημα.

Modpic.gif

@athanaso77

Αν κρινω οτι απο το κλειδι δεν παθαινει τιποτα , θεωρω το screen protector αχρηστο .

Μια θηκουλα για τις γωνιες σε περιπτωση πτωσης και ειναι οκ νομιζω

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Εγώ έχω τη stock rooted, v10a και δεν έχω κανένα από τα προαναφερθέντα προβλήματα (μέχρι στιγμής, φτου φτου, χτύπα ξύλο...). Μόνο μια φορά παρατηρησα ότι μου έκανε reset μόνο του στον 1 μήνα που το έχω. Σε v10b για ποιο λόγο πήγατε; Είχατε προβλήματα με την v10a;

Γιατί σαν απλοϊκοί χαζοί βλάκες (για τον εαυτό μου και μόνο μιλάω:O) θεωρήσαμε ότι για να βγάζει αναβάθμιση η LG επίσημα, θα έχει κάποιες διορθώσεις βγάλει, μικρά ή μεγάλα ζουζούνια (bugs) που θα είχε μαζέψει. Που να φανταστούμε ότι θα τα έκανε μαντάρα....

Αν φτιάξουν στο δικό μου το πρόβλημα με το ηχείο, θα παλέψω να γυρίσω σε v10a μόνος μου. Και ελπίζω ότι η 2.3 όταν βγεί θα είναι πιο δουλεμένη και με λιγότερα προβλήματα (αλλά θα ...περιμένω μέχρι να είναι σίγουρα καθαρή!)

Αλέξανδρος,

• Administrators
@athanaso77

Αν κρινω οτι απο το κλειδι δεν παθαινει τιποτα , θεωρω το screen protector αχρηστο .

Εγώ όμως δεν κρίνω από τα διάφορα video που κυκλοφορούν στο net αλλά από προσωπική εμπειρία.

Modpic.gif

χα,χα,χα!!tsaglis καλα τα λες,ολοι ετσι την πατησαμε!που να ξεραμε οτι θα μπλεκαμε!μαλλον θα προσπαθησω κι εγω να παω πισω στην v10a,αν κ αφηνω μια τελευταια ελπιδα μηπως γινει κατι την δευτερα που θα κανει το κινητο μου αλλο ενα ταξιδι,εδω στην αθηνα αυτην την φορα,μετα την διαβαιωση που ειχα οτι θα γινει λεπτομερης εξεταση αυτη την φορα,ειδωμεν!elefas k jastonas ευχαριστω για τις απαντησεις σχετικα με το Ε!

@athanaso77

Εγω εχω αφησει το αυτοκολητο στην οθονη που ειχε απο τη μανα του και ετσι δεν εχω βαλλει screen protecor.

Παιδια οσοι απο εσας εχουν προβληματα με τη V10b τηλεφωνο δε μπορειτε να παρετε και να σας παρουν ποτε ή συγκεκριμενες στιγμες;

Παιδια οσοι απο εσας εχουν προβληματα με τη V10b τηλεφωνο δε μπορειτε να παρετε και να σας παρουν ποτε ή συγκεκριμενες στιγμες;

Στην αρχή δουλεύει κανονικά. Κάποια στιγμή, μπορεί μετά 30 λεπτά ή μετά δύο μέρες, μπλοκάρει, συνήθως σε κλήση. Δηλαδή απαντάς και δεν... Μπλοκάρει και θέλει επανεκκίνηση.

Επίσης πολλές φορές απλά δεν χτυπάει σε εισερχόμενες (σαν να είναι σε απλή αναμονή) ενώ στον άλλο δείχνει να καλεί κανονικά. (Με βρίζανε γιατί δεν το "άκουγα".)

Αυτά σε μένα.

Στοκ, ρουτ ή οχι, V10b, vodafone (αν παίζει ρόλο αυτό)

Αλέξανδρος,

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)