Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

στο xda αν ειδα καλα εχει μονο την fr12

σου εχω το link με την rom πιο πανω...TK-ROM Vanilla v0.6

sorry. νομιζα ελεγες αλλη ρομ και εγω αυτη που λες εχω και πιανω 3900 με οverclocking στα 1300.μεγαλη διαφορα πως το καταφερες?

ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!!

sorry. νομιζα ελεγες αλλη ρομ και εγω αυτη που λες εχω και πιανω 3900 με οverclocking στα 1300.μεγαλη διαφορα πως το καταφερες?

εχω max και min τα 1300 Ghz και ειναι το 2ο κατα σειρα benchmark.το 1ο μου βγαζει γυρω στα 3800 και το 2ο ξεπερναει παντα τα 4000!την v 0.6 εχεις?

τι εννοεις?

βγαινουν συνεχως αναβαθμισεις...η τελευταια της rom ειναι η v0.6!

25 του μηνα βγηκε...σου δινει και τα 20 επιπλεον mb στην ram! καλο ειναι σε μια rom να την κρατας αναβαθμισμενη

βγαινουν συνεχως αναβαθμισεις...η τελευταια της rom ειναι η v0.6!

25 του μηνα βγηκε...σου δινει και τα 20 επιπλεον mb στην ram! καλο ειναι σε μια rom να την κρατας αναβαθμισμενη

σωστος την 5,7 εχω χθες την περασα!!!πωπω βαριεμαι να ξαναστηνω το κινητο να ρωτησω με το titanium backup οταν κανεις επαναφορα στο φερνω το κιν οπως το ειχες πριν την αλλαγη της ρομ?η αν περασω την νεα ρομ χωρις να κανω wipe data θα ειναι ολα οπως πριν?μεχρι και τα μενου και τα εικονιδια?

Edited by paolo21r

σωστος την 5,7 εχω χθες την περασα!!!πωπω βαριεμαι να ξαναστηνω το κινητο να ρωτησω με το titanium backup οταν κανεις επαναφορα στο φερνω το κιν οπως το ειχες πριν την αλλαγη της ρομ?η αν περασω την νεα ρομ χωρις να κανω wipe data θα ειναι ολα οπως πριν?μεχρι και τα μενου και τα εικονιδια?

φιλε μου απλα εγκατεστησε την χωρις να κανεις wipe...ετσι δεν θα σου αλλαξει τιποτα

φιλε μου απλα εγκατεστησε την χωρις να κανεις wipe...ετσι δεν θα σου αλλαξει τιποτα

σε ευχαριστω φιλε μου θα το κανω τωρα!!!την εκανα την αναβαθμιση σε 0.6 πρωτο τεστ εδειξε 3850και το δευτερο 4136.κατι ακομα μηπως ξερουμε στην φωνητικη αναζητηση αν στο μελλον θα υποστηριζει ελληνικα?

Edited by paolo21r

• Administrators

Για όποιον δεν βιάζεται αναμένεται καινούργια έκδοση.

Εντούτοις... η v0.6 είναι η καλύτερη της σειράς και κατά τη γνώμη μου ίσως η καλύτερη rom εκεί έξω.

Modpic.gif

Εντούτοις... η v0.6 είναι η καλύτερη της σειράς και κατά τη γνώμη μου ίσως η καλύτερη rom εκεί έξω.

θα την βγαλεις σημερα? η να παω να την πεσω για υπνο:D

ποτε να την περιμενουμε περιπου?γιατι αν περασουμε την v0,6 θα ειναι βιασυνη και θα χρειαστει wipe φιλε athanaso77??

Ρε athanasso αφου την ρομ την βγαζει ο νοβεκ γιατι σου λενε ολoi ποτε θα την βγαλεις??? εχεις καμια συμμετοχη στην δημιουργία της ρομ γιατι απο οτι βλεπω στο xda απλα καποια σχολια για την ρομ προς τον νοβεκ κανεις!

Κατι ακομα η νεα ρομ θα βγει μαζι με τον eternity kernel 1.5!

Seems I've accidentially excluded the Lgevideoplayer... Thanks for the notice (included in 0.6.1 which will come when the new kernel from ETP is up)
Edited by sgra

• Administrators
Ρε athanasso αφου την ρομ την βγαζει ο νοβεκ γιατι σου λενε ολη ποτε θα την βγαλεις??? χχεις καμια συμμετοχη στην δημιουργεια της ρομ γιατι απο οτι βλεπω στο xda απλα καποια σχολια για την βελτιωση της ρομ προς τον νοβεκ κανεις!

Η rom σε καμία περίπτωση δεν είναι δική μου. Απλά έχω κάποια συμμετοχή στη δημιουργία της πέρα από αυτά που βλέπετε στο forum. Όλη η δουλειά είναι δική του όμως.

Για την επόμενη έκδοση μάλλον θα χρησιμοποιηθεί σαν base το FR13 από Modaco και νέος επερχόμενος eternity kernel.

Modpic.gif

• Administrators
Παντως τα νουμερα ειναι εντυπωσιακά!

Τα νούμερα προσωπικά δεν μου λένε τίποτα. Στηρίζομαι στα δικά μου test. :rolleyes:

Modpic.gif

Ελεγα να τη περασω αλλα θα περιμενω τον καινουριο kernel!

Παντως τα νουμερα ειναι εντυπωσιακά!

Καλα τα νουμερα στα bench αλλα στο τελος θα μεινουμε με κανεναν tegra καρβουνιασμενο και θα χτυπαμε το κεφαλι μας!:lol::lol::lol::lol::lol::O

Τα νούμερα προσωπικά δεν μου λένε τίποτα. Στηρίζομαι στα δικά μου test. :rolleyes:

και τα νουμερα βασικα εχουν την αξια τους αλλοιως γιατι να υπηρχανε!?

απο οτι φαινεται η lg εχει κανει μεγαλη πατατα με τους "οδηγους" της μπαταριας! Και σε αυτο οφειλεται κατα μεγαλο βαθμο η αποδοση της!

Battery life on your phone is probably fine. The problem lies in the driver LG wrote to talk to the battery and figure out the max capacity, discharge rate, current capacity, etc. They did a piss poor job of writing it, and working on CM7, I can say that it is horribly inaccurate. I've gone from 50% to 70% by just rebooting, charged a whole 20% in 2 minutes, etc.

DO NOT TAKE ANY BATTERY READINGS SERIOUSLY. I understand this sucks, but when you look at your phone and it says you have 40% battery, don't assume that to be true.

We are working on improving the battery driver for CM7, and it is getting slightly better, but still needs tons of work.

On the note of GsmDataConnectionTracker, it exists in froyo and gingerbread and is not something LG stuck in as bloatware. They added some additional debugging which is what you are seeing in logcat.

Skimming through the code (very quickly, mind you) it looks like GsmDataConnectionTracker is not your problem. All it does is keep track of data sent/received, communicates this back to the radio interface, sets up GSM data connections should they die, and is responsible for also keeping track of whether or not you are currently connected to an APN (thus the reason for constant polling).

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)