ovelix5 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Άλλο ένα που παρατήρησα με το "προβλημα" εναλλαγης των γραμμών (2 σε 1) είναι ότι κάθε φορά "χαλάει" και η επιλογη στο πληκτρολόγιο...απο το τυπικο που το έχω σε πλήρες.:mad::mad: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Όχι φίλε μου , δεν τα κατάφερα . Έπαιξε αλλά με πολλά προβλήματα . Δοκίμασα 2-3 φορές . Κολλούσε η εγκατάσταση τρελά . Στους Drivers USB ήταν πιο εύκολο . Όταν τελικά έγινε έστω και ημιτελής το αναγνώρισε , έβαλα και το IMEI και έκανα κάποια copy σε διάφορους φακέλους . Ολα έγιναν καλά . Ζήτησα update και μου είπε ότι έχω την τελευταία version . Οταν πήγαινα να το κλείσω έσκαγε . Κάθε φορά το ίδιο . Να πω ότι δοκίμασα την ελληνική version από το ελληνικό site της LG. Το suite δεν δούλεψε ποτέ . Θα ξαναδοκιμάσω με το Αγγλικό ( ελπίζω να παίζει ). Αν θέλεις μου λές , α) απο πού το κατέβασες , β) τι κατέβασες γ) με ποια σειρά τα εγκατέστησες . Αναλυτικά αν δεν σου κάνει κόπο . ______________________________________________________________________________________________________________________________________ Όταν περνάμε κάποιες επαφές στο τηλέφωνο π.χ. Έχουμε μία επαφή από τις πολλές που κατέβασε το κινητό μας όταν κάναμε Sync με τον λογαριασμό μας στο Gmail . Η επαφή αυτή μας καλεί από το σταθερό της . Μετά την κλίση πάμε στο αρχείο κλίσεων και του ζητάμε να το αποθηκεύσει στην ήδη υπάρχουσα επαφή . ΟΚ . Πώς θα ενημερωθεί το Gmail ? Το κατεβασα απο την LG GR εκανα install το αρχειο μετα επελεξα usb drivers το εκανε και αυτο install μετα εβγαλε το finish.Ετρεξα το προγραμμα κανονικα μου ζητησε να συνδεσω την συσκευη πανω την συνδεσα εκανε το Pc μου install τα drivers του κινητου και μου ανοιξε κανονικα την microsd και τo σκληρο του κινητου.Περασα και μεσα στην καρτα ενα βιντεο το οποιο το περασε παρα πολυ γρηγορα 700mb αρχειο.Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 το οτι πολλα ατομα το πουλανε...τι σημαινει???ηδη εχουν μπει 4-5 αγγελιες νομιζω!Που τις ειδες τις αγγελιες?Γιατι στη χρυση ευκαιρια δεν υπαρχει καμια και αναγκαστικα το παραγγειλα απο αλλο καταστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 με sim max 12-1 το δοκίμασε κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Παιδια βγηκε καινουρια baseband. Υποτιθεται πως βελτιωνει την αποδοση των κλησεων. Το δοκιμασα με ενα φιλο που ειχαμε και πριν θεμα με την ποιοτητα της κλησης αλλα αυτο παρεμεινε. Με την κοπελα μου η ποιοτητα βελτιωθηκε. Μαλλον υπαρχει επιλεκτικη βελτιωση :p Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Που τις ειδες τις αγγελιες?Γιατι στη χρυση ευκαιρια δεν υπαρχει καμια και αναγκαστικα το παραγγειλα απο αλλο καταστημα. Το myphone.gr έχει Buy&Sell στο οποίο για να έχεις πρόσβαση πρέπει να έχεις τουλάχιστον 150 μηνύματα και 150 ημέρες εγγραφής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Παιδια βγηκε καινουρια baseband. Υποτιθεται πως βελτιωνει την αποδοση των κλησεων. Το δοκιμασα με ενα φιλο που ειχαμε και πριν θεμα με την ποιοτητα της κλησης αλλα αυτο παρεμεινε. Με την κοπελα μου η ποιοτητα βελτιωθηκε. Μαλλον υπαρχει επιλεκτικη βελτιωση :p τι ειναι η baseband Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 τι ειναι η baseband Ας πούμε ο πυρήνας μιας rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Το κατεβασα απο την LG GR εκανα install το αρχειο .......Αυτα. Αν δεν σου κάνει κόπο μου λες τα αρχεία με την σειρά .... κάτι μάλλον δεν κάνω καλά . Ενα ένα τα ονόματα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) Το myphone.gr έχει Buy&Sell στο οποίο για να έχεις πρόσβαση πρέπει να έχεις τουλάχιστον 150 μηνύματα και 150 ημέρες εγγραφής. Το θεωρεις σιγουρο αυτο που λες..? :rolleyes: Γιατι εγω βλεπω ατομο που εχει 50 μηνυματα και εχει ηδη αγγελια εκει.. :rolleyes: Kαι μαλιστα πουλαει ενα optimus 2X.. Για ριξε μια ματια φιλε athanaso77 και θα το δεις.. :rolleyes: Edited April 13, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 13, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Το θεωρεις σιγουρο αυτο που λες..? :rolleyes: Γιατι εγω βλεπω ατομο που εχει 50 μηνυματα και εχει ηδη αγγελια εκει.. :rolleyes: Kαι μαλιστα πουλαει ενα optimus 2X.. Για ριξε μια ματια φιλε athanaso77 και θα το δεις.. :rolleyes: Προφανώς έχουν αλλάξει τα πράγματα... "Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ενότητα των αγοραπωλησιών, είτε ενεργητικά (με τη δημοσίευση αγγελιών), είτε παθητικά (με την ανάγνωση αγγελιών) έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν συμπληρώσει 150 ημέρες από την εγγραφή τους στο myphone.gr και έχουν δημοσιεύσει ικανό αριθμό μηνυμάτων στα forums του." http://www.myphone.gr/forum/policy.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) Προφανώς έχουν αλλάξει τα πράγματα... "Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ενότητα των αγοραπωλησιών, είτε ενεργητικά (με τη δημοσίευση αγγελιών), είτε παθητικά (με την ανάγνωση αγγελιών) έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν συμπληρώσει 150 ημέρες από την εγγραφή τους στο myphone.gr και έχουν δημοσιεύσει ικανό αριθμό μηνυμάτων στα forums του." http://www.myphone.gr/forum/policy.php Επειδη κι εγω το εχω διαβασει αυτο, γι αυτο το ειπα.. :rolleyes: Και περιμενα μαλιστα καποτε, να συπληρωσω τα αναλογα μηνυματα για να βαλω αγγελια.. :( Τωρα βεβαια αν εχει αλλαξει η οχι κραταω τις επιφυλαξεις μου.. :whistle: EDIT: Το ξαναδιαβασα μολις τωρα, και ναι, δεν γραφει αυτο που εγραφε για "Απαραιτητο αριθμο μηνυματων" , οποτε μαλλον, ναι εχει αλλαξει :worry: Edited April 13, 2011 by aby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Με αυτό το LG suite έχει καταφέρει κανένας να συγχρονίσει επαφές; Μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες και video, να δώ τα sms αλλά επαφές γιόκ! Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 μολις περασα αυτην την rom στο κινητακι και ρυθμισμενο στο 1.3Gh χτυπησε κυριολεκτικα score 3978 και πεταει... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1024806 Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) Επειδη κι εγω το εχω διαβασει αυτο, γι αυτο το ειπα.. :rolleyes: Και περιμενα μαλιστα καποτε, να συπληρωσω τα αναλογα μηνυματα για να βαλω αγγελια.. :( Τωρα βεβαια αν εχει αλλαξει η οχι κραταω τις επιφυλαξεις μου.. :whistle: EDIT: Το ξαναδιαβασα μολις τωρα, και ναι, δεν γραφει αυτο που εγραφε για "Απαραιτητο αριθμο μηνυματων" , οποτε μαλλον, ναι εχει αλλαξει :worry: http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=myphone_tips#faq_use_memberranks μολις περασα αυτην την rom στο κινητακι και ρυθμισμενο στο 1.3Gh χτυπησε κυριολεκτικα score 3978 και πεταει... http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1024806 ελληνικα εχεις κανονικα? Σημερα βγηκε η fr12! Edited April 13, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=myphone_tips#faq_use_memberranks ελληνικα εχεις κανονικα? κανονικοτατα... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=myphone_tips#faq_use_memberranks Τωρα μ αυτο μπερδευτηκα τελειως.. :confused: Ας μας πει ο athanaso77 τι γινεται, που ειναι πιο παλιος και τα ξερει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Τωρα μ αυτο μπερδευτηκα τελειως.. :confused: Ας μας πει ο athanaso77 τι γινεται, που ειναι πιο παλιος και τα ξερει ;) εγω πριν λιγες μερες (2 νομιζω) ξεπερασα τα 150 μνμτα και μονο τοτε ειχα δικαιωμα να βλεπω το buy & sell! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 εγω πριν λιγες μερες (2 νομιζω) ξεπερασα τα 150 μνμτα και μονο τοτε ειχα δικαιωμα να βλεπω το buy & sell! Ε τοτε αλλο ατομο με 50 μηνυματα, πως εχει βαλει αγγελια βρε παιδια? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Ε τοτε αλλο ατομο με 50 μηνυματα, πως εχει βαλει αγγελια βρε παιδια? :blink: μαλλον βυσμα θα ειναι!:p:lol: Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 μαλλον βυσμα θα ειναι!:p:lol: Κακε.. :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 για δωσε λινκ της εν λογο αγγελιας! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=myphone_tips#faq_use_memberranks ελληνικα εχεις κανονικα? Σημερα βγηκε η fr12! εγω θα την αφησω την fr11 γιατι ρυθμισα το κινητο τωρα...εξαλλου δεν αλλαζω συνεχως rom γιατι ειναι χρονοβορο το σησιμο του μετα!εκτος και αν δεν χρειαζετε full wipe Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 εγω θα την αφησω την fr11 γιατι ρυθμισα το κινητο τωρα...εξαλλου δεν αλλαζω συνεχως rom γιατι ειναι χρονοβορο το σησιμο του μετα!εκτος και αν δεν χρειαζετε full wipe δεν θελει wipe, ειναι σημαντικη αναβαθμιση (νεα baseband) βαλ'την οπωσδηποτε! A WIPE IS MANDATORY IF YOU ARE COMING FROM STOCK / MCR Fr3 OR EARLIER! Apologies, but this is unavoidable for this release. I recommend using Titanium Backup to back up your data. Wipe BEFORE installing the ROM. Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 δεν θελει wipe, ειναι σημαντικη αναβαθμιση (νεα baseband) βαλ'την οπωσδηποτε! αληθεια?μου δινεις αν θελεις το link για να μην ψαχνω?σου ειναι ευκολο? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts