Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Άλλο ένα που παρατήρησα με το "προβλημα" εναλλαγης των γραμμών (2 σε 1) είναι ότι κάθε φορά "χαλάει" και η επιλογη στο πληκτρολόγιο...απο το τυπικο που το έχω σε πλήρες.:mad::mad:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι φίλε μου , δεν τα κατάφερα . Έπαιξε αλλά με πολλά προβλήματα .

Δοκίμασα 2-3 φορές . Κολλούσε η εγκατάσταση τρελά .

Στους Drivers USB ήταν πιο εύκολο . Όταν τελικά έγινε έστω και ημιτελής το αναγνώρισε , έβαλα και το IMEI και έκανα κάποια copy σε διάφορους φακέλους .

Ολα έγιναν καλά . Ζήτησα update και μου είπε ότι έχω την τελευταία version .

Οταν πήγαινα να το κλείσω έσκαγε . Κάθε φορά το ίδιο .

Να πω ότι δοκίμασα την ελληνική version από το ελληνικό site της LG.

Το suite δεν δούλεψε ποτέ . Θα ξαναδοκιμάσω με το Αγγλικό ( ελπίζω να παίζει ).

Αν θέλεις μου λές ,

α) απο πού το κατέβασες ,

β) τι κατέβασες

γ) με ποια σειρά τα εγκατέστησες .

Αναλυτικά αν δεν σου κάνει κόπο .

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Όταν περνάμε κάποιες επαφές στο τηλέφωνο π.χ.

Έχουμε μία επαφή από τις πολλές που κατέβασε το κινητό μας όταν κάναμε Sync με τον λογαριασμό μας στο Gmail .

Η επαφή αυτή μας καλεί από το σταθερό της . Μετά την κλίση πάμε στο αρχείο κλίσεων και του ζητάμε να το αποθηκεύσει στην ήδη υπάρχουσα επαφή .

ΟΚ .

Πώς θα ενημερωθεί το Gmail ?

Το κατεβασα απο την LG GR εκανα install το αρχειο μετα επελεξα usb drivers το εκανε και αυτο install μετα εβγαλε το finish.Ετρεξα το προγραμμα κανονικα μου ζητησε να συνδεσω την συσκευη πανω την συνδεσα εκανε το Pc μου install τα drivers

του κινητου και μου ανοιξε κανονικα την microsd και τo σκληρο του κινητου.Περασα και μεσα στην καρτα ενα βιντεο το οποιο το περασε παρα πολυ γρηγορα 700mb αρχειο.Αυτα.

το οτι πολλα ατομα το πουλανε...τι σημαινει???ηδη εχουν μπει 4-5 αγγελιες νομιζω!
Που τις ειδες τις αγγελιες?Γιατι στη χρυση ευκαιρια δεν υπαρχει καμια και αναγκαστικα το παραγγειλα απο αλλο καταστημα.

Παιδια βγηκε καινουρια baseband.

Υποτιθεται πως βελτιωνει την αποδοση των κλησεων.

Το δοκιμασα με ενα φιλο που ειχαμε και πριν θεμα με την ποιοτητα της κλησης αλλα αυτο παρεμεινε.

Με την κοπελα μου η ποιοτητα βελτιωθηκε.

Μαλλον υπαρχει επιλεκτικη βελτιωση :p

• Administrators
Που τις ειδες τις αγγελιες?Γιατι στη χρυση ευκαιρια δεν υπαρχει καμια και αναγκαστικα το παραγγειλα απο αλλο καταστημα.

Το myphone.gr έχει Buy&Sell στο οποίο για να έχεις πρόσβαση πρέπει να έχεις τουλάχιστον 150 μηνύματα και 150 ημέρες εγγραφής.

Modpic.gif

Παιδια βγηκε καινουρια baseband.

Υποτιθεται πως βελτιωνει την αποδοση των κλησεων.

Το δοκιμασα με ενα φιλο που ειχαμε και πριν θεμα με την ποιοτητα της κλησης αλλα αυτο παρεμεινε.

Με την κοπελα μου η ποιοτητα βελτιωθηκε.

Μαλλον υπαρχει επιλεκτικη βελτιωση :p

τι ειναι η baseband

Το κατεβασα απο την LG GR εκανα install το αρχειο .......Αυτα.

Αν δεν σου κάνει κόπο μου λες τα αρχεία με την σειρά .... κάτι μάλλον δεν κάνω καλά .

Ενα ένα τα ονόματα τους

Το myphone.gr έχει Buy&Sell στο οποίο για να έχεις πρόσβαση πρέπει να έχεις τουλάχιστον 150 μηνύματα και 150 ημέρες εγγραφής.
Το θεωρεις σιγουρο αυτο που λες..? :rolleyes: Γιατι εγω βλεπω ατομο που εχει 50 μηνυματα και εχει ηδη αγγελια εκει.. :rolleyes: Kαι μαλιστα πουλαει ενα optimus 2X.. Για ριξε μια ματια φιλε athanaso77 και θα το δεις.. :rolleyes: Edited by aby

• Administrators
Το θεωρεις σιγουρο αυτο που λες..? :rolleyes: Γιατι εγω βλεπω ατομο που εχει 50 μηνυματα και εχει ηδη αγγελια εκει.. :rolleyes: Kαι μαλιστα πουλαει ενα optimus 2X.. Για ριξε μια ματια φιλε athanaso77 και θα το δεις.. :rolleyes:

Προφανώς έχουν αλλάξει τα πράγματα...

"Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ενότητα των αγοραπωλησιών, είτε ενεργητικά (με τη δημοσίευση αγγελιών), είτε παθητικά (με την ανάγνωση αγγελιών) έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν συμπληρώσει 150 ημέρες από την εγγραφή τους στο myphone.gr και έχουν δημοσιεύσει ικανό αριθμό μηνυμάτων στα forums του."

http://www.myphone.gr/forum/policy.php

Modpic.gif

Προφανώς έχουν αλλάξει τα πράγματα...

"Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην ενότητα των αγοραπωλησιών, είτε ενεργητικά (με τη δημοσίευση αγγελιών), είτε παθητικά (με την ανάγνωση αγγελιών) έχουν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη που έχουν συμπληρώσει 150 ημέρες από την εγγραφή τους στο myphone.gr και έχουν δημοσιεύσει ικανό αριθμό μηνυμάτων στα forums του."

http://www.myphone.gr/forum/policy.php

Επειδη κι εγω το εχω διαβασει αυτο, γι αυτο το ειπα.. :rolleyes: Και περιμενα μαλιστα καποτε, να συπληρωσω τα αναλογα μηνυματα για να βαλω αγγελια.. :( Τωρα βεβαια αν εχει αλλαξει η οχι κραταω τις επιφυλαξεις μου.. :whistle: EDIT: Το ξαναδιαβασα μολις τωρα, και ναι, δεν γραφει αυτο που εγραφε για "Απαραιτητο αριθμο μηνυματων" , οποτε μαλλον, ναι εχει αλλαξει :worry: Edited by aby

Με αυτό το LG suite έχει καταφέρει κανένας να συγχρονίσει επαφές;

Μπορώ να μεταφέρω φωτογραφίες και video, να δώ τα sms αλλά επαφές γιόκ!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

μολις περασα αυτην την rom στο κινητακι και ρυθμισμενο στο 1.3Gh χτυπησε κυριολεκτικα score 3978 και πεταει...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1024806

Επειδη κι εγω το εχω διαβασει αυτο, γι αυτο το ειπα.. :rolleyes: Και περιμενα μαλιστα καποτε, να συπληρωσω τα αναλογα μηνυματα για να βαλω αγγελια.. :( Τωρα βεβαια αν εχει αλλαξει η οχι κραταω τις επιφυλαξεις μου.. :whistle: EDIT: Το ξαναδιαβασα μολις τωρα, και ναι, δεν γραφει αυτο που εγραφε για "Απαραιτητο αριθμο μηνυματων" , οποτε μαλλον, ναι εχει αλλαξει :worry:

http://www.myphone.gr/forum/faq.php?faq=myphone_tips#faq_use_memberranks

μολις περασα αυτην την rom στο κινητακι και ρυθμισμενο στο 1.3Gh χτυπησε κυριολεκτικα score 3978 και πεταει...

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1024806

ελληνικα εχεις κανονικα? Σημερα βγηκε η fr12!

Edited by ros100
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

ελληνικα εχεις κανονικα?

κανονικοτατα...

Τωρα μ αυτο μπερδευτηκα τελειως.. :confused: Ας μας πει ο athanaso77 τι γινεται, που ειναι πιο παλιος και τα ξερει ;)

Τωρα μ αυτο μπερδευτηκα τελειως.. :confused: Ας μας πει ο athanaso77 τι γινεται, που ειναι πιο παλιος και τα ξερει ;)

εγω πριν λιγες μερες (2 νομιζω) ξεπερασα τα 150 μνμτα και μονο τοτε ειχα δικαιωμα να βλεπω το buy & sell!

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

εγω πριν λιγες μερες (2 νομιζω) ξεπερασα τα 150 μνμτα και μονο τοτε ειχα δικαιωμα να βλεπω το buy & sell!
Ε τοτε αλλο ατομο με 50 μηνυματα, πως εχει βαλει αγγελια βρε παιδια? :blink:

Ε τοτε αλλο ατομο με 50 μηνυματα, πως εχει βαλει αγγελια βρε παιδια? :blink:

μαλλον βυσμα θα ειναι!:p:lol:

για δωσε λινκ της εν λογο αγγελιας!

ελληνικα εχεις κανονικα? Σημερα βγηκε η fr12!

εγω θα την αφησω την fr11 γιατι ρυθμισα το κινητο τωρα...εξαλλου δεν αλλαζω συνεχως rom γιατι ειναι χρονοβορο το σησιμο του μετα!εκτος και αν δεν χρειαζετε full wipe

εγω θα την αφησω την fr11 γιατι ρυθμισα το κινητο τωρα...εξαλλου δεν αλλαζω συνεχως rom γιατι ειναι χρονοβορο το σησιμο του μετα!εκτος και αν δεν χρειαζετε full wipe

δεν θελει wipe, ειναι σημαντικη αναβαθμιση (νεα baseband) βαλ'την οπωσδηποτε!

A WIPE IS MANDATORY IF YOU ARE COMING FROM STOCK / MCR Fr3 OR EARLIER! Apologies, but this is unavoidable for this release. I recommend using Titanium Backup to back up your data. Wipe BEFORE installing the ROM.

δεν θελει wipe, ειναι σημαντικη αναβαθμιση (νεα baseband) βαλ'την οπωσδηποτε!

αληθεια?μου δινεις αν θελεις το link για να μην ψαχνω?σου ειναι ευκολο?

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)