Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Η αληθεια ειναι οτι το καναμε λιγο chatroom εδω κι εγω ειμαι μεσα φυσικα.. Σιγουρα να λεμε κανενα αστειακι γι αυτο ειναι κι φατσουλες, αλλα με μετρο για να μεινει forum εδω .. :)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει δοκιμάσει κάποιος να εγκαταστήσει το Suite της LG απο το site ?

Μου έχει βγάλει την !#$%@!@#$#% εδώ και 1 ώρα .

Απλά Αισχρό .....

Αν το κάνατε και τα καταφέρατε πέστε τα βήματα ή κάποιο tip .... plz

Δεν λέει πουθενά κάποιο θέμα με το λειτουργικό .

1) δεν φεύγει το εικονίδιο εκκίνησης

2) δεν βρίσκει την συσκευή ( και βλέπω πάντα το εικονίδιο εκκίνησης μέσα στα μούτρα μου )

3) δεν κλείνει

4) κολλάει ο οδηγός

5) έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση

Τιποτα ..... μάλλον κάτι δεν με πάει .

π.χ. Εικόνα :

http://img202.imageshack.us/img202/4619/lgpcsuiteiv.jpg

http://img28.imageshack.us/img28/7998/lgpcsuiteiv2.jpg

_______________________________________________________________________________________________

Μια Πρόταση γιατί βαρέθηκα να διαβάζω αηδίες .......

Αντι να γίνονται και γράφονται τοσες αηδείες καλύτερα να φροντίσουμε να αλληλοβοηθηθούμε .

Ειδικά όσοι μόλις μπήκαν ΤΩΡΑ στον ΚΟΣΜΟ των Android .... Αντε γιατι με βλέπω να πηγαίνω για μήλα ...

Edited by zakailiou

Εχει δοκιμάσει κάποιος να εγκαταστήσει το Suite της LG απο το site ?

Μου έχει βγάλει την !#$%@!@#$#% εδώ και 1 ώρα .

Απλά Αισχρό .....

Αν το κάνατε και τα καταφέρατε πέστε τα βήματα ή κάποιο tip .... plz

Κατ αρχην δεν μπορω να καταλαβω που δυσκολευεσαι. Τι windows εχεις, και τι ακριβως σου βγαζει, οταν λες δεν μπορεις? Λοιπον, πας εδω http://www.lg.com/gr/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp και πατας Κατεβάστε το Εργαλείο Υποστήριξης LG Mobile . Download , και το κανεις install . Τι σε δυσκολευει? Πες μας που, για να καταλαβουμε Edit: Καντο ξανα απεγκατασταση, ψαξε να βρεις μηπως εχει αφησει τιποτε drivers, και δεν εχουν απεγκατασταθει, κανε τους uninstall κι αυτους αν υπαρχουν στο program files, χρησιμοποιησε καποιον registry cleaner, μετα restart ξανα και εκ νεου εγκατασταση. Λογικα πρεπει να σου δουλεψει. Κατι δεν εκατσε καλα εγω πιστευω, με την πρωτη εγκατασταση.
Edited by aby

Παιδια επειδη το θεμα με την καρτα μαλλον θελει περισσοτερη προσοχη απο οτι φαινεται αν καποιος εβαλε καρτα micro sd σε αυτο το κινητο μπορει να πει τι class και μεγεθος ειναι και να μας πει αν ειδε καποια διαφορα στην καταναλωση μπαταριας ή καποιο lag,γιατι οσο και αν εψαξα απο τις γνωστες εταιριες μονο στην toshiba ειδα να εχει στοιχεια για την καταναλωση της καρτας.
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

@aby κάνε ένα refresh έκανα edit όταν απαντούσες ....
Διαβασε κι εσυ τι εχω γραψει στο προηγουμενο μηνυμα μου, εχω προσθεσει τι πρεπει να κανεις.

• Administrators
Παιδια επειδη το θεμα με την καρτα μαλλον θελει περισσοτερη προσοχη απο οτι φαινεται αν καποιος εβαλε καρτα micro sd σε αυτο το κινητο μπορει να πει τι class και μεγεθος ειναι και να μας πει αν ειδε καποια διαφορα στην καταναλωση μπαταριας ή καποιο lag,γιατι οσο και αν εψαξα απο τις γνωστες εταιριες μονο στην toshiba ειδα να εχει στοιχεια για την καταναλωση της καρτας.

Από toshiba πάντως δεν έχω και τις καλύτερες εντυπώσεις.

Modpic.gif

αυτην ειχα πανω για λιγο καιρο

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-Memory-Card-MicroSDC6-Rdp3-Microsd-Card-Reader-TS8GUSDHC6-P3.htm

χωρις προβληματα και καλη ταχυτητα για την καταναλωση τωρα δεν ξερω

Sorry, αλλά από που έχει προκύψει ότι οι γρηγορότερες micro sd καταναλώνουν περισσότερο και μάλιστα σε βαθμό που να επηρεάζουν την αυτονομία του τηλεφώνου...?

Με dual core επεξεργαστή και 4" οθόνη, ψάχνεις τις καταναλώσεις στις micro sd...? :lol:

Για εμένα πάρε την γρηγορότερη στα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις και στην χωρητικότητα που θες. Με τα 16gb να είναι το στάνταρ.

Edited by JoeBar

Όπως έγραψα έκανα απεγκατάσταση .... πήγα και στο control panel και εφαγα και απο εκεί ότι βρήκα .

Θα ξαναδοκιμάσω αύριο .

Το ένα ερώτημα παραμένει . " Έχει κάνει κάποιος αυτή την διαδικασία να μου πει αν δουλεύει ? "

Μην βιαστήτε να απαντήσετε γιατί για παράδειγμα το αντίστοιχο Suite της Samsung " το Ελληνικό " έκανε 2 χρόνια να δουλέψει σωστά και πάλι δεν .

2η ερώτηση : Είχε στην συσκευασία του τηλεφώνου μέσα CD . ? Εμένα δεν είχε .

Όπως έγραψα έκανα απεγκατάσταση .... πήγα και στο control panel και εφαγα και απο εκεί ότι βρήκα .

Θα ξαναδοκιμάσω αύριο .

Το ένα ερώτημα παραμένει . " Έχει κάνει κάποιος αυτή την διαδικασία να μου πει αν δουλεύει ? "

Μην βιαστήτε να απαντήσετε γιατί για παράδειγμα το αντίστοιχο Suite της Samsung " το Ελληνικό " έκανε 2 χρόνια να δουλέψει σωστά και πάλι δεν .

2η ερώτηση : Είχε στην συσκευασία του τηλεφώνου μέσα CD . ? Εμένα δεν είχε .

Την ειχα κανει με το Lg gm750 windows mobile , μια χαρα με τη πρωτη οταν το ειχα.

εγω τελικα θα παρω αυτη την καρτα!

http://www.amazon.co.uk/Transcend-microSDHC-Memory-adapter-TS16GUSDHC6/dp/B001PLIG5Y/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=computers&qid=1302550422&sr=8-2

ξερουμε παιδια ποτε θα παρει την αναβαθμιση 2.3???και αν τελικα δεν παρει την 2.3 και παρει την 2.4 απευθειας που οπως ακουγεται θα ειναι σχεδιασμενη καλυτερα για τα διπυρινα? :wacko::wacko:

εγω τελικα θα παρω αυτη την καρτα!

http://www.amazon.co.uk/Transcend-microSDHC-Memory-adapter-TS16GUSDHC6/dp/B001PLIG5Y/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=computers&qid=1302550422&sr=8-2

ξερουμε παιδια ποτε θα παρει την αναβαθμιση 2.3???και αν τελικα δεν παρει την 2.3 και παρει την 2.4 απευθειας που οπως ακουγεται θα ειναι σχεδιασμενη καλυτερα για τα διπυρινα? :wacko::wacko:

Αγνωστο, και στα δυο ερωτηματα που κανεις γιατι μπορει να μη βγει καν 2.4, και να βγει 3.1 οπως ακουγεται

Κι εγώ αυτή του sotosok έχω και την προτείνω για τις πολύ καλές της ταχύτητες,τις οποίες έχω γράψει πιο πίσω.

συγκεκριμένα παίζει χωρίς πρόβλημα dvdrip ταινία που της πέρασα,πολύ γρήγορα,και με τις εφαρμογές παρόλο που την φόρτωσα δεν με καθηστερεί ποτέ.

αν πράγματι έχετε μεγάλο όμως άγχος για το θέμα να την δοκιμάσω σε σύγκριση και με την πολλύυυ καλή 16gb class 6 lexar που έχω,με καλύτερης ποιότητας video,πχ 720p

και να σας πω πόια κ πόσο υπερέχει-καθυστερεί..

ενδιαφέρεστε??

αν και μια απλή παράθεση των ταχυτήτων read,write με το προγραμματάκι θα το έλυνε..:)

τι λέτε?

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Ερωτηση No1,

Πως βαζουμε διαφορετικους ηχους κλησεις στις επαφες μας?

Ηξερα 2 τροπους, η' πας κατευθειαν με edit στην επαφη και απο κει της δινεις ενα δικο της ηχο κλησης (αν στο επιτρεπει το O/S) 'η δημιουργεις ομαδες οπότε δινεις ξερωριστο ηχο κλησης στις ομαδες αυτες....

Στο ρημαδι δεν βρηκα τπτ απο τα 2. Γνωριζει κανεις πως γινεται ?

Eρωτηση Νο2,

Πρεπει να κανω και κατι αλλο για τα μμς?

αυτες ειναι οι ρυθμισεις για μμς της κοσμοτε, τις βαζει αυτοματα η συσκευη, παρολα αυτα δεν μπορω να στειλω μμς....

Όνομα: Cosmote Wireless Internet

APN: Internet

MCC: 202

MNC: 01

Τύπος APN: default

Όνομα: Cosmote MMS

APN: Mms

MMSC: 195.167.65.220:8002

Διακομιστής μεσολάβησης MMS: 10.10.10.20

Θύρα MMS: 8080

Τύπος APN: mms

Edited by zarras1
Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

1ο. Επαφές>(ανοίγεις την εκάστοτε επαφή)>μενού>επιλογές>ήχος κλήσης.

2ο. Ριξε εδώ μια μάτια http://magic-tips.blogspot.com/2010/03/internet-mms.html (εμένα με έσωσαν:D).

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

1o. !!!!! τι λες τωρα, δε προκειται να το εβρισκα ποτέ, πηγαινα με εντιτ πανω στην επαφη και δεν εμφανιζοτανε, ευχαριστω πολυ

2ο. απο κει τα τσιμπησα και εγω, αλλ'α τα ειχε ηδη εγκατεστημενα, δεν δουλεψε ομως. πρεπει να τα σβησω και τα 2 (inet apn & mms apn) ? και να τα ξαναφτιαξω?

εσενα πως σου επαιξε?

Ευχαριστω το Θεο και την ομαδα του Myphone.gr που συμπεριελαβαν την επιλογη "Ignore user" στο cp... Priceless!!! :happy:

Για όποιον αγχώνεται για το Tegra Zone, μια βλακεία και μισή είναι. Showcase υποτίθεται των εφαρμογών που υπάρχουν και κανά δυο'που θα έρθουν σύντομα στο market. Δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό.

Για το LG PC Suite, το έστησα, συνδέθηκε κανονικά το τηλέφωνο αλλά συγχρονισμό δεν κατάφερα να κάνω (ακόμα). Εμφανίζεται μια μπάρα προόδου, ολοκληρώνει την εργασία αλλά στις επαφές στο Suite δεν έχει εισαχθεί καμία.

Μυστήρια εφαρμογή, κάτι θα κάνω λάθος μάλλον.....

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Για όποιον αγχώνεται για το Tegra Zone, μια βλακεία και μισή είναι. Showcase υποτίθεται των εφαρμογών που υπάρχουν και κανά δυο'που θα έρθουν σύντομα στο market. Δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό.

Επίσης για το Tegra Zone, το μοναδικό παιχνίδι που είναι free διαθέσιμο, το Dungeons Defenders αν προσπαθήσετε να το κατεβάσετε από την εφαρμογή θα σας επιστρέφει μήνυμα λάθους. Για να το κατεβάσετε πηγαίνετε εδώ: http://dungeondefenders.com/androidmobile

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

Για το LG PC Suite, το έστησα, συνδέθηκε κανονικά το τηλέφωνο αλλά συγχρονισμό δεν κατάφερα να κάνω (ακόμα). Εμφανίζεται μια μπάρα προόδου, ολοκληρώνει την εργασία αλλά στις επαφές στο Suite δεν έχει εισαχθεί καμία.

Μυστήρια εφαρμογή, κάτι θα κάνω λάθος μάλλον.....

εγώ δεν χρησιμοποίησα lg pc suite.

απλά πήγα στο σαιτ της lg κ με κατηύθυνε αυτό.

κατέβασα από εκεί το lg mobile support tools κ στα 2 λεπτά συνδέθηκε,μου έδωσε δηλαδή πρόσβαση στα περιεχόμενα των 2 καρτών..

εγώ δεν χρησιμοποίησα lg pc suite.

απλά πήγα στο σαιτ της lg κ με κατηύθυνε αυτό.

κατέβασα από εκεί το lg mobile support tools κ στα 2 λεπτά συνδέθηκε,μου έδωσε δηλαδή πρόσβαση στα περιεχόμενα των 2 καρτών..

To έκανα και αυτό. Αυτό δουλεύει. Το sync δεν....

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Επίσης για το Tegra Zone, το μοναδικό παιχνίδι που είναι free διαθέσιμο, το Dungeons Defenders αν προσπαθήσετε να το κατεβάσετε από την εφαρμογή θα σας επιστρέφει μήνυμα λάθους. Για να το κατεβάσετε πηγαίνετε εδώ: http://dungeondefenders.com/androidmobile

Καλημέρα,

Κι εγω αυτο ήθελα να κατεβάσω και δεν μπορούσα...βασικά και ενα απο τα paid να δοκιμασεις το ίδιο σου βγάζει....

To έκανα και αυτό. Αυτό δουλεύει. Το sync δεν....

ααα:p,κ έλεγα κάποτε να το ρωτήσω γιατι κ εγώ εκεί κολλάω ..

1o. !!!!! τι λες τωρα, δε προκειται να το εβρισκα ποτέ, πηγαινα με εντιτ πανω στην επαφη και δεν εμφανιζοτανε, ευχαριστω πολυ

2ο. απο κει τα τσιμπησα και εγω, αλλ'α τα ειχε ηδη εγκατεστημενα, δεν δουλεψε ομως. πρεπει να τα σβησω και τα 2 (inet apn & mms apn) ? και να τα ξαναφτιαξω?

εσενα πως σου επαιξε?

Οχι φίλε μου δεν χρειάζεται να σβήσεις τίποτα...

Απλά ενεργοποίησε τα data στο κινητό σου όταν λαμβάνεις ή στέλνεις MMS.

Με κλείστά τα data (πχ Cosmote,Vodafone, Wind) δε θα μπορείς να στείλεις MMS και δε θα μπορείς να δεις το εισερχόμενο attachment

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)