Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

καλή η lexar που έδωσες φίλε.

είναι σχεδόν class 10 σε ταχύτητα..:)

φίλε barman to 2x έχει χειρότερη μπαταρία από το gs,χειρότερη οθόνη από το amoled-gs

από το dhd εγώ λίγο πιο ψηλάτο βάζω για τους ίδιους με το gs λόγους..

το nexus s κάπου μάλλον μας τρώει έχω την εντύπωση σε επιδόσεις αυτή τη στιγμή.

γενικά το 2χ είναι ένας φόβος στο ενδεχόμενο να μην υποστηριχτεί σωστά και των 512 ραμ,μα μια ελπίδα κρυφοκαίει λόγω επεξεργαστή..(καλά τα λέω παιδιά?)

όμως είναι πλήρες.λέω να το πάρεις..μόνο το nexus s με amoled θα με έδιωχνε..

edit ..ximikos_fil είσαι χημικός κ τα κατέχεις αυτά?

ευχαριστώ για την πληροφορία ros100.

και ωραία το περιέγραψες aby,έτσι θα το φορτίζω πια..ουφ τα πα όλα..

Edited by mertaghon2

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το κινητο εχει συγκεκριμενο partition που αποθηκευονται οι εφαρμογεσ και δεν μπορεις να εγκαταστησεις εφαρμογες στην εξωτερικη μνημη!

ορισμενες εφαρμογες επιτρεπουν την μετακινηση τους στην καρτα sd...αυτες μπορεις πολυ απλα να τις μεταφερεις:)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

καλή η lexar που έδωσες φίλε.

είναι σχεδόν class 10 σε ταχύτητα..:)

εχω βρει και αυτη(Memorette 16GB Micro SD SDHC Card+SD Adapter Class 10) στα 29,50 αλλα το θεμα ειναι αν οι memorette ειναι αξιοπιστες?

http://viewitem.eim.ebay.gr/Memorette-16GB-Micro-SD-SDHC-CardSD-Adapter-Class-10/220754323511/item

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

α ναι κάπου το πήρε αυτό το μάτι μου,ηρακλή.

αφού την εγκαταστήσω ,μετά την μεταφέρω,ε?

λες να αργεί με class 6 όμως ,μήπως να πιάσω μια class 10?θέλω γκάζια:grin:!

φίλε ros 100 δες συγκριτικά -reviews των microsd που κοιτάς.

π.χ. η lexar class 6 .,16gb πιο πάνω αξίζει κατέμέ

Edited by mertaghon2

παιδια καλησπερα σε ολους .

ξερει καποιος να μου πει τι καταληξη εχει το video που τραβαει το κινητο ;

στο desire hd που ειχα τραβαγε 720p 3gp και ηταν για τα μπαζα απο ηχω!!!

edit ..ximikos_fil είσαι χημικός κ τα κατέχεις αυτά?

ασχολουμαι και αγοραζω android κινητα απο τοτε που ειχε πρωτοβγει το magic και το ειχα αγορασει....απο τοτε το μεγαλυτερο καιρο χρησιμοποιω android με μικρα διαστηματα διακοπων απο iphone...ψαχνω γενικα για τα android και ειδικα με το desire hd και την μπαταρια του ειχα βρει την υγιεια μου με αυτο το κολπο...

παρεπιμπτοντως ειμαι και χημικος....

εχω βρει και αυτη(Memorette 16GB Micro SD SDHC Card+SD Adapter Class 10) στα 29,50 αλλα το θεμα ειναι αν οι memorette ειναι αξιοπιστες?

http://viewitem.eim.ebay.gr/Memorette-16GB-Micro-SD-SDHC-CardSD-Adapter-Class-10/220754323511/item

Μην παιρνετε βρε παιδια τετοιου ειδους καρτες. Να ξερετε κατι. Μια Sundisc class 4 πχ το πιθανοτερο οτι θα ειναι πιο γρηγορη απο καποια no name , η μια οχι γνωστη εταιρια στο χωρο, κι ας την περιγραφει class 10. Μη πεφτετε στις παγιδες αυτες.

α ναι κάπου το πήρε αυτό το μάτι μου,ηρακλή.

αφού την εγκαταστήσω ,μετά την μεταφέρω,ε?

λες να αργεί με class 6 όμως ,μήπως να πιάσω μια class 10?θέλω γκάζια:grin:!

φίλε ros 100 δες συγκριτικά -reviews των microsd που κοιτάς.

π.χ. η lexar class 6 .,16gb πιο πάνω αξίζει κατέμέ

μολις την εγκαταστησεις θα πας ρυθμισεις-εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων-ολες-την βρισκεις και μετα θα δεις εαν η επιλογη "μετακινηση στην sd" ειναι ενεργοποιημενη τοτε μπορεις να την μεταφερεις...πατνως μην σε ανησυχει ο χωρος εχει αρκετη μνημη rom το optimus για την εγκατασταση εφαρμογων:)

οσον αφορα τις καρτες μνημες απο την εμπειρια μου να σας πω μεγαλυτερο ρολο παιζει η μαρκα παρα τα class...μια class6 sandisk ειναι πιο γρηγορη απο μια ανωνυμη class 10:)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

τι γνωμη εχετε για τις μαρκες memorette ,patriot ,kingmax,memento?

Μην παιρνετε βρε παιδια τετοιου ειδους καρτες. Να ξερετε κατι. Μια Sundisc class 4 πχ το πιθανοτερο οτι θα ειναι πιο γρηγορη απο καποια no name , η μια οχι γνωστη εταιρια στο χωρο, κι ας την περιγραφει class 10. Μη πεφτετε στις παγιδες αυτες.

Γι αυτον το λογο το ρωτησα αυτο φιλε μου!

Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

Για καρτούλα κοιτάξτε και αυτή. Δυστυχώς δεν είναι προς ώρας στο stock, αλλά την φέρνουν τακτικά. Την πήρα πριν 10 μέρες στις 56,37 λίρες ενώ τώρα βλέπω την ανέβασαν στις 68,99 λίρες, και έκανε να μου έρθει μόνο 4 ημέρες. Την έχω στο optimus 2x και είναι αρκετά γρήγορη, γράφω αρχεία στα 10ΜΒ/sec και επώνυμη. Edited by miliospap

έχω μία memento class 10 8gb τα σπάει. :cool:
Καπου ειχα διαβασει κατι συγκριτικα τεστ απο τετοιου ειδους καρτες class 10 , σε σχεση με sundisc lexar toshiba. Αυτο που θυμαμαι ειναι, οτι η sundisc class 4 ηταν πιο γρηγορη απο μια class 10 , οχι γνωστης μαρκας.

παιδια ρωτησα και ποιο πρην.

εσεις που εχετε το κινητο.

τι καταληξη εχει το video που τραβαει ;

και απο ηχο το video τι λεει ; εχει βιντεοσκοπηση κανενας βραδυ μεσα σε μαγαζι ;

και τι ποιοτιτα ηχου εχει ;

υπαρχει λογος που ρωταω.

έχω μία memento class 10 8gb τα σπάει. :cool:

κανε ενα τεστακι της ταχύτητας στο κινητο με καμια εφαρμογη(http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/sd-tools_rpyg.html) και ανεβασε μια εικονα με τα αποτελεσματα αν μπορεις!

Edited by ros100

Καλησπέρα παιδιά έχω το lg optimus one έλεγα να πάρω το iphone 4 αλλα τώρα με το lg optimus x2 με τα χαρακτηριστικά που έχει το χτυπάω άνετα μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει? γίνετε super user και αλλαγή rom μπορώ να κάνω όπως ακριβώς στο optimus one?

Ευχαριστώ πολύ!

Edited by Fourtounas
Μανώλης

ασχολουμαι και αγοραζω android κινητα απο τοτε που ειχε πρωτοβγει το magic και το ειχα αγορασει....απο τοτε το μεγαλυτερο καιρο χρησιμοποιω android με μικρα διαστηματα διακοπων απο iphone...ψαχνω γενικα για τα android και ειδικα με το desire hd και την μπαταρια του ειχα βρει την υγιεια μου με αυτο το κολπο...

παρεπιμπτοντως ειμαι και χημικος....

είσαι ο 1ος που με το hd ---την άντεχε :)με την μπαταρία.

θα ακολουθήσω το κόλπο σου..

ερώτηση στο τέλος της διαδικασίας σου φόρτιση από μπρίζα ή usb??

παιδια ρωτησα και ποιο πρην.

εσεις που εχετε το κινητο.

τι καταληξη εχει το video που τραβαει ;

και απο ηχο το video τι λεει ; εχει βιντεοσκοπηση κανενας βραδυ μεσα σε μαγαζι ;

και τι ποιοτιτα ηχου εχει ;

υπαρχει λογος που ρωταω.

ειναι λες και κουβαλας μαζι σου την ψηφιακη μηχανη!ειναι φοβερη η καμερα του!εβαλα να παιξει ενα βιντεο που ειχα τραβηξει στην τηλεοραση μεσω hdmi και ηταν υπεροχο....αν η καμερα ειναι σουπερ τοτε ο ηχος ειναι 100 φορες σουπερ!!!

αυτα....

κατι ασχετο το φορτισα μεχρι τις 7 και μεχρι τωρα τα εχω αφησει ολα ανοιχτα gps wifi bluetooth και κατεβαζω ασταματητα εφαρμογες παιχω παιχνιδια ακουω μουσικη γενικα κανω τα παντα και εχω την φωτεινοτητα στο φουλ!5 ωρες το εχω ταραξει το κινητο...τωρα η μπαταρια ειναι στο 10 τις εκατο...

ειναι λες και κουβαλας μαζι σου την ψηφιακη μηχανη!ειναι φοβερη η καμερα του!εβαλα να παιξει ενα βιντεο που ειχα τραβηξει στην τηλεοραση μεσω hdmi και ηταν υπεροχο....αν η καμερα ειναι σουπερ τοτε ο ηχος ειναι 100 φορες σουπερ!!!

αυτα....

κατι ασχετο το φορτισα μεχρι τις 7 και μεχρι τωρα τα εχω αφησει ολα ανοιχτα gps wifi bluetooth και κατεβαζω ασταματητα εφαρμογες παιχω παιχνιδια ακουω μουσικη γενικα κανω τα παντα και εχω την φωτεινοτητα στο φουλ!5 ωρες το εχω ταραξει το κινητο...τωρα η μπαταρια ειναι στο 10 τις εκατο...

σ ευχαριστω πολυ ρε φιλε.

ξερεις τι καταληξη εχει το video που τραβαει ;

ειναι mp4 ; ειναι 3gp ; ειναι mov ; τι ειναι ;

ευχαριστω πολυ και παλη.

ενταμεταξυ οταν πεφτει η μπαταρια απενεργοποιουνται οι ηχοι του μενου!τωρα το προσεξα...χαχαχαχα

κανε ενα τεστακι της ταχύτητας στο κινητο με καμια εφαρμογη(http://www.androidzoom.com/android_applications/tools/sd-tools_rpyg.html) και ανεβασε μια εικονα με τα αποτελεσματα αν μπορεις!

εμένα transcend μάρκα,6 class

write speed 11,7mb/sec

read speed 15,8

πως με βρίσκετε?

σ ευχαριστω πολυ ρε φιλε.

ξερεις τι καταληξη εχει το video που τραβαει ;

ειναι mp4 ; ειναι 3gp ; ειναι mov ; τι ειναι ;

ευχαριστω πολυ και παλη.

τραβαει 3gpp και ειναι υπερτατο...το μειονεκτημα ειναι οτι ενα βιντεο 31 δευτερολεπτων ειναι περιπου 33 mega byte....

εμένα transcend μάρκα,6 class

write speed 11,7mb/sec

read speed 15,8

πως με βρίσκετε?

Παρα πολυ καλη. Δεν την περιμενα αυτη τη ταχυτητα απο την transcend.

Καλησπέρα παιδιά έχω το lg optimus one έλεγα να πάρω το iphone 4 αλλα τώρα με το lg optimus x2 με τα χαρακτηριστικά που έχει το χτυπάω άνετα μπορείτε να μου πείτε αν αξίζει? γίνετε super user και αλλαγή rom μπορώ να κάνω όπως ακριβώς στο optimus one?

Ευχαριστώ πολύ!

Παιδιά μια απαντάσει σας παρακαλώ αν είναι αύριο πρωί να πάω να το πάρω!!!

Μανώλης

εμ φίλε aby από reviews στο νετ καρτών αγόρασα.βοηθάνε.

αμα βάλω τη lexar λογικά για class6 που είναι θα τρελαθούμε:p

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)