Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

ρε παιδια μπορεί κάποιος χριστιανός να μου πει στα γρήγορα επειδή έρχομαι από windows mobile 6.5

1)πως να κάνω back up

2)πως να κάνω απεγκατάσταση μιας εφαρμογής

3)πως να εγκαταστήσω μια εφαρμογή από τον υπολογιστή στο κινητό

αν πχ δεν εχεις κάνει ροοτ τη συσκευή μπορείς μέσω λαπτοπ να αγοράσεις μια εφαρμογή και να την εγκαταστήσεις μετά?

4)ποιο πρόγραμμα για πλοήγηση να βάλω?

ευχαριστώ!

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν πήρες καινούργια συσκευή με τις ζελατίνες της αποκλείεται να είχε αυτό το γδάρσιμο. Προφανώς έγινε χωρίς να το καταλάβεις και φυσικά δεν μπορείς να διεκδικήσεις DOA για κάτι τέτοιο.

χμμ με την θήκη τύπου poych μου και με 3 χρόνια που έχει να γρατζουνιστεί συσκευή μου,(γιάυτό κ τις μεταπωλώ εύκολα)μάλλον την είχε εξαρχής την γρατζουνια.

πιθανότερο μιας και δεν φαίνεται εξαρχής παρόλο που είναι φάτσα κάρτα η γρατζουνια,και δδομένου ότι ακόμα δεν την έχω πολυχρησιμοποιήσει(έχω ακόμα την προηγούμενη συσκευή σαν κύρια)

όμως μιας και λες σαν προφανές ότι εγώ το έκανα,κάτι τέτοιο θα μου πουν κ στο πλαίσιο φοβάμαι..:(

κανείς άλλος έχει παρόμοια εμπειρία να βρει γρατζουνισμένο καινούργιο κινητό?

τι έκανε?

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

• Administrators
όμως μιας και λες σαν προφανές ότι εγώ το έκανα,κάτι τέτοιο θα μου πουν κ στο πλαίσιο φοβάμαι..:(

κανείς άλλος έχει παρόμοια εμπειρία να βρει γρατζουνισμένο καινούργιο κινητό?

τι έκανε?

Δεν έχεις πάντως να χάσεις τίποτα και να απευθυνθείς στο Πλαίσιο.

Πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολο η συσκευή να ήρθε γρατσουνισμένη, και ακόμα πιο δύσκολο να μην το είδες από την πρώτη στιγμή που την άνοιξες (μιας και τα προσέχεις αυτά όπως λες).

Modpic.gif

δυστυχώς ήταν η πρώτη κ τελευταία:rolleyes:φορά που εντυπωσιασμένος ων,δεν το τσέκαρα λεπτομερειακά στην εμφάνισή του για ατέλειες..

βλάκεία..

θα πάωαύριο μήπως κ γίνει τπτ..

ευχαριστώ για τη βοήθεια athanaso.

(δεν είναι απίθανο όπως λές να το έχω γδάρει εγώ πάντως..)

Edited by mertaghon2

για μπαταριες Io-Li μιλαμε

δηλαδη φιλε μου,τι γινεται με αυτες?τι αλλαζει στην φορτιση η πως πρεπει να τις χειριζομαστε?

ΥΓ.απο το πρωι στις 9 που το ανοιξα μεχρι τωρα.με λιγα λεπτα τηλ,browsing,παιχνιδι λιγο και κοιταγματα(χι χι χι)ειμαι στο 78%

αν ειναι δυνατον που μιλαμε για καταναλωση στα κινητα!!χα χα χα

Mazda 6 MPS EX-Honda Type R FN2

ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ

WWW.MAZDASPEEDCLUB.GR

νορμαλ χρηση εννοεις μονο τηλ η μηνυματα και λιγο browsing η εφαρμογες?

και εγω ενα απο τα ιδια ειμαι....το φορτισα παρασκευη βραδυ και τωρα μολις το ξαναεβαλα για φορτισμα αφου το εφτασα στο 1% με κατεβασμα 17 εφαρμογων απο μαρκετ μεσω 3G...επισης παρασκευη και σαββατο μιλησα κανα 15 και με βιντεοκλησεις εστειλα καμια 10αρια μνμτα και ψιλομπηκα ιντερνετ και συγκεκριμενα σε αυτο το forum...υπολογισε οτι εχω βαλει 2ωρη αυτοματη αναβαθμιση των widget που δεν ειναι καθολου λιγα:facebbok,twitter,email,you tube,news....

και ειμαι συνεχως σε 3G χωρις να το ανοιγοκλεινω...

Edited by ximikos_fil

ρε παιδια μπορεί κάποιος χριστιανός να μου πει στα γρήγορα επειδή έρχομαι από windows mobile 6.5

1)πως να κάνω back up

αν πχ δεν εχεις κάνει ροοτ τη συσκευή μπορείς μέσω λαπτοπ να αγοράσεις μια εφαρμογή και να την εγκαταστήσεις μετά?

ευχαριστώ!

κι εγώ από w6.5 έρχομαι..

το 2 ξέρω,πάς στο μάρκετ ,πατάς εφαρμογές,στις δείχνει,επιλέγεις ποια θες κ απεγκατάσταση..

• Administrators
1)πως να κάνω back up

1) Titanium Backup (απαιτεί root).

2) Απαντήθηκε ήδη ακριβώς από πάνω.

3) Με τη συσκευή συνδεδεμένη μέσω wifi στο net, μπαίνεις εδώ, διαλέγεις την εφαρμογή και εγκαθίσταται στη συσκευή. (Υπάρχουν και άλλοι τρόποι φυσικά να έχεις τα αρχεία apk στη συσκευή και να τα τρέχεις όπως τα cab στα windows mobile).

4) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Modpic.gif

Ερωτηση δικια μου στους υπολοιπους που εχουν το κινητο. Οταν τρεχω εφαρμογες οπως το google sky, η οθονη τρεμει ακομα και οταν το κινητο ειναι ακινητο. δλδ το αφηνω κατω και βλεπω τον ουρανο να τρεμει. Εχει συμβει σε καναν αλλο;

Παιδια το δοκιμασε κανεις αυτο; σκεφτομαι μηπως εχει σχεση με το accelerometer. Βαζω το accelerometer test απο το hidden menu και τρεμει σαν τρελο. Βλαβη μου μυριζεται, δεν ειναι φυσιολογικο αυτο. Στην πρωτη ευκαιρια, θα ποσταρω βιντεο. Οποιος μπορει ας το δοκιμασει να μου πει

Edited by true_cynop

Παιδια το δοκιμασε κανεις αυτο; σκεφτομαι μηπως εχει σχεση με το accelerometer. Βαζω το accelerometer test απο το hidden menu και τρεμει σαν τρελο. Βλαβη μου μυριζεται, δεν ειναι φυσιολογικο αυτο. Στην πρωτη ευκαιρια, θα ποσταρω βιντεο. Οποιος μπορει ας το δοκιμασει να μου πει
Οχι κανονικα δεν τρεμει το google sky map, οταν ειναι ακινητο το κινητο σε καποιο σταθερο σημειο (τραπεζι πχ). Galaxy S , Desire , και Blade , που εχουν δοκιμαστει, δεν ετρεμε.

καλα, πλεον ειμαι σιγουρος οτι πετυχα προβληματικο. Σε αυτη τη φαση δεν με επηρεαζει και πολυ, αλλα δεν βλεπω λογο να το αφησω να υφισταται. τωρα για προβληματα DOA επικοινωνω με LG ή με plaisio?

καλα, πλεον ειμαι σιγουρος οτι πετυχα προβληματικο. Σε αυτη τη φαση δεν με επηρεαζει και πολυ, αλλα δεν βλεπω λογο να το αφησω να υφισταται. τωρα για προβληματα DOA επικοινωνω με LG ή με plaisio?
Να πας να στο κανουν αντικατασταση φιλε μου αμεσα στο πλαισιο. Εχεις καθε δικαιωμα βαση νομου εντος 14 ημερων.

ειλικρινα που τα διαβασες αυτα τα πραγματα?!?!? μιλαω για τα συγκεκριμενα αυτα, οχι για το υπολοιπο ποστ σου, για μπαταριες Io-Li μιλαμε

Τι εννοείς που το διάβασα; Λες να τα έβγαλα απο το μυαλό μου;

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς.

Πάμε να βοηθήσουμε και παίρνουμε τέτοιες απαντήσεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

θα μπορουσες να βγαλεις ενα video να μας δειξεις για να το καταλαβω και εγω γιατι και σε μενα κατι κανει :p

Να πας να στο κανουν αντικατασταση φιλε μου αμεσα στο πλαισιο. Εχεις καθε δικαιωμα βαση νομου εντος 14 ημερων.

Θα παω την δευτερα, μετα την δουλεια. Παντως φαινεται σαν σπανιο φαινομενο. Στο xda βρηκα μονο εναν αλλο που το αναφερει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=992828 . Γενικα ριξτε μια ματια στη σελιδα, αναφερει τα πιο συνηθισμενα προβληματα που μπορει να αντιμετωπισει καποιος με το κινητο

domi δοκιμασα να τραβηξω βιντεο με την webcam του λαπτοπ αλλα βγαινει θολο και λογω του framerate δεν πιανει το τρεμουλιασμα. Δειχνει ολη την πυραμιδα θολη. Θα ξαναπροσπαθησω, αλλα δεν εχω αλλη αξιοπιστη καμερα στο σπιτι σημερα

τελικα το εβαλα στον γαλαξια και ειδα την διαφορα... ναι οντως ψιλοτρεμει και εμενα.. :(

τελικα το εβαλα στον γαλαξια και ειδα την διαφορα... ναι οντως ψιλοτρεμει και εμενα.. :(

τι εννοειτε ρε παιδια?και εγω το εβαλα τωρα το προγραμμα και οταν το αφηνω πανω στο τραπεζι κανει ενα ελαχιστο κουνημα εως ανεπεστητο...δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα χαλασμενο!εγω βασικα ουτε θα το παρατηρουσα αν δεν το λεγατε!

τι εννοειτε ρε παιδια?και εγω το εβαλα τωρα το προγραμμα και οταν το αφηνω πανω στο τραπεζι κανει ενα ελαχιστο κουνημα εως ανεπεστητο...δεν σημαινει οτι ειναι απαραιτητα χαλασμενο!εγω βασικα ουτε θα το παρατηρουσα αν δεν το λεγατε!

τοτε μαλλον δεν εχεις προβλημα. Σε μενα δεν ειναι καθολου ανεπαισθητο

θα προσπαθησω να βγαλω ενα video να το ποσταρω...

τοτε μαλλον δεν εχεις προβλημα. Σε μενα δεν ειναι καθολου ανεπαισθητο

δηλ σε εσενα κανει εντονο τρεμοπαισμα σε σημειο να μην μπορεις να διαβασεις?

να σημειωσω οτι το εφε ειναι πιο εντονο οταν το κινητο ειναι σε portrait mode, ορθιο και λιγοτερο οταν ειναι ξαπλωμενο στην πλατη του

Μισο λεπτακι παιδια για να μην παρεξυγηθω. "Ανεπαισθητο" κουνημα κανουν ολα. Εγω μιλαω για "Κατι πιο εντονο" ετσι οπως μου το παρουσιαζεται εσεις. Αλλα και ο φιλος domigr αναφερει οτι το δοκιμασε στο galaxy S επισεις και ειναι εντονο στο 2Χ. Αν ειναι ετσι οσοι το εχετε αμεση αντικατασταση.

Μισο λεπτακι παιδιαγια να μην παρεξυγηθω. "Ανεπαισθητο" κουνημα κανουν ολα. Εγω μιλαω για "Κατι πιο εντονο" ετσι οπως μου το παρουσιαζεται εσεις. Αλλα και ο φιλος domi αναφερει οτι το δοκιμασε στο galaxy S επισεις και ειναι εντονο στο 2Χ. Αν ειναι ετσι οσοι το εχετε αμεση αντικατασταση.

μολις το περασα και στο nexus s και κανει ακριβως το ιδιο μικρο κουνημα με το lg optimus 2x οταν το αφηνω πανω στο ιδιο τραπεζι!!!ελεγξε το και οι υπολοιποι...

μολις το περασα και στο nexus s και κανει ακριβως το ιδιο μικρο κουνημα με το lg optimus 2x οταν το αφηνω πανω στο ιδιο τραπεζι!!!ελεγξε το και οι υπολοιποι...
Τοτε εσυ εισαι οκ. Ας το ελεγξουν ολοι οσοι το εχουν.

καταφερα και τραβηξα ενα βιντεο με την βοηθεια της κοπελας μου που με ακουει εναμιση μηνα να την πρηζω για το κινητο και μιαμιση ωρα να την πρηζω για το accelerometer.

http://www.youtube.com/watch?v=S9J9hx8g6Xs

Edited by true_cynop

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)