tasostasos13 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 παιδια ας απαντησει καποιος που εχει παρει το κινητο!απο πισω η συσκευη εχει καφε χρωμα ή μαυρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 παιδια ας απαντησει καποιος που εχει παρει το κινητο!απο πισω η συσκευη εχει καφε χρωμα ή μαυρο? εγω καφε το βλεπω :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 ευχαριστω :happy: κατι αλλο τωρα!στο gsmarena sta spec του κινητου λεει οτι εχει gorilla glass !ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 ευχαριστω :happy: κατι αλλο τωρα!στο gsmarena sta spec του κινητου λεει οτι εχει gorilla glass !ισχυει? αυτο το εχω και εγο απορια :p Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 (edited) μαλλον θα ισχυει!γενικα εσενα πια ειναι η γνωμη σου για το κινητο???τι σε εντυπωσιασε και τι οχι? το gps χρειαζεται ιντερνετ για να δουλεψει ή δουλευει και χωρις? :P Edited April 7, 2011 by tasostasos13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 μαλλον θα ισχυει!γενικα εσενα πια ειναι η γνωμη σου για το κινητο???τι σε εντυπωσιασε και τι οχι? κοιτα εγω ειχα το galaxy s οποτε θα σου πω τιν γνωμη μου σε σχεση με εκεινο..η αναβαθμιση που εκανα δεν ειναι τεραστια αλλα σε γενικες γραμμες ειναι οπως και να το κανουμε καλη αναβαθμιση...τα υλικα του ειναι πολυ καλα..ειναι ταχυτατο..εχει αρκετα καλο ηχο και καμερα..μπαταρια δεν ξερω ακομα..στο ιντερνετ με τον opera πεταει ;) το περιμενα πιο τεραστιο αλλα ειναι οκ τελικα :P η οθονη του πλησιαζει αρκετα την super amoled..μονο το μαυρο της την χαλαει λιγο αλλα ειναι πολυ καλη ;) Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillaBee Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 Βιντεοκλησεις κάνει; Υποστηρίζονται απο το dialer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasostasos13 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 το gps δουλευει χωρις ιντερνετ???η θελει απαραιτητα? σε επρηξα με τις ερωτησεις :happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 το gps δουλευει χωρις ιντερνετ???η θελει απαραιτητα? σε επρηξα με τις ερωτησεις :happy::happy: φανταζομαι οτι λειτουργει χωρις ιντερνετ απλως με δορυφορους αλλα δεν το ξερω σιγουρα γιατι δεν ασχολουμαι με gps :p βιντεοκλησεις δεν εχω δοκιμασει αλλα λογικα θα δουλευουν κανονικα Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 ολες ο συσκευες που ερχονται ελλαδα vodafone branded εναι?κα στο πλαισιο και στον κωτσοβολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. April 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2011 ολες ο συσκευες που ερχονται ελλαδα vodafone branded εναι?κα στο πλαισιο και στον κωτσοβολο? Αυτη την απορια την εχω και εγω παιδια, και ξεχασα να το ρωτησω. Ξερει κανεις αν ειναι Branded αυτα που ειναι απο vodafone η πλαισιο? Branded δεν σημαινει απαραιτητα, οτι εχουν καποιο boot απο vodafone, μπορει πχ οι αναβαθμισεις να ειναι ξεχωριστες για τις vodafone συσκευες, και αλλες για τις "μαμα" Lg. Οποιος ξερει με βεβαιοτητα, παρακαλω ας απαντησει. (Μην παρουμε συσκευη και κολλησουμε στη μια και μοναδικη vodafone αναβαθμιση, και δεν κανει αλλη οπως την παθανε οσοι εχουν παρει Samsung galaxy tab και κολλησανε εκει.) Οποιος ξερει, παρακαλω ας απαντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 το galaxy s ειχα πριν...κοιτα εμενα δυνατος μου φαινοταν..οπως και σε αυτο ειναι δυνατος..απλα τωρα εχει 2 ηχεια στην κατω πλευρα οπως το iphone και ακουγεται οπου και να το εχεις ενω ο γαλαξιας τα εχει στην πλατη και οπου το ακουμπαγες δεν ακουγοταν δυνατα... Μπορείς λίγο να μας πεις για το gps του και ποσο γρήγορα lockarei? Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domigr Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) Μπορείς λίγο να μας πεις για το gps του και ποσο γρήγορα lockarei? αμα μου πειτε πως να το τσεκαρω θα σας πω γιατι δεν χρησιμοποιω gps και δεν πολυ εχω ιδεα :p η ρομ που εχουν τα κινητα της vodafone ειναι διαφορετικη απο αυτα που εχουν ολα τα αλλα ελληνικα??παντως κατεβασα απο εδω http://www.lg-phones.org/lg-optimus-2x-p990-firmware-download.html/comment-page-1 και την open την ελληνικη και της vodafone και τσεκαρα τα checksum τους και ειναι ακριβως τα ιδια... Edited April 8, 2011 by domigr Παράθεση Λεωνίδας Οδηγός βήμα βήμα, Samsung Galaxy S αναβάθμιση σε όλες τις εκδόσεις Android Samsung Galaxy S Fans Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Νομίζω φίλτατε ότι δεν είναι και τα 2 ηχεία, το δεξιό είναι ενώ το αριστερό όχι (όπως το βλέπεις από μπροστα-οθονη). και τα 2 ειναι ηχεια οπως διαβαζω απλα ειναι ενα το ηχειο με 2 εξοδους χαχα νομιζα και οσες ηταν ευρωπαικες :p κανονικα οι ευρωπαικες πρεπει να εχουν και ελληνικα περασμενα μεσα (μενου και πληκτρολογιο) κρινοντας απο το δικο μου που το πηρα απο αγγλια :) Αυτη την απορια την εχω και εγω παιδια, και ξεχασα να το ρωτησω. Ξερει κανεις αν ειναι Branded αυτα που ειναι απο vodafone η πλαισιο? Branded δεν σημαινει απαραιτητα, οτι εχουν καποιο boot απο vodafone, μπορει πχ οι αναβαθμισεις να ειναι ξεχωριστες για τις vodafone συσκευες, και αλλες για τις "μαμα" Lg. Οποιος ξερει με βεβαιοτητα, παρακαλω ας απαντησει. (Μην παρουμε συσκευη και κολλησουμε στη μια και μοναδικη vodafone αναβαθμιση, και δεν κανει αλλη οπως την παθανε οσοι εχουν παρει Samsung galaxy tab και κολλησανε εκει.) Οποιος ξερει, παρακαλω ας απαντησει. αν κοιταξεις στο lgmobile tool θα δεις οτι για ελλαδα εχει μια εισαγωγη που λεει Greece LGP990 V10A και μια εισαγωγη VODAFONE LGP990 V10A. λυθηκε η απορια? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) το gps δουλευει χωρις ιντερνετ???η θελει απαραιτητα? Δουλεύει κανονικά και χωρίς internet με το ανάλογο πρόγραμμα πλοήγησης. Βιντεοκλησεις κάνει; Υποστηρίζονται απο το dialer; Ναι. ευχαριστω :happy: κατι αλλο τωρα!στο gsmarena sta spec του κινητου λεει οτι εχει gorilla glass !ισχυει? Ισχύει. ολες ο συσκευες που ερχονται ελλαδα vodafone branded εναι?κα στο πλαισιο και στον κωτσοβολο? Όχι. και τα 2 ειναι ηχεια οπως διαβαζω απλα ειναι ενα το ηχειο με 2 εξοδους Ορθόν. κανονικα οι ευρωπαικες πρεπει να εχουν και ελληνικα περασμενα μεσα (μενου και πληκτρολογιο) κρινοντας απο το δικο μου που το πηρα απο αγγλια :) Ορθόν επίσης. :rolleyes: Edited April 8, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 (edited) Ριξτε μια ματια οσοι εχετε το κινητο και αν δεν υπαρχει η ρομ σας στην λιστα ανεβαστε την για να κανει ο πολ τiς διορθωσεις! http://android.modaco.com/content/lg-optimus-2x-2x-modaco-com/336440/7-apr-v10a-b-c-dexopt-fix-for-stock-roms/ Edited April 8, 2011 by ros100 Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Ριξτε μια ματια οσοι εχετε το κινητο και αν δεν υπαρχει η ρομ σας στην λιστα ανεβαστε την για να κανει ο πολ της διορθωσεις! Αν μπει κάποιος στη λογική να ξεκλειδώσει τη συσκευή του, νομίζω ότι έχει καλύτερες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Αν μπει κάποιος στη λογική να ξεκλειδώσει τη συσκευή του, νομίζω ότι έχει καλύτερες επιλογές. δεν ειναι θεμα ξεκλειδωματος ειναι θεμα καποιων σφαλματων που εχουν οι στοκ ρομ και απλα ο πολ τις εχει διορθωσει!παραμενεις με στοκ ρομ απλα εχουν διορθωθει καποια θεματακια! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Kαι τι σφάλμα/πρόβλημα έχουν οι roms ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 δεν ειναι θεμα ξεκλειδωματος ειναι θεμα καποιων σφαλματων που εχουν οι στοκ ρομ και απλα ο πολ τις εχει διορθωσει!παραμενεις με στοκ ρομ απλα εχουν διορθωθει καποια θεματακια! Για να την βάλεις δεν χρειάζεται το clockworkmod; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Σφαλματα------>http://android.modaco.com/content/lg-optimus-2x-2x-modaco-com/336435/lg-screwed-up-bad-heres-why-your-ui-is-jerky/ Μαλλον με το NVflash περνανε αυτες! Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Μαλλον με το NVflash περνανε αυτες! for flashing via clockworkmod (as always, do a backup first!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ros100 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 for flashing via clockworkmod (as always, do a backup first!) δικιο εεε πρωι ειναι ακομα καταλαβαινεις με την τσιμπλα στο ματι ειμαι ακομα κανω και κανενα λαθακι!!!:O:O:O:O:O Παράθεση Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. April 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Καλημερα.Παιδια εχω μια απορια εγω το εχω παραγγειλει το LG χ2 στο Πλαισιο και θα το εχω την Τεταρτη.Υπαρχει περιπτωση να ειναι εκδοση Vodafone και να μην μπορω να του περασω αναβαθμησεις οπως αναφερεται σε ποιο πανω σχολια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2011 Ότι έκδοση και να είναι... θα μπορείς να περνάς αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts