Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Επικοινωνησα (για να το σιγουρεψω εκτος της φιλης που δουλυει στο ενα καταστημα της βοντα) με την βοντα κερκυρας και μου ειπαν οτι απο δευτερα θα υπαρχει (κατα πασα πιθανότητα) συσκευη για δοκιμη στο καταστημα!και αλλα 2-3 κομματια για αμμεση διαθεση!

Off topic

Απλα θα πρεπει να κλειδωθει το παρων και να ανοιξει νεο κανεις δεν ξερει τι και σε ποιον μπορει να φανει χρησιμο απο αυτα που εχει γραψει καποιος συμφορουμιτης!
Εγω θα ηθελα αυτη η κοινότητα να λειτουργει υπερ του καταναλωτη με μαζικες καταγγελιες στην ΕΕTΤ κατα των καρτελ που εχουν στηθει, οχι να κανουμε και γκαλοπ κατα του καταναλωτη και υπερ των εταιριων!;)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Λοιπόν, ο τύπος λέγεται Andy και είναι (ή μάλλον ήταν, διότι πλέον σταμάτησε) ο καλύτερος στο modding του Samsung i8910 (symbian s60v5) και του Nokia N8 (symbian ^3). Πλέον, αποφάσισε να "απαλλαχθεί" από το symbian και να περάσει στον κόσμο του Android.

Για να καταλάβεις πόσο πολύ είχε ασχοληθεί με το i8910, ενώ επίσημα η Samsung (μέσω της Vodafone φυσικά) δεν έβγαλε όυτε ένα update για το κινητό, ο HyperX έβγαλε συνολικά 11 ολοκληρωμένα firmwares, βελτιώνοντας σημαντικά το κινητό σε θέματα ταχύτητας, αξιοπιστίας, αυτονομίας, φωτογραφίας κ.α.

Οπότε, μάλλον καλό είναι που θα περάσει στο στρατόπεδο του Android...;)

Ξέρεις πόσους τέτοιους έχουμε; Έτσι όπως το είπες αγχώθηκα!

Από ότι είχα διαβάσει δεν υπάρχει προεγκατεστημένο στα κομμάτια του εμπορίου, υπήρχε μονο στα κομμάτια που δόθηκαν για review.

Θα πρέπει να κατέβει η εφαρμογή από κάποιο app-store.

Ορθόν, δεν υπάρχει προεγκατεστημένο.

Modpic.gif

παιδιά φρέσκα νέα..

μόλις έβγαλα την επιδότηση της αδελφούλας μου και..

μαντέψτε..τόσο πολύ το ενδιαφέρον για το 2χ...που ΉΔΗ υπερεπιδοτείται αλα iphone..χωρις καν ακόμα να το έχουν στα καταστήματα..

μίλησα με το 13830..

μου είπε ο βονταφονάς αυτή τη στιγμή λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος υπερεπιδοτείται..

την άλλη βδομάδα δε ξέρω μου είπε,...

οπότε συνεχίστε τα τηλεφωνα στα βοντα-καταστήματα κ θα τα φέρουνε με κοντεινερ,

φουρνιες ολάκερες:lol:

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Επαγγελματίες με όλη τη σημασία της λέξεως! :lol:

Η πιο σωστή απάντηση που πήρα σήμερα (έκανα και εγώ τα καθημερινά 2-3 τηλεφωνήματά μου...) ήταν από ένα υπάλληλο σε κατάστημα της Vodafone. Μου είπε ότι επειδή το κινητό είναι καινούριο, ακριβό και δεν έχει ζήτηση.

παιδιά φρέσκα νέα..

μόλις έβγαλα την επιδότηση της αδελφούλας μου και..

μαντέψτε..τόσο πολύ το ενδιαφέρον για το 2χ...που ΉΔΗ υπερεπιδοτείται αλα iphone..χωρις καν ακόμα να το έχουν στα καταστήματα..

μίλησα με το 13830..

μου είπε ο βονταφονάς αυτή τη στιγμή λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος υπερεπιδοτείται..

την άλλη βδομάδα δε ξέρω μου είπε,...

οπότε συνεχίστε τα τηλεφωνα στα βοντα-καταστήματα κ θα τα φέρουνε με κοντεινερ,

φουρνιες ολάκερες:lol:

Καλα.. Στη vodafone οτι ναναι λενε.. Εγω δεν τους πιστευω πια. Ειναι ανευθυνοι οι ανθρωποι

Λοιπόν, εχουμε και λέμε... Κρατώ στα χέρια μου την EU έκδοση του τηλεφώνου (με μαυρο κάλυμμα μπαταρίας, απο το expansys) και εχω να πω οτι δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τα εκθεσιακά κομμάτια (dummies) που βλέπουμε εδώ και εκεί στα καταστήματα της βοντα. Η ποιότητα του τηλεφώνου είναι εντυπωσιακή, είναι ελαφρύ και στιβαρό. Δεν το έχω ψάξει ακόμα ιδιαίτερα αλλά εκ πρώτης όψης η οθόνη είναι κλάσεις καλύτερη (χρώματα, απόκριση κτλ) απο την οθόνη του moto milestone που εχω παρόλο που είναι μικρότερη σε ανάλυση. Οσο για SAR, το manual αναφέρει ανωτατη τιμή Ear 0.545 και Body 0.897. Το διεθνές όριο ασφαλείας και για τις δυο τιμές είναι 2.0. Αυτά προς το παρόν..

πριν 30 δευτερολεπτα εκλεισα το τηλεφωνο απο το πλαισιο και μου ειπανε οτι το κινητο το παραλαβανε σημερα και οτι αυριο κυκλοφορει και οταν τους ρωτησα γιατι στο site λεει αναμενεται συντομα μου ειπε οτι θα το βγαλουν σε λιγο και οτι αν θελω μπορω να περασω αυριο απο το mall να το παρω αφου κανω πρωτα κρατηση στο ονομα μου!!

edit: και στην σελιδα του facebook τους το ιδιο μου ειπανε!

Edited by tasostasos13

κοιτα τωρα τι να σου πω?για να μου ειπανε να παω αυριο να το παρω απο το Mall και να μου κανουν κρατηση δεν νομιζω να λενε παλι ψεματα!!! ¨/

Αγαπητέ aby έχεις δίκιο. Απο την άλλη όμως έχει 4'' οθόνη...Τι περίμενες? Όσο για το πάχος του είναι μόλις τα 2/3 του milestone οπότε για μένα τουλάχιστον είναι μεγάλη η διαφορά.

συγνωμη, να διαγραφει λαθος.. (συγνωμη παιδια, αλλα λογω δουλειας που εχω και γραφω κι ολας, εκανα λαθος και ποσταρα 2 φορες) Edited by aby

κοιτα τωρα τι να σου πω?για να μου ειπανε να παω αυριο να το παρω απο το Mall και να μου κανουν κρατηση δεν νομιζω να λενε παλι ψεματα!!! ¨/
Διαβασε λιγο το μηνυμα μου λιγο πιο πανω, και θα καταλαβεις τι εννοω.

Αγαπητέ aby έχεις δίκιο. Απο την άλλη όμως έχει 4'' οθόνη...Τι περίμενες? Όσο για το πάχος του είναι μόλις τα 2/3 του milestone οπότε για μένα τουλάχιστον είναι μεγάλη η διαφορά.
Αυτα τα λεω γιατι ειχα το Galaxy S. Και τα 2, 4'' οθονη εχουν αλλα καμια σχεση. Πιστεψε με ξερω τι λεω. Ειναι γενικα, αρκετα πιο "Ογκωδες".

Ναι αλλά κάπου εκεί τελειώνει η σύγκριση μεταξύ των 2. Το Lg έχει πολύ καλύτερα γενικά χαρακτηριστικά hardware απο το SGS. Θα ήταν πιο δίκαια μια σύγκριση με το SGS 2 (βλεπε 4,3''...). Άρα είμαστε ανάμεσα στο 'παχύ' ή στο 'πλατυ' και καταλήγει να είναι θέμα γούστου.

Λοιπόν, εχουμε και λέμε... Κρατώ στα χέρια μου την EU έκδοση του τηλεφώνου (με μαυρο κάλυμμα μπαταρίας, απο το expansys) και εχω να πω οτι δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τα εκθεσιακά κομμάτια (dummies) που βλέπουμε εδώ και εκεί στα καταστήματα της βοντα. Η ποιότητα του τηλεφώνου είναι εντυπωσιακή, είναι ελαφρύ και στιβαρό. Δεν το έχω ψάξει ακόμα ιδιαίτερα αλλά εκ πρώτης όψης η οθόνη είναι κλάσεις καλύτερη (χρώματα, απόκριση κτλ) απο την οθόνη του moto milestone που εχω παρόλο που είναι μικρότερη σε ανάλυση. Οσο για SAR, το manual αναφέρει ανωτατη τιμή Ear 0.545 και Body 0.897. Το διεθνές όριο ασφαλείας και για τις δυο τιμές είναι 2.0. Αυτά προς το παρόν..

Φιλε εσυ που εχεις την ευρωπαϊκη εκδοση εχει το κινητο εχει ελληνικα σε μενου και πληκτρολογιο;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

παιδια καποιος που εχει παρει το κινητο να ρωτησω κατι το κινητο ειναι οπως το βλεπουμε στο βιντεο ή απο κοντα ειναι διαφορετικο???δηλαδη η αισθηση οταν το κρατας ειναι οπως το φανταζοσασταν?

Ναι αλλά κάπου εκεί τελειώνει η σύγκριση μεταξύ των 2. Το Lg έχει πολύ καλύτερα γενικά χαρακτηριστικά hardware απο το SGS. Θα ήταν πιο δίκαια μια σύγκριση με το SGS 2 (βλεπε 4,3''...). Άρα είμαστε ανάμεσα στο 'παχύ' ή στο 'πλατυ' και καταλήγει να είναι θέμα γούστου.
Τα χαρακτηριστικα και τις διαφορες στο hardware τα ξερω φιλε μου πολυ καλα (Γι αυτο και πολλα αλλα, το πουλησα το galaxy S) αλλα το ξαναλεω, η διαφορα ογκου για μενα ειναι εμφανες. Ακομη και το galaxy S ΙΙ που εχει 4.3 οθονη, εχει το ιδιο μηκος, και ειναι και πιο λεπτο απο το 2Χ. Οποτε οτι και να λεμε, καταλαβαινεις. Η Lg απλα στο σχεδιασμο εκανε λαθος, και ειμαι σιγουρος πως ηδη το χει καταλαβει. Μπορουσε πολυ καλυτερα. Sorry για το Off topic

H απαντηση της LG:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το LG P990 διατίθεται με ελληνικό πληκτρολόγιο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 2104800564, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 9 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα.

Με εκτίμηση,

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

LG Electronics

μπορει να επιβεβαιωσει καποιος απο αυτους που το πηραν μεσω vodafone την υπαρξη του ελληνικου πληκτρολογιου;

μπορει να επιβεβαιωσει καποιος απο αυτους που το πηραν μεσω vodafone την υπαρξη του ελληνικου πληκτρολογιου;
Εχει γραφτει πιο πανω διαβασε φιλε μου, εχει ελληνικα ρε παιδια κανονικα

Καλησπερα.Μωλις πηρα στο Πλαισιο ρωτησα γαι το LG X2 το εχω κανει Προπαραγγελια απο 27 Μαρτιου.Πρωτα με ρωταει αν το θελω για εταιρια η ιδιωτης απανταω ιδιωτης τους δινω τα στοιχεια μου μου λενε η παραγγελια ισχυει τους λεω ποτε θα το παραλαβω και μου απαντανε οτι δεν ξερουν ακριβως γιατι εχει προκυψει θεμα με την LG και οτι δεν τους εχουν ενημερωση ακομα για το ποτε θα αρχησουν οι πωλησεις του LG απο το Πλαισιο.Οχι τιποτα πηγα και πουλησα το N97 απο της 15 Μαρτιου και εχω μεινει ρεστος.

Καλησπερα.Μωλις πηρα στο Πλαισιο ρωτησα γαι το LG X2 το εχω κανει Προπαραγγελια απο 27 Μαρτιου.Πρωτα με ρωταει αν το θελω για εταιρια η ιδιωτης απανταω ιδιωτης τους δινω τα στοιχεια μου μου λενε η παραγγελια ισχυει τους λεω ποτε θα το παραλαβω και μου απαντανε οτι δεν ξερουν ακριβως γιατι εχει προκυψει θεμα με την LG και οτι δεν τους εχουν ενημερωση ακομα για το ποτε θα αρχησουν οι πωλησεις του LG απο το Πλαισιο.Οχι τιποτα πηγα και πουλησα το N97 απο της 15 Μαρτιου και εχω μεινει ρεστος.
Γιατι, η LG θα κανονισει ποτε θα πουλησει το πλαισιο? Αφου τους το εχει δωσει ηδη και το εχουν στις αποθηκες τους, αν ηταν δεν θα τους τα εδινε η LG ακομη στο πλαισιο. Απλη λογικη. Πω πω οι ανοησιες τους πανε και ερχονται και ολο συνεχιζονται με καινουρια, σορρυ παιδια αλλα εγω δεν μπορω αλλο να ακουω τετοια χαζα υποτιμανε την νοημοσυνη μας. Εγω ενα ξερω με σιγουρια οτι το εχουν και δεν το δινουν η το δινουν με το μετρο σε πολυ επιλεγμενα ατομα. Καλα αυτο το κινητο το χουν κανει λες και ειναι απο καποιο σπανιο ειδος χρυσαφι ελεος πια Edited by aby

Απο αυτους που το εχουν ηδη στα χερια τους το κινητο, πως τα παει με ακουστικα μουσικα? εχει καλη αποδοση οπως τα νοκια express music? ας απαντηση καποιος γιατι ακουω πολλη μουσικη απο το κινητο.

Εχει γραφτει πιο πανω διαβασε φιλε μου, εχει ελληνικα ρε παιδια κανονικα

Δεν ειδα να το αναφερει καποιος πανω που το πηρε απο vodafone. Παντως και στη σελιδα του κινητου το διορθωσαν

λέτε τελικά να ναι μάπα το κινητό,και να γίνονται αυτά

για να το αγοράσουμε χωρίς πρώτα να το τσεκάρουμε από κοντα??:lol:

δενειν κακή πολιτική..:p

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Σε καταλαβαινω φιλε αλλα για να μας αποφυγουν μασ απαντανε ενα καρο ανοησιες.Παντος η σελιδια του Πλαισιου στο FB αλλο λεει οτι απο αυριο ειναι διαθεσιμο αλλασ στο site του Πλαισιου λεει αναμενεται συντομα.

Όντως έχει κανονικότατα Ελληνικό πληκτρολόγιο και στέλνει 160 χαρακτήρες sms. Τo πήρα από vodafone, οπότε μην φοβάστε για το θέμα του πληκτρολογίου
true_cynop@ Εδω το λεει φιλε μου Edited by aby

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)